Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#501 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by pici »

oldtajmer wrote:nek je nama nasih predsjednika :bih: :bih: :bih: :bih:

Image

ovim ga usra... pa bolnica je to neces vola pecenog jest... tri obroka i to ako dobijes tri snite kruHa udaris se nogom u gujcu... voli srdjan nekad presrat al ima i pametnih... nekad
GandalfSivi

#502 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by GandalfSivi »

Maraschino wrote:
GandalfSivi wrote:Jebo ti sve ovo, sad skontah da bi Dodik mogao Obrada predloziti za ambasadora ovdje u DC-u...

Koji horor, jebote, najezih se sav...
Ima da izlobira sankcije za najmanje jos trojicu. :thumbup:
Nije to, nego bih bio banovan iz ambasade barem cetiri godine. Sada ja zamisljam sebe kako mu prilazim i obracam ili sa vasa ekselencijo, ili barem gospodine ambasadore. Imat cu nocne more od ovoga, svega mi...
zavrzlama

#503 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by zavrzlama »

Znamo svi ko je dodik,obican krkan ,nacionalista i seljacina...ali ima jedna i dobra stvar sto je on tu gdje je...Posto ima apsolutnu moc u manjem entitetu,u prerdsjednistvu BIH on nema puno manevarskog prostora da izbjegava ono sto zapad trazi,jer dok je bio ivanic uvijek se vadio na to da nema podrsku u manjem entitetu,a on bi kao radio i usvajao reforme koje trazi zapad...dodik nema te privilegije i odstupnice...bice zanimljivo.
Last edited by zavrzlama on 26/11/2018 15:52, edited 1 time in total.
Hafis

#504 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Hafis »

zrakomlat wrote:
Hafis wrote: I ja sam mogao natakariti ljetos jednu malu što sam joj sredio posao u školi i to u njenoj struci. Ali ja na sto strana, a još me zvala da mi se zahvali i slični folovi. Uglavnom ja se zadao u nešto drugo tri-četiri mjeseca, i neki dan je se sjetih, čak sam je i probao malo cimnuti, ali ne lezi vraže - popunjeno, a i čini mi se da sam i malo okasnio.
Zajebo se čovjek i eto.
Dobar primjer susjede. I Dragan je kasno skontao da se zajebo, pa dan pred izbore opleo priče o braći Bošnjacima. Biće bolje drugi put.
Doduše, za razliku od njega, možda nisi okasnio, osim ako već nije dobila ugovor na neodređeno.
Meni se čini da ga nije još dobila, moram provjeriti.
Veći mi je problem što je izgleda popunjeno...znaš onu - novo sito na visoko stoji...ali probat ćemo.
Ma da ne remetimo temu, bit će što će biti...jedna se otegla, druga se protegla 8)

Uglavnom, kako god da je ono s Ćovićem završilo , realno veći problem u predsjedništvu je Dodik nego tri Ćovića.
Čini mi se da ne postoji adekvatno rješenje za taj problem...dobro uvijek postoje ovi pametnjakovići koji će reći - ''neka, to je dobro, nek vidi svijet kakav je''...ili treba ga pustiti on će tako urušiti RS i ostale prognoze iz očite nemoći.

Čovjek je na vrhuncu političke moći i trenutno političar koji ima a najveću koncentraciju vlasti u BiH, a što je najgore došao je na sasvim legalan i zakonit način na mjesto s kojeg može doslovce raditi što hoće,bez gotovo ikakvih sankcija.

E sad je druga stvar je što su ovaj tzv. probosanski blok i njegova javnost uzeli sebi za pravo da određuju što je dobro a što loše, tko je dobar a tko loš momak, i što je najgore u toj svojoj nekoj samonametnutoj arbitražnoj ulozi tumača svega i svačega doživljava svako odstupanje iz te matrice kao neki poraz njihove vizije i ideje.
Da prevedem. Da sam nekakav vođa..ajatolah..lider..kurac-palac tzv. ''probosanskih'' snaga, živo bi me boljelo lijevo jaje koju je zastavu i gdje ju je on postavio. Ne mogu ga spriječiti, ali u suštini i on ne može ništa učiniti zato što ju je recimo stavio u nekakav hodnik one zgradurine. To su sitne simbolike i ispadam smiješan što se tim ikako bavim kada unaprijed znam da to ne mogu spriječiti.
Savjet ''probosancima'': BiH je doista presložena država i treba jednom shvatiti da u njoj osim ''našeg'' Dunovića žive i Dodici, Špirići, Košarevići, Vasići i njuihovi glasači i simpatizeri kojih je ogromna većina, kao što osim ''našeg'' komše u njoj žive i Čovići, Čavare, Knezovići, Hafisi koju su također ogromna većina tih primjeraka.
Znači - ne gubiti nepotrebno snagu oko zastava po hodnicima.
archi_a

#505 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by archi_a »

pici wrote:

Image

ovim ga usra... pa bolnica je to neces vola pecenog jest... tri obroka i to ako dobijes tri snite kruHa udaris se nogom u gujcu... voli srdjan nekad presrat al ima i pametnih... nekad
:thumbup:
Još kad malo bolje pogledam porciju..... Za ovog "sretnika" se može reći da je oporavak bio uspješan i da će cposle sutrašnje vizite ići kući. :)
Ebo te, ja još 3 sedmice, na kućnom oporavku, jeo, pola porcije supe, po šaku mladog sira i po jedan petit keksić, da zasladim!
zrakomlat

#506 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by zrakomlat »

Maraschino wrote:
GandalfSivi wrote:Jebo ti sve ovo, sad skontah da bi Dodik mogao Obrada predloziti za ambasadora ovdje u DC-u...

Koji horor, jebote, najezih se sav...
Ima da izlobira sankcije za najmanje jos trojicu. :thumbup:
:lol:
hAZNADAR

#507 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by hAZNADAR »

Mali_Vuk wrote:
zavrzlama wrote: Dodik je jednostavno zelio da ponizi BIH i da dokaze da u predsjednistvu predstavlja manji entitet a ne da predstavlja BIH u ime srpskog naroda[/i][/b].
Dodik je jednostavno radio ono šta je obećao glasačima i ono zbog čega je dobio izbore. Odnosno da glumi krkana i nervira Bošnjake. I to je otprilike sav taj domet. I to je otprilike i plafon očekivanja njegovih glasača.

Ako nekog stvarno mogu iznervirati ovi jeftini skečevi, onda jebi ga.

Hbg, ako ti zenu opali najbolji jaran - mozes se tjesiti da to nije toliko strasno. Ono, pucala se i prije tebe, a nije ni sapun da se istrosi,.. bitno je da ti nije gore sta uradila.

Tako meni zvuci ova lezernost sa zastavom i ko nije to nista.

Treba priznati da smo ponizeni i da je ovo demonstracija nase pravne nemoci.
SmokingMan

#508 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by SmokingMan »

pici wrote:Image

Image
Da se nadovežem....

Image[/img]
GandalfSivi

#509 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by GandalfSivi »

hAZNADAR wrote: Hbg, ako ti zenu opali najbolji jaran - mozes se tjesiti da to nije toliko strasno. Ono, pucala se i prije tebe, a nije ni sapun da se istrosi,.. bitno je da ti nije gore sta uradila.

Treba birati svoje bitke. Ne treba se bosti sa rogatim, nego raditi stvari zbog kojih su izabrani u Predsjednistvo. Jebo budalu ba, ako se moze pravno sprijeciti da stavlja zastavu gdje joj nije mjesto, tako i uraditi, ako ne moze, pisaj ga, ima vaznijih stvari od zastave. Radje ga na ignore staviti, sam ce sebi dojaditi, nego se prepucavati preko cistacica, koja ce gdje zastavu postaviti ili skloniti...
SmokingMan

#510 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by SmokingMan »

pici wrote:Image

Image
Da se nadovežem....

Image
Hafis

#511 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Hafis »

detroit-mercy wrote:

Image
pa stas drugo doruckovat u bolnici :mrgreen: u bolnici su bolesni ljudi, slabo sta mogu popit i pojest :mrgreen: nes me po janjeta iznijet za dorucak :mrgreen: .
70% hospitaliziranih bolesnika u klinikama čine ljudi koji nemaju nikakvih indikacija za smanjivanjem dnevnog unosa hrane.
Misliš ako sam hospitaliziran zbog prijeloma noge, ili sumnjivog osipa da nisam u stanju mlatnuti kilo janjetine za ručak...i to bez salate :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#512 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by pici »

archi_a wrote:
:thumbup:
Još kad malo bolje pogledam porciju..... Za ovog "sretnika" se može reći da je oporavak bio uspješan i da će cposle sutrašnje vizite ići kući. :)
Ebo te, ja još 3 sedmice, na kućnom oporavku, jeo, pola porcije supe, po šaku mladog sira i po jedan petit keksić, da zasladim!
ja sam prije dvije godine na fizikalnom odjeljenju jeo ovako isto i to je strogo kontrolisana hrana i nebroj putasu nas upozoravali da se pridrzavamo hrane koju donose i da nema u posjetama, pita, cevapa itd... a operisan kad sam bio nisa smio ni vode piti... zamisli to nedaju ti da vodu pijes... srdjane ne rise dok voz stoji
славянин

#513 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by славянин »

8) Da su pametni pa otvore kuhinju i a la carte narudzbe - ali moras da platis - eto ideje za zaradu 8)

Ps: odnosi se na bolesnike koje nemaju restrikcije oko hrane :D
Last edited by славянин on 26/11/2018 16:03, edited 1 time in total.
zrakomlat

#514 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by zrakomlat »

Hafis wrote:
zrakomlat wrote:
Hafis wrote: I ja sam mogao natakariti ljetos jednu malu što sam joj sredio posao u školi i to u njenoj struci. Ali ja na sto strana, a još me zvala da mi se zahvali i slični folovi. Uglavnom ja se zadao u nešto drugo tri-četiri mjeseca, i neki dan je se sjetih, čak sam je i probao malo cimnuti, ali ne lezi vraže - popunjeno, a i čini mi se da sam i malo okasnio.
Zajebo se čovjek i eto.
Dobar primjer susjede. I Dragan je kasno skontao da se zajebo, pa dan pred izbore opleo priče o braći Bošnjacima. Biće bolje drugi put.
Doduše, za razliku od njega, možda nisi okasnio, osim ako već nije dobila ugovor na neodređeno.
Meni se čini da ga nije još dobila, moram provjeriti.
Veći mi je problem što je izgleda popunjeno...znaš onu - novo sito na visoko stoji...ali probat ćemo.
Ma da ne remetimo temu, bit će što će biti...jedna se otegla, druga se protegla 8)

Uglavnom, kako god da je ono s Ćovićem završilo , realno veći problem u predsjedništvu je Dodik nego tri Ćovića.
Čini mi se da ne postoji adekvatno rješenje za taj problem...dobro uvijek postoje ovi pametnjakovići koji će reći - ''neka, to je dobro, nek vidi svijet kakav je''...ili treba ga pustiti on će tako urušiti RS i ostale prognoze iz očite nemoći.

Čovjek je na vrhuncu političke moći i trenutno političar koji ima a najveću koncentraciju vlasti u BiH, a što je najgore došao je na sasvim legalan i zakonit način na mjesto s kojeg može doslovce raditi što hoće,bez gotovo ikakvih sankcija.

E sad je druga stvar je što su ovaj tzv. probosanski blok i njegova javnost uzeli sebi za pravo da određuju što je dobro a što loše, tko je dobar a tko loš momak, i što je najgore u toj svojoj nekoj samonametnutoj arbitražnoj ulozi tumača svega i svačega doživljava svako odstupanje iz te matrice kao neki poraz njihove vizije i ideje.
Da prevedem. Da sam nekakav vođa..ajatolah..lider..kurac-palac tzv. ''probosanskih'' snaga, živo bi me boljelo lijevo jaje koju je zastavu i gdje ju je on postavio. Ne mogu ga spriječiti, ali u suštini i on ne može ništa učiniti zato što ju je recimo stavio u nekakav hodnik one zgradurine. To su sitne simbolike i ispadam smiješan što se tim ikako bavim kada unaprijed znam da to ne mogu spriječiti.
Savjet ''probosancima'': BiH je doista presložena država i treba jednom shvatiti da u njoj osim ''našeg'' Dunovića žive i Dodici, Špirići, Košarevići, Vasići i njuihovi glasači i simpatizeri kojih je ogromna većina, kao što osim ''našeg'' komše u njoj žive i Čovići, Čavare, Knezovići, Hafisi koju su također ogromna većina tih primjeraka.
Znači - ne gubiti nepotrebno snagu oko zastava po hodnicima.
Na brzinu sam preletio tekst, pa se na osnovu toga slažem uglavnom s tim što si napisao.
Ne meći se u istu rečenicu s tim balavcem Knezovicem. Da sutra zapuca, on bi iz Zagreba stavljao ambleme Posuške bojne po Facebooku a ti Hafise na treći sprat staklene banke :D
Šteta za njega, mlad, nije glup momak al ode u kurac sa stavovima.
I još nešto, nemoj bola zapošljavati nikoga, treba se boriti protiv mita, korupcije, nepotizma. Nek se svako snalazi. Jebo struku, što se mora u istoj raditi.
MarshalDodik

#515 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by MarshalDodik »

archi_a wrote:
MarshalDodik wrote:
archi_a wrote:Image
+ svake noci kad je vedro mjesec i zvijezde iznad glave :P
Bosnjo patetic vol 243242432
Da li ti misliš da prosječnog miloradovog glasača to ne boli?!? :lol:
Nije ovo nikakva patetika druže, tako je kako je. Jednostavno, sa budalom ne možeš drugačije nego praviti sprdnju. Ovo bi i u uređenijim državama bio problem, kad bi se desilo, kako se prema budali postaviti? Situacija je neuobičajna, imaš degenerika koji je neuračunljiv. Imamo zakon o zastavi, imamo i sankcije koje su "smiješne" za nepoštivanje tog zakona. Ne možeš ga zatvoriti, a on je toliko lud da će formirati fond za plaćanje kazni. I imat će podršku živine koja ga podržava. Šta je alternativa, da nasjednu obični građani Sarajeva na budaline provokacije sa zastavom ispred vrata kabineta i "ponovo" napadnu na zgradu? Nikako!!! Da Džaferović pošalje službenika da je skloni? Da se pošaketaju u hodniku sa njima? To bi bio prvorazredni eksces. Ovako, sve se bilježi, podnose se prijave, sud će svoje reći? A najbolja stvar u svemu je što u diplomatskim krugovima imaš crno na bijelo sa kakvim secesionistima, još uvijek i možda nikad zešće od Daytona do danas, imaš problem za dogovor na EU putu! To probosanske snage mogu iskoristiti kod lobiranja i ubrzavanja približavanja i pomoći EU kod integrisanja naše zemlje, više nego ikad. Ne moraš ni pričati, dovoljno je pokazati ko su i kako se ponašaju! Najveći adut u rukavu, koji probosanske snage mogu imati! Dogovora sa secesionističkim strujama nema. Nije ovo nikakva patetika, druže.
Pa Mile od 2006 nosi u narucju ovo monstumce imena Deytonska prezimena BiH i pokazuje ga izbliza svim narodima ovdje, nasim komsijama i cijelom svijetu de vid'te ste pravili pocetkom 90tih i sta se porodilo 1995 (ovo neka uzme svako sebi kako hoce, nebitno ) . Svi kad ga vide osjecaju neku vrstu gadosti, griznje savjesti, ponoznosti.... ali osim Bosnja koji se ponose i busaju.
Samo Bosnjaci kmece i kukumacu ne damo nase monstrumce.... Pustite covjeka neka cini sta hoce i dovest ce nas vrlo brzo do zida, a onda ce nam otkriti odgovor na pitanje: Da li smo kao drzava pod necijim patronatom/protektoratom ili nismo ? ....., poslije toga prestanak rahat patnje i valjda (konacno) tektonske promjene
Mali_Vuk

#516 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Mali_Vuk »

hAZNADAR wrote:
Mali_Vuk wrote:
zavrzlama wrote: Dodik je jednostavno zelio da ponizi BIH i da dokaze da u predsjednistvu predstavlja manji entitet a ne da predstavlja BIH u ime srpskog naroda[/i][/b].
Dodik je jednostavno radio ono šta je obećao glasačima i ono zbog čega je dobio izbore. Odnosno da glumi krkana i nervira Bošnjake. I to je otprilike sav taj domet. I to je otprilike i plafon očekivanja njegovih glasača.

Ako nekog stvarno mogu iznervirati ovi jeftini skečevi, onda jebi ga.

Hbg, ako ti zenu opali najbolji jaran - mozes se tjesiti da to nije toliko strasno. Ono, pucala se i prije tebe, a nije ni sapun da se istrosi,.. bitno je da ti nije gore sta uradila.

Pa idi, objesi se na prvo drvo od tuge i sramote :D

Mene ovo nije nasekiralo. Kao što neće ni naredne njegove budalaštine. Eto, kao, Dodika znamo od jučer i to u kakvoj zemlji živimo.

A što se ne ide u kost i po zakonu, to je druga priča.

Više me sekira to što su nam uvijek neke budale pokriće za naš vlastiti nerad i javašluk.

Parafraza Balaševića, *Što si prljav, što se ne okupaš? Što su ti ulice prljave a na obalama rijeka na svako 2 metra divlja deponija smeća?* *Ma, znaš, ovaj Dodik..* Ebo vas Dodik :lol: Mislim, ne konkretno tebe, a ni ženu ti :D
detroit-mercy

#517 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by detroit-mercy »

Hafis wrote:
detroit-mercy wrote:

Image
pa stas drugo doruckovat u bolnici :mrgreen: u bolnici su bolesni ljudi, slabo sta mogu popit i pojest :mrgreen: nes me po janjeta iznijet za dorucak :mrgreen: .
70% hospitaliziranih bolesnika u klinikama čine ljudi koji nemaju nikakvih indikacija za smanjivanjem dnevnog unosa hrane.
Misliš ako sam hospitaliziran zbog prijeloma noge, ili sumnjivog osipa da nisam u stanju mlatnuti kilo janjetine za ručak...i to bez salate :)
Realno, ovo je dorucak, sta bi trebao jesti za dorucak, kilo janjetine :mrgreen:.
Drugo, eto vecina stanovnistva u BiH svaki dan mlatne kilo janjetine za svaki obrok pa se ibrete na to sta jedu u bolnici :skoljka:.
Nisi dosao u restoran, nego bolnicu.
AmiĐa_Idriz

#518 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

pici wrote:

Image

Samo precjednik Milo može janje pojest u bolnici...ma kurko, precednik se ne može razboliti :bih:
hAZNADAR

#519 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by hAZNADAR »

GandalfSivi wrote:
hAZNADAR wrote: Hbg, ako ti zenu opali najbolji jaran - mozes se tjesiti da to nije toliko strasno. Ono, pucala se i prije tebe, a nije ni sapun da se istrosi,.. bitno je da ti nije gore sta uradila.

Treba birati svoje bitke. Ne treba se bosti sa rogatim, nego raditi stvari zbog kojih su izabrani u Predsjednistvo. Jebo budalu ba, ako se moze pravno sprijeciti da stavlja zastavu gdje joj nije mjesto, tako i uraditi, ako ne moze, pisaj ga, ima vaznijih stvari od zastave. Radje ga na ignore staviti, sam ce sebi dojaditi, nego se prepucavati preko cistacica, koja ce gdje zastavu postaviti ili skloniti...
Kada stvari koje su prije bile nezamislive postanu svakodnevne i kda se ignorisu,... to ti je ko zagrijavati vodu u kojoj je zaba pa dok ne prokljuca.

Inace je u zivotu tako,... ignorises nekoga danas ko te naziva bilmezom, malo po malo,... za neko vrijeme ti samare pali.

Nemocni smo u ovome i to je to.

Samo jednu stvar u svemu ovome vidim kao pozitivnu, mozda je do mog oportunizma ili ono slatki limun i to. Izgleda mi da Dodik bolje ujedinjuje probosanske snage nego bilo sta drugo. Barem u njemu i kako ga dozivljavamo - imamo nesto zajednicko.
HAVANA

#520 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by HAVANA »

Image
normala brate

#521 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by normala brate »

Taj prve linije vidio nije
hAZNADAR

#522 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by hAZNADAR »

Mozda se ne moze napraviti dobar restart dok ne dotaknes dno. Mozda nismo trebali ni Komsica u predsjednistvo da spasava koliko se moze.
archi_a

#523 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by archi_a »

Hafis wrote:
detroit-mercy wrote:

Image
A ti znaš da se ovdje radi o prijelomu noge? :-) :D
GandalfSivi

#524 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by GandalfSivi »

hAZNADAR wrote:
Kada stvari koje su prije bile nezamislive postanu svakodnevne i kda se ignorisu,... to ti je ko zagrijavati vodu u kojoj je zaba pa dok ne prokljuca.

Inace je u zivotu tako,... ignorises nekoga danas ko te naziva bilmezom, malo po malo,... za neko vrijeme ti samare pali.

Nemocni smo u ovome i to je to.

Samo jednu stvar u svemu ovome vidim kao pozitivnu, mozda je do mog oportunizma ili ono slatki limun i to. Izgleda mi da Dodik bolje ujedinjuje probosanske snage nego bilo sta drugo. Barem u njemu i kako ga dozivljavamo - imamo nesto zajednicko.
Nadjes polje gdje ti njemu mozes samare paliti. On postavlja zastave, ti ne uzimas kredite, nije problem. Dva na jednog, jos uz podrsku velike vecine medjunarodne zajednice, i ti se onda njegovim igricama igras. Moraju se obojica uozbiljiti, kao sto rekoh, cim se o ovome prica i raspravlja, Dodik je vec pobijedio...
AmiĐa_Idriz

#525 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

LIVE SA SKENDERIJE

Image
Post Reply