Sta, prepala se da te bivsi prepoznao po pisanju?Boemica wrote:A to, ma jašta siBodkin wrote:
Pa pregledao snimak, kako drugacije![]()
Dobro je, mislila sam da je nešto drugo ..
Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
-
Bodkin
#501 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
- lethalthreat
- Boemica
#503 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Prepala je blaga riječBodkin wrote: Sta, prepala se da te bivsi prepoznao po pisanju?
- azurna_obala
#504 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
muha_sa wrote:da ja tebe jedaredazurna_obala wrote:Kompleksi nisu šala.pa nek bruji vas svijet
- azurna_obala
#505 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Sad sam negdje čitala da je ovo ucjena od strane advokata Anela Kurtovića i te neke ženske.
-
liberty
#506 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
zahuktava se i na ovoj temi..
-
sigurnoable
#507 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
To je bilo prije 2, 3 godineshake69 wrote:Nemam nekih jakih konekcija s Bihacom ali slucajno za vikend cujem od upucenog lika s kojim sam studirao da je bihacki ''Watergate skandal'' s Bahom mala maca, imaju oni i bolji. Valjda je neka gospodja u Bihacu uhvatila muza u krevetu s uglednim apotekarom i carsija se nasladjuje novim stivom za dokolicu.
- Point.
#508 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Ma pustite ljude nek se karaju ko zečevi.
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#509 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
gdje si citala?azurna_obala wrote:Sad sam negdje čitala da je ovo ucjena od strane advokata Anela Kurtovića i te neke ženske.
- muha_sa
#510 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
jedan od muževa prepozno ben na guJci svoje hanumebingov buraz wrote:Ma cijela priča poprilično smrdi,čuj ne vide se lica na snimcima a zna se ko su te žene.Poznajući naš mentalitet ne vjerujem da bi krajiški Don Juan propustio priliku da se pohvali jaranima koga je sve odradio sa dokazom u vidu lica dotičnih dama.Point. wrote:Gdje su ti silni muževi čije je žene Baho karindžo da ga nalupaju? Čudi me da nisu još čakijice radile.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#511 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Ocekujem da Cazinjani naprave filmic Spasavanje privatnika Bahe
- studeni76
#512 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Dobro je Baho prošo, ni krajišnici nisu što su nekad bili
https://sportsport.ba/magazin/brutalno- ... ota/295820
https://sportsport.ba/magazin/brutalno- ... ota/295820
- azurna_obala
#513 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
OTKRIVENO: Sarajevski advokat Anel Kurtovic i njegova zarucnica smislili paklen plan kako doci do 40.000 KM !?Impressum wrote:gdje si citala?azurna_obala wrote:Sad sam negdje čitala da je ovo ucjena od strane advokata Anela Kurtovića i te neke ženske.
Danima BiH i regiju potresa navodni seks skandal koji se na kraju ispostavio skolskim primjerom ucjene, tvrdi nam advokat ostecenog Blazevica.
Naime, advokat Anel Kurtovic i njegova klijentica (zarucnica) su se odlucili da do tih 40.000 KM dodju putem ucjene lokalnog krajiskog biznismena Sabahudina Blazevica, pruzajuci kao dokaz navodni snimak na kojem se ne vide ni klijentica niti biznismen, a sto nam potvrdjuju i iz Tuzilastva USK.
Akcija je krenula kada je biznismen Blazevic svoj mobilni aparat ustupio Tuzilastvu, sa sadrzajem poruka u kojima je jasno vidljivo da ga advokat Kurtovic ucjenjuje.
Prema posljednjim saznanjima od nadleznih institucija, pri kraju je opsezna istraga koja dokazuje da je ovaj tandem vec razotkriven, gdje i sam advokat Kurtovic priznaje da je u vezi sa "klijenticom" te da uskoro planiraju brak, sto je u konacnici priznao i istraziteljima.
Uskoro otkrivamo sve detalje...
Stranica na fb paralele se zove
- spreca
#514 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Zarucnica od Kurtovica izgleda voli da se kara , nezna da ce je Kurtovic odjebati prve prilike a pogotovu sada kad su ih uhvatili u ucjeni.....ova Radodajka je sve samo ne pametna...obicna kurava...ko je sledeci da je gazi
- azurna_obala
#515 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
A možda je i ovo samo jedna izmišljotina za klik.
- spreca
- pustopoljina
#517 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Taj kurtovic je rekao da su on i ta zenska na faksu jedno vrijeme bili skupa, ali da ne postoji sukob interesa.
- uglavnomja
#518 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
od pocetka je jasno da nema nista od citave price
nema snimka
nema imena
cak i na izmisljenom snimku se ne vide lica
a lik pun k'o brod
normalno je da se o parama radi
nema snimka
nema imena
cak i na izmisljenom snimku se ne vide lica
a lik pun k'o brod
normalno je da se o parama radi
-
RtrnOfSalisbury
#519 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
... sa tolikim parama minimala je sjeverina a dje su tek glumice, voditeljice, pjevacice ... i to se sastajalo po automobilima i motelima ... neide da ga j
- muha_sa
#520 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
cojk kokuz--moro je u aVtu zitigu
-
Fudo387
#521 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Ja ba, sramota.muha_sa wrote:cojk kokuz--moro je u aVtu zitigu
Mog’o ga neko vidjeti kako zigu.
- muha_sa
#522 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
dal je obaro sjedište il je ozada na minderu--živo me zanimaFudo387 wrote:Ja ba, sramota.muha_sa wrote:cojk kokuz--moro je u aVtu zitigu
- Edin H.
#523 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Ljudi placaju da gledaju zenu kako se zega s nekim, a sad je malo indiskrecije problem.Hemel wrote:Pise da je ozenjen.
Ovo sto mediji bruje nije ni deseti dio sta se to stvarno desilo. Mi mozemo da nagadjamo ali ostaje da se vidi sta je prava istina.
Za ovoga gore sto kaze da mu ne smetaMoja zena nije moje vlasnistvo ali ljubiti ono sto je neko sinoc gazo, ne ide pa da si ne znam koliko moderan.high_volume wrote: Pa šta i da je bila udana... Prekršila bi vjenčani ugovor i to bi bio njen jedini "prekršaj".
Kakva je razlika u uživanju u sexu - u preljubu tajno, i kada neko to prikaže u javnosti. Jesu li sada ove žene lošije nego što su bile prije objave snimka. Po meni nisu. Zašto bismo ih stavljali na stub srama...
U svakodnevnoj komunikaciji s njima bih se sjetio, ali da ih drugačije tretiram, posebno s poniženjem, ne bi mi padalo na pamet.
Danas nije vrijeme od prije 100 i više stotina godina, kada je čovjek prema čovjeku, naročito muškarac prema ženi imao dominantnu ulogu i kada ju je držao privatnom imovinom, i imao ljudska prava sa ženom raditi što mu je bila volja, uz niz raznoraznih poniženja. Danas su prava muškarca i žene jednaka, barem u modernim društvima. Međutim, u patrijarhalnim sredinama, u primitivnim društvima, postoje recidivi prošlosti. I u nas, u našem kultorološkom odnosu muškarac-žena još uvijek postoji premisa da muškarac ima sva prava, žena nijedno.
Da sam na mjestu ovih žena iz Bihaća, samo bih rekao "Pa šta..."
Ili cemo zivjeti zajedno gdje postoje pravila ili svako na svoju stranu ali eto, mi smo u braku...ali tu vise nema emocija. Vise mi je to nastrano nego normalno.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- spreca
#525 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
da si na njegovom mjestu ti bi gdje?muha_sa wrote:dal je obaro sjedište il je ozada na minderu--živo me zanimaFudo387 wrote:Ja ba, sramota.muha_sa wrote:cojk kokuz--moro je u aVtu zitigu