Kojom igrom? U sred Beca smo imali 15 suteva a Austrija 12. Mi tri po golu oni 2. Mi 5 kornera oni 6....oni DOMACINI....mi GOSTIFudo387 wrote:Sa ovom igrom nema sanse da odemo na EP.hrasno38 wrote:Za sada imamo u Ligi B osigurano prvo mjesto, imamo najbolju gol razliku, sa Welsom najveci broj postignutih golova (5), Edin Dzeko je prvi strijelac sa 3 gola. Lijep je ovo uspjeh s obzirom da smo igrali u grupi sa reprezentacijama koje su bile podaleko ispred nas na FIFA listi kada je krenulo takmicenje. I sada je Austria na 24, A Irsku smo pretekli i sada smo mi na 32 mjestu a oni na 34. Ako izvucemo remi protiv Spanije godina bi se zaokruzila kao jedina do sada u kojoj nismo izgubili ni jednu utakmicu a vjerovatno bi i pomak na FIFA listi bio znacajan. I da nalazimo se u DRUGOM SESIRU za Evropsko prvenstvo pri izvlacenju grupa te imamo dvije sanse za odlazak na EP! Malo li je?
Ako se nesto ozbiljno ne popravi, neko ce nam ogaditi loptu, i poslije slijedi pad. Vec vidjeni toliko puta.
Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#501 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
-
svi u napad
#502 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Dobro je sto sad igramo sa Spanijom pa mozda i izgubimo jednu tekmu tako da ovi negativci i kritizeri najzad dobiju svoju sansu za napad na Robija. Stvarno ne znam sta vise hocete. Jebo te PRVO MJESTO bez izgubljene tekme, svaka tekma sve bolja i bolja igra al ne moze Bosanac da se veseli i opusti, da uziva i bude ponosan. Ne treba gubiti i biti mazohista da bi bilo sve potaman. Ovaj sindrom nas prati od malih nogu. To ti je ono kad dijete prodje odlicnim u skoli pa onda roditelji da se isto ne bi pohasilo kazu lako je zavrsiti 3 razred vidjet cemo sta ce biti do godine.
Iskrene cestitke momcima i selektoru na rezultatu i osvojenom prvom mjestu. Danas je bilo jako puno dobrih igraca a ja bih izdvojio Zuku, Sunjica i Vranjesa kao najbolje veceras. Besic je bio najlosiji veceras, dok su Saric i Visca dosta pretrcali odradili dio u odbrani ali naprijed nije bilo neke koristi od njih. Volio bih vidjeti Krunica na prednjem veznom od pocetka ili malog Gojaka jer mislim da bi napad bio puno ubojitiji sa nekim od njih dvojice na tom mjestu. No sve dok ima rezultate Robi je upravu i njegova se mora slusati a na nama je da navijamo. Hvala vam decki i Robi za ove lijepe trenutke srece. Nas narod je to zasluzio i hvala navijacima koji su dosli u tolikom broju i pruzili odlicnu podrsku nasoj repki.
Naprijed BiH.
(samo Lucky ima pravo na veci broj od 4 ). Zivjeli.
Iskrene cestitke momcima i selektoru na rezultatu i osvojenom prvom mjestu. Danas je bilo jako puno dobrih igraca a ja bih izdvojio Zuku, Sunjica i Vranjesa kao najbolje veceras. Besic je bio najlosiji veceras, dok su Saric i Visca dosta pretrcali odradili dio u odbrani ali naprijed nije bilo neke koristi od njih. Volio bih vidjeti Krunica na prednjem veznom od pocetka ili malog Gojaka jer mislim da bi napad bio puno ubojitiji sa nekim od njih dvojice na tom mjestu. No sve dok ima rezultate Robi je upravu i njegova se mora slusati a na nama je da navijamo. Hvala vam decki i Robi za ove lijepe trenutke srece. Nas narod je to zasluzio i hvala navijacima koji su dosli u tolikom broju i pruzili odlicnu podrsku nasoj repki.
Naprijed BiH.
- luckylaka
#503 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
svi u napad wrote:Dobro je sto sad igramo sa Spanijom pa mozda i izgubimo jednu tekmu tako da ovi negativci i kritizeri najzad dobiju svoju sansu za napad na Robija. Stvarno ne znam sta vise hocete. Jebo te PRVO MJESTO bez izgubljene tekme, svaka tekma sve bolja i bolja igra al ne moze Bosanac da se veseli i opusti, da uziva i bude ponosan. Ne treba gubiti i biti mazohista da bi bilo sve potaman. Ovaj sindrom nas prati od malih nogu. To ti je ono kad dijete prodje odlicnim u skoli pa onda roditelji da se isto ne bi pohasilo kazu lako je zavrsiti 3 razred vidjet cemo sta ce biti do godine.
Naprijed BiH.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(samo Lucky ima pravo na veci broj od 4 ). Zivjeli.
Osvrnuo se i na povrede koje su zadobili Pjanić i Šunjić.
"Pjana se požalio na povredu, Šunjić je također imao povredu mišića, ali biće dobro".
- denimb
#504 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Jos jedna odlicna stvar koja nam se ustimala kod promjene selektora je da je pocela ova liga nacija u isto vrijeme, koliko god bitna, ne bitna imao je Robi vec takmicarske utakmice prije pocetka pravih kvalifikacija...nije se desila stvar kao u proslosti da nam novi selektor odigra 1-2 prijateljske i ulazi u kvalifikacije, ako i to.
Dalje cemo vidjeti...voli bih da proba Demirovica, Krunica, Gojaka protiv Spanije...rezultat uopce nije bitan.
Dalje cemo vidjeti...voli bih da proba Demirovica, Krunica, Gojaka protiv Spanije...rezultat uopce nije bitan.
- Grean
#505 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Nego kako ovog zadrzati ako nastavi ovako i sta poslije njega?
Dvadeset i kusur godina se nerviramo, od vremena Musovica i Smajlovica, klasicne kriminalne organizacije kad su u talu bili Pasalic i Sliskovic, cirkusanta Cire, krivo nasadjenog Susica, eksperta za anti-fudbal Bazdarevica i sad me tacno strah sta poslije ovog Prosineckog.
Mada Marinovic obecava, mozda se nastavi ta neka stabilnost bar neko vrijeme.
Dvadeset i kusur godina se nerviramo, od vremena Musovica i Smajlovica, klasicne kriminalne organizacije kad su u talu bili Pasalic i Sliskovic, cirkusanta Cire, krivo nasadjenog Susica, eksperta za anti-fudbal Bazdarevica i sad me tacno strah sta poslije ovog Prosineckog.
Mada Marinovic obecava, mozda se nastavi ta neka stabilnost bar neko vrijeme.
Last edited by Grean on 16/11/2018 00:31, edited 1 time in total.
- AmiĐa_Idriz
#506 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Fudo387 wrote:Sa ovom igrom nema sanse da odemo na EP.hrasno38 wrote:Za sada imamo u Ligi B osigurano prvo mjesto, imamo najbolju gol razliku, sa Welsom najveci broj postignutih golova (5), Edin Dzeko je prvi strijelac sa 3 gola. Lijep je ovo uspjeh s obzirom da smo igrali u grupi sa reprezentacijama koje su bile podaleko ispred nas na FIFA listi kada je krenulo takmicenje. I sada je Austria na 24, A Irsku smo pretekli i sada smo mi na 32 mjestu a oni na 34. Ako izvucemo remi protiv Spanije godina bi se zaokruzila kao jedina do sada u kojoj nismo izgubili ni jednu utakmicu a vjerovatno bi i pomak na FIFA listi bio znacajan. I da nalazimo se u DRUGOM SESIRU za Evropsko prvenstvo pri izvlacenju grupa te imamo dvije sanse za odlazak na EP! Malo li je?
Ako se nesto ozbiljno ne popravi, neko ce nam ogaditi loptu, i poslije slijedi pad. Vec vidjeni toliko puta.
- luckylaka
#507 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Ovo nisam ni primjetio...bas supacki ako je tacno
Samo jedan igrač
Više od 15.000 navijača bodrilo je reprezentaciju, a po završetku utakmice uslijedilo je veliko slavlje naših reprezentativaca i navijača BiH na stadionu Ernst Happel. Samo jedan igrač se nije udostojio, makar i kkurtoazno pozdraviti navijače BiH, nego je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka produžio u svlačionicu, ne okrenuvši se da vidi gdje su njegove kolege. Ognjen Vranješ je još jednom na taj način pokazao nepoštovanje prema navijačima, koji su bili uz reprezentaciju u svakoj utakmici i pružili im podršku tokom svih utakmica, kako u ovom, tako i svim ciklusima kvalifikacija prije ovog.
Samo jedan igrač
Više od 15.000 navijača bodrilo je reprezentaciju, a po završetku utakmice uslijedilo je veliko slavlje naših reprezentativaca i navijača BiH na stadionu Ernst Happel. Samo jedan igrač se nije udostojio, makar i kkurtoazno pozdraviti navijače BiH, nego je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka produžio u svlačionicu, ne okrenuvši se da vidi gdje su njegove kolege. Ognjen Vranješ je još jednom na taj način pokazao nepoštovanje prema navijačima, koji su bili uz reprezentaciju u svakoj utakmici i pružili im podršku tokom svih utakmica, kako u ovom, tako i svim ciklusima kvalifikacija prije ovog.
-
macchiato
#508 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Ja ne znam šta pojedini očekuju od ove reprezentacije i šta to oni mogu bolje od ovoga ponuditi, pa osim Pjanića i Džeke ova reprezentacija je goli qurac u fudbalskim okvirima. Mrtvi prosjek.
Dio ne igra nikako, drugi dio igra u žlj ligama, treći dio su cvajtaši poput Duljevića i Bešića, tek mali dio igrača igra redovno i u kvalitetnim ligama.
I opet se uvezalo devet utakmica bez poraza, odradila se liga nacija sa tri pobjede i remijem uz jedan jedini primljeni gol. I sve to uz sasvim dobru i pristojnu igru i vrlo čvrstu odbranu.
Čovjek izvlači skoro pa maksimum iz njih, a oni trkom i borbenošću maskiraju svoje mane.
Jedina stvar koja mi se ne sviđa je kako loše trče kontre, vazda neko ofula u elementarnin fudbalskim stvarima sa lošim ili zakašnjelim pasom
ali nije to do Žutog nego radi upravo gore pomenutog prosječnog kadra.
Dio ne igra nikako, drugi dio igra u žlj ligama, treći dio su cvajtaši poput Duljevića i Bešića, tek mali dio igrača igra redovno i u kvalitetnim ligama.
I opet se uvezalo devet utakmica bez poraza, odradila se liga nacija sa tri pobjede i remijem uz jedan jedini primljeni gol. I sve to uz sasvim dobru i pristojnu igru i vrlo čvrstu odbranu.
Čovjek izvlači skoro pa maksimum iz njih, a oni trkom i borbenošću maskiraju svoje mane.
Jedina stvar koja mi se ne sviđa je kako loše trče kontre, vazda neko ofula u elementarnin fudbalskim stvarima sa lošim ili zakašnjelim pasom
- Logovan
- AmiĐa_Idriz
#510 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Morel se zastava pravilno okrenutiLogovan wrote:![]()
![]()
- Logovan
#511 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
More, more, ali mrsko čovjeku okretati.AmiĐa_Idriz wrote: Morel se zastava pravilno okrenuti![]()
-
al-em
#512 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
nema vranjesa na slikama na kliksuluckylaka wrote:Ovo nisam ni primjetio...bas supacki ako je tacno
Samo jedan igrač
- denimb
#513 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Pa ne voli nas covjek, sta je tu novoal-em wrote:nema vranjesa na slikama na kliksuluckylaka wrote:Ovo nisam ni primjetio...bas supacki ako je tacno
Samo jedan igrač
- Edin H.
#514 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
luckylaka wrote:Ovo nisam ni primjetio...bas supacki ako je tacno
Samo jedan igrač
Od tetovaze traje sukob Vranjesa i BHF-a, ne bi imalo nikakve logike da je isao pozdraviti navijace.
U nekoliko utakmica nisu igraci dosli da pozdrave navijace upravo zbog tog sukoba sa Vranjesom, po Dzekinoj direktivi, ali se uzgoropadio, pa ga je i Dzeki nedavno suknuo na twitteru.
Bez obzira dobar igrac.
- Grean
#515 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Bas tako, tri kontre Besic nezna da preda loptu u kljucnom momentu a ni Visca ne zaostaje. A hajde ti sad stavi nekog drugog i prosjek zamijeni jos vecim prosjekom.macchiato wrote:Ja ne znam šta pojedini očekuju od ove reprezentacije i šta to oni mogu bolje od ovoga ponuditi, pa osim Pjanića i Džeke ova reprezentacija je goli qurac u fudbalskim okvirima. Mrtvi prosjek.
Jedina stvar koja mi se ne sviđa je kako loše trče kontre, vazda neko ofula u elementarnin fudbalskim stvarima sa lošim ili zakašnjelim pasomali nije to do Žutog nego radi upravo gore pomenutog prosječnog kadra.
Ovo do sad napravljeno je cudo.
- AmiĐa_Idriz
#516 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Pikal se ovo?Point. wrote: Povrijeđen. Ili još nije došao sebi od zadnje povrede.
AmiĐa_, ako dobijemo Austriju prepuštam ti da otvaraš sve i jednu temu kad krenu EP kvale.
- Edin H.
#517 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Eki ovih shabana Dortmund na zastavi sa ljiljanima.AmiĐa_Idriz wrote: Morel se zastava pravilno okrenuti![]()
Ali ovi su jos gori sto donose klupske zastave na utakmice reprezentacije.
-
kudrilo
#518 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Sve mi je jasno.Fudo387 wrote:Pravi izmjenu, ja kontam jal Visca, jal Besic, a bilo je jos kandidata, kad cojek vadi Pjanica.
Vice ovaj americki komentator, ljudi nesto se cudno desava sa bosanskim trenerom. Niko ziv ne vjeruje, ja sve mislim zajebali se, stisli pogresno dugme, nemere bit Pjanic...kada fakat on.
I haj reci da je zdrav?
Nek se uhvate jajeta i bacaju rukama.
-
dert
#519 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Biti bog i fudbalski selektor Bosancima i Hercegovcima je nemoguca misija
Sta hocete 1. smo ,jedan go primili u cetiri utakmice
Jel' bi voljeli da umiremo u ljepoti igre a da smo 2. 3.
Sta bi onda laprdali
Bizite tamo..............
Fudoooooooooooooooooooooooo, jebo te americki komentator
Sta hocete 1. smo ,jedan go primili u cetiri utakmice
Jel' bi voljeli da umiremo u ljepoti igre a da smo 2. 3.
Sta bi onda laprdali
Bizite tamo..............
Fudoooooooooooooooooooooooo, jebo te americki komentator
- armin071
#520 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Bila je i zeljina zastava na jarbolu odmah iznad ovih al vrhunac je bila ekipa iz Mostara svi navijaju jal za Bosnu jal za Austriju kad legende pocese pjesme o rodjenimEdin H. wrote:Eki ovih shabana Dortmund na zastavi sa ljiljanima.AmiĐa_Idriz wrote: Morel se zastava pravilno okrenuti![]()
Ali ovi su jos gori sto donose klupske zastave na utakmice reprezentacije.
- Jack Be Nimble
#521 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Koji si stream nasao da mi je znatiFudo387 wrote:Pravi izmjenu, ja kontam jal Visca, jal Besic, a bilo je jos kandidata, kad cojek vadi Pjanica.
Vice ovaj americki komentator, ljudi nesto se cudno desava sa bosanskim trenerom. Niko ziv ne vjeruje, ja sve mislim zajebali se, stisli pogresno dugme, nemere bit Pjanic...kada fakat on.
I haj reci da je zdrav?
- pirmin
#522 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Sta urade piva i janjetina od covjeka.Logovan wrote:![]()
![]()
- SmokingMan
#523 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Jebo sebe dobro se kretao u napadu,to mi se baš dopalo,borba,par solidnih ubačaja.Ogi srbine.al-em wrote:nema vranjesa na slikama na kliksuluckylaka wrote:Ovo nisam ni primjetio...bas supacki ako je tacno
Samo jedan igrač
- Sanjarko
#524 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Nama fakat nijedan po mjeri nije. Susic nas odveo na SP i da ne bi Argentine ko zna dokle bi dosli. Nije valjo, nevalja Prosinecki, nije valjo ni Ciro, Mesa, Blaz. Ko valja.
-
Bazinga1234
#525 Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.2018.
Tek vidjeh ovo na drugom forumu... Šteta što nije bio gol.