niko ziv nije mogao zamisliti da ce hrvati doci do finala
za razliku od ocito argentinaca, a vjerovatno ih ima jos, engleza, brazilaca, svaba ...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ko ba nijeuglavnomja wrote: niko ziv nije mogao zamisliti da ce hrvati doci do finala![]()
Argentinci finansijski pobjednici duela izmedju navijaca.breuer wrote:Argentinci, nemoralni pobjednici čitavog turnira, čuj ti ono već spremilo karte za finale![]()
Hrvatska ih rasparala ko namjerno rasparanu odjeću iz Kodeksa oblačenja UNSA.
Ma ja dresove su pokupovali Irci, Skoti i Rusi.. nema Nike dresova vise nisu racunali na toliku prodajuistra_hr wrote:Ima još nešto dresova po placevima-tržnicama, ali i to je na izmakuMOSALJOZE wrote: Neko napisa kuknjava za vizama..i kartama.. nama je najveca kuknjava za dresovoima.. nike nije napravio dovoljno dresova.. nema dresova da ga je** (s)
Turisti sve kupuju, najviše Modrića i Manđukića
a, u vezi karata to je "nemoguća misija" ... ovdje na crno ima ih po 2000 - do 2500 Eura - ali to ništa ne znači ako nemaš vizu, jer nije preko agencije
I još veći problem je: nema aviona tj. slobodnih mjesta
Čak i ako odeš s autom(dva dana putovanja) ili odletiš gore u Rusiju nekako ... gore te čekaju šverceri Argentinci s kartama od 4000- do 5000 Eura
E kako si pogodiomad_max_ba wrote:imamMOSALJOZE wrote: Original?
Jel imas tamno plavi?
od ovog iz Dubrovnika je
Plasman u finale isto nista ako ne osvojiteMOSALJOZE wrote:E jbte i dok pisem to ja i dalje ne vjerujem![]()
PA MI SMO U FINALU.. EJ.. U FINALU!!!! (S)
Bolje 2 mjeseca na PelješcuHAVANA wrote:Ne bi dao 5000 eura da mi kija igra i ganja loptu tamo vamo.
Sve pršti od balkanske subjektivne "dobrote" i prolazne euforije,naravno,dok se "odnosi" opet ne resetuju sa politikom.smijesni_ste wrote:Već mi se riga što bi Hrvati rekli od patetike u medijima na svim stranama...Luka pastir, Dalić nesudjeni selektor BiH, emotivan status Hercegovca - branioca Gotovine, Kolinda poželjela velikom čovjeku Novaku finale
Drago mi je da se sutra završava sve![]()
![]()
predvidjam, ako hrvati osvoje zlato, da ce vucic & co cestitati kolindi & co, covic ce cestitati sam sebi, cak ce i dodo da se oglasi, a samo sebijinom muzu tako nesto nece pasti na pametSmokingMan wrote:Sve pršti od balkanske subjektivne "dobrote" i prolazne euforije,naravno,dok se "odnosi" opet ne resetuju sa politikom.smijesni_ste wrote:Već mi se riga što bi Hrvati rekli od patetike u medijima na svim stranama...Luka pastir, Dalić nesudjeni selektor BiH, emotivan status Hercegovca - branioca Gotovine, Kolinda poželjela velikom čovjeku Novaku finale
Drago mi je da se sutra završava sve![]()
![]()
smijesni_ste wrote:Koja ti je to repka po redu koju 'podržavaš' u ovih 20-ak dana?![]()
Najbolje mi je ovo “navijam”. Cuj navijas za nekoga u nekoj tamo utakmici gdje igraju neke tamo repke. NavijasAmiĐa_Idriz wrote:Ja ne kontam što se i za kog mora navijat al eto
Sreca tvoja pa je animals u banani. On bi ti rekao da je prognozirao finaleuglavnomja wrote:nek posalju po 5 milja eur i zastavu kolegi forumasu spreci pa ce on navijati umjesto njih![]()
niko ziv nije mogao zamisliti da ce hrvati doci do finala![]()
za razliku od ocito argentinaca, a vjerovatno ih ima jos, engleza, brazilaca, svaba ...
tu je baš mlada, prava slatkicaBobi wrote:Zašto navijamo za Francusku![]()
SedmaEdin H. wrote:smijesni_ste wrote:Koja ti je to repka po redu koju 'podržavaš' u ovih 20-ak dana?![]()
![]()
![]()