Nova agresija na BIH?

Post Reply
k3ngur

#501 Re: Nova agresija na BIH?

Post by k3ngur »

Pazili sandzak, koooooo, Srbi, jel ovo neki vic?
Trsu smakli '43 samo da Sandzak ne postane autonomija, razne likvidacije i atentati nad uglednim bosnjacima izmedju 2 svjetska rata, cistili Polimlje gdje su bosnjaci cinili vecinu do 1943, Sahovici 24te, pokrstavanje stanovnistva Plava i Gusinja i oko 800 ubijenih i zaklanih 1912 i 1919, ciscenje Bukovice kod Pljevlje i u 2 svjetskom ratu i u proslom a bili u Crnoj Gori, nestanak onih 13 kod Priboja 1993 godine, odlazak preko 250 000 bosnjaka u Tursku pa i ostale krajeve izmedju od 1912 pa do danas itd, itd, itd. Da ste pazili Sandzak kako treba danas bi bosnjaka u sandzaku bilo barem duplo neg sad sto ih ima a mozda i vise. Nad Sandzakom ste magistrirali a nad Bosnom doktorirali.
markomilanov

#502 Re: Nova agresija na BIH?

Post by markomilanov »

Nisam simaptizer rs,al ne razumem bošnjake,hoće multi kulti bih,a osporava se rs,takav je momenat,nema pravde u ratu,život mora ići dalje,osporavanjem rs osporavate današnju bih,hoćete da ukinite rs, ali opet pored vas će biti oni kojima ste bili na nišanu,stalno jedni drugi kočite u napretku ,i srbi misle da su se borli za pravu stvar i oni su ubijani,silovani paljeni,šta hoćete da svaki srbin kaže ja sam genocidaš i odgovoran sam za zločine,dodik opstaje samo zahvaljujući bošnjacima i pričom o ukidanju rs,rs se neće ukinuti ni osamostaliti.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#503 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Truba »

ajmo odredite neki datum kad bi moglo početi s puškaranjem

da vam se smijemo isti dan :D
Seyfo

#504 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Seyfo »

Dan pred izbore! Nego me cudi da je tema ovako zazivjela a do izbora jos skoro 9 mjeseci. Svaki put pred izbore se dobede do prrdratnog stanja,sjecam se uoci lokalnih 2016te sve je izgledalo do pred rat,pa referendum,pardon anketa, pa rat ce pa nece. Rosli izbori,nidje nista. Ocekujemo i ove godine tako
sportman1

#505 Re: Nova agresija na BIH?

Post by sportman1 »

markomilanov wrote:Nisam simaptizer rs,al ne razumem bošnjake,hoće multi kulti bih,a osporava se rs,takav je momenat,nema pravde u ratu,život mora ići dalje,osporavanjem rs osporavate današnju bih,hoćete da ukinite rs, ali opet pored vas će biti oni kojima ste bili na nišanu,stalno jedni drugi kočite u napretku ,i srbi misle da su se borli za pravu stvar i oni su ubijani,silovani paljeni,šta hoćete da svaki srbin kaže ja sam genocidaš i odgovoran sam za zločine,dodik opstaje samo zahvaljujući bošnjacima i pričom o ukidanju rs,rs se neće ukinuti ni osamostaliti.

zakon jaceg. mani se dociranja.
markomilanov

#506 Re: Nova agresija na BIH?

Post by markomilanov »

Iz svih ovih postova nameće se zaključak,da suživot nije moguć,vi ne možete da prihvatite srbe jer su vas kroz istoriju progonili,vi ste ratovali i protiv hrvata,a izmedju sebe,ne može se naći modus da bi sva tri naroda bila zadovoljna.Jugoslavija se rqspqla zbog srba i hrvta ,kako da opstane bosna.
megaman4

#507 Re: Nova agresija na BIH?

Post by megaman4 »

k3ngur wrote:Pazili sandzak, koooooo, Srbi, jel ovo neki vic?
Trsu smakli '43 samo da Sandzak ne postane autonomija, razne likvidacije i atentati nad uglednim bosnjacima izmedju 2 svjetska rata, cistili Polimlje gdje su bosnjaci cinili vecinu do 1943, Sahovici 24te, pokrstavanje stanovnistva Plava i Gusinja i oko 800 ubijenih i zaklanih 1912 i 1919, ciscenje Bukovice kod Pljevlje i u 2 svjetskom ratu i u proslom a bili u Crnoj Gori, nestanak onih 13 kod Priboja 1993 godine, odlazak preko 250 000 bosnjaka u Tursku pa i ostale krajeve izmedju od 1912 pa do danas itd, itd, itd. Da ste pazili Sandzak kako treba danas bi bosnjaka u sandzaku bilo barem duplo neg sad sto ih ima a mozda i vise. Nad Sandzakom ste magistrirali a nad Bosnom doktorirali.
Uzice bilo 100% muslimansko i puno dzamija. Cetnicke horde pobile i protjerale sve Bosnjake. Beograd je imao najvise dzamija na Balkanu, preko 200. Danas je jedino opstala Bajrakli dzamija, koju pokusavaju unistiti.

U Sandzaku cinili zvjerstva, kao sto si sam rekao ali istina kad-tad izadje na vidjelo.

Ovom liku @markomilanov porucujem da se spremaju za buducu Regionalizaciju Srbije gdje gubite Vojvodinu, Sandzak i Presevo. To nek vas brine.

Vucic nocima ne spava jer zna da gubi danasnju Srbiju koja ulazi u zavrsnu fazu u formiranje buduceg Pasaluka.

BiH ce se prirodnim putem obnoviti, a Srbija ide u dodatnu eroziju.
Last edited by megaman4 on 12/01/2018 14:28, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#508 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Tomahawk11 »

markomilanov wrote:Iz svih ovih postova nameće se zaključak,da suživot nije moguć,vi ne možete da prihvatite srbe jer su vas kroz istoriju progonili,vi ste ratovali i protiv hrvata,a izmedju sebe,ne može se naći modus da bi sva tri naroda bila zadovoljna.Jugoslavija se rqspqla zbog srba i hrvta ,kako da opstane bosna.
Ja ne mogu prihvatiti, ne Srbe nego one koji mi ne misle dobro. Da li ti možeš prihvatiti komšiju koji ti na svakom koraku podmeće nogu?
Sve dobre ljude prihvatam.
PM72

#509 Re: Nova agresija na BIH?

Post by PM72 »

Meščini,Markan će vrlo brzo dobiti čaj od brezove metle...
markomilanov

#510 Re: Nova agresija na BIH?

Post by markomilanov »

Tomahawk11 wrote:
markomilanov wrote:Iz svih ovih postova nameće se zaključak,da suživot nije moguć,vi ne možete da prihvatite srbe jer su vas kroz istoriju progonili,vi ste ratovali i protiv hrvata,a izmedju sebe,ne može se naći modus da bi sva tri naroda bila zadovoljna.Jugoslavija se rqspqla zbog srba i hrvta ,kako da opstane bosna.
Ja ne mogu prihvatiti, ne Srbe nego one koji mi ne misle dobro. Da li ti možeš prihvatiti komšiju koji ti na svakom koraku podmeće nogu?
Sve dobre ljude prihvatam.
Ako mi ti svakog dana kažeš da sam se borio i da živim u genocidnoj tvorevini ,neću imati simpatije prema tebi,ili ja kad ti kažem da je Sarajevo Teheran,jedni druge koče,a drugi idu napred.
markomilanov

#511 Re: Nova agresija na BIH?

Post by markomilanov »

PM72 wrote:Meščini,Markan će vrlo brzo dobiti čaj od brezove metle...
Zašto,jesam vredjao koga,iznosim samo svoje mišljenje i svakako želim dobrobit bih.
markomilanov

#512 Re: Nova agresija na BIH?

Post by markomilanov »

megaman4 wrote:
k3ngur wrote:Pazili sandzak, koooooo, Srbi, jel ovo neki vic?
Uzice bilo 100% muslimansko i puno dzamija. Cetnicke horde pobile i protjerale sve Bosnjake. Beograd je imao najvise dzamija na Balkanu, preko 200. Danas je jedino opstala Bajrakli dzamija, koju pokusavaju unistiti.

U Sandzaku cinili zvjerstva, kao sto si sam rekao ali istina kad-tad izadje na vidjelo.

Ovom liku @markomilanov porucujem da se spremaju za buducu Regionalizaciju Srbije gdje gubite Vojvodinu, Sandzak i Presevo. To nek vas brine.

Vucic nocima ne spava jer zna da gubi danasnju Srbiju koja ulazi u zavrsnu fazu u formiranje buduceg Pasaluka.

BiH ce se prirodnim putem obnoviti, a Srbija ide u dodatnu eroziju.
Ja za razliku od tebe,želim susedima sve najbolje,zbog tebe i dodika bih nema šanse da bude normlna država.
Tomahawk11
Globalni moderator

#513 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Tomahawk11 »

markomilanov wrote: Ako mi ti svakog dana kažeš da sam se borio i da živim u genocidnoj tvorevini ,neću imati simpatije prema tebi,ili ja kad ti kažem da je Sarajevo Teheran,jedni druge koče,a drugi idu napred.
Ne znam, jesi li?
RS jeste nastala na genocidu, klanju, ubijanju, progonu. Činjenica. Imam prijatelja koji tamo žive. Šta sad, to su obični ljudi...
Meni ne smeta ako Sarajevo zoveš Teheran ili bilo ko drugi da to radi. Ne znam što bi mi smetalo.
U današnjem vremenu, kad je sve dostupno, živjeti u neznanju je ravno novom svjetskom čudu.
Dakle, ne vidim što bi ja imao problem ako ti nešto ne znaš, a imaš mogućnost da saznaš.
Obi Wan Bosnian

#514 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Obi Wan Bosnian »

Muzika koja se pušta na RTRS:

Muzika koja se pušta na FTV:
tandmand

#515 Re: Nova agresija na BIH?

Post by tandmand »

markomilanov wrote:Ako mi ti svakog dana kažeš da sam se borio i da živim u genocidnoj tvorevini ,neću imati simpatije prema tebi,ili ja kad ti kažem da je Sarajevo Teheran,jedni druge koče,a drugi idu napred.
Koga briga da li imate ili nemate simpatija prema Bošnjacima. Mi znamo šta vi nama mislite i to se neće promijeniti ma kako se mi "kulturološki" prilagođavali vama, jer suštinski problem nije u tome. Jugoslavija se i raspala zbog toga jer Srbi i Hrvati (kulturološko/vjerski slični) nisu jedne druge mogli podnijeti kao državotvoran, politički narod, tj. nisu htjeli dijeliti vlast. Tako isto kad su u pitanju Bošnjaci, koje vi podnosite samo ako su srozani na vjersku grupu - muslimane.
markomilanov

#516 Re: Nova agresija na BIH?

Post by markomilanov »

Tomahawk11 wrote:
markomilanov wrote: Ako mi ti svakog dana kažeš da sam se borio i da živim u genocidnoj tvorevini ,neću imati simpatije prema tebi,ili ja kad ti kažem da je Sarajevo Teheran,jedni druge koče,a drugi idu napred.
Ne znam, jesi li?
RS jeste nastala na genocidu, klanju, ubijanju, progonu. Činjenica. Imam prijatelja koji tamo žive. Šta sad, to su obični ljudi...
Meni ne smeta ako Sarajevo zoveš Teheran ili bilo ko drugi da to radi. Ne znam što bi mi smetalo.
U današnjem vremenu, kad je sve dostupno, živjeti u neznanju je ravno novom svjetskom čudu.
Dakle, ne vidim što bi ja imao problem ako ti nešto ne znaš, a imaš mogućnost da saznaš.
rs je kakva takva,utemeljena medjunarodnim sporazumom,deo nezavisne bih,imaš puno pravo da je ne priznaješ,kao i što 90 % se neće odreći rs,ti hoćeš multi kulti a nećeš rs,vidiš da je ne moguće naći kompromis.Ja stalno podsećam srbe iz rs,da budu prezadovoljni onim što su dobili,jer im se može destii da završe kao srbi u krajini u kolektivnim centrima po srbiji a dodk će helikopterom u vilu na dedinju.
SmokingMan

#517 Re: Nova agresija na BIH?

Post by SmokingMan »

Multikulturalizam ne trpi separatizam.
PM72

#518 Re: Nova agresija na BIH?

Post by PM72 »

markomilanov wrote:
PM72 wrote:Meščini,Markan će vrlo brzo dobiti čaj od brezove metle...
Zašto,jesam vredjao koga,iznosim samo svoje mišljenje i svakako želim dobrobit bih.
provociraš...kompletno vojno i političko rukovodstvo RS procesuirano je radi ratnih zločina i genocida.Samim tim tvorevina koju su osnovali je genocidna i zločinačka.To će tako biti i ostati za vijek vijekova.
markomilanov

#519 Re: Nova agresija na BIH?

Post by markomilanov »

tandmand wrote:
markomilanov wrote:Ako mi ti svakog dana kažeš da sam se borio i da živim u genocidnoj tvorevini ,neću imati simpatije prema tebi,ili ja kad ti kažem da je Sarajevo Teheran,jedni druge koče,a drugi idu napred.
Koga briga da li imate ili nemate simpatija prema Bošnjacima. Mi znamo šta vi nama mislite i to se neće promijeniti ma kako se mi "kulturološki" prilagođavali vama, jer suštinski problem nije u tome. Jugoslavija se i raspala zbog toga jer Srbi i Hrvati (kulturološko/vjerski slični) nisu jedne druge mogli podnijeti kao državotvoran, politički narod, tj. nisu htjeli dijeliti vlast. Tako isto kad su u pitanju Bošnjaci, koje vi podnosite samo ako su srozani na vjersku grupu - muslimane.
Kako da bih opstane,kao dražava tri naroda,kad su kroz istoriju jedn i druge proganjali,samo gledamo u prošlost ,nikako budućnost.
studiorum_tuzlaensis

#520 Re: Nova agresija na BIH?

Post by studiorum_tuzlaensis »

Kad Vas, mrzitelje ove zemlje, jednog dana istrijebimo, onda ćemo gledat u budućnost.

Dotad rahat patnja sa genocidašima i mrziteljima vlastite zemlje. Al, ničija nije do zore... :kiss:
Last edited by studiorum_tuzlaensis on 12/01/2018 15:02, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#521 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Tomahawk11 »

markomilanov wrote:
rs je kakva takva,utemeljena medjunarodnim sporazumom,deo nezavisne bih,imaš puno pravo da je ne priznaješ,kao i što 90 % se neće odreći rs,ti hoćeš multi kulti a nećeš rs,vidiš da je ne moguće naći kompromis.Ja stalno podsećam srbe iz rs,da budu prezadovoljni onim što su dobili,jer im se može destii da završe kao srbi u krajini u kolektivnim centrima po srbiji a dodk će helikopterom u vilu na dedinju.
Nisam ja rekao da priznajem ili ne priznajem.
Tačno, RS je entitet definisan dejtonskim mirovnim sporazumom isto kao i Federacija, dakle dijelovi BiH kao države.
Nije tu samo da se neko neće odreći, galami se non stop na prst u oko iz Sarajeva, a istovremeno se iz Banja Luke konstantno isti gura.
Meni je jasno da je sve to idealno za vladajuću regimentu da drži stvar pod kontrolom i ima obezbjeđene fotelje, ali...

Ja hoću multi kulti BiH.
Neću ni sa RS ni sa Federacijom ni sa kantonima. I to nema veze ni sa Srbima ni sa Bošnjacima ni Hrvatima.
Ima sa zdravom pameću. Mi imamo najglomazniju administraciju na svijetu. Tu smo šampioni. Nema te ekonomije koja bi iznjela nađu političku administrativnu scenu.
A vidiš, to neće da čuju oni koji su za RS. Možda zbog toga što RS smatraju svojom državom. A možda što tako gube fotelje. Ko zna....
tandmand

#522 Re: Nova agresija na BIH?

Post by tandmand »

markomilanov wrote:
tandmand wrote:
Kako da bih opstane,kao dražava tri naroda,kad su kroz istoriju jedn i druge proganjali,samo gledamo u prošlost ,nikako budućnost.
Opstaće kada se ukinu zadnji ostaci "bratstva i jedinstva" kojim se isticao odnos među narodima, pa se to sada prometnulo u multikulturu, jer dok se priča o "odnosima naroda" to već nije dobro. Multikultura, to ne znači da se mi moramo grliti, ljubiti u kolo hvatati a ta multikultura pogotovo je propala ako postane politička agenda ili multikultura narooda, kako ti to shvataš. Ne moramo se simpatisati, možemo živjeti jedni pokraj drugih ali poštovati zakone; ne pričam ni sa komšijom pa živimo, niti je on odselio niti ja. Država mora biti iznad svega i građanska prava, te vladavina prava. Političku multikulturu treba zgaziti, sjeme joj zatrti. Pojedinačno neka svako živi kako hoće, ide u bogomolju koju hoće ... ali to neka bude privatna stvar. Neka odnosi pripadnika različitih naroda budu privatna stvar .... Tako će BiH opstati, kao građanska država.
archi_a

#523 Re: Nova agresija na BIH?

Post by archi_a »

Obi Wan Bosnian wrote:Muzika koja se pušta na RTRS:

Muzika koja se pušta na FTV:
:thumbup:
Bravo majstore. Odličan muzički odabir.
Dubioza razvaljuje. :lol:
Šalim se naravno. Post u video zapisu, odlično poređenje. U sridu
General War

#524 Re: Nova agresija na BIH?

Post by General War »

markomilanov wrote:
tandmand wrote:
Pa zar mora bit drzava tri naroda? Sta fali gradjanska?
ettakoto

#525 Re: Nova agresija na BIH?

Post by ettakoto »

Obi Wan Bosnian wrote:Muzika koja se pušta na RTRS:

Prelijepa.
Kamo sreće da je više ovako kvalitetnih pjesama... ali Selmica, Ćana, Jana, Seka imaju prednost...
Post Reply