I nje malo ima pa nema
Sa zametem trag
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
zoomba wrote:Pa pravi muski cuvaju i znaju zadrzati svoje zene![]()
Jos neke gey fore prosipa..
Kakva si onako?natascha wrote:Eeeeee evo Nataše
I nje malo ima pa nema
Sa zametem trag
Ja ba...Zejnep wrote:zoomba wrote:Pa pravi muski cuvaju i znaju zadrzati svoje zene![]()
Jos neke gey fore prosipa..ču to?
Ne primjetih, nejse, ali nije fino tako govoriti. Uostalom što si siguran da se tebi ne može desiti da postaneš "luzer" ?zoomba wrote:Ja ba...Zejnep wrote:zoomba wrote:Pa pravi muski cuvaju i znaju zadrzati svoje zene![]()
Jos neke gey fore prosipa..ču to?
Ma šta da ti pričamzoomba wrote:Kakva si onako?natascha wrote:Eeeeee evo Nataše
I nje malo ima pa nema
Sa zametem trag
Ne bih da budem "ptica zloslutnica", ali svima vama koji ovako pričate (tj. macho muškarcima koji svoje žene drže u suri) se na kraju desi isto, po staroj narodnoj "Rugala se ruga, pa postala druga".zoomba wrote:Pa pravi muski cuvaju i znaju zadrzati svoje zene![]()
Jezik taj vise pregrizlaEuridika wrote:Ne bih da budem "ptica zloslutnica", ali svima vama koji ovako pričate (tj. macho muškarcima koji svoje žene drže u suri) se na kraju desi isto, po staroj narodnoj "Rugala se ruga, pa postala druga".zoomba wrote:Pa pravi muski cuvaju i znaju zadrzati svoje zene![]()
Vid ga što se prepozoomba wrote:Jezik taj vise pregrizlaEuridika wrote:Ne bih da budem "ptica zloslutnica", ali svima vama koji ovako pričate (tj. macho muškarcima koji svoje žene drže u suri) se na kraju desi isto, po staroj narodnoj "Rugala se ruga, pa postala druga".zoomba wrote:Pa pravi muski cuvaju i znaju zadrzati svoje zene![]()
Tomahawk11 wrote:Ma ne učuva se to....ako je neko navikao u zijan, nema tog čuvanja koje će upaliti...ja kažem, samo me na vrijeme obavijesti i sretno![]()
Ako nije to više to, jel
Ne djelimsuperiska wrote:Tomahawk11 wrote:Ma ne učuva se to....ako je neko navikao u zijan, nema tog čuvanja koje će upaliti...ja kažem, samo me na vrijeme obavijesti i sretno![]()
Ako nije to više to, jel
Tako je Tomo![]()
Čuj ovog zoombe - on zna sačuvati, ovo, ono.
A šta se čuva? Niko nije ničije vlasništvo.
De ti meni reci, osjećaš li se više muškarcem ako pokušaš vrijeđati druge?zoomba wrote:Ne djelimsuperiska wrote:Tomahawk11 wrote:Ma ne učuva se to....ako je neko navikao u zijan, nema tog čuvanja koje će upaliti...ja kažem, samo me na vrijeme obavijesti i sretno![]()
Ako nije to više to, jel
Tako je Tomo![]()
Čuj ovog zoombe - on zna sačuvati, ovo, ono.
A šta se čuva? Niko nije ničije vlasništvo.
To ti misliš da ne dijeliš. I žena ti misli da ne dijeli?zoomba wrote:Ne idem da vriiedjam ,vec iznosim svoj stav a drugo je sto se neko pronadje u tome![]()
Nema potrebe da puses jos se nisam oprzio
Dok se ne pokaze suprotnoZejnep wrote:To ti misliš da ne dijeliš. I žena ti misli da ne dijeli?zoomba wrote:Ne idem da vriiedjam ,vec iznosim svoj stav a drugo je sto se neko pronadje u tome![]()
Nema potrebe da puses jos se nisam oprzio
Nista mi ne fali i ovakosuperiska wrote:Zejno, ne razbijaj mu iluzijuZnat' će on to sam kad poraste.
Jel ti svasta obecavala?broj dva wrote:Puspas mene. Pravo friško, još nije službeno ali i to će..
Iskreno nije baš lako trenutno i srce me boli za djecom ali valjda će na dobro izać. Jebi ga kad nisam znao ženu odabrati kako treba.
Prije nego dodje to sluzbeno, probaj sto manje rasprave i svadje ako mislis da sprijecis igranje na kartu: napastvuje me, nedajte mu casni sude djecu. Ako ste vec odlucili da se razidjete, probaj izvuci sto je moguce vise iz toga.broj dva wrote:Puspas mene. Pravo friško, još nije službeno ali i to će..
Iskreno nije baš lako trenutno i srce me boli za djecom ali valjda će na dobro izać. Jebi ga kad nisam znao ženu odabrati kako treba.
Ne zaboravi da je ona mama tvoje djecebroj dva wrote:Puspas mene. Pravo friško, još nije službeno ali i to će..