exMixer Chipas House Sarajevo
- HAVANA
#501 Re: Mixer House Sarajevo
Eto bio havana papak u mixeru na dokumentarcu o dubiozi.Fino bas bi,koju pivu mahno,odmorio ,malo promjene od jebene svakodnevnice... :DPlafon su napravili,sreo desetak dragih ljudi,spuco pljesku na pofalicima i kuci...Sve u svemu superiska.
- drndalo
#502 Re: Mixer House Sarajevo
E bas si FGR...
- insomnia78
#503 Re: Mixer House Sarajevo
Cuj vec dokumemtarac
Kad ce knjiga?
Kad ce knjiga?
- HAVANA
#504 Re: Mixer House Sarajevo
Dobio sam odbijenicu.FGR ne slusa balade od dzeja.drndalo wrote:E bas si FGR...
- insomnia78
#505 Re: Mixer House Sarajevo
Nista oprostila mi ne bi ni da sam carski sin
-
almir_tz
- DaysleepeR
#507 Re: Mixer House Sarajevo
Mixer House su majstori. Dovode bend Sunday Stories za šta naplaćuju ulaz 5 KM.
Isti se bend može gledati u Monumentu i drugim sarajevskim klubovima besplatno, jako često.
Definicija prepotencije.
Isti se bend može gledati u Monumentu i drugim sarajevskim klubovima besplatno, jako često.
Definicija prepotencije.
- ultima_palabra
#508 Re: Mixer House Sarajevo
U Monumentu je ulaz petakaDaysleepeR wrote:Mixer House su majstori. Dovode bend Sunday Stories za šta naplaćuju ulaz 5 KM.
Definicija prepotencije.
Ne branim ove, samo kažem.
- Banksy
#509 Re: Mixer House Sarajevo
Skanalozno, šokantno. 
- Dope_Man
#510 Re: Mixer House Sarajevo
Konacno bio tamo predzadnji petak. Nije bio nikakav specijalan dogadjaj u Mixeru. Uglavnom mjesto preveliko za svoju namjenu pa je djelovalo prazno, DJ je uspavao sve sa istim random ritmom sa FruityLoops-a koji je lupao u pozadini 3 sata dok nam nije dopizdilo i tad smo konacno otisli dalje gdje je bilo daleko zabavnije.
Razmisljam da li otici na ovaj dan rappublike, ali nesto me to mjesto i ne zove nazad.
Razmisljam da li otici na ovaj dan rappublike, ali nesto me to mjesto i ne zove nazad.
- DaysleepeR
#511 Re: Mixer House Sarajevo
Mikser eksluzivno dovodi bend koji nikad nije prije Miksera bio u Sarajevu i da nije Miksera mi ne bi znali da postoji a zove se TBF.
Skraćeno od The Beat Fleet. Splićani, ja našao na youtube nije loše. Možda i bude nešto od njih sad kad ih Mikser pogura.

Skraćeno od The Beat Fleet. Splićani, ja našao na youtube nije loše. Možda i bude nešto od njih sad kad ih Mikser pogura.

-
Melisa84
#512 Re: Mixer House Sarajevo
Bili na SFF-u 2013.g. (Dom mladih)
-
Gandra_1
#513 Re: Mixer House Sarajevo
Jel se ti zezaš? nastupali su brat bratu jedno 10 puta u SarajevuDaysleepeR wrote:Mikser eksluzivno dovodi bend koji nikad nije prije Miksera bio u Sarajevu i da nije Miksera mi ne bi znali da postoji a zove se TBF.
- Hajvan
#514 Re: Mixer House Sarajevo
mislim da je post ironcan i na tragu price o tome kako na novim binama sviraju uvijek i opetovano ista imena, te umjesto da ta nova lokacija ponudi nesto novo, osim druge adrese na kojoj cu se ja kao konzument pojaviti sve ostalo je isto. svjedno mi je jel TBF, Elemental ili Dubioza u Domu Mladih ili Kixeru— ista pjesma je i u jednom i u drugom zdanju…
Niko da se potrudi da dovede kakvih izvodjaca koji ne pripadaju bosanskom govornom podrucju, te da (pride) podrzava i/ili izgradi lokalne scene...
Niko da se potrudi da dovede kakvih izvodjaca koji ne pripadaju bosanskom govornom podrucju, te da (pride) podrzava i/ili izgradi lokalne scene...
- DaysleepeR
#515 Re: Mixer House Sarajevo
hvala burazHajvan wrote:mislim da je post ironcan i na tragu price o tome kako na novim binama sviraju uvijek i opetovano ista imena, te umjesto da ta nova lokacija ponudi nesto novo, osim druge adrese na kojoj cu se ja kao konzument pojaviti sve ostalo je isto. svjedno mi je jel TBF, Elemental ili Dubioza u Domu Mladih ili Kixeru— ista pjesma je i u jednom i u drugom zdanju…
a za ove gore, zato vam i prodaju muda pod bubrege, jer ste naivni
- agnostic_front
#516 Re: Mixer House Sarajevo
Iako mi ovaj mikser ne izgleda nešto, tbf nisam nikada gledao, pa će meni ovo valjati. Kad je to?
- rumenige_brajtner
#517 Re: Mixer House Sarajevo
Nisam renije bio u mixeru, večeras sam gledao tbf. Šta reći, zvuk je preloš. Pravo poređenje zvuka u mixeru su tereni na stadionima kod nas. Dakle, nemaš uslove za osnovnu djelatnost. Ipak, i pored takvg ozvučenja, tbf su dokazali da su strašni majstori, uvijek ih je užitak gledat.
- horkesh
#518 Re: Mixer House Sarajevo
Isto je bilo i na drugim koncertima. Pnaj dio što je predviđen za koncerte ne zadovoljava ni osnovne kriterije, bez obzira koga dovedu, čak i nakon krpljenja krova.rumenige_brajtner wrote:Nisam renije bio u mixeru, večeras sam gledao tbf. Šta reći, zvuk je preloš. Pravo poređenje zvuka u mixeru su tereni na stadionima kod nas. Dakle, nemaš uslove za osnovnu djelatnost. Ipak, i pored takvg ozvučenja, tbf su dokazali da su strašni majstori, uvijek ih je užitak gledat.
- USAblues
#519 Re: Mixer House Sarajevo
HAVANA wrote:Nisi ti dobre glave.
- ultima_palabra
#520 Re: Mixer House Sarajevo
Malo je bolja sad izolacija prema vani, ne trese se cijeli kvart (osim kada je techno svirka). Ali generalno je ona lokacija i objekt na silu totalno.horkesh wrote:Isto je bilo i na drugim koncertima. Pnaj dio što je predviđen za koncerte ne zadovoljava ni osnovne kriterije, bez obzira koga dovedu, čak i nakon krpljenja krova.rumenige_brajtner wrote:Nisam renije bio u mixeru, večeras sam gledao tbf. Šta reći, zvuk je preloš. Pravo poređenje zvuka u mixeru su tereni na stadionima kod nas. Dakle, nemaš uslove za osnovnu djelatnost. Ipak, i pored takvg ozvučenja, tbf su dokazali da su strašni majstori, uvijek ih je užitak gledat.
- rumenige_brajtner
#521 Re: Mixer House Sarajevo
ma lokacija nije loša, ali zvuk unutra je gola karina. džaba im sve ono okolo ako nešto ne urade sa zvukom.
- ultima_palabra
#522 Re: Mixer House Sarajevo
Dobra je teoretski, ali fali previše stvari... preblizu stambenim zgradama, parking ne postoji, ulaz je kroz nekakvu ledinu gdje možeš nogu slomiti...rumenige_brajtner wrote:ma lokacija nije loša, ali zvuk unutra je gola karina. džaba im sve ono okolo ako nešto ne urade sa zvukom.
- DaysleepeR
- rumenige_brajtner
#524 Re: Mixer House Sarajevo
šta bolan? paking kon interexa, parking kod druge kuće. parking nije problem, nemoj sad zajebavat. međutim, meni komplet taj projekat izgleda kao prodavanje muda pod bubrege, al to je već nešto drugo.ultima_palabra wrote:Dobra je teoretski, ali fali previše stvari... preblizu stambenim zgradama, parking ne postoji, ulaz je kroz nekakvu ledinu gdje možeš nogu slomiti...rumenige_brajtner wrote:ma lokacija nije loša, ali zvuk unutra je gola karina. džaba im sve ono okolo ako nešto ne urade sa zvukom.
- rumenige_brajtner
#525 Re: Mixer House Sarajevo
ma da, onda žene od ovog Lalića (il šta mu je već) počne u svojim komentarima ljude pravit budalama, tipa, nemoj javno o ovome. pa mater ti ba jebem, šta treba?DaysleepeR wrote: