Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post Reply
Control panel

#501 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Control panel »

Maraschino wrote:
Control panel wrote:http://thebosniatimes.ba/clanak/7983

sad mi jasno ono oko face

:-) :lol:
Zasto ovo generaliziranje Bosnjaka?
hajde bolan dosadan si sa tim generaliziranjem. vidis fda je mali pljunuti otac.
nisi ti dobar. iza svakog slova vidis napad na bosnjake. bosnjaci polako preuzimaju ulogu hrvata, koji su non stop kmecali da su svi protiv njih, da su ugorzeni, da ovo da ono. a u stavri nikad im bolje nije bilo. njih 15 posto drzi trecinu scega u ovoj zemlji.

osim toga ne znam sta ti se pravdam ti imas svoj chip koji niko ne moze promijeniti. najveci neprijatelj ti (takvim bosnjacima, cast izuzecima) je neko ko ljevicar, koji ne pravi razliku izmedju ljudi, vjera, nacija, odnosno svako ko nija sa takvima u prvom safu.

ili vam je cilj da zacatavate temu pa da je administratori zatvore.
Last edited by Control panel on 18/08/2017 19:32, edited 2 times in total.
Control panel

#502 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Control panel »

triconja wrote:Sta treba od ckole da se postane vijecnik i kolka je plata?
od skole nista, samo da te ovce izaberu.
Fudo387

#503 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Fudo387 »

Control panel wrote:
triconja wrote:Sta treba od ckole da se postane vijecnik i kolka je plata?
od skole nista, samo da te ovce izaberu.
To jarane. :lol:
vjesticanametli

#504 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by vjesticanametli »

Plata je kolko nakrades :mrgreen:
Control panel

#505 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Control panel »

vjesticanametli wrote:Plata je kolko nakrades :mrgreen:
krades i krades i niko nista. i jos imas muziku usput
bleee
bleeeeee
blee
bleeeeeeee
bleeeee
vjesticanametli

#506 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by vjesticanametli »

Plus svi ti lizu dupe hahahhaH
Maraschino

#507 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Maraschino »

Control panel wrote:
Maraschino wrote:

Zasto ovo generaliziranje Bosnjaka?
hajde bolan dosadan si sa tim generaliziranjem. vidis fda je mali pljunuti otac.
nisi ti dobar. iza svakog slova vidis napad na bosnjake. bosnjaci polako preuzimaju ulogu hrvata, koji su non stop kmecali da su svi protiv njih, da su ugorzeni, da ovo da ono. a u stavri nikad im bolje nije bilo. njih 15 posto drzi trecinu scega u ovoj zemlji.

osim toga ne znam sta ti se pravdam ti imas svoj chip koji niko ne moze promijeniti. najveci neprijatelj ti (takvim bosnjacima, cast izuzecima) je neko ko ljevicar, koji ne pravi razliku izmedju ljudi, vjera, nacija, odnosno svako ko nija sa takvima u prvom safu.
Ovu dijagnozu kuci podijeli a sto se tice Dautovica, mozes mu familiju nabiti ali to nisu i nece biti predstavnici nekih Bosnjaka.

Bosnjak/Bosanac jesam, safovi i torovi me ne interesuju ali ako tako agresivno ''ljevicari''nastupaju i napadaju, nece proci dugo da ce biti isti kao i ovi.
kamen spoticanja

#508 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by kamen spoticanja »

Fudo387 wrote:
shbc wrote:Meni je samo zanimljivo kako zeleni i dan danas glume zrtve. I dalje se njima ne da da budu Bosnjaci i muslimani, a likovi okupljeni oko najjace stranke u drzavi.

U meni su izvukli onaj inat, silan bosanski kojim vole da se dice. Od sad na izbore obavezno, samo protiv vas da glasam. Dugo godina me nije bilo briga, ali u posljednje vrijeme me opasno nervirate. Samo nastavite. Sto vise ovakvih kao ja probudite, to gore po vas kada se budu brojali glasovi.
Oni prave odlican PR, prepisiju od najboljih u tim stvarima.
Ocekuj da Tare otvori twitter na kojem ce bombardovati javnost kontraverznim stavovima.
Ljevica, ova danasnja kakva jeste, obicno reaguje neodmjereno.
Objesi ga, ubij ga, majku, rodbinu, od do, mali zeleni, zaostali...bla bla bla.
Kod obicno covjeka kojeg uglavnom boli qrac i za desnicu i za ljevicu, gleda kako da prezivi, to izaziva revolt.
Imaj na umu da se u cilju dolaska na vlast obracate istoj ciljanoj grupaciji, u ovom slucaju uglavnom Bosnjacima.
Prva reakcija je, ti's naseg Tareta vjesat'? Druga je, jebo ti Tito sve.
Vec vidjeno.
Ima i neke simbolicke slicnosti, Tare-Trump. :D
http://stav.ba/prijetnje-tariku-dautovi ... -postupku/

za 7 minuta bake je opet spasitelj Bosnjaka sad i od zaboravljenih komunista...ko da mu dodik nije bio dovoljan
pa hana hadzinekiqrac pise statuse o promjeni ulice i napada zelenog omladinca...a to sda glasac ne trpi najbolje
nightvision

#509 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by nightvision »

S obzirom da je tema vezana za promjenu imana ulicama...
Čišćenje sarajevskih ulica: Kako su iz glavnog grada protjerani narodni heroji i heroine (ista situacija sirom beiha)

Piše: Avdo Avdić

Znate li ko je bio Vojislav Kecmanović Đedo?
Ako ne znate ko je i šta je, samo upišite njegovo ime u pretraživaču, pa ćete lako saznati da je rođen u Prijedoru, da je umro u Sarajevu, da je bio partizan i da je 25. novembra 1943. godine u Mrkonjić Gradu predsjedavao ZAVNOBiH-om. Iste one sjednice koja se obilježava kao Dan državnosti BiH.
Svakog 25.novembra ispred spomenika se skupe izetbegovići, konakovići, behmeni i lijevi i desni, skupe se skake i ostali „borci protiv antifašizma“, da polaganjem cvijeća obilježe rođendan BiH. Pitate li ih za Vojislava Kecmanovića Đedu očekujte odgovor u glasilu Faktor. Možda i u Stavu.
Elem, Vojislav Kecmanović Đedo bio je obnovitelj državnosti BiH, a poslije oslobođenja Sarajeva, u aprilu 1945.godine bio je predsjednik Prezidijuma Narodne skupštine Narodne Republike Bosne i Hercegovine. Pojednostavljeno, bio je predsjednik Bosne i Hercegovine. Narodne.
Nakon smrti, Vojislav Kecmanović dobio je ulicu u Sarajevu. Danas, kada je Dan državnosti BiH protjeran iz dvije trećine BiH, iz preostale trećine protjeran je predsjednik ZAVNOBiH. Đedo već godinama nema ulicu u Sarajevu. Umjesto Đedo, na tabli na Koševskom Brdu piše - Dedo, po zelenoj beretki Nusretu Šišići Dedi koji je zauzeo ulicu prvog predsjednika moderne BiH.
Danas se po Vojislavu Kecmanoviću više ne zove nijedna sarajevska ulica.
Za Fuada Midžića mlađe su generacije čule barem slušajući pjesme grupe Zabranjeno pušenje. Stariji znaju da je Midžić narodni heroj koji je poginuo u završnim borbama za oslobođenje Sarajeva, a da je prije toga bio zatočen u ustaškom logoru Jasenovac. Zbog zasluga u borbi protiv fašizma dobio je ulicu u sarajevskom naselju Breka-Koševo II.
A onda su na vlast došli borci protiv antifašizma i Fuada Midžića otjerali iz Sarajeva. Dio njegove ulice danas nosi ime Mustafe Busuladžića, „bošnjačkog intelektualca“ angažovanog na promociji ustaške NDH.
Ime Jusufa Džonlića uklesano je na spomeniku na Vracama. Narodni heroj, antifašista, politički komesar u Šesnaestoj muslimanskoj brigadi, poginuo je kod Kalesije 1944. godine. Ulica u sarajevskom naselju Vratnik nosila je njegovo ime. Danas se ta ulica zove – Čebedžije. Za Jusufa Džonlića u Sarajevu nema mjesta.
I narodnog heroja Ahmeta Fetahagića borci protiv antifašizma svukli su u Kevrin potok. Danas se tako zove ulica u Mjesnoj zajednici Mejtaš-Bjelave koja je nekad nosila ime heroja čije se kosti nalaze u Grobnici narodnih heroja na Vracama, gdje svakog 25.novembra i 6. aprila zvaničnici polažu cvijeće.
I kosti Slaviše Vajnera Čiče,koji je za narednog heroja proglašen na Dan državnosti BiH 1944. godine, nalaze se na Vracama iznad Sarajeva. Čičina ulica danas nosi ime Augusta Brauna.
Narodni heroj Vaso Miskin Crni također je bio učesnik ZAVNOBiH-a kada je 1943. godine obnovljena državnost BiH. Sahranjen je na Vracama. Njegova ulica danas se zove Ferhadija.
Heroinu Radojku Lakić ustaše su strijeljale 1941. godine, nakon što otkrili da je u Sarajevu djelovala kao ilegalac i antifašista. Sahranjena je na Vracama. Nijedna ulica u Sarajevu više ne nosi njeno ime. Tamo gdje je bila Ulica Radojke Lakić danas je Kaptol.
Zaključak? Zar ga je potrebno pisati?
(zurnal.info)
http://www.zurnal.info/novost/20634/kak ... -i-heroine
Fudo387

#511 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Fudo387 »

kamen spoticanja wrote:
Fudo387 wrote:
shbc wrote:Meni je samo zanimljivo kako zeleni i dan danas glume zrtve. I dalje se njima ne da da budu Bosnjaci i muslimani, a likovi okupljeni oko najjace stranke u drzavi.

U meni su izvukli onaj inat, silan bosanski kojim vole da se dice. Od sad na izbore obavezno, samo protiv vas da glasam. Dugo godina me nije bilo briga, ali u posljednje vrijeme me opasno nervirate. Samo nastavite. Sto vise ovakvih kao ja probudite, to gore po vas kada se budu brojali glasovi.
Oni prave odlican PR, prepisiju od najboljih u tim stvarima.
Ocekuj da Tare otvori twitter na kojem ce bombardovati javnost kontraverznim stavovima.
Ljevica, ova danasnja kakva jeste, obicno reaguje neodmjereno.
Objesi ga, ubij ga, majku, rodbinu, od do, mali zeleni, zaostali...bla bla bla.
Kod obicno covjeka kojeg uglavnom boli qrac i za desnicu i za ljevicu, gleda kako da prezivi, to izaziva revolt.
Imaj na umu da se u cilju dolaska na vlast obracate istoj ciljanoj grupaciji, u ovom slucaju uglavnom Bosnjacima.
Prva reakcija je, ti's naseg Tareta vjesat'? Druga je, jebo ti Tito sve.
Vec vidjeno.
Ima i neke simbolicke slicnosti, Tare-Trump. :D
http://stav.ba/prijetnje-tariku-dautovi ... -postupku/

za 7 minuta bake je opet spasitelj Bosnjaka sad i od zaboravljenih komunista...ko da mu dodik nije bio dovoljan
pa hana hadzinekiqrac pise statuse o promjeni ulice i napada zelenog omladinca...a to sda glasac ne trpi najbolje
Legli na rudu.
Control panel

#512 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Control panel »

Maraschino wrote: Ovu dijagnozu kuci podijeli a sto se tice Dautovica, mozes mu familiju nabiti ali to nisu i nece biti predstavnici nekih Bosnjaka.

Bosnjak/Bosanac jesam, safovi i torovi me ne interesuju ali ako tako agresivno ''ljevicari''nastupaju i napadaju, nece proci dugo da ce biti isti kao i ovi.

molim te procitaj ponovo sve stranice.
ali evo po neki put cu ponoviti. nisam JA reako da je on predstavnik bosnjaka, nego se ON tako predstavio. a ti i takvi kao ti sutite i ne kazete da vas on ne predstavlja. nego ga branite.
Control panel

#513 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Control panel »

kradem:

ima jedan tarik na govno je nalik
da se njega pita ukin'o bi tita
ali prava raja suknu mu do jaja
ne da raja tita, a tariku kita
Last edited by Control panel on 18/08/2017 20:53, edited 1 time in total.
Maraschino

#514 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Maraschino »

Control panel wrote:
Maraschino wrote: Ovu dijagnozu kuci podijeli a sto se tice Dautovica, mozes mu familiju nabiti ali to nisu i nece biti predstavnici nekih Bosnjaka.

ali evo po neki put cu ponoviti. nisam JA reako da je on predstavnik bosnjaka, nego se ON tako predstavio. a ti i takvi kao ti sutite i ne kazete da vas on ne predstavlja. nego ga branite.
Ko ga brani i koga takav predstavlja?

Jedan desnicar u Njemackoj ne predstavlja Nijemce.
makkaj

#515 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by makkaj »

Raja ne konta da sto vise paznje posveti ovoj osobi Dautovic ili kako vec, tim ce lakse ista osoba postici svoj cilj. Uzburkavanje strasti, provokacija gnijeva, potpirivanje mrznje zarad jeftinih politickih poena. Besplatna reklama u sluzbi lansiranja politicke karijere, standardni alat za stranacki rektalni alpinizam. Onaj debilko Zahiragic je malo sjahao i javila se potreba za novim mladim majmunom koji je samo uklizao na njegovo mjesto, zeljan borbe protiv antifasizma. Najgore sto bi njima mogli uraditi je puko ignorisanje njihovih mentalnih mastrubacija i pustanje da lagano odumru, da otpadnu kao kraste sa zdravog tkiva, prethodno stvorene kao rezultat ratnih rana. Na zalost, i ovaj moj post posvecuje paznju tom polusvijetu.
Cherry-Cherry

#516 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Cherry-Cherry »

Control panel wrote:kradem:

ima jedan tarik na govno je nalik
da se njega pita ukin'o bi tita
ali prava raja suknuse mu do jaja
ne da raja tita, a tariku kita
:mrgreen: :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#517 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Bloo »

makkaj wrote:Raja ne konta da sto vise paznje posveti ovoj osobi Dautovic ili kako vec, tim ce lakse ista osoba postici svoj cilj. Uzburkavanje strasti, provokacija gnijeva, potpirivanje mrznje zarad jeftinih politickih poena. Besplatna reklama u sluzbi lansiranja politicke karijere, standardni alat za stranacki rektalni alpinizam. Onaj debilko Zahiragic je malo sjahao i javila se potreba za novim mladim majmunom koji je samo uklizao na njegovo mjesto, zeljan borbe protiv antifasizma. Najgore sto bi njima mogli uraditi je puko ignorisanje njihovih mentalnih mastrubacija i pustanje da lagano odumru, da otpadnu kao kraste sa zdravog tkiva, prethodno stvorene kao rezultat ratnih rana. Na zalost, i ovaj moj post posvecuje paznju tom polusvijetu.
Mislim da su razlozi iza njegovog nastupa puno veći i ozbiljniji od jednostavno samopromocije.
Skretanje pažnje sa nečeg što je u toku ili se sprema.
insomnia78

#518 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by insomnia78 »

Prema njemu Idi Amin ljekovit je ko vitamin
Control panel

#519 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Control panel »

makkaj wrote:Raja ne konta da sto vise paznje posveti ovoj osobi Dautovic ili kako vec, tim ce lakse ista osoba postici svoj cilj. Uzburkavanje strasti, provokacija gnijeva, potpirivanje mrznje zarad jeftinih politickih poena. Besplatna reklama u sluzbi lansiranja politicke karijere, standardni alat za stranacki rektalni alpinizam. Onaj debilko Zahiragic je malo sjahao i javila se potreba za novim mladim majmunom koji je samo uklizao na njegovo mjesto, zeljan borbe protiv antifasizma. Najgore sto bi njima mogli uraditi je puko ignorisanje njihovih mentalnih mastrubacija i pustanje da lagano odumru, da otpadnu kao kraste sa zdravog tkiva, prethodno stvorene kao rezultat ratnih rana. Na zalost, i ovaj moj post posvecuje paznju tom polusvijetu.

zahiragic je jahao dok nije dobio posao u zavodu zdravstvenog osiguranja, pa je malo sjahao. i sad nam se kesla onim svojim zvaljama. a mi to sve placamo. njegov brat je vijecnik i cujem po komentarima jos gori od brata, i to mi placamo, kao i ovog tarika.
walk_M-A-N

#520 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by walk_M-A-N »

ultima_palabra wrote:Jeste Kifla supalj, ali cak ni on nije toliko neznalica da bi ga taj Tarik mogao o necemu savjetovati...
Kifla je najpametniji I njemu ne treba savjetnik koji ima znanja ili iskustva a pogotovo stav.
Ovaj bezveznjaković je odličan. A vjerovatno mu piše pohvale i komentare, to je sve što treba.
Ima ona slika gdje Kifla i delegacija gdje je i ovaj obilaze iskop Vodovoda. Ono nešto gleda!? Radi takvih i nema vode.
emmir1 wrote:
A posebno su bahati ovi mlađi SDA uhljebi, možda zato što su poslove birali direktno iz školskih klupa, sve im potaman uvijek bilo, nisu se namučili ni za šta...ubijeđeni su da mogu šta hoće da rade.
Nisu nikad radili niti stvarali već samo uzimali tuđe. Ali ne gledaju oni tako niti razmišljaju da se nekome uzima od rada da bi se punio budžet.
Već on odmah u Grad, pa Općinu pa Kanton. Jao što bi ovakve bilo dobro poslati na Goli otok na prevaspitavanje sa krampom i čekićem.
A nije samo Sda, isto je to, eno Hdz i Bradara i njenih 8 savjetnika sa ukupno, koliko, 5 godina rada, a to i sve samo uzimanje.
Sve go parazit koji onda unosi razdor.
Faca je tu najmanje bitna, i nije u redu tako komentarisati i ne vidjeti smisao teksta.
Važno je da neko iz crkve ili vjerske organizacije može doći do 4-5 nekretnina. Kako? Kada sam prvi put čuo, nisam mogao vjerovati, pa sam provjerio.
A zarađuju na dženazama i daju sebi važnost na priči, isto kao ovaj, Tito i Alija.

Zato sam zamolio, ne nasjedajte već pogledajte ko je ova ništarija i kakav je u stvari parazit u društvu dok iznosi svoje „ideje“.
Control panel

#521 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Control panel »

Maraschino wrote:
Control panel wrote:

Ko ga brani i koga takav predstavlja?

Jedan desnicar u Njemackoj ne predstavlja Nijemce.
druze ja ne znam sta tebi nije jasno?

"I Allaha mi ćemo uraditi sve da preimenujemo Titovu ulicu! Neće glavna sarajevska ulica nositi ime tog zločinca, diktatora, vođe totalitarističko-komunističko-zločinačko-ateističkog sistema koji je zatirao svako sjeme muslimanskog, bošnjačkog intelekta. Zvat će se Alije Izetbegovića. I nikome se nećemo pravdati i prilagođavati. Ovo govorim u ime nove generacije Bošnjaka", napisao je Dautović.
Maraschino

#522 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Maraschino »

a sada

:lol: :lol:
Mohamad Sissoko

#523 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Mohamad Sissoko »

Ovaj anonimac na "ultra" bitnom pitanju ukaza na masu crvenih isilovaca kad udari na Broza a.s.
Hoće narod da vješa i siječe glave :-) :D
mehoxy

#524 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by mehoxy »

.
Last edited by mehoxy on 02/09/2018 12:11, edited 1 time in total.
Control panel

#525 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Control panel »

mehoxy wrote:Drzava se doslovno raspada vec godinama a zbog ovakvih gluposti i trivijaliteta se dize galama
Double facepalm.jpg
raspada se ali za to nije tito kriv. dok je tito bio ziv mi smo bili bolja zemlja za EU od pola koje su sad clanice EU.

a sta sad reci za ove generacije koje pljuju tita a nisu ga ni zapamtile. idoli su im bakir, zukic, sebija, cengic, saja, tarik, zahiragic...
a mene treba biti stid sto mi je tito bio zakletva, i sto sam neizmjenro postovao ljude kao sto su dzemal bijedic, edvard kardelj, emerik blum,branko mikulic, hamdija pozderac, ili narodni heroji, sava kovacevic, veslin maslesa, mladen stojanovic, fadil jahic spanac, bosko buha, rada vranjesevic, franjo kluz, stjepan stevo filipovic, rudi cajavec, hasan brkic, mosa pijade, ivo lola ribar, ...

kao sto vidis nazalost malo je bilo muslimana partizana, dobar dio muslimana je bio u handzar diviziji ili u ustasama. kao sto je bio i busuladzic.
Post Reply