Znaći, vi ste pijačarski klub !mali_milojica wrote:To je tvoje pravo,slobodno misli sta hoces.cpu_fan wrote: Mene bi bilo stid dičiti se prodajom na ovaj način ali nismo svi isti !
Opet ne mozes nazvati da je sadaka,jer si dobio pare za nesto ili neku stvar.
Shvati to kao pijacu.
Dvojica prodaju lubenice.
Jedan galami,zove narod da kupe kod njega,nudi da probaju,a drugi suti sjedi kopa nos i ceka.
Prvi na kraju dana prodao 100 lubenica,drugi 10. Sad vidi ko je dobar na kraju.
Jbg moram ti crtati
Stadioni u BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cpu_fan
#501 Re: Premijer liga BiH
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#502 Re: Premijer liga BiH
Ne.cpu_fan wrote:Znaći, vi ste pijačarski klub !mali_milojica wrote:To je tvoje pravo,slobodno misli sta hoces.cpu_fan wrote: Mene bi bilo stid dičiti se prodajom na ovaj način ali nismo svi isti !
Shvati to kao pijacu.
Jedan galami,zove narod da kupe kod njega,nudi da probaju,a drugi suti sjedi kopa nos i ceka.
Jbg moram ti crtati
Nego ti ne kontas (prica sa pijace je da bi ti lakse shvatio,figurativno) i u trgovinu se razumijes kao Mara u kriv Qrac.
- cpu_fan
#503 Re: Premijer liga BiH
To što ti hočeš opravdati nije trgovina nego ciganka sa ispruženom rukom na semaforu !mali_milojica wrote:Ne.cpu_fan wrote:Znaći, vi ste pijačarski klub !mali_milojica wrote: To je tvoje pravo,slobodno misli sta hoces.
Shvati to kao pijacu.
Jbg moram ti crtati
Nego ti ne kontas (prica sa pijace je da bi ti lakse shvatio,figurativno) i u trgovinu se razumijes kao Mara u kriv Qrac.
- mali_milojica
#504 Re: Premijer liga BiH
Ne cujem te dobro od bagera i masinacpu_fan wrote:
To što ti hočeš opravdati nije trgovina nego ciganka sa ispruženom rukom na semaforu !

Imas mahanje.
- Charuga
- Globalni moderator
#505 Re: Premijer liga BiH
Može li samo jedan. Bez zajebancije, živo me interesuje šta piše.Charuga wrote:Daj nam jedan mail, da vidimo kako mole.
- cpu_fan
#506 Re: Premijer liga BiH
Evo kopam po arhivi da nađem !Charuga wrote:Može li samo jedan. Bez zajebancije, živo me interesuje šta piše.Charuga wrote:Daj nam jedan mail, da vidimo kako mole.
- mali_milojica
#507 Re: Premijer liga BiH
Tacno ga vidim kako se previja od bolova u ledjima,samo sto mu ne pukne zucna kesalendric wrote:laki je malo nervozan
- cpu_fan
#508 Re: Premijer liga BiH
Ja djece što su se navadili. Jeste li to druga smjena ?lendric wrote:Sta li ce laki naci u arhivimali_milojica wrote:Tacno ga vidim kako se previja od bolova u ledjima,samo sto mu ne pukne zucna kesalendric wrote:laki je malo nervozan
- leškarenje
#509 Re: Premijer liga BiH
Mislis bagera i trolejbusamali_milojica wrote:Ne cujem te dobro od bagera i masinacpu_fan wrote:
To što ti hočeš opravdati nije trgovina nego ciganka sa ispruženom rukom na semaforu !
Imas mahanje.
- leškarenje
#510 Re: Premijer liga BiH
Molicu te da pišete na odgovarajucoj temiCharuga wrote:Može li samo jedan. Bez zajebancije, živo me interesuje šta piše.Charuga wrote:Daj nam jedan mail, da vidimo kako mole.
- avetinja
#511 Re: Premijer liga BiH
Ovakvi su mi najdraži. Podržavaju da im opština da džabe zemljište, a našu akciju nazivaju prosjačenjem. Ne znam otkad je prodaja prosjačenje. Neki novi termin u trgovini. Kad je Gojko dao pare za tribinu i kad se ista podigla, ovdje su bili komentari da smo mi na aparatima od ljubomore, a niko im ništa nije ni rekao. Kada smo mi podigli tribinu, nema kakva pogrdna imena nisu koristili za istu, iako nemaju osnova za takve provokacije, ali nisu ljubomorni.
-
Tromblon
#512 Re: Premijer liga BiH
Ma zakte je podstanarski zivot, Kirija raste, a pipa ne kapa.
- cpu_fan
#513 Re: Premijer liga BiH
A vi niste dobili džaba zemljište ? Do duše na korištenje !avetinja wrote:Ovakvi su mi najdraži. Podržavaju da im opština da džabe zemljište, a našu akciju nazivaju prosjačenjem. Ne znam otkad je prodaja prosjačenje. Neki novi termin u trgovini. Kad je Gojko dao pare za tribinu i kad se ista podigla, ovdje su bili komentari da smo mi na aparatima od ljubomore, a niko im ništa nije ni rekao. Kada smo mi podigli tribinu, nema kakva pogrdna imena nisu koristili za istu, iako nemaju osnova za takve provokacije, ali nisu ljubomorni.
- leškarenje
#514 Re: Premijer liga BiH
A vi kupili zemljište,kapa doleavetinja wrote:Ovakvi su mi najdraži. Podržavaju da im opština da džabe zemljište, a našu akciju nazivaju prosjačenjem. Ne znam otkad je prodaja prosjačenje. Neki novi termin u trgovini. Kad je Gojko dao pare za tribinu i kad se ista podigla, ovdje su bili komentari da smo mi na aparatima od ljubomore, a niko im ništa nije ni rekao. Kada smo mi podigli tribinu, nema kakva pogrdna imena nisu koristili za istu, iako nemaju osnova za takve provokacije, ali nisu ljubomorni.
- avetinja
#515 Re: Premijer liga BiH
cpu_fan wrote:A vi niste dobili džaba zemljište ? Do duše na korištenje !
Za obojicu isto pitanje, kako prodaja desetogodišnjih ulaznica može biti prosjačenje, a vaš upit za poklanjanje zemljišta ne?leškarenje wrote:A vi kupili zemljište,kapa dole
-
bjelave
#516 Re: Premijer liga BiH
Ma nije zeljA pijacarski klub vec opozicioni, protiv svakog rezima i ta prica.
Samo sto se ogrebao o svaku vlast zestoko i sto mijenjaju pricu i filozofiju svakih 5 godina u zavisnosti od toga kako vjetar puse.
Jedina konstyanta je grebanje, kukanje i zapomaganje.
Samo sto se ogrebao o svaku vlast zestoko i sto mijenjaju pricu i filozofiju svakih 5 godina u zavisnosti od toga kako vjetar puse.
Jedina konstyanta je grebanje, kukanje i zapomaganje.
- mali_milojica
#517 Re: Premijer liga BiH
Ubise Hilti masine,tacno kao bubanj da udara.leškarenje wrote:Mislis bagera i trolejbusamali_milojica wrote:Ne cujem te dobro od bagera i masinacpu_fan wrote:
Imas mahanje.
Jbg srce,ruke i lopata,drugacije ne znamo
- Charuga
- Globalni moderator
#518 Re: Premijer liga BiH
Bježi nemoj me jebavati, ozbiljan sam sada ...leškarenje wrote:Molicu te da pišete na odgovarajucoj temiCharuga wrote:Može li samo jedan. Bez zajebancije, živo me interesuje šta piše.Charuga wrote:Daj nam jedan mail, da vidimo kako mole.
Ako nađe može postaviti i na temi o rekonstrukciji stadiona, svejedno mi je.
- mali_milojica
#519 Re: Premijer liga BiH

Neko nakon 11 god na svom terenu,a neko i nakon 71 godinu podstanar.
Jbg taka nam nafaka.
A znamo ko nafaku daje
- leškarenje
#520 Re: Premijer liga BiH
Stajalo bi pitanje da ste kupili zemljište,kako već rekoh....ovako mi to pitanje djeluje glupoavetinja wrote:cpu_fan wrote:A vi niste dobili džaba zemljište ? Do duše na korištenje !Za obojicu isto pitanje, kako prodaja desetogodišnjih ulaznica može biti prosjačenje, a vaš upit za poklanjanje zemljišta ne?leškarenje wrote:A vi kupili zemljište,kapa dole
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#521 Re: Premijer liga BiH
Greska prvo otmu zemlju od svog bivseg igraca i legende....onda ga ubjedjuju da je to dobro i za njega....pa ga onda opet dovedu u klub i naravno preko Memica, Budnje i ekipe maloumnika sa Ilidze iskamce zemljiste. Ali bas ih briga Tan je odlucio da oni budu prosjecan BH tim jer je njegov predstavnik evo jutros u Avazu pod naslovom "Co je zadovoljan stanjem u FK Sarajevo" dao izjavu da je sve super u manjem sarajevskom klubu osim sto prvotimci imaju redovne plate......akademcima je kasnjenje redovno....Dulja je ni na nebu ni na zemlji....nema pojacanja ni na vidiku. Medjutim pokazano je lice onog sto se kod nas zove "pravi komsija" i njihova svakodnevna briga oko izgradnje stadiona Grbavica ponekd dovede do toga da se i suza zakoluta u krajicku oka jer svaki normalan covjek razumije stanje "kad nesto nemas a tako bi volio da imas". Ako je ovo prosijacenje onda citava BiH zapravo pociva na prosijacenju jer stalno od nekoga nesto trazimo.avetinja wrote:Ovakvi su mi najdraži. Podržavaju da im opština da džabe zemljište, a našu akciju nazivaju prosjačenjem. Ne znam otkad je prodaja prosjačenje. Neki novi termin u trgovini. Kad je Gojko dao pare za tribinu i kad se ista podigla, ovdje su bili komentari da smo mi na aparatima od ljubomore, a niko im ništa nije ni rekao. Kada smo mi podigli tribinu, nema kakva pogrdna imena nisu koristili za istu, iako nemaju osnova za takve provokacije, ali nisu ljubomorni.
- cpu_fan
#522 Re: Premijer liga BiH
Ne tvrdimo da je prodaja prosjačenje nego da način na koji je to urađeno. I jeboga ti niste napravili Allianz arenu nego malo veće stepenište sa stolicama !avetinja wrote:cpu_fan wrote:A vi niste dobili džaba zemljište ? Do duše na korištenje !Za obojicu isto pitanje, kako prodaja desetogodišnjih ulaznica može biti prosjačenje, a vaš upit za poklanjanje zemljišta ne?leškarenje wrote:A vi kupili zemljište,kapa dole
- cpu_fan
#523 Re: Premijer liga BiH
Hljeba i igara. Sirotinjo i Bogu si teška !hrasno38 wrote:Greska prvo otmu zemlju od svog bivseg igraca i legende....onda ga ubjedjuju da je to dobro i za njega....pa ga onda opet dovedu u klub i naravno preko Memica, Budnje i ekipe maloumnika sa Ilidze iskamce zemljiste. Ali bas ih briga Tan je odlucio da oni budu prosjecan BH tim jer je njegov predstavnik evo jutros u Avazu pod naslovom "Co je zadovoljan stanjem u FK Sarajevo" dao izjavu da je sve super u manjem sarajevskom klubu osim sto prvotimci imaju redovne plate......akademcima je kasnjenje redovno....Dulja je ni na nebu ni na zemlji....nema pojacanja ni na vidiku. Medjutim pokazano je lice onog sto se kod nas zove "pravi komsija" i njihova svakodnevna briga oko izgradnje stadiona Grbavica ponekd dovede do toga da se i suza zakoluta u krajicku oka jer svaki normalan covjek razumije stanje "kad nesto nemas a tako bi volio da imas". Ako je ovo prosijacenje onda citava BiH zapravo pociva na prosijacenju jer stalno od nekoga nesto trazimo.avetinja wrote:Ovakvi su mi najdraži. Podržavaju da im opština da džabe zemljište, a našu akciju nazivaju prosjačenjem. Ne znam otkad je prodaja prosjačenje. Neki novi termin u trgovini. Kad je Gojko dao pare za tribinu i kad se ista podigla, ovdje su bili komentari da smo mi na aparatima od ljubomore, a niko im ništa nije ni rekao. Kada smo mi podigli tribinu, nema kakva pogrdna imena nisu koristili za istu, iako nemaju osnova za takve provokacije, ali nisu ljubomorni.
-
bjelave
#524 Re: Premijer liga BiH
na zemlji koju nisu kupili
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#525 Re: Premijer liga BiH
To malo vece stepeniste je otprilike kapacitet vise od pola stadiona u PL BiH!!!! A ovo u biti jeste Allianz Arena za ono sto vi imate!cpu_fan wrote:Ne tvrdimo da je prodaja prosjačenje nego da način na koji je to urađeno. I jeboga ti niste napravili Allianz arenu nego malo veće stepenište sa stolicama !avetinja wrote:cpu_fan wrote:A vi niste dobili džaba zemljište ? Do duše na korištenje !Za obojicu isto pitanje, kako prodaja desetogodišnjih ulaznica može biti prosjačenje, a vaš upit za poklanjanje zemljišta ne?leškarenje wrote:A vi kupili zemljište,kapa dole