Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
- House
#501 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
govno zločinačko.
- kakotakonikako
#502 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Samo kod nas zlocinac moze biti na slobodi.

- Skijaš
-
PM72
-
PM72
#505 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Tihić nije meni familija nego njemu...Alibabić mu se svidio,nije ga tukao u istrazi ...profesionalac koji vjerno služi trenutnu vlast
- Rothmans
#506 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Pa tako je bilo, dok su ljudi navelko po podrinju ginili vi ste nosali petokrake i pravili se mutavi. I ne samo podrinje i Srebrenica, kamara je jos ustupaka se dalo cetaljima da se deblokira Sarajevo na kraju. Niste ga vi deblokirali sigurno, a svak vam smeta, najvise ti podrinjci haman.
-
PM72
#507 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Neko ti pričao ili si svjedok i učesnik?Rothmans wrote: ↑04/05/2025 17:46Pa tako je bilo, dok su ljudi navelko po podrinju ginili vi ste nosali petokrake i pravili se mutavi. I ne samo podrinje i Srebrenica, kamara je jos ustupaka se dalo cetaljima da se deblokira Sarajevo na kraju. Niste ga vi deblokirali sigurno, a svak vam smeta, najvise ti podrinjci haman.
- MehmedPasaMoric
#508 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Nije problem, narod je takav kakav je i dobio je vodju bas onakvog kakvog je zasluzio, ni boljeg ni goreg. Kao sto ni narod u Ugandi nije zasluzio boljeg od Idi Amina, tako ni Bosnjaci nisu zasluzili boljeg od kriminalnog dede. Ne ide jedno sa drugim narod koji se potpisuje sa X i lider kalibra Justina Trudeaua ili sta ja znam koga vecSkijaš wrote: ↑04/05/2025 17:31To je cinjenica, njihov cilj je bio pripajanje dijelova BiH Srbiji, odnosno Hrvatskoj. To sto su prihvatili Kutiljerov plan, kojeg bi se pokusalo implementirati bez ARBiH i IFOR-a na terenu, ne znaci da su uvazavali teritorijalni integritet BiH. Njima je Kutiljerov plan bio kupovina vremena a ako ti mislis da su Karadzic i Boban bili iskreni u podrsci cjelovitosti BiH, moraces to nekako i argumentovati.MehmedPasaMoric wrote: ↑04/05/2025 17:15Gdje sam ja nesto pretpostavio? Ti si pretpostavio da nisu bili zadovoljni sa DejtonomSkijaš wrote: ↑04/05/2025 15:30
Govorimo o tom jel' im trebalo vjerovati na rijecTo ako je i bilo situacija kad im Alija jeste vjerovao, to je sigurno bila greska a ja ovdje ne branim Aliju, nego istinu o zlocinackoj prirodi Karadzica i Bobana, koja je naknadno dokazana i potvrdjena. Zato je, kako rekoh, ili simptom totalne neupucenosti ili velikosrpska propaganda predstavljati potpise na Kutiljerov plan kao znak dobre volje Karadzica i Bobana ili kao znak njihovog uvazavanja BiH.
Dakle, problem je narodZa SDA su glasali ljudi koji se potpisuju sa X, dzamijski misevi i krajiski seljaci koji su za Babu mislili da je boziji poslanik (slicno seljacima iz podrinjaTi tvrdis da je Durakovic bio sposobniji. Medjutim, cinjenica da je Alija iz opskurnosti preuzeo kontrolu nad drzavom dok Durakovic nije uspio odrzati kontrolu ni nad prosjecnom strankom ukazuje na suprotno.![]()
- MehmedPasaMoric
#509 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Upravo suprotno, dok je narod u Sarajevu"ginio", u Srebrenici se igralo kolo, svirala sargija i islo navijati za Naserovog konja na konjskim trkama u Potocarima, a onda se kasnije situacija obrnula. I to malo sto se ratovalo u Podrinju je bio uglavnom gerilsko-pljackaski rat. Naravno kamo srece da se nije ginulo nigdje, ali tvrdnja da je u Sarajevu neko "nosao" petokraku dok je na grad svaki dan padalo 329 granata je totalni nonsens. Mutav se jeste pravio posrani dedo jer njegova glava nije ni bila u torbi, ali obicni narod sigurno nijeRothmans wrote: ↑04/05/2025 17:46Pa tako je bilo, dok su ljudi navelko po podrinju ginili vi ste nosali petokrake i pravili se mutavi. I ne samo podrinje i Srebrenica, kamara je jos ustupaka se dalo cetaljima da se deblokira Sarajevo na kraju. Niste ga vi deblokirali sigurno, a svak vam smeta, najvise ti podrinjci haman.
-
zigson
#510 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Kako meni smetaju ove bljuvotine i neka izvrnuta historijaRothmans wrote: ↑04/05/2025 17:46Pa tako je bilo, dok su ljudi navelko po podrinju ginili vi ste nosali petokrake i pravili se mutavi. I ne samo podrinje i Srebrenica, kamara je jos ustupaka se dalo cetaljima da se deblokira Sarajevo na kraju. Niste ga vi deblokirali sigurno, a svak vam smeta, najvise ti podrinjci haman.
-
mishic
-
HD_2015
#512 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Kada srpski infiltratori pokušaju da posvađaju Sa i istočnu bosnu.MehmedPasaMoric wrote: ↑04/05/2025 21:41Upravo suprotno, dok je narod u Sarajevu"ginio", u Srebrenici se igralo kolo, svirala sargija i islo navijati za Naserovog konja na konjskim trkama u Potocarima, a onda se kasnije situacija obrnula. I to malo sto se ratovalo u Podrinju je bio uglavnom gerilsko-pljackaski rat. Naravno kamo srece da se nije ginulo nigdje, ali tvrdnja da je u Sarajevu neko "nosao" petokraku dok je na grad svaki dan padalo 329 granata je totalni nonsens. Mutav se jeste pravio posrani dedo jer njegova glava nije ni bila u torbi, ali obicni narod sigurno nijeRothmans wrote: ↑04/05/2025 17:46Pa tako je bilo, dok su ljudi navelko po podrinju ginili vi ste nosali petokrake i pravili se mutavi. I ne samo podrinje i Srebrenica, kamara je jos ustupaka se dalo cetaljima da se deblokira Sarajevo na kraju. Niste ga vi deblokirali sigurno, a svak vam smeta, najvise ti podrinjci haman.
Zna se na ovom forumu ko je ko. Dovoljno je par postova pročitati.
-
mishic
#513 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Forumaško sijanje smutnje, razdora i svađa po svim mogućim osnovama postalo je ozbiljno zanimanje jednog broja profesionalnih botova. Još kada se pogleda izbor njihovih nikova kojima pokušavaju da zamaskiraju svoju zadaću i cilj onda vam postane još jasnija tolika predanost tom cilju.
- MehmedPasaMoric
#514 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Procitaj knjigu Planirani haos 1990-1996, ako se komentar odnosio na mene... A i ako se nije odnosio na mene nego na ovog "ginili" strucnjaka, svejedno procitaj knjiguHD_2015 wrote: ↑05/05/2025 10:09Kada srpski infiltratori pokušaju da posvađaju Sa i istočnu bosnu.MehmedPasaMoric wrote: ↑04/05/2025 21:41Upravo suprotno, dok je narod u Sarajevu"ginio", u Srebrenici se igralo kolo, svirala sargija i islo navijati za Naserovog konja na konjskim trkama u Potocarima, a onda se kasnije situacija obrnula. I to malo sto se ratovalo u Podrinju je bio uglavnom gerilsko-pljackaski rat. Naravno kamo srece da se nije ginulo nigdje, ali tvrdnja da je u Sarajevu neko "nosao" petokraku dok je na grad svaki dan padalo 329 granata je totalni nonsens. Mutav se jeste pravio posrani dedo jer njegova glava nije ni bila u torbi, ali obicni narod sigurno nijeRothmans wrote: ↑04/05/2025 17:46
Pa tako je bilo, dok su ljudi navelko po podrinju ginili vi ste nosali petokrake i pravili se mutavi. I ne samo podrinje i Srebrenica, kamara je jos ustupaka se dalo cetaljima da se deblokira Sarajevo na kraju. Niste ga vi deblokirali sigurno, a svak vam smeta, najvise ti podrinjci haman.
-
mishic
#515 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Kome je Ibran Mustafić referenca on je rekao sve i o sebi i o svojim stavovima i informiranosti o događajima o kojima se upinje da govori.
- dr_Evil
#516 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
E golemo.. reci da se u Srebrenici igralo kolo je vise nego smijesno.. Valjda se zaboravlja da je Srebrenica pala, pa bila oslobodjena valjda od tih igraca kola 9.maja 92-e... valjda se zaboravlja da se u tu enklavu zbilo muhadzira iz raznih gradova na Drini koji su pokusavali da oslobode svoje krajeve.. ali eto, ostaje Lepa Sela Lepo Gore, ili ostali sta su zabili glavu u tunel.MehmedPasaMoric wrote: ↑05/05/2025 11:36Procitaj knjigu Planirani haos 1990-1996, ako se komentar odnosio na mene... A i ako se nije odnosio na mene nego na ovog "ginili" strucnjaka, svejedno procitaj knjiguHD_2015 wrote: ↑05/05/2025 10:09Kada srpski infiltratori pokušaju da posvađaju Sa i istočnu bosnu.MehmedPasaMoric wrote: ↑04/05/2025 21:41
Upravo suprotno, dok je narod u Sarajevu"ginio", u Srebrenici se igralo kolo, svirala sargija i islo navijati za Naserovog konja na konjskim trkama u Potocarima, a onda se kasnije situacija obrnula. I to malo sto se ratovalo u Podrinju je bio uglavnom gerilsko-pljackaski rat. Naravno kamo srece da se nije ginulo nigdje, ali tvrdnja da je u Sarajevu neko "nosao" petokraku dok je na grad svaki dan padalo 329 granata je totalni nonsens. Mutav se jeste pravio posrani dedo jer njegova glava nije ni bila u torbi, ali obicni narod sigurno nije
- MehmedPasaMoric
#517 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Evo kome je mrsko da cita knjige
- dr_Evil
#518 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Bruce Dickinson odrzao koncert u Sarajevu 1994-e. Dobro doduse to je bio zatvoreni teferic. Mozemo ako krenemo da nabrojimo jos festivala, koncerata, kino i slicno koji su se odrzavali u Capajebu. Iz pozicije Mostara mnogo bih ja mogao da pricam kako je u ratu bilo divno Sarajlijama, ali naravno niti to mislim, niti sam toliko glup.
Da se ne lazemo zivot ne staje kad je rat, Srebrenica je veliko podrucje, i ovakve su prigode ocekivane. Mozemo tim ljudima svasta reci, ali tesko da su igrali kolo dok je oko njih gorilo.
Ali eto.. mozda su se samopoubijali, i isput pobili one sve sa dodikove liste.
Da se ne lazemo zivot ne staje kad je rat, Srebrenica je veliko podrucje, i ovakve su prigode ocekivane. Mozemo tim ljudima svasta reci, ali tesko da su igrali kolo dok je oko njih gorilo.
Ali eto.. mozda su se samopoubijali, i isput pobili one sve sa dodikove liste.
- MehmedPasaMoric
#519 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Ja sam svoju poentu dokazao, 94 je godina i igra se kolo, mjesec dana nakon masakra na Markalama gdje je poginulo 68 ljudi. Sad cekam "ginili" strucnjaka da pokaze to trcanje sa petokrakama i pravljenje mutavim, a posto od tog nema nista sto se mene tice moze se nastaviti rasprava o zlocincu Stevandicu
- Skijaš
#520 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Ibran Mustafic = Dzevad Galijasevic
Prijedlog da se cita knjigu bilo kojeg od ova dva velikosrpstva operativca automatski diskvalifikuje osobu za bilo kakva ozbiljnu diskusiju i zasluzuje zabranu ucesca na forumu.
- dr_Evil
#521 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Nisi ti nista dokazao. A ponajvise iz problema jer ne znas sta dokazujesMehmedPasaMoric wrote: ↑05/05/2025 13:13 Ja sam svoju poentu dokazao, 94 je godina i igra se kolo, mjesec dana nakon masakra na Markalama gdje je poginulo 68 ljudi. Sad cekam "ginili" strucnjaka da pokaze to trcanje sa petokrakama i pravljenje mutavim, a posto od tog nema nista sto se mene tice moze se nastaviti rasprava o zlocincu Stevandicu
- MehmedPasaMoric
#522 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Izvini evo napustam temu i odoh bindzovati seriju koju su Turci snimili o hazreti Aliji i Bakiru koji je ranjen na Zuci (a koji inace ni ne zna gdje je Zuc), pa kad se napojim znanjem iz relevantnih izvora vracam se na temu da muhabetimo
- Skijaš
#523 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Je li i za tebe Alija bio nelegalan predsjednikMehmedPasaMoric wrote: ↑05/05/2025 13:22Izvini evo napustam temu i odoh bindzovati seriju koju su Turci snimili o hazreti Aliji i Bakiru koji je ranjen na Zuci (a koji inace ni ne zna gdje je Zuc), pa kad se napojim znanjem iz relevantnih izvora vracam se na temu da muhabetimo
- MehmedPasaMoric
#524 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Nije bio nelegalan nego nesposoban, kriminalan i poprilicno glup. I u zadnjih 10 godina nisam sreo nikoga ko ga brani, mislio sam da su takvi izumrla vrsta ali eto nadje se jos ponekoSkijaš wrote: ↑05/05/2025 13:27Je li i za tebe Alija bio nelegalan predsjednikMehmedPasaMoric wrote: ↑05/05/2025 13:22Izvini evo napustam temu i odoh bindzovati seriju koju su Turci snimili o hazreti Aliji i Bakiru koji je ranjen na Zuci (a koji inace ni ne zna gdje je Zuc), pa kad se napojim znanjem iz relevantnih izvora vracam se na temu da muhabetimo![]()
- Skijaš
#525 Re: Upoznaj zločinca: Nenad Stevandić
Da, hoce Ibran lupiti velikosrpsku glupostMehmedPasaMoric wrote: ↑05/05/2025 13:52Nije bio nelegalanSkijaš wrote: ↑05/05/2025 13:27Je li i za tebe Alija bio nelegalan predsjednikMehmedPasaMoric wrote: ↑05/05/2025 13:22
Izvini evo napustam temu i odoh bindzovati seriju koju su Turci snimili o hazreti Aliji i Bakiru koji je ranjen na Zuci (a koji inace ni ne zna gdje je Zuc), pa kad se napojim znanjem iz relevantnih izvora vracam se na temu da muhabetimo![]()
... slozicemo se da se ne slazemo. Tebi je olicenje sposobnosti lik koji nije uspio ocuvati ni kontrolu nad politickom strankom tako da ocigledno baratamo razlicitim definicijama termina sposobnost.nego nesposoban
Sa mojim se sudom o Aliji, izmedju ostalih, slazu i ovi sa linka .....u zadnjih 10 godina nisam sreo nikoga ko ga brani, mislio sam da su takvi izumrla vrsta ali eto nadje se jos poneko
https://www.alijaizetbegovic.org/citati ... tbegovicu/
Sa tvojim se sudom slazu Abdic, Hamo, Pipa i ostala ekipa. I da dodam, kad je umro ovaj jedan citirani, a za kojeg tvrdis da je bio sposobniji od Alije, preko smrtovnica su zalile bivse zene i drugovi iz Jagode.