Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Jack Be Nimble
#501 Re: Grčka - BiH
Imamo li povreda sem Besica?
- Edin H.
#502 Re: Grčka - BiH
Bez napadaca, Dzeko na stoperu.DonieBrasco wrote:Hoce li Mesa igrati sa dva napadaca ili jos gore Vedo na krilu ?
Gol postize Kolasinac iz frljoke, pogresan centarsut.
- Logovan
#503 Re: Grčka - BiH
Laertes wrote:Ili dva krila, a Vedo na napadaču? Ili dva Vedada, a napadač na krilu?Logovan wrote:Ili će biti dva napadača i Vedo na krilu?DonieBrasco wrote:Hoce li Mesa igrati sa dva napadaca ili jos gore Vedo na krilu ?
Baždarević sprema iznenađenje.
- Idemedosumom
#504 Re: Grčka - BiH
Grcima slijedi nova kriza 
-
Timotije
#505 Re: Grčka - BiH
Bravo Baka! Dobitna kombinacija...Edin H. wrote:Bez napadaca, Dzeko na stoperu.DonieBrasco wrote:Hoce li Mesa igrati sa dva napadaca ili jos gore Vedo na krilu ?![]()
Steta sto se Barba, naprasno i bezrazlozno, oprostio, mogli bi ih i upariti pozadi...
Izmace nam se Brisel, jebiga.....
- Edin H.
#506 Re: Grčka - BiH
Ja sam bio na toj utakmici u Valensiji, Barbarez jedno 50 lopti izbio.Timotije wrote:Bravo Baka! Dobitna kombinacija...Edin H. wrote:Bez napadaca, Dzeko na stoperu.DonieBrasco wrote:Hoce li Mesa igrati sa dva napadaca ili jos gore Vedo na krilu ?![]()
Steta sto se Barba, naprasno i bezrazlozno, oprostio, mogli bi ih i upariti pozadi...![]()
-
Azrail
#508 Re: RE: Re: Grčka - BiH
Nažalost jedna od tih izbijenih je i završila pogotkomEdin H. wrote:Ja sam bio na toj utakmici u Valensiji, Barbarez jedno 50 lopti izbio.Timotije wrote:Bravo Baka! Dobitna kombinacija...Edin H. wrote: Bez napadaca, Dzeko na stoperu.![]()
Steta sto se Barba, naprasno i bezrazlozno, oprostio, mogli bi ih i upariti pozadi...![]()
- luckylaka
#509 Re: Grčka - BiH
Jel imalo bolje
Hvala .P.S.Zaboravio si se potpisati profesore bosanskog jezika
[/quote]
Šega mi ba bilo ovo "tri puta pročitam, žena provjeri i mali potvrdi", a ovako napisane riječi...
Ti si moj drug, ba, nemoj se ljutit', jebeš čovjeka koji ne zna prihvatit' zajebanciju na svoj račun.[/quote]
Ma znas da sve svodim na zajebanciju.Jbga neki to shvataju preozbiljno cak i na temi vicevi.Znas onu,,sam pao sam se ubio"Ja sam sam sebi zakoplikovao postove i sa pravom su poceli da mi dizu rep
Idemo dalje dok sledeci ne naleti :PP.S. inace kad kucas 12 slova u minuti potrefi se greska
Malo na temu.Cini mi se da smo opet prelako shvatili Grke,opet se qrcimo .Daj boze da nam se ne desi Belgija(malo manja Belgija)
Ti si moj drug, ba, nemoj se ljutit', jebeš čovjeka koji ne zna prihvatit' zajebanciju na svoj račun.[/quote]
Ma znas da sve svodim na zajebanciju.Jbga neki to shvataju preozbiljno cak i na temi vicevi.Znas onu,,sam pao sam se ubio"Ja sam sam sebi zakoplikovao postove i sa pravom su poceli da mi dizu rep
Malo na temu.Cini mi se da smo opet prelako shvatili Grke,opet se qrcimo .Daj boze da nam se ne desi Belgija(malo manja Belgija)
- luckylaka
#510 Re: Grčka - BiH
U Bosni i Hercegovini gledaoci će utakmicu pratiti putem državne televizije BHT 1.
Reprezentacija.ba donosi listu tv. stanica koje će putem satelita ili internet servisa diljem svijeta prenositi utakmicu Grčka – BiH:
– TV Slo 2 (Slovenija),
– Abu Dhabi Sports 1 HD,
– Foot+ Multisports HD,
– Idman TV,
– MATCH Futbol 1 HD,
– Multifutbol 3,
– OTE Sport 1 HD,
– SKAI Tileorasi,
– Setanta Sports + HD,
– Sky Sports 1,
– Sport TV2 (Portugal) HD,
– Fox Soccer 2GO,
– SportsNet 360 HD,
– MOVISTAR+ VOD,
– Dplay.dk.
Meč Grčka – BiH igra se u nedjelju, 13. novembra sa početkom u 20,45 sati u Pireju.
Reprezentacija.ba donosi listu tv. stanica koje će putem satelita ili internet servisa diljem svijeta prenositi utakmicu Grčka – BiH:
– TV Slo 2 (Slovenija),
– Abu Dhabi Sports 1 HD,
– Foot+ Multisports HD,
– Idman TV,
– MATCH Futbol 1 HD,
– Multifutbol 3,
– OTE Sport 1 HD,
– SKAI Tileorasi,
– Setanta Sports + HD,
– Sky Sports 1,
– Fox Soccer 2GO,
– SportsNet 360 HD,
– MOVISTAR+ VOD,
– Dplay.dk.
Meč Grčka – BiH igra se u nedjelju, 13. novembra sa početkom u 20,45 sati u Pireju.
- luckylaka
#511 Re: Grčka - BiH
A ko ce direktno medju rogove ako nece jadan od najvecih
IVICA OSIM: Grčki igrači nisu bolji od naših, ali su veće patriote
Osim kritikuje bh. reprezentativce
Nekadašnji jugoslovenski reprezentativac i selektor, predsjednik Komiteta za normalizaciju stanja u NFSBIH, budući počasni predsjednik Fudbalskog saveza BiH, te fudbalski filozof Ivica Osim (70) prokomentarisao je utakmicu između Grčke i Bosne i Hercegovine.
Osim smatra da naši reprezentativci nemaju konstantan pristup državnom dresu kakav bi morali imati
– Ne mislim da je Grčka bolja od nas, ali iskreno mislim da su Grci puno veći patrioti nego mi. Tako su postali i prvaci Europe. Naši igrači nas obraduju jednom dobrom utakmicom i daju nam nadu, a onda se opuste podbace. Nije samo problem sa jačim protivnicima, jer i onim slabim pružimo priliku da nam pariraju većom trkom i borbenošću nego što je naša. – rekao je Ivica Osim.
IVICA OSIM: Grčki igrači nisu bolji od naših, ali su veće patriote
Osim kritikuje bh. reprezentativce
Nekadašnji jugoslovenski reprezentativac i selektor, predsjednik Komiteta za normalizaciju stanja u NFSBIH, budući počasni predsjednik Fudbalskog saveza BiH, te fudbalski filozof Ivica Osim (70) prokomentarisao je utakmicu između Grčke i Bosne i Hercegovine.
Osim smatra da naši reprezentativci nemaju konstantan pristup državnom dresu kakav bi morali imati
– Ne mislim da je Grčka bolja od nas, ali iskreno mislim da su Grci puno veći patrioti nego mi. Tako su postali i prvaci Europe. Naši igrači nas obraduju jednom dobrom utakmicom i daju nam nadu, a onda se opuste podbace. Nije samo problem sa jačim protivnicima, jer i onim slabim pružimo priliku da nam pariraju većom trkom i borbenošću nego što je naša. – rekao je Ivica Osim.
- Reuf-Refko
#512 Re: Grčka - BiH
svakako to stoji, a kako da susjecaju sa ovim narodom, kad su odrasli u Njemackoj, Svicarskoj, Francuskoj...jedino Dzeko je ovdje odrastao.
-
Paul F.
#513 Re: Grčka - BiH
Argentina i Nigerija.Naši igrači nas obraduju jednom dobrom utakmicom i daju nam nadu, a onda se opuste podbace.
- nadžak
#514 Re: Grčka - BiH
Evo odoše, odlepršaše i razguliše prema Grčkoj. Sretno momci i da nam pobjedu donesete akoBogda.
Flight number AEE4081 ako nekoga zanima.
https://www.flightradar24.com/AEE4081/b94ca31
Flight number AEE4081 ako nekoga zanima.
- Logovan
#515 Re: Grčka - BiH
Uđoše u Makedoniju.nadžak wrote:Evo odoše, odlepršaše i razguliše prema Grčkoj. Sretno momci i da nam pobjedu donesete akoBogda.
Flight number AEE4081 ako nekoga zanima.![]()
- insaneinthebrain
#516 Re: Grčka - BiH
samo lagano, bez srkleta. i remi je dobar. a ako se ukaze prilika treba im pribiberiti i koji gol 
- Idemedosumom
#517 Re: Grčka - BiH
Cilj nam mora biti pobjeda. Sve ispod toga je neuspjeh. Eventualno osvojeni bod bi nam samo agoniju produžio.
Deremo ih 3 razlike, vidjećete

Deremo ih 3 razlike, vidjećete
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#518 Re: Grčka - BiH
Bod je dobar, pobjeda odlicna.
-
Stari
#519 Re: Grčka - BiH
Hvala lijepo luckylakaluckylaka wrote:U Bosni i Hercegovini gledaoci će utakmicu pratiti putem državne televizije BHT 1.
– TV Slo 2 (Slovenija),
– Abu Dhabi Sports 1 HD,
– Foot+ Multisports HD,
– Idman TV,
– MATCH Futbol 1 HD,
– Multifutbol 3,
– OTE Sport 1 HD,
– SKAI Tileorasi,
– Setanta Sports + HD,
– Sky Sports 1,
– Fox Soccer 2GO,
– SportsNet 360 HD,
– MOVISTAR+ VOD,
– Dplay.dk.
PS
Ono sto sam pisao da utakmica pocinje kasno - sam se naravno bio zbunio....negdje sam procitao 21:45...ali je to ocito bila greska u koracima....izvinjavam se.
-
vryzas
#520 Re: Grčka - BiH
Grci ce vjerovatno izaci visoko u presing.Nas vezni red i odbrana moraju biti na top nivou...bod ko kuca. 
-
1946--1987
#521 Re: Grčka - BiH
Dok je one neznalice na klupi nemamo mi sta traziti ni protiv mnogo slabijih ekipa od grcke
- nadžak
#522 Re: Grčka - BiH
Eno sad opet ista priča!1946--1987 wrote:Dok je one neznalice na klupi nemamo mi sta traziti ni protiv mnogo slabijih ekipa od grcke
- luckylaka
#523 Re: Grčka - BiH
Ako nemas gdje gledati Bujrum kod mene imam vecinu ovih kanalaStari wrote:Hvala lijepo luckylakaluckylaka wrote:U Bosni i Hercegovini gledaoci će utakmicu pratiti putem državne televizije BHT 1.
– TV Slo 2 (Slovenija),
– Abu Dhabi Sports 1 HD,
– Foot+ Multisports HD,
– Idman TV,
– MATCH Futbol 1 HD,
– Multifutbol 3,
– OTE Sport 1 HD,
– SKAI Tileorasi,
– Setanta Sports + HD,
– Sky Sports 1,
– Fox Soccer 2GO,
– SportsNet 360 HD,
– MOVISTAR+ VOD,
– Dplay.dk.
PS
Ono sto sam pisao da utakmica pocinje kasno - sam se naravno bio zbunio....negdje sam procitao 21:45...ali je to ocito bila greska u koracima....izvinjavam se.
- luckylaka
#524 Re: Grčka - BiH
I corava koka ubode zrno red je da i Mesha ubode nesto.1946--1987 wrote:Dok je one neznalice na klupi nemamo mi sta traziti ni protiv mnogo slabijih ekipa od grcke
- BlueBlood
#525 Re: Grčka - BiH
"Ma nema ništa od toga". Standardna rečenica pametnog bosanca dok ispija kafu i vadi još jednu Drinu iz kutije.1946--1987 wrote:Dok je one neznalice na klupi nemamo mi sta traziti ni protiv mnogo slabijih ekipa od grcke