Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
SSemir

#501 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by SSemir »

bleee_sa wrote:Da je meni nać' neku parali pa da me čitav život zovu parazit. :D
bas tako, jbt
SSemir

#502 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by SSemir »

MyTao wrote:Pricu kako djevojke lete samo za lovom pricaju samo oni koji nemaju pricu koja moze zavesti curu...
jest, slazem se...sve dok me nisu pocele cure sretati u sluzbenom odijelu od banke u kojoj radim. da vidis promjene, i koliko mi je manje price trebalo, ne bi vjerovatno..pa mi je istekao ugovor u banci...sad se vise ne slazem sa tobom..ipak je lova bitna!!
:izet:
red evil

#503 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by red evil »

Floydian wrote:
red evil wrote:Vjerovatno ne gledaju do 22-23. godine imovinsko stanje ali poslije kad odrastu malo onda sve više i više gledaju. Ali treba i to razumjeti jer ipak treba gledati da imaš i život, valja i živiti a ljubav prođe brzo.

Idem zaradit velike pare. Statistika je pokazala da je najteže zaraditi prvi milion ali poslije ide rutinski. 8-) :mrgreen:
To je donekle i razumljivo,ali malo uzmi u obzir i situaciju u drzavi,pa ko ima love:mamini i tatini sinovi,kriminalci.A svi mi ostali imamo izbor:ignoriranje,supljiranje i ismijavanje od strane cura,djevojaka,zena i sl...
Pa dobro nije baš da samo ti imaju pare. :D Donekle se i slažem s tobom, ali opet ne treba generalizovat. Te što traže pare su glasnije od ovih "normalnih". :D
bleee_sa wrote:Da je meni nać' neku parali pa da me čitav život zovu parazit. :D
Da je naći neku da je paranormalna. :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#504 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Velkoski »

da je naći neku kojoj nije problem da dovede i sestru u krevet :roll:
nightvision

#505 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by nightvision »

Velkoski wrote:da je naći neku kojoj nije problem da dovede i sestru u krevet :roll:
Jos ako su blizankinje... :per:
prog321

#506 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by prog321 »

Sto jes jes, pare su bitne.
Prije sam se ubijao zavodjenjem , izmisljanjem prica, zagonetki.
I ubodes nesto svake prelazne godine.
Sad samo otvorim vrata svog bijesnog auta.
I bez rijeci ulaze. :-D
nightvision

#507 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by nightvision »

Da ne bi temu pretvorili u vazda aktuelnu polemiku je li novac bitan ili nije mislim da mozemo zakljuciti kako je besparica najgora fizicka osobina koju muskarac moze imati, ili nemati, zavisi kako se uzme. Poslije dolazi celavost, debelost itd. Neka dame nastave, svakako je tema njima namijenjena. :kakoste:
Dozer

#508 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Dozer »

Ovi mladji na temi ce u jednom momentu u zivotu shvatiti da je ta nekakva finansijska ravnopravnost, bar priblizna, u vezi/braku nesto sto vodi opustenijem i skladnijem zivotu.

Sponzoruse i sponzori obicno potraju od par sex-noci do 2-3 godine veze, a nekad i braka, ali koji to zaista nisu. U jednom momentu, a to je po pravilu prije nego kasnije, upravo taj detalj ispliva na povrsinu i bude razlog razlaza.
On najcesce izigrava macho-mena, ako je finansijski jaci, a ona ga pocne smatrati parazitom ako je ona finansijski jaca. U oba slucaja - razlaz je neminovan.
Nazalost, danas je vrlo cesta pojava da jedno ili drugo misle kako ce djetetom uspjeti zadrzati onoga s lovom, pa se ona trudi da ostane trudna, a on da joj sklepa dijete, sto je katastrofalna greska. Dijete je velika odgovornost, i vrlo cesto razlog zestokih svadja do kojih dolazi radi prebacivanja i/ili izbjegavanja odgovornosti oko djeteta. A danas, kako niko nikoga u ovim generacijama 25-30 ne trpi i kompromis je nesto imaginarno, samohrane majke su vrlo cesta pojava. A u braku bile plafon 3 godine...
Na kraju, ko tu zapravo najvise pati i ispasta? Logicno - djeca.

A ovakvo stanje u drustvu onda vodi neodgojenoj djeci, raspustenoj, koja su daleko sklonija upadanju u razne probleme, od kradja i sitnog kriminala, do pljacki, droge, siledzijstva, itd., a sto ima samo 2 moguca rezultata - zatvor ili smrt, rijetko nesto trece i normalnije.
Last edited by Dozer on 24/10/2016 10:08, edited 1 time in total.
sumirprimus

#509 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by sumirprimus »

Dozer wrote:Ovi mladji na temi ce u jednom momentu u zivotu shvatiti da je ta nekakva finansijska ravnopravnost, bar priblizna, u vezi/braku nesto sto vodi opustenijem i skladnijem zivotu.

Sponzoruse i sponzori obicno potraju od par sex-noci do 2-3 godine veze, a nekad i braka, ali koji to zaista nisu. U jednom momentu, a to je po pravilu prije nego kasnije, upravo taj detalj ispliva na povrsinu i bude razlog razlaza.
On najcesce izigrava macho-mena, ako je finansijski jaci, a ona ga pocne smatrati parazitom ako je ona finansijski jaca. U oba slucaja razlaz je neminovan.
Nazalost, danas je vrlo cesta pojava da jedno ili drugo misle kako ce djetetom uspjeti zadrzati onoga s lovom, pa se ona trudi da ostane trudna, a on da joj sklepa dijete, sto je katastrofalna greska. Dijete je velika odgovornost, i vrlo cesto razlog zestokih svadja do kojih dolazi radi prebacivanja i/ili izbjegavanja odgovornosti oko djeteta, a danas, kako niko nikoga u ovim generacijama 25-30 ne trpi i kompromis je nesto imaginarno, samohrane majke su vrlo cesta pojava. A u braku bile plafon 3 godine.

A ovakvo stanje u drustvu onda vodi neodgojenoj djeci, rasoustenoj, koja su daleko sklonija upadanju u razne probleme, od kradja i sitnog kriminala, do pljqcki, droge, siledzijstva, itd., a sto ima samo 2 moguca rezultata - zatvor ili smrt, rijetko nesto trece i normalnije.
:odustajem: :kakoste: :thumbup:
auh auhhh kakko lijepo i ubitacno tacn sroceno
aoni ce i dalje da se hvataju na ufo i nlo...
peepeep

#510 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by peepeep »

prog321 wrote:Sto jes jes, pare su bitne.
Prije sam se ubijao zavodjenjem , izmisljanjem prica, zagonetki.
I ubodes nesto svake prelazne godine.
Sad samo otvorim vrata svog bijesnog auta.
I bez rijeci ulaze. :-D
Jes', još ako ih klepiš po glavi da se ne trzaju... pfft, sekund posla. :D
Dozer

#511 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Dozer »

Uginula tema...

E, raja - necu vise ovakve postove pisati, obecaJEm :D
Last edited by Dozer on 25/10/2016 11:13, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#512 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Tomahawk11 »

Mislim da bi na temi prvenstveno trebale pisati zene, muski ono osvrt.

Ali, drzao si temu na vrhu, nema sta :mrgreen:
Dozer

#513 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Dozer »

A onda je potopih realnoscu :lol:
Floydian

#514 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Floydian »

Dozer wrote:A onda je potopih realnoscu :lol:
Oprosti drug ali ti nista realno nisi objasnio...
KIseljak12

#515 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by KIseljak12 »

Floydian wrote:
Jok, nikako. Nakon onog mozes zakljucati pola tema na internetu. Sustina musko-zenskih odnosa, odgoja djece, itd. objasnjena u par pasusa.
Floydian

#516 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Floydian »

KIseljak12 wrote:
Floydian wrote:
Jok, nikako. Nakon onog mozes zakljucati pola tema na internetu. Sustina musko-zenskih odnosa, odgoja djece, itd. objasnjena u par pasusa.
Oprosti,nakon cega?
Matzan

#517 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Matzan »

Dozer wrote:Ovi mladji na temi ce u jednom momentu u zivotu shvatiti da je ta nekakva finansijska ravnopravnost, bar priblizna, u vezi/braku nesto sto vodi opustenijem i skladnijem zivotu.

On najcesce izigrava macho-mena, ako je finansijski jaci, a ona ga pocne smatrati parazitom ako je ona finansijski jaca. U oba slucaja - razlaz je neminovan.
Nazalost, danas je vrlo cesta pojava da jedno ili drugo misle kako ce djetetom uspjeti zadrzati onoga s lovom, pa se ona trudi da ostane trudna, a on da joj sklepa dijete, sto je katastrofalna greska. Dijete je velika odgovornost, i vrlo cesto razlog zestokih svadja do kojih dolazi radi prebacivanja i/ili izbjegavanja odgovornosti oko djeteta. A danas, kako niko nikoga u ovim generacijama 25-30 ne trpi i kompromis je nesto imaginarno, samohrane majke su vrlo cesta pojava. A u braku bile plafon 3 godine...

A ovakvo stanje u drustvu onda vodi neodgojenoj djeci, raspustenoj, koja su daleko sklonija upadanju u razne probleme, od kradja i sitnog kriminala, do pljacki, droge, siledzijstva, itd., a sto ima samo 2 moguca rezultata - zatvor ili smrt, rijetko nesto trece i normalnije.

:thumbup: Jako dobar presjek stanja.

U neka ne tako davna vremena uglavnom su muškarci zarađivali, a žene su im bile dobar oslonac.
Iako to danas mnogi osuđuju kao loš i neravnopravan položaj žene, ipak je to bio dobar timski rad sa solidnim rezultatima.
Nemam sad neke konkretne brojke, ali sam ubijeđen da bi statistika itekako podržala ovo što sam napisao.

Danas je jako puno razvoda, ovo što @Dozer napisa, već nakon 3-4 godine braka dolazi do raspada sistema.
Niko se, nažalost, ne bavi problematikom epdemije raspada porodice, a ta pojava je uz onu da mladi i najstručniji ljudi masovno odlaze iz BiH pogubna za naše društvo i buduće naraštaje.
Dozer

#518 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Dozer »

Floydian wrote:
Deder nam onda bar reci sta je fula, tj. sta je nerealno :D
KPNCTNJAH

#519 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by KPNCTNJAH »

To sto je prije bilo manje razvoda ne znaci da su bili kvalitetniji brakovi, nego su se ljudi vise trpili nego sad, cesto zbog djece, famElije i mahale... danas je razvod nesto moderno, svako zna bar 2-3 razvedene osobe, u svakom filmu, seriji se desi neki razvod i ljudi na to gledaju kao na nesto sasvim normalno, cak i pozeljno... nemam sad neke statisticke podatke, ali bar po ovom sto ja znam, zene su u 90% slucajeva te koje zatraze razvod, u to ko je krivac ne bih ulazio... ranije je to bila tabu tema, djecu je bilo sramota reci da su im roditelji razvedeni, na zene koje iza sebe imaju propali brak bi se gledalo kao na neku potrosenu robu ili problem u najavi... razvedeni muskarci su znali biti i pozeljniji kod nekih zena prije, a vjerovatno i sad, ne bih pokusavao shvatiti zasto :mrgreen:

Sve je to isti racku k'o prije, samo sto je zena tad mislila da je kuhanje, pranje vesa i odgajanje djece jedina njena uloga u braku, a muz moze od kafane do kafane, kockati, naci neku sa strane i doci zeni koja ga cega sa spremnom vecerom... sad to vise ne prolazi tako lako, a vrlo cesto imamo i zamijenjene uloge :mrgreen: znam neke koji su se razveli i sad najnormalnije pricaju, budu u istom drustvu, sve manje ljudi to shvata kao nesto ozbiljno i do kraja zivota... Tko sam ja da im sudim, samo ka'em :mrgreen:
Dozer

#520 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Dozer »

Sve to stoji. Cinjenicno.

Ja, generalno, ne smatram da je brak nekakvo sveto slovo koje se mora sacuvati po bilo koju cijenu. Cak stavise, mislim da je to samo jedan nepotrebni komad papira bez kojeg se moze zivjeti bez ikakvih problema. On nam samo olaksava zakonsku "registraciju" djece i, sustinski, to mu je jedina pozitivnost. Ali, i bez njega se dijete uredno sudski prizna, i to je to.
Taj papir danas vise ne znaci nikome nista ni u materijalnom smislu, jer su bracna i vanbracna zajednica danas iste pred zakonomm, odnosno - imovina stecena u toku braka/veze dijeli se na identican nacin, i sa i bez postojanja vjenacnog lista. Samo sto se u slucaju vanbracne veze stosta mora dokazivati vise nego u slucaju postojanja vjenacnog lista.

Medjutim, hajmo biti realni, ako je ikako moguce, i bez kojekakvih nadobudnih machoistickih/femistickih sranja....
Poenta braka je = porodica.
A porodica = djeca.
A djeca = nasljednici/potomstvo
A nasljednici = opstanak vrste

Sta se postize vezom/brakom iz kojeg nastaje dijete ili djeca, koje/a ce onda u jednom momentu, kao vrlo mala/mlada, ostati da zivi/e s jednim roditeljem, dok ce drugog vidjati sporadicno...?
Pri tome, sto je najcesci slucaj, oba roditelja se polomise da "kupe" ljubav tog djeteta ili djece, sto onda prelazi u dugorocno naduravanje, prepiranje i svadje (ponekad i cijelih familija), a na to nesretno dijete u svemu tome niko zapravo ne obraca paznju.
I onda to dijete izrasta u okruzenju prepunom tenzija, frizirane i neprirodne paznje, istovremeno kreirajuci sliku o svijetu oko sebe na totalno pogresan nacin, ali za njega je to jedini poznat i ispravan nacin.

I sta onda dobijemo na kraju?
To, valjda, svi vidimo... Gomilu nadobudnih balavaca od 15+, kojima je model ponasanja psovka, vrijedjanje, tuca, a onda s 18+ divljanje na razne nacine, kriminal, prostitucija, droga, neskolovanje...

Drustvo koje ide u ovakvom pravcu osudjeno je na propast... A, i ovo vec gledamo...
prog321

#521 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by prog321 »

I Hitler je imao oba roditelja iz relativno stabilne porodice.
Just sayin' :-D

Brak je moderno robstvo.
Matzan

#522 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Matzan »

prog321 wrote:I Hitler je imao oba roditelja iz relativno stabilne porodice.
Just sayin' :-D

Brak je moderno robstvo.

Još gore od toga.
Ljubavna priča 21. st ide otprilike ovako:
Ogromna većina mladih i neiskvarenih momčića pomisli da, ako se on ženi iz ljubavi, onda se one isto tako udaju iz ljubavi.. :cry:
Bude im lijepo godinu ili dvije, izlasci, život, sex u izobilju... sve dok ne dođe dijete.
On čovjek sretan jer ima porodicu, dijete, ženu, a ona iz faze one razmaženosti koju je obilno prosipala u trudnoći počinje
nametati pravila igre i svoju komandu. A to ni po ljudskim ni po Božijim zakonima nije dobro ni opravdano.
Sljedeći korak je zatezanje dizgina, pa kad onaj nesretnik počne shvatati u šta je upao počne se buniti i pokuša uspostaviti red, onda dobije odgovor u vidu tužbe za razvod braka.
Dijete naravno ide njoj, a njemu pravila ponašanja i alimentacija.
E tako je to danas otprilike. Upamet! ;-)
kafanski_covjek

#523 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by kafanski_covjek »

@dozeru, imas li ti taj "nepotrebni komad papir"?
Secer_033

#524 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Secer_033 »

Ja ne znam da li ste vi muski obicna razmazena derista ili ste u zivotu imali puno peha i stalno vodali najgore zene. Mislim ovo prvo :kafa1:
Floydian

#525 Re: Najgora fizicka "karakteristika" kod muskarca ?

Post by Floydian »

Secer_033 wrote:Ja ne znam da li ste vi muski obicna razmazena derista ili ste u zivotu imali puno peha i stalno vodali najgore zene. Mislim ovo prvo :kafa1:
Hi,nisam ni razmazeno deriste a nisam ni vodao nikakve cure,zene...jer se one drze onog ko ima kesa taj voda a ko nema kesa taj i ne voda,pa hajde sada nemoj reci da su gadure...
Post Reply