Rezultati izbora 2016

Post Reply
archi_a

#501 Re: Rezultati izbora 2016

Post by archi_a »

V.Kladuša zločinac fikret, Srebrenica izgubljena, rasturač zoi-a i svega što je vodio, pobijedio u centru...... Zenica, nezavisni kandidat pobijedio. Inače lik koji se voli naguravat sa novinarima.
Veselo, veselo. :oops:
vješalica

#502 Re: Rezultati izbora 2016

Post by vješalica »

DonieBrasco wrote:
PeppermintSA wrote:Ko je god glasao za SDA dabogda mu se ruka osušila.
Vecina građana u Sarajevskim opcinama, pardon to nisu sarajlije to su dosljaci i sanđaklije.
ovo je istinita tvrdnja
za koju ce ti mrzitelji odrubiti glavu

navest cu ti jedan primjer iz mog prvog komsiluka
istocnjak,dok jos nisu krenule cipsove licne karte,glasa uredno 2 puta,naravno za sda
pa reko kako to glasas
pa kaze fino
odem na jedno mjesto pise mi npr... mujo(sulje)mujić
odem na drugo mjesto pise mi mujo(fate)mujić
jednom mater drugi put otac i udefteram se dva puta
kompletna sda je dobila tako izbore
a đe su hedije kojekakve i slični primitivizmi
sanđaklije impresionirane alijom,i time što su dobili mnoga mjesta radna prije svakog naseg covjeka u gradu i normala uselili se
pa prvih godina iza rata kad je krenula era sanđaklija po gradu svaki drugi "zanosi" kad priča
i tako ostalo
onda ide svita iz IB koja dobije donacije za kuću u fgr,a napravi je na elidži,dobroševićima itd da ne nabrajam
plinas

#503 Re: Rezultati izbora 2016

Post by plinas »

Kaze Mile i Petrovac njihov :-)
BHF_Manijak

#504 Re: Rezultati izbora 2016

Post by BHF_Manijak »

vješalica wrote: ja vala bi
jedan forums krv prolio na jednoj temi da opise pljacku jednog sarajevskog preduzeca
a na drugoj je sam priznao da glasa za jebenu sda godinama
a opet ista sda je izvukla milione,a one koje mrzi u tom preduzecu takodjer isto zaokruzuju kao i on
lakrdija teska
kladim se da 90% besposlicara doji sda sisa u firmama i firmicama i izmisljenim radnim mjestima
ono fancy zivot i kuknjava na sve strane
Ma na ovim drzavnim firmama oni i love glasove, pa SDA samo od Telecoma moze "zivjeti". Jebi ga, pozaposljavali ih i uzimaju tu 100-150 hiljada glasova.
Mada ostajem pri tome sto napisah prije par stranica, mislim da se fakat stranke u nijansama razlikuju i da bi +-5% razlika bila da nas bilo koja stranka vodi, jer je ovo narod uzasnog mentalnog sklopa.
Ono sto i ima kvalitentih ljudi, a ima ih u svakoj, ne mogu doci do izraja i razjedinjeni su. Eh da ih bi kako spojiti...

Maloprije s drugom pricam, ono sto i bude mladih ljudi u stranci, nebitno kojoj, koji imaju kvaltitene ideje, ne mogu doci do izraja, jer ih "stranacka masinerija" proguta i satare. Nazalost.
emmir1

#505 Re: Rezultati izbora 2016

Post by emmir1 »

Zanima me

Brčko
Jajce
Busovaća
Grean

#506 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Grean »

Qoom wrote:
Kako Hasan Tanović nije bolji kandidat od Nedžada STIO Koldže?
Bas tako. Hasana znam licno, bili smo jedno vrijeme zajedno u jedinici u ratu. Momak jedan po jedan.
plinas wrote:
Black swan wrote:vares :lol: :lol: :lol:
Sve se placa, sve se vraca haha
Hrvati drago vam vratiti Vares a ne bi da vracate Zepce, Mostar, Stolac?
Last edited by Grean on 02/10/2016 22:49, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#507 Re: Rezultati izbora 2016

Post by pici »

semizovac šha mi je sa semizovcom :? :shock:
Omar500

#508 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Omar500 »

hrasno38 wrote:Kad ti recimo i npr u Novom sarajevu pored jednog doktora za kojeg kazu da je pravi lafac i gospodin u svom poslu, za kojeg kazu da je jedini mito koji uzima poneki slatkis, covjeka koji je 60% invalid proslog rata, rodjen u Sarajevu...Hasana Tanovica dobijes za nacelnika vjestacki obrazovanog Koldzu koji jednostavno nema niti jednu karakterskiku sa kojom se moze mjeriti sa cjenjenim doktoroom Tanovicem, onda u stvari vidis sa kakvom populacijom je naseljeno Sarajevo. Jednom rijecuju JAD I CEMER!!! Cisti mazohizam se desava u BiH jer su ponovo i uvjerljivo na vlasti stranke koje su nam priredile 4 godine krvi i suza. Super pravo uzivanje mada ajde kao sto svi kazu jos uvijek su ovo ipak izjave stranaka a ne zvanicni rezultati.
Jebem ti Centar ako pobjedi ono generalsko govno Ajnadzic koji gdje god da je dosao i tako rukom sve je unistio....i kad frajer stize prije od Rogatice do Centra :?
Dno dna. Ali jbg, glasovi se raspodijelili na DF, SDP, Nasu Stranku...umjesto svog interesa, valjda gledas neki visi, i ponudis ispred tih strranaka zajednicke kandidate i vijecnike. Pomeli bi SDA i u Novom Sarajevu i u Centru. Ovo je mucno.
Slazem se za nezavisne kandidate, ali zato RS i podrucja gdje su Hrvati vecina, nema sanse da neko mimo SNSD-a/HDZ-a uzme.
animus

#509 Re: Rezultati izbora 2016

Post by animus »

DF je sranje od stranke. Da je Tanovic u nekoj normalnoj stranci koja bi ga pravilno promovisala on bi glat prosao.
vješalica

#510 Re: Rezultati izbora 2016

Post by vješalica »

hrasno38 wrote:Kad ti recimo i npr u Novom sarajevu pored jednog doktora za kojeg kazu da je pravi lafac i gospodin u svom poslu, za kojeg kazu da je jedini mito koji uzima poneki slatkis, covjeka koji je 60% invalid proslog rata, rodjen u Sarajevu...Hasana Tanovica dobijes za nacelnika vjestacki obrazovanog Koldzu koji jednostavno nema niti jednu karakterskiku sa kojom se moze mjeriti sa cjenjenim doktoroom Tanovicem, onda u stvari vidis sa kakvom populacijom je naseljeno Sarajevo. Jednom rijecuju JAD I CEMER!!! Cisti mazohizam se desava u BiH jer su ponovo i uvjerljivo na vlasti stranke koje su nam priredile 4 godine krvi i suza. Super pravo uzivanje mada ajde kao sto svi kazu jos uvijek su ovo ipak izjave stranaka a ne zvanicni rezultati.
Jebem ti Centar ako pobjedi ono generalsko govno Ajnadzic koji gdje god da je dosao i tako rukom sve je unistio....i kad frajer stize prije od Rogatice do Centra :?
sta ti imas reci za talovica osim da kazes sta drugi kazu?
koldzin vrhunac je zanat metalskog zanimanja
vivaldi

#511 Re: Rezultati izbora 2016

Post by vivaldi »

Gordona Remzija ujela meduza za penis
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy ... id=1183317
Qoom

#512 Re: RE: Re: Rezultati izbora 2016

Post by Qoom »

MAN-lion's coach wrote:Reći za nekoga da je pošten na današnjem vremenu je vrlo krupna stvar.
Inače ne ulazim u diskusije sa ljudima koji nekoga prozovu poštenim , ne samo na forumu , već i u realnom životu.
Ne znam kakve ambicije može imati jedan uspješan doktor da to sve što je stekao i prošao zamjeni foteljom načelnika.
Naravno ne želim slušati te ambicije upakovane u "pomaganje ljudima , mladima itd". Jer su ofucane floskule.
Pošten čovjek se ne bavi politikom , a naslon fotelje je baca u opasno iskušenje. ;)
Svi pretedenti na naćelničku poziciju su zakurac, zašto, pa eto zato.
Gomila neviđenih gluposti u tako malo teksta, maloprije napisa da je Koldžo od eNeSa napravio Faludžu, a sad mu niko nije ravan.
Last edited by Qoom on 02/10/2016 22:54, edited 1 time in total.
plinas

#513 Re: Rezultati izbora 2016

Post by plinas »

KatarinaKosaca wrote:
emmir1 wrote:Mislim da su Bošnjaci doživjeli debakl na ovim izborima

Izgubili smo Srebrenicu

A i u srednjoj Bosni par opština gdje smo imali načelnike
Vitez i ?
Busovaca i Vares
breuer

#514 Re: Rezultati izbora 2016

Post by breuer »

Vitezanin wrote:Sudeći prema onome što ljudi govore, kandidat HDZ-a u Varešu je bio valjda neki normalan (u odnosu na ostale kandidate) i osim Hrvata dobio je glasove i Bošnjaka.
pa to je onda stvarna pobjeda ovih izbora :)

:bih:
Crvene_brigade

#515 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Crvene_brigade »

channel10 wrote:Ko je pobijedio u Jajcu?
Grande koalicije SDA-SBB izgubila i u Jajcetu. :lol:
leo karan

#516 Re: Rezultati izbora 2016

Post by leo karan »

alphonse kauders wrote:Dakle, obesmislila se koalicija SDA-SBB, nikakve fajde od SBB-a kao koalicionog partnera za općinsko vijeće :lol: :lol:

Biće Fahri šut-karta ubrzo, nisu ni oni njegovi birači izgleda baš tolike zlatne ribice...
Mogao bi kosovac opet u zatvor :D
Crvene_brigade

#517 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Crvene_brigade »

plinas wrote:
KatarinaKosaca wrote:
emmir1 wrote:Mislim da su Bošnjaci doživjeli debakl na ovim izborima

Izgubili smo Srebrenicu

A i u srednjoj Bosni par opština gdje smo imali načelnike
Vitez i ?
Busovaca i Vares
HDZ pomeo "Grande koaliciju" u Busovači, Varešu, Vitezu, Jajcu... :bih:
radostan dan

#518 Re: Rezultati izbora 2016

Post by radostan dan »

Nije referendum pogurao milorada, al.sto ga je.tuzilastvo poguralo, to ni glavni sef i kreator snsd staba milan tukić nije ocekivao...
vješalica

#519 Re: Rezultati izbora 2016

Post by vješalica »

BHF_Manijak wrote:
vješalica wrote: ja vala bi
jedan forums krv prolio na jednoj temi da opise pljacku jednog sarajevskog preduzeca
a na drugoj je sam priznao da glasa za jebenu sda godinama
a opet ista sda je izvukla milione,a one koje mrzi u tom preduzecu takodjer isto zaokruzuju kao i on
lakrdija teska
kladim se da 90% besposlicara doji sda sisa u firmama i firmicama i izmisljenim radnim mjestima
ono fancy zivot i kuknjava na sve strane
Ma na ovim drzavnim firmama oni i love glasove, pa SDA samo od Telecoma moze "zivjeti". Jebi ga, pozaposljavali ih i uzimaju tu 100-150 hiljada glasova.
Mada ostajem pri tome sto napisah prije par stranica, mislim da se fakat stranke u nijansama razlikuju i da bi +-5% razlika bila da nas bilo koja stranka vodi, jer je ovo narod uzasnog mentalnog sklopa.
Ono sto i ima kvalitentih ljudi, a ima ih u svakoj, ne mogu doci do izraja i razjedinjeni su. Eh da ih bi kako spojiti...

Maloprije s drugom pricam, ono sto i bude mladih ljudi u stranci, nebitno kojoj, koji imaju kvaltitene ideje, ne mogu doci do izraja, jer ih "stranacka masinerija" proguta i satare. Nazalost.
sto se tice mladih ljudi podrzavam da se ljudi eksponiraju
dosta je vise metuzalema iz ratnih godina samo premeću proteze na tv-u
ali isto tako kakvi mladi ljudi?
ja koliko sam vidjela na ponuđenim reklamnim listićima to nije ni 1% kvalitet niti bilo sta obecavajuce
naravno kvalitetni kadar ili se sprema sa kartom u jednom smjeru ili su zaokupljeni svojim zivotom,školom i slično
meni ne treba na listi da budu studenti zurnalistike koji se preko politickih stranaka uvaljuju u ministarstva i sl i da im to bude daska da potaru sposobne na javnim konkursima,a svi da budu imbecili u odnosu na njih
JThomas

#520 Re: Rezultati izbora 2016

Post by JThomas »

leo karan wrote:
alphonse kauders wrote:Dakle, obesmislila se koalicija SDA-SBB, nikakve fajde od SBB-a kao koalicionog partnera za općinsko vijeće :lol: :lol:

Biće Fahri šut-karta ubrzo, nisu ni oni njegovi birači izgleda baš tolike zlatne ribice...
Mogao bi kosovac opet u zatvor :D
nažalost zbog federalne vlasti ne može zasad...nakon sljedećih opštih neće biti nikakvih prepreka.
DonieBrasco

#521 Re: Rezultati izbora 2016

Post by DonieBrasco »

Omar500 wrote:
Dno dna. Ali jbg, glasovi se raspodijelili na DF, SDP, Nasu Stranku...umjesto svog interesa, valjda gledas neki visi, i ponudis ispred tih strranaka zajednicke kandidate i vijecnike. Pomeli bi SDA i u Novom Sarajevu i u Centru. Ovo je mucno.
Slazem se za nezavisne kandidate, ali zato RS i podrucja gdje su Hrvati vecina, nema sanse da neko mimo SNSD-a/HDZ-a uzme.
Izgleda da SDA u ovom gradu drzi sve i da su ti glasaci na silu glasali jer ce treba sutra otici na posao - nadam se da se razumijemo.

Napravili su nam selo od grada, iz kojekakvih malih mjesta sve su svoje kadrove preselili u Sarajevo, mi rođene sarajlije smo postali manjina.
O'zone
Globalni moderator

#522 Re: Rezultati izbora 2016

Post by O'zone »

lijek-za-sve wrote:
O'zone wrote:
Ja sam izdvojio svoje vrijeme i izašao na glasačko mjesto i poništio listić jer za Koldžu neću nikad glasati a wana be opozicija predložila karna kandidate.
a sta da je tvoj glas odlucivao u korist nekog kandidata? u prevodu ,znaci nisi bio neutralan nego si odmogao tj. indirektno si glasao za Koldzu
Vidjet ćeš po rezultatima u N.S. da moj glas nije odlučivao ništa i kolika je dominacija doživotnog vladra u odnosu na konkurenciju.
seln

#523 Re: Rezultati izbora 2016

Post by seln »

radostan dan wrote:Nije referendum pogurao milorada, al.sto ga je.tuzilastvo poguralo, to ni glavni sef i kreator snsd staba milan tukić nije ocekivao...
Bar nam je srpstvo opet potvrdilo kako kuca.
plinas

#524 Re: Rezultati izbora 2016

Post by plinas »

Crvene_brigade wrote:
channel10 wrote:Ko je pobijedio u Jajcu?
Grande koalicije SDA-SBB izgubila i u Jajcetu. :lol:
Nije tacno imaju 2000 vise od hdza
mO k3

#525 Re: Rezultati izbora 2016

Post by mO k3 »

O'zone wrote:
lijek-za-sve wrote:
O'zone wrote:
Ja sam izdvojio svoje vrijeme i izašao na glasačko mjesto i poništio listić jer za Koldžu neću nikad glasati a wana be opozicija predložila karna kandidate.
a sta da je tvoj glas odlucivao u korist nekog kandidata? u prevodu ,znaci nisi bio neutralan nego si odmogao tj. indirektno si glasao za Koldzu
Vidjet ćeš po rezultatima u N.S. da moj glas nije odlučivao ništa i kolika je dominacija doživotnog vladra u odnosu na konkurenciju.
Onda nema sta da se buniš ...
Post Reply