pike wrote:
Nesuđeni Načelnik Općine Centar.
pike wrote:
Jako argumentovanoMatzan wrote:
Nesuđeni Načelnik Općine Centar.![]()
![]()

Ako je volvo XC60 taj volvo je kupljen davno prije Ajnadzica.PM72 wrote:Gledao sam prije neki dan tog propalog đenerala i privrednika (sjeb'o je sve u čemu je bio involviran,od JNA ,Armije BiH,Gras-a,ZOI-ja) kako se vozi sa Ciglana ( u ratu se uvalio u taj stan) do opštine Centar u novom služenom džipu marke Volvo.Naravno,ima vozača jer je njemu iz poniženja voziti ili nedaj Bože prohodati tih nepunih kilometar do posla...
Pa ne opsuj Aliji majku,i njemu i njegovoj SDA mamicu im fašističku.
Pa koji model jer i ovaj stari XC60 djeluje nov novcat..PM72 wrote:Nov novcat džip Volvo.
pirpa wrote:sigurno se uselio u stan nekog petokolonaša...
Ih pa to ti je inace skolski primjer pranja novca, uzmes kredit, gubis na kamati ali operes glavnicu.PM72 wrote:pirpa wrote:sigurno se uselio u stan nekog petokolonaša...
Ciglane bile pune vojnih stanova s tim da je ona država izgradila i davala te stanove pukovnicima i generalima a Alijina džamahirija poručnicima i ratnim profiterima.
Nemam ja ništa protiv što on stanuje na Ciglanama ali da je uzeo kredit pa to vraćao 20 godina ko sav pošten svijet.Ili onaj Branković koji je također zalapio stan na Ciglanama i otplatio ga dionicama.
Ne nego ti hocu reci da kad neki glavesina digne kredit ne mora znaciti da ga vraca posteno zaradjenim parama ..PM72 wrote:Znači,ja koji sam bio primoran uzeti kredit pa kupiti stan i otplatiti ga do zadnje marke učesnik sam pranja novca kao i đeneral Ajnadžić koji je stan dobio na guzove...