Novi rat

Locked
junior3

#501 Re: Novi rat

Post by junior3 »

155_mm wrote:
junior3 wrote:
155_mm wrote: junior izgleda vise misli na vlastito zadovoljstvo.

:shock: :izet:
Ti navik'o da te jebu u dijaspori pa misliš i ovamo isto, al' zajebao si se. :mrgreen:
"argumentum ad hominem"

jadno i bedno kolega, jadno i bedno.
Kolega, kad sve ponovo pročitaš vidjećeš da i za tebe isto važi.
Još će biti sa si pazarac. :shock: :mrgreen:
shbc

#502 Re: Novi rat

Post by shbc »

155_mm wrote:
shbc wrote:
:lol: :lol: :lol:

Oj jebem ti... Pa je li moguce? :lol: :lol:

Pa vas dvojica fakat i jeste samo za puske. :lol:
to ti je rezultat pretrage ili ti neko drma kavez?
I on i dalje misli da ce prosjecan politicar slati demant na svaku izmisljenu izjavu na portalima iz drugih drzava, koje ne cita ni 1% populacije te drzave... On i dalje misli da jednu ovakvu izjavu, od jednog Dacica ne bi prenio svaki medij u regionu i da ista ne bi postala tema broj 1 u javnosti...

Haj kopaj rovove zivota ti. Ne ide ti logika od ruke lafe.
155_mm

#503 Re: Novi rat

Post by 155_mm »

"Apeliram na sve Srbe koji su iz RS-a pobjegli u Srbiju, ali i na Bošnjake koji su otišli u Federaciju da se vrate", poziva Inzko one koji su se prepali novog ratnog sukoba na Balkanu.

znaci narod je vec poceo bjezati. koliki bi stampedo nastao samo na prve znake nekog novog sukoba ne smijes ni pomisliti. a ovaj umjesto da smiruje politicare on smiruje obicnu raju.
:lol:
Sanjarko

#504 Re: Novi rat

Post by Sanjarko »

racionalista wrote:"rs" je vojno neodbranjiva i tu je kraj priče.
Pa nije bas.
Jedan dio jest, jedan nije.
Al pitanje sta bi oni uradili, bil Srbi pustili Bosnjake-Bosance da bilo sta uzmu, cak i sto je i prije bilo Njihovo.
Moramo znat i nezaboravit s kim imamo posla.
To su Isti Ljudi koji su Htjeli pola Hrvatske, pa trecinu, pa nakraju daj sta das i to im propalo.
U Bosni i Kosovu htjeli sve i to jos cisto od drugih, pa na kraju i tu ispalo daj sta das.

Znaci imamo posla sa Ljudima koji hoce Tudze otimacinom, ubijanjem i drugim Zlocinima, Zlodjelima.
Da oni brane svoje nevjerujem da bi im iko zamjerio puno i danas bi imali mozda Svi Srbi u Jednoj Drzavi.
Al oni to ne zele, oni hoce Veliku Srbiju na racun drugih.
Ne tako davno i sa Bugarima su ratovali oko Velike Srbije, bili u konfliktu sa Rumunima, Madzarima,
AU itd.

S takvim Ljudima mi imamo posla.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#505 Re: Novi rat

Post by pici »

japin_mutapi wrote:Jebo hlavove, kad Hankija stikle nazuje, bice vriske i panike.
hanki je tatamata svog zanata, ima da se pevaju visoki C

Image
Danguba

#506 Re: Novi rat

Post by Danguba »

PM72 wrote:Danguba wrote:
To kada su na smjeni a prije toga su izvjezbali na civilima kada su bili kuci.

Mico Micic je bio komandir bataljona(ako sam dobro upratio). Po meni castan covjek pa vjerovatno je bio i takav komandant ALI kada pogledas, Bijeljina u ratu etnicki ociscena. Vjerovatno od onih 'eroja sa kojima smo se ganjali po Majevici. Izuzetaka ima, naravno.
Ja ne pišem o poštenju i čestitosti bivših vojnika VRS.Da sam mogao u ratu - sve bi ih pobio.Sve do jednog.Ali pišem o drugim stvarima.Ljudi misle da su Srbi baš tolike pizde i beskičmenjaci da bi dovoljno bilo da se na Vracama poreda 1000 naoružanih Bošnjaka - sve bi pobjeglo u Srbiju.Ima i tamo strašno dobrih boraca i ljudi sa testisima ko u konja.Bilo je i dobrih jedinica VRS ( u smislu borbe) da se nisu bojali uletjeti u borbu prsa u prsa.Bez ijednog dezertera.O tome ja pišem.
Gade mi se zbog organizovanog etnickog ciscenja...a o hrabrosti, mozda si u pravu za neke pojedince ili jedinice a ako se opet vratim na prvu recenicu, pada i to 'erojstvo. Cast izuzecima.

Ne bije se boj samo oruzjem nego i cojstvom.
pici

#507 Re: Novi rat

Post by pici »

155_mm wrote:
"Apeliram na sve Srbe koji su iz RS-a pobjegli u Srbiju, ali i na Bošnjake koji su otišli u Federaciju da se vrate", poziva Inzko one koji su se prepali novog ratnog sukoba na Balkanu.

znaci narod je vec poceo bjezati. koliki bi stampedo nastao samo na prve znake nekog novog sukoba ne smijes ni pomisliti. a ovaj umjesto da smiruje politicare on smiruje obicnu raju.
:lol:
priča mi jaran on ima u srbiji familije s majčine strane, zvali ga da beži u srbiju jer napola je našh napola njihov, kaje šta da radim, de vadi onu lulu mira ispod šanka pa da se naduvamo :mrgreen:
insomnia78

#508 Re: Novi rat

Post by insomnia78 »

Placi mala, placi ost'o sam na Rači
Salu na stranu, ko mili da c Srbi bjezati od sukoba grdno se vara
LBVIEW

#509 Re: Novi rat

Post by LBVIEW »

155_mm wrote:
Dačić: Poslat ćemo i vojsku, ali referendum u RS-u će biti održan!
ovo gore rece ministar vanjski poslova srbije a ovdje se 90% teme gusla o dijaspori. tito te jebo dragi, ko je ovaj narod toliko izjebo u mozak!

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

p.s. samo da napomenem da su izbori u srbiji odavno prosli!
Nije valjda da ti pod ovim narodom podrazumijevas likove poput onog zenickog srbofila,ovaj kosmopolite? :D
junior3

#510 Re: Novi rat

Post by junior3 »

Danguba wrote:

Mico Micic je bio komandir bataljona(ako sam dobro upratio). Po meni castan covjek pa vjerovatno je bio i takav komandant ALI kada pogledas, Bijeljina u ratu etnicki ociscena. Vjerovatno od onih 'eroja sa kojima smo se ganjali po Majevici. Izuzetaka ima, naravno.
Ja ne pišem o poštenju i čestitosti bivših vojnika VRS.Da sam mogao u ratu - sve bi ih pobio.Sve do jednog.Ali pišem o drugim stvarima.Ljudi misle da su Srbi baš tolike pizde i beskičmenjaci da bi dovoljno bilo da se na Vracama poreda 1000 naoružanih Bošnjaka - sve bi pobjeglo u Srbiju.Ima i tamo strašno dobrih boraca i ljudi sa testisima ko u konja.Bilo je i dobrih jedinica VRS ( u smislu borbe) da se nisu bojali uletjeti u borbu prsa u prsa.Bez ijednog dezertera.O tome ja pišem.
Gade mi se zbog organizovanog etnickog ciscenja...a o hrabrosti, mozda si u pravu za neke pojedince ili jedinice a ako se opet vratim na prvu recenicu, pada i to 'erojstvo. Cast izuzecima.

Ako treba da nabrojim dobar broj jakih brigada a bez i jedne osude za zločin.
Pregoniš malo.
seln

#511 Re: Novi rat

Post by seln »

Neke izjave firauna Vulina. Da podsjetimo, rijec je o "ministru" rada i socijalne politike, ali i on smije da ostri kurac na Bosni
Srbija od Bosne i Hercegovine očekuje da u najkraćem roku sprovede istragu o spaljivanja srpske zastave, poručio je danas ministar Aleksandar Vulin i istakao da će, u suprotnom, to učiniti nadležne službe Srbije.
Neka niko u BiH ne pominje oružje, protjerivanje i nestanak jer belaj o kome Halilović govori neće stići samo jedan narod.
Zapaliti bilo koji verski objekat je strašno, a zapaliti pravoslavnu crkvu u gradu u kom jedva da je preostalo nešto Srba nakon rata, govori da ne želite da vidite nijednog Srbina više.
PM72

#512 Re: Novi rat

Post by PM72 »

Danguba wrote:

Niko od njih što je ubijao nejač,silovao i pljačkao nije bio dobar borac.To su radili kompeksaši i pizde daleko od linija i sukoba.Nije teško potezati i konopče od topa jal biti tenkista.Gruhneš i šta te briga.Interventne i specijalne jedinice su vadile kestenje iz vatre,probijali linije i vraćali izgubljene.Mi smo u sarajevu sto puta probili neku liniji ali smo u 99% slučajeva brzo vraćeni nazad,ponajviše radi artiljerije a bogami i radi njihovih interventnih jedinica.Upoznao sam neke od njih,mirni i čestiti porodični ljudi.Bez srkleta,dreke i galame.Nisu bukadžije niti seru ovako kao mi po internetu.Takvi ne uzmiču šale i ne boje se šupljih prijetnji.
Blek Stena

#513 Re: Novi rat

Post by Blek Stena »

Nabrase likovi po 300.000 patriotskih postova sa sve klipovima i slicicama :-)
Iz dana u dan iz teme u temu, vazda su tu prvi da nesta kazu sto su rekli po milion puta.
Letim preko postova u nadi da cu naletiti na neki normalan nik, da procitam nesto novo, mozda nesto pametno, odmjereno, razumno...........hocu al u kurcu :-)
dabogda im nestalo struje i baterije pocrkale :run:
insomnia78

#514 Re: Novi rat

Post by insomnia78 »

Ti bgm jos samo kokardu da zaduzis. Ima l' i jedna tema koja se dotice RS-a i anamonih da ti ne "spustas" loptu?
Danguba

#515 Re: Novi rat

Post by Danguba »

insomnia78 wrote:Placi mala, placi ost'o sam na Rači
Nas Inzkko. :D
pici

#516 Re: Novi rat

Post by pici »

insomnia78 wrote:Placi mala, placi ost'o sam na Rači
vjeruj čika pici, nije ovo devedest druga pa da stoji užički, valjevski, drinski itd korpus... ovaj put baš treba stisnut pa stavit balvane i dizat tri prsta na zlatištu, trebeviću, borijama itd itd......na prste jedne ruke može se nabrojat akcije VRS u kojima su išli bez podrške artijerije, tenkova, oklopnjaka itd itd... slažem se su seferom mada ga ne gotivim ima on dosta aferima al džuma jedna dvije i gotovo, žali bože nevinih ostale ko jebe :bih:
Danguba

#517 Re: Novi rat

Post by Danguba »

junior3 wrote:
Danguba wrote:

Pregoniš malo.
Samo reci podrucja a ja cu ti reci kakvi su ljudi.
Nisu samo zlocini na liniji.
seln

#518 Re: Novi rat

Post by seln »

junior3 wrote:
Danguba wrote:

Pregoniš malo.
Naravno, ali svi su bili u sluzbi etnickog ciscenja i stvaranja velike srbije.
Niko me ne moze uvjeriti da nisu znali kojeg gospodara sluze.
Bio je i Rommel castan vojnik, ali je sluzio Hitleru.
A nije tesko biti hrabar kad znas da imas artiljeriju i tenkove iza sebe.
Kad god bismo pomjerili liniju za 50 metara, oni bi nas artiljerijom sabili u zemlju i mi bi se ko popisani vracali na polaznu liniju.
No, cim se odnos naoruzanja sa 10:1 smanjio na recimo 3:1, odjednom nisu bili toliko hrabri.
PM72

#519 Re: Novi rat

Post by PM72 »

insomnia78 wrote:Ti bgm jos samo kokardu da zaduzis. Ima l' i jedna tema koja se dotice RS-a i anamonih da ti ne "spustas" loptu?
Ja samo nastojim biti realan i ovu napaljenu balavurdiju upozoriti.Ja svakih desetak dana spavam u svojoj kući koja se nalazi u okolini Sarajeva na teritoriji RS,ponekad i ne zaključam vrata.Zaboravim.Ja bih se smio kladiti u dobre pare da ovih 99% internet ratnika ne bi smjelo tamo zanoćiti.
pici

#520 Re: Novi rat

Post by pici »

PM72 wrote:
insomnia78 wrote:Ti bgm jos samo kokardu da zaduzis. Ima l' i jedna tema koja se dotice RS-a i anamonih da ti ne "spustas" loptu?
Ja samo nastojim biti realan i ovu napaljenu balavurdiju upozoriti.Ja svakih desetak dana spavam u svojoj kući koja se nalazi u okolini Sarajeva na teritoriji RS,ponekad i ne zaključam vrata.Zaboravim.Ja bih se smio kladiti u dobre pare da ovih 99% internet ratnika ne bi smjelo tamo zanoćiti.
ako ima kruške i suhoga et mene samo reci bujrum
PM72

#521 Re: Novi rat

Post by PM72 »

pici wrote:
PM72 wrote:
ako ima kruške i suhoga et mene samo reci bujrum
radi toga i zaboravim zaključati :lol:
junior3

#522 Re: Novi rat

Post by junior3 »

Danguba wrote:
Samo reci podrucja a ja cu ti reci kakvi su ljudi.
Nisu samo zlocini na liniji.
:D
Lakše je da ti kažeš koja su područja po tebi dobra.
Da vidim đe ja spadam. :mrgreen:
junior3

#523 Re: Novi rat

Post by junior3 »

seln wrote: Naravno, ali svi su bili u sluzbi etnickog ciscenja i stvaranja velike srbije.
Kad god bismo pomjerili liniju za 50 metara, oni bi nas artiljerijom sabili u zemlju i mi bi se ko popisani vracali na polaznu liniju.
No, cim se odnos naoruzanja sa 10:1 smanjio na recimo 3:1, odjednom nisu bili toliko hrabri.
Ja sam ti sa druge strane pa je logično da se ne mogu složiti.
Uglavnom da se ne gonimo sad bez veze na temi.
seln

#524 Re: Novi rat

Post by seln »

junior3 wrote:
seln wrote: Naravno, ali svi su bili u sluzbi etnickog ciscenja i stvaranja velike srbije.
Ja sam ti sa druge strane pa je logično da se ne mogu složiti.
Uglavnom da se ne gonimo sad bez veze na temi.
Ma ja, ba... svi su cinili zlocine :-)
junior3

#525 Re: Novi rat

Post by junior3 »

seln wrote:
Ma ja, ba... svi su cinili zlocine :-)
Oćeš reći da nema optuženih za zločin u ABiH?
Locked