Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
-
babanovac
#501 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
I samo da dodam, sretan vam 2. Oktobar, Dan oslobodjenja Tuzle. U mojoj porodoci poznat kao dan kad je djed oslobodjen iz barutane na Gradini, dok je cekao strijeljanje. To sve nakon pola godine provedene u "stoku", gdje su batinali svaki dan u pokusaju sa dokazu da su im ideje svijetle i prosperitetne. Nema ljutnje, rahmetli djed se kroz obarac visestruko rijesio stresa naknadno. Bez kosmarnih snova i PTSP-a. Valjda je ta dijagnoza nakmadno uvedena.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#502 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
sto bi rekao nas sugradjanin s pdf sporta, koj prvi??' 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#503 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Evo novi stari gradonacelnik. Sjetim se onog forumasa sto je rek'o da bi volio da Jasmin pobijedi samo radi zdravlja koliko to zeli

- plain vanilla
#504 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
ma cim je pocela kampanja rekla sam da ce Jasmin pobijeditiKatarinaKosaca wrote:Evo novi stari gradonacelnik. Sjetim se onog forumasa sto je rek'o da bi volio da Jasmin pobijedi samo radi zdravlja koliko to zeli![]()
sto ti je iskustvo
-
babanovac
#505 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Kakvo je stanje s glasovima?
- General War
#506 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Od cega smo se ono oslobodili?babanovac wrote:I samo da dodam, sretan vam 2. Oktobar, Dan oslobodjenja Tuzle. U mojoj porodoci poznat kao dan kad je djed oslobodjen iz barutane na Gradini, dok je cekao strijeljanje. To sve nakon pola godine provedene u "stoku", gdje su batinali svaki dan u pokusaju sa dokazu da su im ideje svijetle i prosperitetne. Nema ljutnje, rahmetli djed se kroz obarac visestruko rijesio stresa naknadno. Bez kosmarnih snova i PTSP-a. Valjda je ta dijagnoza nakmadno uvedena.
- General War
#507 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ili sihreplain vanilla wrote:ma cim je pocela kampanja rekla sam da ce Jasmin pobijeditiKatarinaKosaca wrote:Evo novi stari gradonacelnik. Sjetim se onog forumasa sto je rek'o da bi volio da Jasmin pobijedi samo radi zdravlja koliko to zeli![]()
sto ti je iskustvo
- plain vanilla
#508 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
haha ma jok, samo ga je Selim mogao pobijeditiGeneral War wrote:Ili sihreplain vanilla wrote: ma cim je pocela kampanja rekla sam da ce Jasmin pobijediti
sto ti je iskustvo
predugo pratim politiku, posebno u TZ, tako da nije tesko skontati
- General War
#509 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Naravno danije tesko, metiljavce napravis kao alternativu i eto.plain vanilla wrote:haha ma jok, samo ga je Selim mogao pobijeditiGeneral War wrote:Ili sihreplain vanilla wrote: ma cim je pocela kampanja rekla sam da ce Jasmin pobijediti
sto ti je iskustvo
predugo pratim politiku, posebno u TZ, tako da nije tesko skontati
Dabogda im Bijedic bio direktor firme
- plain vanilla
#510 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
pa to znaci da si na budzetu, nije losa kletvaGeneral War wrote: Naravno danije tesko, metiljavce napravis kao alternativu i eto.
Dabogda im Bijedic bio direktor firme
ja sam glasala za Menprom-a
- General War
#511 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
plain vanilla wrote:pa to znaci da si na budzetu, nije losa kletvaGeneral War wrote: Naravno danije tesko, metiljavce napravis kao alternativu i eto.
Dabogda im Bijedic bio direktor firme![]()
ja sam glasala za Menprom-a
Nisam glasovao iz opravdanih razloga, duzoj sluzbenoj posjeti ispred NVZ-a narodu Kurdistana
To su mislili i oni iz direkcije za izgradnju i tako to
Jebo te...toliko strankica..hiljadu kandidata, a sad kad pocnu trgovat pozicijama
Rijetko psujem ali ovaj narod stvarno treba cobana.
- plain vanilla
#512 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
ne bih ni ja glasala da nisam morala na posao danas, pa usputGeneral War wrote:![]()
Nisam glasovao iz opravdanih razloga, duzoj sluzbenoj posjeti ispred NVZ-a narodu Kurdistana![]()
To su mislili i oni iz direkcije za izgradnju i tako to![]()
![]()
Jebo te...toliko strankica..hiljadu kandidata, a sad kad pocnu trgovat pozicijama![]()
![]()
Rijetko psujem ali ovaj narod stvarno treba cobana.
ma joj, kao da se ima sta i izabrati, ali sta cu, meni je drago da ovdje nije SDA/SBB i et'
doduse, samo se spominju glasovi za gradonacelnika, nista za vijece
- Maystor
#513 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Čestitam na procjeni!plain vanilla wrote: ma cim je pocela kampanja rekla sam da ce Jasmin pobijediti
sto ti je iskustvo
Voljeli ga ili ne, Džasmin je fenomen.
- General War
#514 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Kao da je dzasmin nesto fermao vijece do sada,znam da su se nesto cesto zalili.plain vanilla wrote:
ne bih ni ja glasala da nisam morala na posao danas, pa usput![]()
ma joj, kao da se ima sta i izabrati, ali sta cu, meni je drago da ovdje nije SDA/SBB i et'
Dobro si potrefila, memprom je cuo sam i dobar privrednik i domacin, al eto ovce nije tesko isprepadati plakatima vuka.
-
babanovac
#515 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Cuo sam i ja za Jasmina da je dobar domacin... Cuo sam...General War wrote:Kao da je dzasmin nesto fermao vijece do sada,znam da su se nesto cesto zalili.plain vanilla wrote:
Dobro si potrefila, memprom je cuo sam i dobar privrednik i domacin, al eto ovce nije tesko isprepadati plakatima vuka.
- General War
#516 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Prije ce bit tuzlaci da su fenomeni...tip ih handri u pamet godinama a oni o najezdi fasistaMaystor wrote:Čestitam na procjeni!plain vanilla wrote: ma cim je pocela kampanja rekla sam da ce Jasmin pobijediti
sto ti je iskustvo
Voljeli ga ili ne, Džasmin je fenomen.
Ko vas sisa, vrtite se oko opstine na novom asfaltu kad pozelite osjecaj grada, a ostali zaduzite gumenjarke cizme ili kakve kalavare kad se budete vracali u svoje favele, ima vode moze se i saprati blato doduse ako vas ne satare auto jer nema trotoara niti osvjetljenja
- escobar__
#517 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Imamović je tuzlanski Dodik - zna čovjek znanje. Šupljom pričom i nikakvim programom lik glatko uzme izbore. 
- General War
#518 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Ne, to je istina...eno turski avioni jedan za drugim slijecu na dubrave utovarajuci Dzasminove knjige i knjizevne veceribabanovac wrote:Cuo sam i ja za Jasmina da je dobar domacin... Cuo sam...General War wrote:Kao da je dzasmin nesto fermao vijece do sada,znam da su se nesto cesto zalili.plain vanilla wrote:
- General War
#519 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Eto,hvala...to je definicija!escobar__ wrote:Imamović je tuzlanski Dodik - zna čovjek znanje. Šupljom pričom i nikakvim programom lik glatko uzme izbore.
-
babanovac
#520 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Cuo sam i ja za Jasmina da je dobar domacin... Cuo sam...[/quote]
Ne, to je istina...eno turski avioni jedan za drugim slijecu na dubrave utovarajuci Dzasminove knjige i knjizevne veceri
dobro si ti cuo...a da vidis kako mu je sredjen tek stan kojeg je zaradio prodajom knjiga i lafine, Bijedic pakovao, a Omercehajic radio propratne papire.[/quote]
U Turskoj pale knjige, gledao sam na televiziji, vele iz njih dzini izlaze.
https://youtu.be/PUlBsQgaS9w
Maksuz selam za Erdogana, ovom prilikom.
Ne, to je istina...eno turski avioni jedan za drugim slijecu na dubrave utovarajuci Dzasminove knjige i knjizevne veceri
U Turskoj pale knjige, gledao sam na televiziji, vele iz njih dzini izlaze.
https://youtu.be/PUlBsQgaS9w
Maksuz selam za Erdogana, ovom prilikom.
Last edited by babanovac on 03/10/2016 00:58, edited 1 time in total.
-
putokaz1
#521 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Bravo jasmine
-
sumirprimus
#522 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Sta je tacno suplja.i kako izgleda nikakav program?escobar__ wrote:Imamović je tuzlanski Dodik - zna čovjek znanje. Šupljom pričom i nikakvim programom lik glatko uzme izbore.
-
sumirprimus
#523 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Tuzla nikas nije imala razvijeniju infrasrrikturu.General War wrote:Prije ce bit tuzlaci da su fenomeni...tip ih handri u pamet godinama a oni o najezdi fasistaMaystor wrote:Čestitam na procjeni!plain vanilla wrote: ma cim je pocela kampanja rekla sam da ce Jasmin pobijediti
sto ti je iskustvo
Voljeli ga ili ne, Džasmin je fenomen.![]()
Ko vas sisa, vrtite se oko opstine na novom asfaltu kad pozelite osjecaj grada, a ostali zaduzite gumenjarke cizme ili kakve kalavare kad se budete vracali u svoje favele, ima vode moze se i saprati blato doduse ako vas ne satare auto jer nema trotoara niti osvjetljenja
Razumijem da su ljudi siti dzaske.al neaegumentovano pricat.
Nemoj djaba...
-
sumirprimus
#524 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Jebte dzasko je opet sanjo.tuzlu ispred svih.a kad on sanja...
sta li cemo sad dobit u sklopu grada
Ovo ko navijanje za barsu.samo. ne mijenjaj dres i svake godine neki trofej ne gine
Ovo ko navijanje za barsu.samo. ne mijenjaj dres i svake godine neki trofej ne gine
- SkyLimit
#525 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Onom izjavom da Tuzla neće biti zamotana u crno kao Sarajevo(aludirajući na Arape i tkz. Selefije koji se u Sarajevu ko po svom šire uz blagoslov lokalnog stanovništva) on je dobio par % više glasova, iako su protivnici zapravo pokušavali iskoristiti tu izjavu da ga dotuku.