Olimpijske igre u Riu 2016.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#502 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Znam, ali protivnik je bio neko s kim se može igrati... A i Mirza je mogao pružiti bar kakav-takav otpor...hrasno38 wrote:Jebi ga druze ali igrao je sa bolje plasiranim takmicarom sa ATP liste za citavih 60 bodova tako da nije izgubio od losijeg nego boljeg kao i Basic. naravo kada pogledas razvijanje rezultata udarao bi glavom od stol od muke.cyprus wrote:Jebiga, od tenisera, posebno Džumhura sam očekivao više... Ovo jeste makar blago razočarenje...
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#503 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Ma nek je guzica vidjela puta, Rio je lijep grad.[emoji12] [emoji1]
poslano sa Sonija Ze
poslano sa Sonija Ze
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#504 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Ama sto je najgore i vratio se i imao set za izjedancenje ali kako ce izjednaciti kad povede 40:0 i onda ga ovaj hladno klapi. Damir je dobar teniser bar onoliko koliko ja znam o tenisu a to je zaista malo ali je nevjerovatno nestabilan. ja nisam vidio u zivotu tenisera ko onako brzo servira serve jednu za drugom. Ali dobro ipak kad izgubis od boljeg ne moze se reci da je neko razocarao dibidus.cyprus wrote:Znam, ali protivnik je bio neko s kim se može igrati... A i Mirza je mogao pružiti bar kakav-takav otpor...hrasno38 wrote:Jebi ga druze ali igrao je sa bolje plasiranim takmicarom sa ATP liste za citavih 60 bodova tako da nije izgubio od losijeg nego boljeg kao i Basic. naravo kada pogledas razvijanje rezultata udarao bi glavom od stol od muke.cyprus wrote:Jebiga, od tenisera, posebno Džumhura sam očekivao više... Ovo jeste makar blago razočarenje...
- hrasno38
#505 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Nikome od njih Rio nije poklonjen i zasluzili su ga svojim znojem, radom i trudom.....osim naravno par njih iz pratnje:)konektovan wrote:Ma nek je guzica vidjela puta, Rio je lijep grad.[emoji12] [emoji1]
poslano sa Sonija Ze
- insomnia78
#506 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.

[emoji23][emoji23][emoji23]
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
- hrasno38
- Grean
#508 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Sad procitah na klixu da se zalio sudiji da su ga vrijedjali sto je sudija negirao, tj. rekao da nije cuo nikakve uvrede. Nakon toga se ukljucio i njegov otac i doslo je za malo do fizickog obracuna. Poslije mu je otac rekao da ne igra dok ih ne odstrane iz publike.al-em wrote:Evo sad se svadja i sa gledaocima...
Bile su u pitanju uvrede na vjerskoj osnovi. Prikacen i video na tekstu ali je blokiran ili izbrisan naknadno.
edit...Evo sad vidjeh da je hrasno prikacio cijeli text.
- ultima_palabra
#509 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Bjezi ba, jednom u zivotu imas priliku da igras na Olimpijadi, a on se nadjebava s nekim debilom u publici 
- vješalica
#510 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
samo fazlija je išao 9480238509423850943285903485934859324 puta dosadultima_palabra wrote:Bjezi ba, jednom u zivotu imas priliku da igras na Olimpijadi, a on se nadjebava s nekim debilom u publici
- cyprus
#511 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Sopita Tanasan (Tajland) - dizanje tegova, do 48 kg (Ž)

Šaroliko danas sa medaljama (dok ne dođe plivanje
)...
Šaroliko danas sa medaljama (dok ne dođe plivanje
- hrle1976
#512 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Plivanje treba ukinuti sa programa ili uvesti da plivaju na otvorenom kad je najburnije more. Amerikanci sve i jedan do reda dopingovan ali nemje ni Bog da ih pregleda jer ce odma citava armada i nosaci aviona da okupiraju Brazil.
- It_is_a_Leclerc
#513 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Ne treba lupati.
Amerikanci i Kinezi dominiraju u plivanju, ali to apsolutno nije onakva dominacija kakva je, npr. bila u Pekingu. Sada je tu i Talijana, Japanaca, Šveđana, Litvanaca, Mađara, Australaca...
Te zemlje prepoznaju buduće plivače sa 5 godina i daju im sve da postanu vrhunski. Da se rodio u BiH, Phelps bi - sa brojem obuće 49 i onakvom konstitucijom dobio nadimak - Klepo, i radio bi kao terenski radnik u elektrodistribuciji. E, al' zato Ameri lijepo skontaju, pa na koledž, pa u bazen, teretanu, daju nutricioniste, psihologe, fizioterapiju i - čovjek najbolji olimpijac svih vremena.
Amerikanci i Kinezi dominiraju u plivanju, ali to apsolutno nije onakva dominacija kakva je, npr. bila u Pekingu. Sada je tu i Talijana, Japanaca, Šveđana, Litvanaca, Mađara, Australaca...
Te zemlje prepoznaju buduće plivače sa 5 godina i daju im sve da postanu vrhunski. Da se rodio u BiH, Phelps bi - sa brojem obuće 49 i onakvom konstitucijom dobio nadimak - Klepo, i radio bi kao terenski radnik u elektrodistribuciji. E, al' zato Ameri lijepo skontaju, pa na koledž, pa u bazen, teretanu, daju nutricioniste, psihologe, fizioterapiju i - čovjek najbolji olimpijac svih vremena.
- hrle1976
#514 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
It_is_a_Leclerc wrote:Ne treba lupati.
Koliko su Rusi dopingovani toliko su i Kinezi i Ameri. Ne treba biti naivan. Sve je to drzavna masinerija. Eto u USA nema upletanja vrha u sport
-
mistek
#515 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Koliko sportova od ovih olimpijskih kod nas uopšte ne postoje? Recimo, dovoljno je da se njim bavi par stotina ljudi da bi se okarakterisao kao postojeći. Ja mislim da opet ima barem 10 koji faktički ne postoje. Ma i više.
I valjda nije unosno, parali, šta li, ali mislim da bi u normalnoj državi bilo moguće razviti strategiju da se kroz 8 godina dođe do rezultata i medalje u nekom od sportova uz ne toliko ogromna ulaganja. Ne znam sad za ove neke sportove koliko je jaka konkurencija i kakvi sve uslovi trebaju, ali lupam, platiti nekog strašnog trenera za veslanje, kupiti opremu i sa 50 ljudi organizovati to. Smanjiti kroz godinu na 10, kroz četiri na 5 i stvarati dobre sportiste. Samo, ko će platiti trenere.
I valjda nije unosno, parali, šta li, ali mislim da bi u normalnoj državi bilo moguće razviti strategiju da se kroz 8 godina dođe do rezultata i medalje u nekom od sportova uz ne toliko ogromna ulaganja. Ne znam sad za ove neke sportove koliko je jaka konkurencija i kakvi sve uslovi trebaju, ali lupam, platiti nekog strašnog trenera za veslanje, kupiti opremu i sa 50 ljudi organizovati to. Smanjiti kroz godinu na 10, kroz četiri na 5 i stvarati dobre sportiste. Samo, ko će platiti trenere.
- hrle1976
#516 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
mistek wrote:Koliko sportova od ovih olimpijskih kod nas uopšte ne postoje? Recimo, dovoljno je da se njim bavi par stotina ljudi da bi se okarakterisao kao postojeći. Ja mislim da opet ima barem 10 koji faktički ne postoje. Ma i više.
U BiH za tim nekim sportovima nikad tradicije nije bilo. Brojni kostaju para. Primjerice ono sa lukom streljarstvo. Oprema kosta debele pare. Tenis isto kosta debele pare (ali eto ko ima nesto malo). Dresura konja i sl. Kosta to debelo. I onda imas mentalitet ljudi. U BiH kosarka i fudbal su sportovi. Rukomet vec ko nije, mozda malo ali na sprem ona druga dva je sasa. Caca odlucuje sta ce sin biti naravno kosarkas (ako je visok) inace fudbaler. Tamo su pare i sl. Tako se razmislja.
-
golman
#517 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
E ti ga baš pretjera.Jack Be Nimble wrote:Americki NBA igraci bi trebali barem zapoceti svaku utakmicu sa -50 i samo dvije cetvrtine da se igraju do polufinala. A u polufinalu i finalu po -50 ali da se igra citava tekma.
Barem im je trener ukazao da se vise ne foliraju i glupiraju.
2006.te Grčka ih dobila na svjetskom 101:95,a derali ih i po 15 razlike nego Ameri smanjili dalekometnim šutevima pred kraj..Dven Vejd nije mogao vjerovati da su izgubili
dvije godine kasnije u finalu olimpijade u Pekingu jedva su dobili Španiju i to samo zahvaljujući individualnim kvalitetom Kobija Brajanta,koji je preuzeo odgovornost kad su se Španci bili primakli
2002. na SP u Indianapolisu ispali u četvrtfinalu od tadašnje SR Jugoslavije sa Divcem,Stojakovićem..ali dobro,tad nisu igrali u najjačem sastavu,falili su Šek.O Nil,Brajant,Bibi...itd...
naravno da su najjači i da će osvojiti zlato,ali moraće oznojiti muda da to ostvare
jbg,evo Francuzi,sve crnci i dosta NBA igrača,a podera ih Australija 20 razlike kao kantu
- Jack Be Nimble
#518 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Pa to sam sve vec napisao. Kazem do polufinala tako igrati. Ja bi njih direkt u polufinale a ostaviti druge da se bore. Kolaps im je bio 2004 u Atini. Njih SP u kosarci puno ne zanima, 2014 utakmica protiv Srbije jedva gledalo 1.5 miliona ljudi. Vise gledaoca gleda prijateljsku tekmu americke repke u fudbalu.golman wrote:E ti ga baš pretjera.Jack Be Nimble wrote:Americki NBA igraci bi trebali barem zapoceti svaku utakmicu sa -50 i samo dvije cetvrtine da se igraju do polufinala. A u polufinalu i finalu po -50 ali da se igra citava tekma.
Barem im je trener ukazao da se vise ne foliraju i glupiraju.
2006.te Grčka ih dobila na svjetskom 101:95,a derali ih i po 15 razlike nego Ameri smanjili dalekometnim šutevima pred kraj..Dven Vejd nije mogao vjerovati da su izgubili
dvije godine kasnije u finalu olimpijade u Pekingu jedva su dobili Španiju i to samo zahvaljujući individualnim kvalitetom Kobija Brajanta,koji je preuzeo odgovornost kad su se Španci bili primakli
2002. na SP u Indianapolisu ispali u četvrtfinalu od tadašnje SR Jugoslavije sa Divcem,Stojakovićem..ali dobro,tad nisu igrali u najjačem sastavu,falili su Šek.O Nil,Brajant,Bibi...itd...
naravno da su najjači i da će osvojiti zlato,ali moraće oznojiti muda da to ostvare![]()
jbg,evo Francuzi,sve crnci i dosta NBA igrača,a podera ih Australija 20 razlike kao kantu
U vecini slucaja imace lake meceve sve do cetvrt finala ili polufinala. Ja se nadam da ce ih barem neko drzati samo na -15 kroz citavu utakmicu.
- zenny
#519 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
jel se meni ucinilo il damir pred kraj druge minute u videu kaze "In Bosnia most of the people are muslims, I'm not a muslim by the way"?
- hrle1976
#520 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
ludog vaterpola Brazil - Australija
- It_is_a_Leclerc
#521 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Jest. To je rekao. Nije to problematično. Njegova stvar.zenny wrote:jel se meni ucinilo il damir pred kraj druge minute u videu kaze "In Bosnia most of the people are muslims, I'm not a muslim by the way"?
Međutim - ko bi na ovako nebitnom meču želio nekog vrijeđati na vjerskoj osnovi ? Navijači iz Izraela, neprijateljska emigracija ?
- cyprus
#522 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Kosuke Hagino (Japan) - plivanje, 400 m mještovito (M)

Nekako mi vazda bude drago kad Amerikanci ispuše...
- hrle1976
#523 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
i meni, teba im zabraniti da dopingovani se takmicecyprus wrote:Kosuke Hagino (Japan) - plivanje, 400 m mještovito (M)
- It_is_a_Leclerc
#524 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Jah. Eto. Doping. 
- cyprus
#525 Re: Olimpijske igre u Riu 2016.
Mack Horton (Australija) - plivanje, 400 m slobodno (M)

U Riu napaćeni Australci su zaslužili zlato. Horton očekivano...

U Riu napaćeni Australci su zaslužili zlato. Horton očekivano...