Ekspanzija terorizma
- insomnia78
#501 Re: Ekspanzija terorizma
Salu na stranu, nije joj ni mjesto pa se izvinjavam, ni ja ne vjerujem da ovo ima veze sa religijom
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
- Drvosjeca iz Dejcica
#502 Re: Ekspanzija terorizma
Aha, pa zašto onda to krije bavarska policija, vjerovatno je u dogovoru sa ISIL-om. De malo ohladi sa tim dezinformacijama koje plasira CNN.sandromen wrote:Znaš kako Albanci odvajkada imaju svoja čudna imena.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sestra muslimanka Laureta...sandromen wrote: Nekaže CNN nego sestra muslimanka.Čudno da to demantuje bavarska policija, govori da trenutno nema indikacija da je islamski terorizam.
https://twitter.com/TarekFatah/status/7 ... 7192688640
Kosovo-born Muslim woman tells CNN, #Munich terrorter yelled "Allah O Akbar"
-
sandromen
#503 Re: Ekspanzija terorizma
Šta krije policija?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Aha, pa zašto onda to krije bavarska policija, vjerovatno je u dogovoru sa ISIL-om. De malo ohladi sa tim dezinformacijama koje plasira CNN.sandromen wrote:Znaš kako Albanci odvajkada imaju svoja čudna imena.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Sestra muslimanka Laureta...Čudno da to demantuje bavarska policija, govori da trenutno nema indikacija da je islamski terorizam.
https://twitter.com/TarekFatah/status/7 ... 7192688640
Kosovo-born Muslim woman tells CNN, #Munich terrorter yelled "Allah O Akbar"
Pa cijela Njemačka politika je ne talasaj. Kad su im hvatali žene za Novu Godinu trebalo je mjesec dana da kažu kako su to učinile izbjeglice.
Čuj njega, zar da njemačka policija nešto krije?
- Drvosjeca iz Dejcica
#504 Re: Ekspanzija terorizma
Sada kada si mi popjasnio ima smisla, baš ti hvala.sandromen wrote: Šta krije policija?
Pa cijela Njemačka politika je ne talasaj. Kad su im hvatali žene za Novu Godinu trebalo je mjesec dana da kažu kako su to učinile izbjeglice.
Čuj njega, zar da njemačka policija nešto krije?
- AleksoMKD
#505 Re: Ekspanzija terorizma
Jebiga, kako je krenulo najbolje ce biti da otvorimo temu "danasnji teroristicki napad"
- salik79
#506 Re: Ekspanzija terorizma
Lazes za ovo boldirano, kao sto lazes za sve ostalo. Pazi, ova "svjedokinja" je takodjer krenula od CNN-a, da bi dosla do americkog Kongresa, sa svojim "svjedocenjem":sandromen wrote:salik79 wrote:
Ne ucitava mi link. Svjedokinja poput one sto je svjedocila da su iracke snage u Kuvajtu vadile novorodjene bebe iz inkubatora i bacale ih na pod?! De malo prekontaj koji mediji to plasiraju! Znam da si islamofob, ali, hvala Bogu, toliko snimaka je nacinjeno, a niti na jednom lik nije spomenuo Boga i vjeru. Naprotiv, uzvikivao je kako je i on Nijemac, svadjajuci se s likom koji mu je govorio da je "scheiss Kanake". Mogao je za to vrijeme, ili ispred McDonaldsa, barem jedan Tekbir donijeti, nebi li bilo uvjerljivije "svjedocenje" te "svjedokinje". Ne budimo smijesni!
Ma ja.![]()
Tebi uvijek nije otvaralo link kada je nešto bilo na njemu šta tebi neodgovara.
Da nam se ne javljaš iz Irana pa ne možeš na youtube?
https://youtu.be/LmfVs3WaE9Y
Siguran sam da je i ta tvoja "svjedokinja" prosla slicnu proceduru. Vidjet cemo hoce li svjedociti pred Bundestagsausschussom.
- dobojlija81
#507 Re: Ekspanzija terorizma
ja repa u ovog čojkaasurbanipal wrote:arzuhal wrote:Bože dragi, ko je onaj Hassan Haider Diab, otjera me čojk od tv za par minuta, odron...
Pobjegao si od TV-a zato što si vjerovatno prepoznao sebe u njegovom govoru. Mora da si bio među onima što su učili dovu za mubarek Sultana...
jel ko zapazio
- insomnia78
#508 Re: Ekspanzija terorizma
Ljudi moji. Ko sto vec rekoh. "Prezivio" sam tri velika napada na francuskom tlu. Mediji, pa i najveci, cesto, u trci za ekskluzivom i klikom vise prenesu neprovjerene a bgm i netacne informacije
Svjedoci koji se pojavljuju po tv-u takodje
Najtacnije vijesti su one koje dolaze od strane policije i/ili tuzilastva
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
- Drvosjeca iz Dejcica
#509 Re: Ekspanzija terorizma
Čudan je to islamista koji za sebe tvrdi da je Nijemac, da mrzi strance i da je protivnik Hartz programa pomoći njemačke vlade nezaposlenim i socijalnim slučajevima.
Rekao bih neki desno ekstremni "islamista", pristalica Pegide i ostalih prikrivenih fašista i ksenofoba.
- ioannes
#510 Re: Ekspanzija terorizma
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Čudan je to islamista koji za sebe tvrdi da je Nijemac, da mrzi strance i da je protivnik Hartz programa pomoći njemačke vlade nezaposlenim i socijalnim slučajevima.
nakon što ga lik sa prozora vrijeđa sa izrazom "scheiß kanake" ovaj mu odgovara da je on njemac... što je razumljivo jer bi se svaki normalan čovjek našao uvrijeđen koji je rođen i odrastao u njemačkoj, kad bi ga neko nazvao takvim izrazom
- Montana
#511 Re: Ekspanzija terorizma
Njemački Iranac..ne izgleda baš ko njemac..znači kanake.
- ioannes
#512 Re: Ekspanzija terorizma
mediji javljaju kako se mladić zove David. S i da ima iranski background.
dosta ljudi je se javilo, i koji su čuli da je se lik derao... kako mu je sve svejedno u životu i da će sve pobit.
dosta ljudi je se javilo, i koji su čuli da je se lik derao... kako mu je sve svejedno u životu i da će sve pobit.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#513 Re: Ekspanzija terorizma
Nekima samo kabaš i rifljača fale 
- salik79
#514 Re: Ekspanzija terorizma
ioannes wrote:mediji javljaju kako se mladić zove David. S i da ima iranski background.
David S., tipicno za rojaliste
- General War
#515 Re: Ekspanzija terorizma
Lakat Jebić wrote:ISIL na aparatima, ne mogu preuzet odgovornost
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#516 Re: Ekspanzija terorizma
Hebo majku ispade najvaznije dokazati da ubica nema ideolosku bliskost sa pojedinim forumasima.
Zrtve, uzroci, razlozi, posljedice, nista to
- salik79
#517 Re: Ekspanzija terorizma
_BataZiv_0809 wrote:Hebo majku ispade najvaznije dokazati da ubica nema ideolosku bliskost sa pojedinim forumasima.![]()
Naprotiv, poenta je od dezurnih islamofoba "dokazati" da je ubica musliman i da je zlocin pocinio u ime Boga.
- stakasa
#518 Re: Ekspanzija terorizma
Ok mislio sam da je porjeklom bas Iranac s obe straneja71 wrote:Sami Khedira je po majci Nijemac a po ocu Tunežaninstakasa wrote:Sta mu dode Khediramarschall wrote:njemacki iranac
- stakasa
#519 Re: Ekspanzija terorizma
Tipican mladic stranog porjekla na Zapadu. Nenormalna kolicina mrznjeioannes wrote:mediji javljaju kako se mladić zove David. S i da ima iranski background.
- Drvosjeca iz Dejcica
#520 Re: Ekspanzija terorizma
Da, pritom nema veze sto zvanicni organi istrage i policija govore suprotno. David S. postade islamista I krunski dokaz da su krscani genetski nesposovni za terorizam.salik79 wrote:_BataZiv_0809 wrote:Hebo majku ispade najvaznije dokazati da ubica nema ideolosku bliskost sa pojedinim forumasima.![]()
Naprotiv, poenta je od dezurnih islamofoba "dokazati" da je ubica musliman i da je zlocin pocinio u ime Boga.
- arzuhal
#521 Re: Ekspanzija terorizma
Nije to, nisam učio nikakve dove za Erdogana i vlast AKP-a a protiv pučista (dove redovno i svakodnevno učim samo za Palesticne), nisam klanjao dženazu u odsustvu, i nisam niti mislim izlaziti na nekakve skupove podrške, uopće ne učestvujem u bilo čemu takvom...Možda bih ja njega nekako i mogao slušati da ne priča pored Dizdarevića već da je sam pa da onda zamuckuje koliko hoće: Zlatko počne zrelo pričati o uzrocima svih uzroka, od arapskih proljeća do ISIL-a, a Diab odmah iza njega napadne "hodže, imame ili hafize, zovite ih kako hoćete!", potpuno van ambijenta i tema, nedoraslo, ne znam zašto su ga zvali, vidio sam kako se i onaj Marić znoji, jedva čeka da ga prekine u tim glupostima pa da pređe na drugu temu...asurbanipal wrote:arzuhal wrote:Bože dragi, ko je onaj Hassan Haider Diab, otjera me čojk od tv za par minuta, odron...
Pobjegao si od TV-a zato što si vjerovatno prepoznao sebe u njegovom govoru. Mora da si bio među onima što su učili dovu za mubarek Sultana...
Nemam pojma ko je tip, vidim da je kloc, zalutao među novinare i analitičare. Dođem odmah na internet da vidim ko je, ustvari, lik, i naletim na ovoenko 1964 wrote:Ako je to onaj sa repom, prvi put sam ga vidio onu veče kada je počelo sranje u Turskoj.arzuhal wrote:Bože dragi, ko je onaj Hassan Haider Diab, otjera me čojk od tv za par minuta, odron...
Mljeo je nešto o radikalnoj islamizaciji Turske a kao jedan od navodnih primjera je naveo neku "situaciju" kada mu konobar, u objektu gdje se regularno prodaje alkohol, nije htio dati pivo zato što je musliman.
Kako god okreneš, živimo u vremenu kada su najglasniji budale i ekstremi svih boja i dezena i kada su za njih rezervisani udarni televizijski termini i prve stranice novina i portala.
http://forum.klix.ba/ko-je-hassan-haida ... 62849.html
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#522 Re: Ekspanzija terorizma
A pijetet prema zrtvama 
- arzuhal
#523 Re: Ekspanzija terorizma
General War wrote:Lakat Jebić wrote:ISIL na aparatima, ne mogu preuzet odgovornost
- arzuhal
#524 Re: Ekspanzija terorizma
Njemački mediji jučer, čak, nisu ništa htjeli senzacionalisitčki tvrditi, išli su iza "šlampave i nesposobne njemačke policije" kako reče sinoć Leklerk, ne tvrdeći ništa, baš njemački, korak po korak, nema dreke...insomnia78 wrote:Ljudi moji. Ko sto vec rekoh. "Prezivio" sam tri velika napada na francuskom tlu. Mediji, pa i najveci, cesto, u trci za ekskluzivom i klikom vise prenesu neprovjerene a bgm i netacne informacije
S moje sokoćalo
Švabu i kad napadneš on, haman, sistematski, smireno i proračunato paniči, nema dreke i vriske, aferim...
- O'zone
- Globalni moderator
#525 Re: Ekspanzija terorizma
Nema toga više ovdje_BataZiv_0809 wrote:A pijetet prema zrtvama
Samo naslađivanje ko je u pravu...kao da je riječ o nekoj banalnoj stvari tipa sporta a ne svjetskoj pošasti koja uzima živote na svakom dijelu zemaljske kugle.
Ove su teme davno prešle sve granice ukusa za bilo koga normalnog.