Osmina finala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#501 Re: Osmina finala
Ovo prvenstvo je toliko odvratno i negledljivo da jedva cekam bhtelecom premijer ligu.
- Billy The Pljuc
#502 Re: Osmina finala
Nista Cacic nije odradio veceras kako treba i to sam pisao vec nakon 30-ak minuta igre, pogresna taktika i pogresan odabir igraca. Portugal nije vrijedan respekta koji su oni njima dali a nije im ga ni nametnuo na terenu tokom utakmice. Ekipa koja u prethodne tri utakmice ima preko 50-ak pokusaja prema golu od cega 20-ak u okvir gola je veceras odlucila da ne napada nego da drzi posjed lopte i pokusava da igra nesto sto njima nije svojstveno i prirodno. Njima je veceras najopasniji "napadac" bio Domagoj Vida sto je nidje veze, cim su imali malo brzi protok lopte odmah su bili opasniji i fakat mi nije jasno zasto vec na poluvremenu nije nesto mijenjao nego se drzao da je bolje da dave loptu i ne prime gol a u napadu ako se sta izrodi iz prekida i dobro je, pa tako haman do penala gdje bi i on i igraci imali alibi za slucaj ispadanja.
Iskreno volio bih da su prosli dalje, ne zato sto mrzim Portugal (nije da ih bas i volim
) al mi taj isti Portugal ne moze biti blizi i drazi od njih ili bilo koga iz okruzenja (ovo se odnosi na sport i sportske uspjehe). Isto bih se ponasao i da su srbi, slovenci, makedonci itd. igrali protiv Portugala. Svi smo mi mali i u odnosu na "velike" prirodno je da navijam za slabije.
Vise forumasa je napisalo da ce balkanski luzerski mentalitet izbaciti hrvate a u sto ja nisam htio da vjerujem jer kad je rijec o fudbalu mislio sam da su oni onim trecim mjestom na SP-u napravili odmak od toga. Ispostavilo se da su ljudi bili u pravu, jer ovo sto su oni igrali jeste luzerski i moras biti kaznjen za isto. Helem i pishaj ga, imaju vremena da se popravljaju, da su recimo imali Bilica veceras na klupi pregazili bi ovaj Portugal ko plitak potok.
Iskreno volio bih da su prosli dalje, ne zato sto mrzim Portugal (nije da ih bas i volim
Vise forumasa je napisalo da ce balkanski luzerski mentalitet izbaciti hrvate a u sto ja nisam htio da vjerujem jer kad je rijec o fudbalu mislio sam da su oni onim trecim mjestom na SP-u napravili odmak od toga. Ispostavilo se da su ljudi bili u pravu, jer ovo sto su oni igrali jeste luzerski i moras biti kaznjen za isto. Helem i pishaj ga, imaju vremena da se popravljaju, da su recimo imali Bilica veceras na klupi pregazili bi ovaj Portugal ko plitak potok.
- kamberovica polje
#503 Re: Osmina finala
Mentalni bolesnici, nije ni njima lako. Vide neprijatelje i na fudbalskom terenu.ExNihilo wrote:Kako su tužni ljudi koji sport isključivo gledaju kroz politiku, pa ne mogu sjesti i pogledati utakmicu bez pretresanja historije do drevne Mezopotamije.
- kamen spoticanja
#504 Re: Osmina finala
Ne znam za Mesopotamiju ali kad vidim joea simunica na klupi kroata odmah mi Ahmici naumpadnu...al nejseExNihilo wrote:Kako su tužni ljudi koji sport isključivo gledaju kroz politiku, pa ne mogu sjesti i pogledati utakmicu bez pretresanja historije do drevne Mezopotamije.
- bosan
#505 Re: Osmina finala
Nas Dzekson se ne bi ni taxijem onako brzo vratiokamen spoticanja wrote:
kristina nije normalan...kakav sprint nakon 2 sata fudbala![]()
- ExNihilo
#506 Re: Osmina finala
Do tebe je.kamen spoticanja wrote:Ne znam za Mesopotamiju ali kad vidim joea simunica na klupi kroata odmah mi Ahmici naumpadnu...al nejseExNihilo wrote:Kako su tužni ljudi koji sport isključivo gledaju kroz politiku, pa ne mogu sjesti i pogledati utakmicu bez pretresanja historije do drevne Mezopotamije.
-
smijesni_ste
#508 Re: Osmina finala
Umirembosan wrote:Nas Dzekson se ne bi ni taxijem onako brzo vratiokamen spoticanja wrote:
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#510 Re: Osmina finala
Vida i Strinic-katastrofa
Mandzukic nista bolji.
Lukica dobro markiran.
Srna i Corluka-respekt, sjajne partije.
I nisam zaboravio svoju simpatiju Perisica
Bas bih volio cuti sta misle oni sto su ga poslije 3 utakmice proglasili novim Seedorfom
Rekao bi jedan mudar covjek-jebo igraca kojem je bitna frizura
(izuzev Ronalda naravno
)
Lukica dobro markiran.
I nisam zaboravio svoju simpatiju Perisica
Rekao bi jedan mudar covjek-jebo igraca kojem je bitna frizura
(izuzev Ronalda naravno
- Charuga
- Globalni moderator
#511 Re: Osmina finala
Billy The Pljuc wrote:Helem susjedi ko vas jebe, ocekivao sam da se prosetate kroz ovaj dio zrijeba do samog finala a vi ko picke najobicnije vec na mrtvom Portugalu zapnete. Mozda je i bolje ovako jer necu gledati povampirene ustase i vece hrvate od vas samih u bestijanju po dragoj mi domovini.
Banned user for reason “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”Billy The Pljuc wrote:Glupan ti je tata koji te napravio a i ti si zaostao u razvoju, ne bih da se upustam u prepisku s tobom jer se iskreno plasim da me ne dotuces iskustvom. Da citas i razumijes sta pisem bilo bi ti jasno. Idemo dalje fakat.tututuuuu wrote:cuj zove ljude povampirene ustase. Hrvati bar znaju za kog i zasto navijaju. Zasto navijaju Bosnjaci za Tursku, ili Portugal? Pa sad ti vidi ko je u toj prici "povampiren". Ti si glupan. ajmo dalje.
» Billy The Pljuc
14 dana
Banned user for reason “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» tututuuuu
7 dana
- ExNihilo
#512 Re: Osmina finala
Jebi ti to, frizura je dobra strategija. Danas su svi komentatori pričali o Perišiću i njegovoj zurki. I na BBC, i na ESPN, i..._BataZiv_0809 wrote:Vida i Strinic-katastrofaMandzukic nista bolji.
Lukica dobro markiran.
I nisam zaboravio svoju simpatiju PerisicaBas bih volio cuti sta misle oni sto su ga poslije 3 utakmice proglasili novim Seedorfom
![]()
Rekao bi jedan mudar covjek-jebo igraca kojem je bitna frizura![]()
(izuzev Ronalda naravno)
Dospiješ u fokus, plus si veliki Kroata.
-
Korisničkoime
#513 Re: Osmina finala
Ma sta vam je ljudi jeste li vi vidili kod ljudi sredine terena sve bi to kod Safeta igralo, pozadi Subasic i Corluka plus 10 veznjaka i idemo, kad bi Safet Halilovica poslao kuci ili drzao Kovacica na klupi prije bi Sajo golmana izvadio vec nekog od njih.Slo Burner wrote:Ali fakat!bosanska senzacija wrote:Pape bi Hrvatima legao kao budali samar.
Sto se tice utakmice pickasto su odigrali i jedni i drugi nista vise nije zasluzila HR da ispadne od POR sto se tice ove utakmice. Treneri su zajebali i jedni i drugi samo je sreca odlucila da jedan ispadne papak a drugi trenercina, HR u napadu prije gola imala stativu da je proslo obrnuta bi bila prica po pitanju trenera. Cacica nasi objektivni susjedi ima da na kriz zakucaju i posalju u Medjugorje. Sto se tice dosadasnjeg turnira HR je pokazala vise i po tome je u biti ispala bolje ekipa, ekipa koja je vise pokazala do sada, jbg POR je imao 3 nerjesena i malo je i sad falilo dok je HR malo djelilo od 100% ucinka u grupi.
Od HR u ovoj utakmici Strinic kompletno zalutao Vida kiksao pozadi, Madzukic cijelo prvenstvo truba teska hajd sto nije zabijao ali nije se ni trudio, najgori u HR.
- Grean
#514 Re: Osmina finala
Sve si u pravu sem za Vidu. Nije los, cak je bio dobar veceras._BataZiv_0809 wrote:Vida i Strinic-katastrofaMandzukic nista bolji.
Lukica dobro markiran.
I nisam zaboravio svoju simpatiju PerisicaBas bih volio cuti sta misle oni sto su ga poslije 3 utakmice proglasili novim Seedorfom
![]()
(izuzev Ronalda naravno)
- bosan
#515 Re: Osmina finala
I onda nabije tri lopte nebu pod oblake tako da se svi pokaju sto su ga uopce spomenuliExNihilo wrote:Jebi ti to, frizura je dobra strategija. Danas su svi komentatori pričali o Perišiću i njegovoj zurki. I na BBC, i na ESPN, i..._BataZiv_0809 wrote:Vida i Strinic-katastrofaMandzukic nista bolji.
Lukica dobro markiran.
![]()
(izuzev Ronalda naravno)
Dospiješ u fokus, plus si veliki Kroata.
- Edin H.
#516 Re: Osmina finala
Nije Dzeko kriv sto Ronaldo mora nedostatak kvalitete nadomjestavati trcanjembosan wrote:Nas Dzekson se ne bi ni taxijem onako brzo vratiokamen spoticanja wrote:
![]()
- insomnia78
#517 Re: Osmina finala
Kaze cuva se za PoljskeBilly The Pljuc wrote:I nagradno pitanje - Da li je iko vidio Kristinu za ovo sat vremena igre?
- It_is_a_Leclerc
#518 Re: Osmina finala
Ovo je istinasmijesni_ste wrote:Da je nama doći do faze da šokantno ispadamo na prvenstvima, ali kako je krenulo svakih 10 godina ćemo na neko takmičenje otići![]()
- bosan
#519 Re: Osmina finala
Ta ti je na mjestu , ko nema u glavi ima u nogamaEdin H. wrote:Nije Dzeko kriv sto Ronaldo mora nedostatak kvalitete nadomjestavati trcanjembosan wrote:Nas Dzekson se ne bi ni taxijem onako brzo vratiokamen spoticanja wrote:
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#520 Re: Osmina finala
Le Klerk duzan si mi odgovor.
- cyprus
#521 Re: Osmina finala
Jebga, govorio sam ja da je za njih bolje da izgube od Španije...
- It_is_a_Leclerc
#522 Re: Osmina finala
Pa nama._BataZiv_0809 wrote:Neprijateljskom kome?It_is_a_Leclerc wrote:Čestitam nimalo prijateljskom portugalskom narodu .
Dvaput su nas izbacili u barazu, a sudije Portugalci tesko pokrali na SPu
-
Tipicoti
#523 Re: Osmina finala
Kad vidim kako je Hrvatska veceras glupo ispala sa takmicenja, odmah pomislim sta da je Bosna tako ispala u 117. minuti.......Srcani udar 100%.
Hrvatsku uhvatio balkanski mentalitet, vec su bili u finalu.....mislima su vec bili na utakmici protiv Poljske, pa u polufinalu Belgija i sigurno finale....
EDIT: Slika nema veze sa temom!
Hrvatsku uhvatio balkanski mentalitet, vec su bili u finalu.....mislima su vec bili na utakmici protiv Poljske, pa u polufinalu Belgija i sigurno finale....
EDIT: Slika nema veze sa temom!
-
Fudo387
#524 Re: Osmina finala
Mozete se vi zajebavati sa Dzekom, al' da je on veceras igrao za hrvatsku oni bi prosli dalje.Edin H. wrote:Nije Dzeko kriv sto Ronaldo mora nedostatak kvalitete nadomjestavati trcanjembosan wrote:Nas Dzekson se ne bi ni taxijem onako brzo vratiokamen spoticanja wrote:
![]()
Zabio bi bar jednom iz onih guzvi po portugalskom kaznenom.