Samo jednom malo neslaganje u ovom boldiranom, nisi ti uspješan što nisi naše ljude sretao, nego zato što je mahala (mahala u onom negtivnom smislu, ima mahala i pozitvno značenje) otišla iz tvoje glavejefferson wrote: Ja o tome pricam. Ja sam isto otisao na odredjeno vrijeme, ali jbg, stavri su ispale tako da sam ostao. Da li to znaci da bez obzira sto zivim vani trebam zaboraviti BiH, ne.
A sto se tice mahale, pa naravno, ja sam to ovdje pricao xxxx puta gdje imas ljude sa daleko sirim pogledima na zivot koji nisu otisli dalje od Makarske, ali nisu zatucani, nego ovdje u SAD (a siguran sam da je tako i u Australiji, njemackoj itd). Ja uvijek akzem, i stojim kod toga da zivim sad dobro jer nisam imao tipicne nase ljude oko sebe. Odem u neki nas restoran kad sam posjecivao neke gradove gdje ima dosta nasih, ili ono nadjem se na nekom "sijelu," poslije kontam da mi treba terapija cega se sve naslusam. To ej samo fizicki otislo iz mahale, ali one mahale u najgorem smislu. "Mozak" je ostao u mahali i nije se nikad ni pomjerio.
Bio bi ti uspješan i ovdje.Uprkos našim ljudima oko sebe