SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- ranger
#501 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nocas na malti maznuli 3 sata od struje
u stambenoj zgradi
- sheilak
#502 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Insane ne zajebaji ima i toga naravno al je gore nabrojano veci problem jer time odbijas bilo koga sa strane da dodje
Tako se stice dojam da mene kao sarajliju neces opljackati pretuci i sl a sve sa strane hoces (r)
Tako se stice dojam da mene kao sarajliju neces opljackati pretuci i sl a sve sa strane hoces (r)
- O'zone
- Globalni moderator
#503 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
@insaneinthebrain molim te koriguj malo riječnik....
-
AmirBaa
#504 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
mediji ne objave ni trecinu kaznenih djela koje se dese u Sarajevu... Ali ce Nefic i poneki sa foruma doci i reci kako nije toliko lose u sarajevu kada se uporedi sa drugim gradovima 
- MOSALJOZE
#505 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne želim da ga pravdam,ali kada napadate Nefića,to bi bilo isto kao da krivite glasnogovornika VIK-a što nemate vode,ili GRAS-a što kasni bus u 8:15.
- Haris.ba
#506 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne šprda se raja sa Nefićem što je on odgovoran, već što orilo - gorilo:
- sigurnost je zadovoljavajuća
- policija vrši operativne radnje u skladu sa propisima.
Šta bi reko glasnogovorniku Vik -a da odvrneš česmu, ni kapi vode, a on:
- snadbjevanje vodom potrošača je uredno?
Šta bi reko glasnogovorniku Grasa da izjavi
- tramvaji se redovno čiste i voze po redu vožnje?
- sigurnost je zadovoljavajuća
- policija vrši operativne radnje u skladu sa propisima.
Šta bi reko glasnogovorniku Vik -a da odvrneš česmu, ni kapi vode, a on:
- snadbjevanje vodom potrošača je uredno?
Šta bi reko glasnogovorniku Grasa da izjavi
- tramvaji se redovno čiste i voze po redu vožnje?
-
The BEN10
#507 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa iskreno, ima i ovoga što pišeš, ali hej opet - majka mu stara, ima li iko iz bilo koje institucije hrabrosti da kaže: e ovo što radimo ne valja!?MOSALJOZE wrote:Ne želim da ga pravdam,ali kada napadate Nefića,to bi bilo isto kao da krivite glasnogovornika VIK-a što nemate vode,ili GRAS-a što kasni bus u 8:15.
Evo, dobio sam da pročitam ovo, ali moj profesionalni i lični stav po ovom pitanju je da nije dobro nikako. Ili su fkt ljudi ubijeđeni da rade kako treba...
- holowey
#508 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
funkcija pr-a je da usminka stanje... prvi pr koji kaze otvoreno da nesto ne valja ce ekspresno dobiti nogu i nigdje vise nece raditi kao pr... pa tako od nefica kao pr-a mupks-a ne mozete ocekivati da otvoreno kaze sta misli... to nema veze sa sarajevom, bosnom, nasim mentalitetom, to ima veze sa pr profesijom...The BEN10 wrote:Pa iskreno, ima i ovoga što pišeš, ali hej opet - majka mu stara, ima li iko iz bilo koje institucije hrabrosti da kaže: e ovo što radimo ne valja!?MOSALJOZE wrote:Ne želim da ga pravdam,ali kada napadate Nefića,to bi bilo isto kao da krivite glasnogovornika VIK-a što nemate vode,ili GRAS-a što kasni bus u 8:15.
Evo, dobio sam da pročitam ovo, ali moj profesionalni i lični stav po ovom pitanju je da nije dobro nikako. Ili su fkt ljudi ubijeđeni da rade kako treba...
-
VjecitiStudent
#509 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To sve ima veze samo sa našom impotentnom javnošću.holowey wrote:funkcija pr-a je da usminka stanje... prvi pr koji kaze otvoreno da nesto ne valja ce ekspresno dobiti nogu i nigdje vise nece raditi kao pr... pa tako od nefica kao pr-a mupks-a ne mozete ocekivati da otvoreno kaze sta misli... to nema veze sa sarajevom, bosnom, nasim mentalitetom, to ima veze sa pr profesijom...The BEN10 wrote:Pa iskreno, ima i ovoga što pišeš, ali hej opet - majka mu stara, ima li iko iz bilo koje institucije hrabrosti da kaže: e ovo što radimo ne valja!?MOSALJOZE wrote:Ne želim da ga pravdam,ali kada napadate Nefića,to bi bilo isto kao da krivite glasnogovornika VIK-a što nemate vode,ili GRAS-a što kasni bus u 8:15.
Jedno je jasno i pregledno prezentirati činjenice, sasvim drugo je iz godine u godine štimati statistike i obmanjivati javnost.
Naši novinari su tema za sebe. Na tim press konferencijama, niko, nikad MUP ni da upita šta bi sa onom nestalom drogom, jel ko odgovarao, bio kažnjen zbog propusta, bilo šta?
- holowey
#510 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa ne stima nefic statistike, on samo usminkano prezentuje sto mu se servira...VjecitiStudent wrote:To sve ima veze samo sa našom impotentnom javnošću.holowey wrote:funkcija pr-a je da usminka stanje... prvi pr koji kaze otvoreno da nesto ne valja ce ekspresno dobiti nogu i nigdje vise nece raditi kao pr... pa tako od nefica kao pr-a mupks-a ne mozete ocekivati da otvoreno kaze sta misli... to nema veze sa sarajevom, bosnom, nasim mentalitetom, to ima veze sa pr profesijom...The BEN10 wrote: Pa iskreno, ima i ovoga što pišeš, ali hej opet - majka mu stara, ima li iko iz bilo koje institucije hrabrosti da kaže: e ovo što radimo ne valja!?
Jedno je jasno i pregledno prezentirati činjenice, sasvim drugo je iz godine u godine štimati statistike i obmanjivati javnost.
Naši novinari su tema za sebe. Na tim press konferencijama, niko, nikad MUP ni da upita šta bi sa onom nestalom drogom, jel ko odgovarao, bio kažnjen zbog propusta, bilo šta?
a sto se novinara tice, tu se slazem, kdo nas nema novinara koji ce istraziti pricu, mi imamo samo reportere
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#511 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa nisu ni novinari ludi
za bijednu platicu da ih neko prebije ili ubije
neka neka novinari imaju narod koji zaslužuju i obratno
-
VjecitiStudent
#512 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jah, duga li je lista naših ubijenih i premlaćenih novinara, sve junak do junaka.Black swan wrote:pa nisu ni novinari ludi
Kako rade taj posao i ne treba se uopće na novinara trošiti pare, može Nefić i sam po portalima kačiti saopćenja.
- oldtajmer
#513 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nikad doci pametiU centru Sarajeva, tačnije na Skenderiji oko 13:20 desila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila i to Dacia Daster i vozilo taksija Škoda.
Kako je za "Avazov" portal potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a KS u ovoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba je zadobila povrede i prebačena je na UKCS. Kako saznajemo radi se o maloljetnom djetetu.
Kako javlja naš reporter očevici tvrde da je vozač Dacie prošao kroz crveno svjetlo pri nedozvoljnoj brzini za ovo područje. Također, kako saznajemo saobraćaj se otežano odvija u ovom dijelu grada zbog uviđajnih radnji.
- sheilak
#514 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
maloprije je neki kreten sa audi karavanom se glupirao i na socijalnom prosao krpz crveno (r)
- holowey
#515 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
na radiju javise diplomatske table...oldtajmer wrote:nikad doci pametiU centru Sarajeva, tačnije na Skenderiji oko 13:20 desila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila i to Dacia Daster i vozilo taksija Škoda.
Kako je za "Avazov" portal potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a KS u ovoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba je zadobila povrede i prebačena je na UKCS. Kako saznajemo radi se o maloljetnom djetetu.
Kako javlja naš reporter očevici tvrde da je vozač Dacie prošao kroz crveno svjetlo pri nedozvoljnoj brzini za ovo područje. Također, kako saznajemo saobraćaj se otežano odvija u ovom dijelu grada zbog uviđajnih radnji.
- O'zone
- Globalni moderator
#516 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa to je normalno....Jučer popodne cca 15 do 4 sa Vrbanje siva Golf V punim gasom niz Zagrebačku zaobilazi preko duple pune kroz traku za suprotan smjer vozila koja stoje na semaforu jer je crveno na raskrsnici Trnovska-Zagrebačka i ide do sljedečeg semafora isto crveno, Grbavička-Zagrebačka-Splitska u krajnju lijevu traku kao da će skrenuti u Splitsku prema Agronomu ali nastavlja pravo....Sasvim normalna stvar
- insaneinthebrain
#517 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zbog tog govneta sam morao pjeske da idem kuci, zaglavio autobus na drveniji.oldtajmer wrote:nikad doci pametiU centru Sarajeva, tačnije na Skenderiji oko 13:20 desila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila i to Dacia Daster i vozilo taksija Škoda.
ovakvi samo kakvu banderu da potrefe prije nego neko pogine,
-
Naslovnica
#518 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
100-200m iznad je rumunska ambasada, ovo je neki Rumun. Zalaufo ga odozgo, možda su mu i kočnice otkazale, Dacia je to.

- insaneinthebrain
- insaneinthebrain
- duminjo
#521 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jutros na pofalicima, u lijevoj traci za grbavicu, ciko stade na zuto a Lola iza njega svira li svira. Par sekundi poslije ovaj drugi izadje I kuca prvom na vrata. Gledam I kontam debila u pizdu materinu I ono smijesno mi. Izadje I prvi iz auta I podje marisana
trci, razdvajaj, haos
Da jos jedan momak nije izletio iz auta I da ih nismo razdvojili bog zna sta bi bilo zbog jebenog semafora I stajanja na zutom
Otislo sve u tri lijepe
Da jos jedan momak nije izletio iz auta I da ih nismo razdvojili bog zna sta bi bilo zbog jebenog semafora I stajanja na zutom
Otislo sve u tri lijepe
- insaneinthebrain
#522 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
trebo si snimati, ima ko ce razdvajati 
- vješalica
#523 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pun mjesec pa budalasanje za volanom uobicajna ppjava
- duminjo
#524 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ja ti se od svadbe nisam usliko a kamo li nesto snimioinsaneinthebrain wrote:trebo si snimati, ima ko ce razdvajati
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#525 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Citas li da se ovo sve po danu desava? Nidje Mjesecavješalica wrote:Pun mjesec pa budalasanje za volanom uobicajna ppjava