ili da bude gradonačelnik...mirsek wrote:Dzekija zanima samo kanton i neko ministarstvo u istom.malakh wrote:dobro bi bilo uporediti dvije stranice.
http://www.novosarajevo.ba/ i http://www.centar.ba/
na jednoj samo koldžo, na drugoj samo ajnadžić.
pa df-e pa šta vam to džeki radi?
Kad SDA dobije nacelnika on se nada zbog saradnje sa istim da dobije podrsku od SDA u Kantonu da ugrabi neko ministarstvo.
Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#501 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
- mirsek
#502 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
Kanton mu je u zadnje vrijeme glavna ambicija ali mozda se zadovolji i sa mjestom gradonacelnika.malakh wrote:ili da bude gradonačelnik...mirsek wrote:Dzekija zanima samo kanton i neko ministarstvo u istom.malakh wrote:dobro bi bilo uporediti dvije stranice.
http://www.novosarajevo.ba/ i http://www.centar.ba/
na jednoj samo koldžo, na drugoj samo ajnadžić.
pa df-e pa šta vam to džeki radi?
Kad SDA dobije nacelnika on se nada zbog saradnje sa istim da dobije podrsku od SDA u Kantonu da ugrabi neko ministarstvo.
-
momir_111
#503 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
Kandidat za načelnicu Vogošće, a slikala se u Starom Gradubach wrote:Kandidtkinja DF -a za načelnicu Vogošće...
Sanela Salimović...
A nako lijepa Kobilja glava
-
El_comadante
#504 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
kakva je ova Prva stranka? vidim danas na dobrinji i alipasinom vec poceli sa predizbornom kampanjom... i sdp također....
-
putokaz1
#505 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
Prva stranka radi za nekog-dat će nekome za pare svoje biračke odbore a neće glasat ni sami za sebeEl_comadante wrote:kakva je ova Prva stranka? vidim danas na dobrinji i alipasinom vec poceli sa predizbornom kampanjom... i sdp također....
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#506 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
uzmi ubij, pa se pištolj. samo ćeš nam olakšati, jer ćeš nas poštedjeti takvih mizernih komentara.momir_111 wrote:Kandidat za načelnicu Vogošće, a slikala se u Starom Gradubach wrote:Kandidtkinja DF -a za načelnicu Vogošće...
Sanela Salimović...
![]()
![]()
![]()
A nako lijepa Kobilja glava![]()
![]()
- KB9
#507 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
ne moze ona pric jasminu jali
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
El_comadante
#509 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
vidim da stranka penzionera ima više kandidata u KS od recimo SDU, pa čak i df. e sad šta to znači? jeli to znaći neku snagu ili nešto drugo? po opštinama mislim da su u svih 9 srajevskih po 36 kandidata do ove dvije i ako ejsu u svih 9 nemaju po 36 kandidata... pa mi malo čudno jer nekontam o čemu je riječ
-
putokaz1
#510 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
Ako zatreba koja ručica za sda tu su penzioneri.El_comadante wrote:vidim da stranka penzionera ima više kandidata u KS od recimo SDU, pa čak i df. e sad šta to znači? jeli to znaći neku snagu ili nešto drugo? po opštinama mislim da su u svih 9 srajevskih po 36 kandidata do ove dvije i ako ejsu u svih 9 nemaju po 36 kandidata... pa mi malo čudno jer nekontam o čemu je riječ
sdu je svakako propo.
a df nezna gdje je,još se traže.
-
Trebam te
#511 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
malakh wrote:mario001 wrote:
Ne lijem, zaboli me neka stvar
Ali imam pravo da kazem da je tip olos, gori od njega su oni koji ce mu omoguciti pobjedu.
gura ga njegov stari prijatelj omer vatrić, koji mu je inače i dao 100 hiljada da opremi kuću, videonadzor nad kućom.
ja mislim da ajnadžić nikada u svom životu, ništa pošteno nije stekao, od čina generala, pa do kuće i penzije i on je ubjedljivo glavni operativac sda kada se treba nešto uništiti ili opljačkati.
Eee ako ga gura Omer Vatric onaj sto uze od Serde nepovratnih 300000KM sebi za biznis onda i jeste taj nivo.!!!
Crno se centru pise
- Bosanski_kralj
#512 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
Na ovim izborima će se desiti potop ljevice. Tužno što je tako, ali to je činjenica.
SDA može biti poražena u ovoj državi jedino da se desi neka nesreća u kojoj će samo stradati onih 200 hiljada njihovih vjernih glasača.
Desi li se kojim slučajem da njihov kandidat za načelnika, pobijedi i u mojoj općini Bosanskoj Krupi, već sljedeći dan pokrećem proceduru i selim se iz ove države. Lik je toliko sposoban, da kao pravnik ne zna obično rješenje, obični zahtjev napisati.
Njihova lista je posebna priča. Prepuna je lokalnih kabadahija, ljudi optuženih za mito, "velikih" muslimana.. Naravno i kao takvi su glavni favoriti na izborima.
Fuj, zgadilo mi se sve ovo, a kampanja je tek počela.
SDA može biti poražena u ovoj državi jedino da se desi neka nesreća u kojoj će samo stradati onih 200 hiljada njihovih vjernih glasača.
Desi li se kojim slučajem da njihov kandidat za načelnika, pobijedi i u mojoj općini Bosanskoj Krupi, već sljedeći dan pokrećem proceduru i selim se iz ove države. Lik je toliko sposoban, da kao pravnik ne zna obično rješenje, obični zahtjev napisati.
Njihova lista je posebna priča. Prepuna je lokalnih kabadahija, ljudi optuženih za mito, "velikih" muslimana.. Naravno i kao takvi su glavni favoriti na izborima.
-
El_comadante
#513 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
dakle, po nekim najvama, bi crveni bi trebali pasti, mislim na sve stranke npr. SDP, DF, SDU itsl ne samo SDP, dok bi koalicija SDA-SBB trebala čak i napredovati, ali ne svojim znanjem nego su ovi toliko loši i kriminalni. stvarno ova SDA nemora ništa ni raditi kad se konkurencija sam urušava
-
putokaz1
#514 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
Ja se ne slažem.El_comadante wrote:dakle, po nekim najvama, bi crveni bi trebali pasti, mislim na sve stranke npr. SDP, DF, SDU itsl ne samo SDP, dok bi koalicija SDA-SBB trebala čak i napredovati, ali ne svojim znanjem nego su ovi toliko loši i kriminalni. stvarno ova SDA nemora ništa ni raditi kad se konkurencija sam urušava
Sda s brojem glasova neće rasti,ali će rasti s brojem Načelničkih fotelja bar 3/4 više,uz zauzimanje crvenih bastiona bar 1 od 2.
Sdp će malo rast(izvan Sarajeva),ali ipak ima problem sa odbranom svoj načelničkih fotelja zbog više crvenih protukandidata,te moguće da osvoji 1 ili 2 nove.
Df prvi put uzale na lokalne i sretni su ako prođu prag ili ako njihov zajednički kandudat negdje prođe.
Sdu njega nema...
NS raste možda dobije i načelnika bar 1,ali uglavnom dobar rezultat u Gradu Sarajevu
SBB pada,njihova anti sda pobjeda na 2014,preliva se crvenima ili ostalima,tako da se sda ne može uzdat u njih mnogo,slabije nego prije 4 godina
Sbih pristojna ostaje ,izvan Sarajeva,te može biti tas na vagi za sda većinu u vijećima ruralnih općina.
Moguć skok bps i asda.
Velik broj nezavisnih načelnik veći od sdp ovskih i sl.
Penzioneri takođe pomoć sda većini.
Udružena ljuvica postoji u 5 općina u različim oblicima(Kalesija,Lukavac,Tešanj,Bugojno,Bosanska Krupa(ili Ključ)(moguće da griješim?!ako ima ispravke rado prihvatam) i u tim općina šanse im nisu velike.
- semmy
#515 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
Ja sam danas ostala zaprepastena kad sam vidjela da se Esad Tucakovic kandidovao za opstinsko vijece stari grad.. slucaj "KAZANI" mi samo prosao kroz glavu i ne mogu da vjerujem da taj covjek ima obraza da se pojavljuje na ulicama naseg grada a kamoli da se kandiduje... uzas na sta smo spali
-
Innovation
#516 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
Ciji je kandidat?semmy wrote:Ja sam danas ostala zaprepastena kad sam vidjela da se Esad Tucakovic kandidovao za opstinsko vijece stari grad.. slucaj "KAZANI" mi samo prosao kroz glavu i ne mogu da vjerujem da taj covjek ima obraza da se pojavljuje na ulicama naseg grada a kamoli da se kandiduje... uzas na sta smo spali
-
al-em
#517 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
Ako memic bude nacelnik ilidze treba tamo atomsku baciti. A s obzirom da ce sda vjerovatno dobiti izbore u dvije sarajevske opstine treba nastaviti taj trend bacanja atomskih.
Ko u novom sarajevu ima najvise sanse mimo sda predstavnika?
Ko u novom sarajevu ima najvise sanse mimo sda predstavnika?
- semmy
#518 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
SDA, nista mi bolji od cetnika nismo kad ovakve stvari dozvoljavamo i odibravamoInnovation wrote:Ciji je kandidat?semmy wrote:Ja sam danas ostala zaprepastena kad sam vidjela da se Esad Tucakovic kandidovao za opstinsko vijece stari grad.. slucaj "KAZANI" mi samo prosao kroz glavu i ne mogu da vjerujem da taj covjek ima obraza da se pojavljuje na ulicama naseg grada a kamoli da se kandiduje... uzas na sta smo spali
-
VjecitiStudent
#519 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
Naša "ljevica" je samu sebe potopila, sve što im se dešava je isključivo njihova krivica.Bosanski_kralj wrote:Na ovim izborima će se desiti potop ljevice. Tužno što je tako, ali to je činjenica.
-
insider0201
#520 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
Ne moraš se čuditi za Tucakovica u Starom Gradu ,SDA je stanju prevariti svih 40 hiljada građana Starog grada i dovesti kandidata iz Centra koji nikada nije živio u Starom gradu i fiktivno ga prijaviti ,govorim o Suadu Handanagicu koji živi u Centru u ulici Soukbunar br 6
-
insider0201
#521 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
Ma ostaje sve isto sem Centra tu će Ajnadzic uzeti jer mu je već sve prepušteno ,bruka za SDA sa kandidatima u mom Starom Gradu doveli poluretardiranog Handanagica koji je dobio otkaz sa svih poslova u životu. Skaka nadmeni kloc petlja ,laže oko žičare a nema ni projekta nacrtanog uopće i samo puca na gradonačelničku poziciju ne zanima njega vijeće ni najmanje. Gledajući kandidate Hadžibajric je sastavio daleko najbolju i najkvalitetniju listu ,barem njih 10 je vrh i nemaju ugovore sa strankama ,pouzdano znam da su svi SDA vijećnici ovjerili kod notara ucjenjivacke ugovore po 30,000,00 maraka koji ih obavezuju da rade kako im se kaže.
-
VjecitiStudent
#522 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
Šta je ovo ljudi moji?
Moj mali haustor već je dao dva kandidata. A listovi tek počeli da pristžu ...
Moj mali haustor već je dao dva kandidata. A listovi tek počeli da pristžu ...
-
mario001
#523 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
Zar on nije SBB???insider0201 wrote:Ne moraš se čuditi za Tucakovica u Starom Gradu ,SDA je stanju prevariti svih 40 hiljada građana Starog grada i dovesti kandidata iz Centra koji nikada nije živio u Starom gradu i fiktivno ga prijaviti ,govorim o Suadu Handanagicu koji živi u Centru u ulici Soukbunar br 6
- HomeSweetHome
#524 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
AKo moze pitanje, kako znas da su Handanagica fiktivno priajvili na adresu? jel neko pravilo da moras zivjeti u opcini u kojoj si nacelnik ili sta?
I drugo, koji su to poslovi s kojih je Handanagic dobio otkaze?
Hvala
I drugo, koji su to poslovi s kojih je Handanagic dobio otkaze?
Hvala
-
Innovation
#525 Re: Izbori za gradove, općine/opštine 2016. godine u BIH
semmy wrote:SDA, nista mi bolji od cetnika nismo kad ovakve stvari dozvoljavamo i odibravamoInnovation wrote:Ciji je kandidat?semmy wrote:Ja sam danas ostala zaprepastena kad sam vidjela da se Esad Tucakovic kandidovao za opstinsko vijece stari grad.. slucaj "KAZANI" mi samo prosao kroz glavu i ne mogu da vjerujem da taj covjek ima obraza da se pojavljuje na ulicama naseg grada a kamoli da se kandiduje... uzas na sta smo spali
00090 SDA
-
STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE
1 ABDULAH SKAKA
2 AMILA OLOVČIĆ
3 SRĐAN SIMONOVIĆ
4 VEDAD DELJKOVIĆ
5 AZRA SOFTIĆ
6 ESAD TANOVIĆ
7 HALIMA LIVNJAK
8 NERMIN IKOVIĆ
9 ALMA ŠEGIĆ