E to mi je neko pričao. Nisam znao ko je Zisko, tek poslije te priče našao ga na internetu.julisiz es grant wrote:"Komšija, ide mi dim odozdo!"orinoco wrote:Najveći domet mu je bila organizacija ćevapa na roštilju na balkonu svog stana u Goraždu, kada je zadimio sve iznad i pobunio komšijeO'zone wrote:Jeste se nadovezali Ziska ko da je on organizator....čovjek jeste maskota ali organizator teško
Zisko: "A šta bi ti, ćevapi da ti idu?"
Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
- orinoco
#501 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#502 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
ova dvojica su iz razdegoinsomnia78 wrote:
- orinoco
#503 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Koja dvojica?bitanga_sa_otesa wrote: ova dvojica su iz razdego
- Edin H.
#504 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
U kakvoj to ti papanskoj zgradi zivis.Naslovnica wrote:Ja sam počeo na pozdrav selam alejkum (bez da zna kako se zovem) odgovarati sa Bog ti pomog'o. Rijetko se dešava, ali se dešava. Hahahahhaleo karan wrote:Ako npr zauzimaju javna parking mjesta ispred svojih zgrada, ako sire kuce bespravno, kace se na vodovodnu i elektro mrezu bez dozvole onda su papci.Muhamed Đakmić wrote:Jesu li Čola i Tifa došlje u Beogradu koji ubijaju duh tog grada?
Takodjer ako bacaju smece kroz prozore auta i stanova, ako im djeca pisaju po liftovima, lome klupe po parkovima, ne staju pjesacma kad voze, prolaze kroz crveno, parkiraju po trotoarima..
A kada odem kod jaranove nane kod Bijele džamije, nema mi ništa draže nego nani od srca i iskreno nazvati sellam, a nani srce ko...pa me izljubi. To se ne može parama platiti.
A imam i nekoliko papaka u zgradi, ja svaki put ono pred liftom, ili u prolazu, dobro jutro komšija, dobar dan komšija...muli papak, ni mu ni be. Još me gleda ono, tipa, mater ti vlašku...a ja namjerno, k'o gospodin, neću ja da se prilagođavam i mulim ko bekan, svaki put, dobro jutro, dobar dan...to ih još više boli.
Hahahaha
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#505 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
pa ovi na drvenim biciklima,stranicu prijeorinoco wrote: Koja dvojica?
- Ljakan
#507 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Nisu nikakva opravdanja nego cinjenicno stanje.Svi nesto pisu,glume velike građane ali preko interneta,sto sad niko nije otisao da vidi sta je policija uradila po pitanju ovoga i da li se pronasao krivac?Ja do sad to na temi ne procitah da je neko uradio to i da je nekom stalo da se objelodani ko je to uradio i eventualno kazni.E to je ono sto sam rekao tako je eventualno odreagovao onaj sto je prosao tuda jer svi su na rijecima veliki a na djelima niko.vješalica wrote: to nije nikakvo opravdanje.pod jedan
pod dva bar 3 osobe koje su prosle su morale vidjeti taj rokaljski kretenizam i aogirno im je upao u oko i zasmetao ali nisu reagirali
dakle opet je do ovih zgrozenih
tako se uvijek okrene i dodje na to
- muha_sa
#508 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
dokle je ovo došlo da ne smiješ na jebenom forumu napisat da je okretanje ražnja na ulici primitivizam, bahatost, krkanluk, papanluk......................................odmah si sarajlijica, fgr, kompleksaš, iz palanke koji svijeta vidio nije i šta sve ne
svako ko je imalo normalan ibretit ce se okretanju ražnja na ulici bilo to u Visokom, Kaknju, Travniku, Zvorniku................
probaj okrenut ražanj na ulici u Bazelu, MalmeTu, Bonu il bilo kojem gradu il gradicu u normalno uredjenim državama paŠ vidjet--nece se ni ugalj raspalit a bit ceš muriran il novcano kažnjen da ti više nikad takva il slicna budalaština na pamet ne padne
al ovdje može sve i sve prolazi
pitam se šta je sljedece
svako ko je imalo normalan ibretit ce se okretanju ražnja na ulici bilo to u Visokom, Kaknju, Travniku, Zvorniku................
probaj okrenut ražanj na ulici u Bazelu, MalmeTu, Bonu il bilo kojem gradu il gradicu u normalno uredjenim državama paŠ vidjet--nece se ni ugalj raspalit a bit ceš muriran il novcano kažnjen da ti više nikad takva il slicna budalaština na pamet ne padne
al ovdje može sve i sve prolazi
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#509 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
meni je ova fgr furka papanluk strogi
kao neki nivo, visina, kultura, neka elita, urbana gerila, sta li vec
najgore je to sto se ovi samoproglaseni „fgr" smatraju boljim od drugih ljudi a bez pokrica ikakvog
to i jeste pravi, istinski papanluk
kao sto su izrazi peder i *icka sinonim za karakter i ponasanje onoga kojeg se imenuje na taj nacin, tako je i „fgr" postao slican pomenutim izrazima
fgr je karakterna osobina, a nasuprot misljenju nafuranata na fgr, vrlo ruzna i odvratna
fgr nula bodova
kao neki nivo, visina, kultura, neka elita, urbana gerila, sta li vec
najgore je to sto se ovi samoproglaseni „fgr" smatraju boljim od drugih ljudi a bez pokrica ikakvog
to i jeste pravi, istinski papanluk
kao sto su izrazi peder i *icka sinonim za karakter i ponasanje onoga kojeg se imenuje na taj nacin, tako je i „fgr" postao slican pomenutim izrazima
fgr je karakterna osobina, a nasuprot misljenju nafuranata na fgr, vrlo ruzna i odvratna
fgr nula bodova
- zateznistub
#510 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Kompleksi su čudo
- supercali
#511 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Ma to fgr se uglavnom nazivaju oni kojima je mozda jedna generacija u sarajevu imaju kompleks nize vrijednosti i hoce da budu ta neka elita avangarda (cuj avangarda u sarajevu
)
Da se vratim janjetu
To je primitivno jer je okrenuto na mjestu koje nije predvidjeno za to niti je to bilo ko dozvolio za razliku od pilica kokoski cega vec sto se okrece po bascarsiji s kojim su ovdje neki uporedili
Svakom normalnom je to van pameti i kao sto je receno bilo gdje gdje ima reda i zakona ovo bi bilo kaznjeno u roku max pola sata od dojave slucaja
E ovdje dolazimo do kljucne stvari
Je li ko prijavio policiji ovaj slucaj?
Mozda jeste mozda nije ne znamo
Ako nije onda je to sramotno od ljudi koji su prosli a zgrazavaju se
Ako jeste onda je sramotno od policije jer ili nisu nikako dosli ili su dosli i jos zamezili
Da se dotaknem i price doslje i sl
Stanje papanluka krkanluka neodgojenosti nije niti smije biti vezano za mjesto rodjenja
Kao sto u kresevu cazinu milicima i sl imas ljudi koji su kulturni i dobro odgojeni imas tako i u sarajevu onih koji su neodgojeni nadobudni i jos hrpu negativnih osobina
Mjesto rodjenja vratnik ne znaci nista ako su te roditelji odgajali da ne pozdravljas i ne pomazes komsiji ako mu treba da ne postujes ljude i sl
Prije rata je vjerujem to bilo manje izlozeno jer je iza svega stajao sistem koji je takvo ponasanje kaznjavao
Pa bi taj papak bio kaznjen i onda bi vise puta razmislio prije nego uradi nesto sl
Danas nemamo sistema nemamo drzave koja ce adekvatno kazniti i onda imamo da i onaj koji je odgojen normalno pocne raditi sranja i ponasati se krkanski pa makar bio rodjen ispred vjecne vatre
Za dalje bi mogli ici na dugo i na siroko
Ukratko ljudi su pali jer je i sistem pao tj nemanje drzave koja je efikasna usljed masovne promjene stanovnistva usljed rata i nakon rata sto se desilo a to je demokratija na vrat na nos u kojoj je isplivao najveci prijeratni sljam koji je sada pod nazivom ugledni biznismen jer ima lovu da sve podplati u svoju korist u sprezi sa politicarima koji diplome dobivaju na cevapima u travniku janjetini u banja luci i zaporcima u sirokom
Da se vratim janjetu
To je primitivno jer je okrenuto na mjestu koje nije predvidjeno za to niti je to bilo ko dozvolio za razliku od pilica kokoski cega vec sto se okrece po bascarsiji s kojim su ovdje neki uporedili
Svakom normalnom je to van pameti i kao sto je receno bilo gdje gdje ima reda i zakona ovo bi bilo kaznjeno u roku max pola sata od dojave slucaja
E ovdje dolazimo do kljucne stvari
Je li ko prijavio policiji ovaj slucaj?
Mozda jeste mozda nije ne znamo
Ako nije onda je to sramotno od ljudi koji su prosli a zgrazavaju se
Ako jeste onda je sramotno od policije jer ili nisu nikako dosli ili su dosli i jos zamezili
Da se dotaknem i price doslje i sl
Stanje papanluka krkanluka neodgojenosti nije niti smije biti vezano za mjesto rodjenja
Kao sto u kresevu cazinu milicima i sl imas ljudi koji su kulturni i dobro odgojeni imas tako i u sarajevu onih koji su neodgojeni nadobudni i jos hrpu negativnih osobina
Mjesto rodjenja vratnik ne znaci nista ako su te roditelji odgajali da ne pozdravljas i ne pomazes komsiji ako mu treba da ne postujes ljude i sl
Prije rata je vjerujem to bilo manje izlozeno jer je iza svega stajao sistem koji je takvo ponasanje kaznjavao
Pa bi taj papak bio kaznjen i onda bi vise puta razmislio prije nego uradi nesto sl
Danas nemamo sistema nemamo drzave koja ce adekvatno kazniti i onda imamo da i onaj koji je odgojen normalno pocne raditi sranja i ponasati se krkanski pa makar bio rodjen ispred vjecne vatre
Za dalje bi mogli ici na dugo i na siroko
Ukratko ljudi su pali jer je i sistem pao tj nemanje drzave koja je efikasna usljed masovne promjene stanovnistva usljed rata i nakon rata sto se desilo a to je demokratija na vrat na nos u kojoj je isplivao najveci prijeratni sljam koji je sada pod nazivom ugledni biznismen jer ima lovu da sve podplati u svoju korist u sprezi sa politicarima koji diplome dobivaju na cevapima u travniku janjetini u banja luci i zaporcima u sirokom
-
KENJAC
#512 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Pa rekao sam ti vec sta je sljedece. Zaustavljen saobracaj oko gume sto gori u subotu i polufinale izmedju Rudonje, Garonje, Mrakalja i Zekonje ! U nedelju finale ! I nedo ti dragi bog da se pobunis. Jer to je sasvim normalno ....u Parizumuha_sa wrote:dokle je ovo došlo da ne smiješ na jebenom forumu napisat da je okretanje ražnja na ulici primitivizam, bahatost, krkanluk, papanluk......................................odmah si sarajlijica, fgr, kompleksaš, iz palanke koji svijeta vidio nije i šta sve ne![]()
probaj okrenut ražanj na ulici u Bazelu, MalmeTu, Bonu il bilo kojem gradu il gradicu u normalno uredjenim državama paŠ vidjet--nece se ni ugalj raspalit a bit ceš muriran il novcano kažnjen da ti više nikad takva il slicna budalaština na pamet ne padne![]()
al ovdje može sve i sve prolazipitam se šta je sljedece
- JThomas
#513 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
pa što si dalje to ti djeluje normalnije...
- basicm
#514 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Naravno da je kretenluk vrtiti janje u sred nekog grada, bilo kojeg. Ali s druge strane, vjerovatno se slicne gluposti desavaju svugdje, ali ne dodju do novina jer ima mnogo drugih vaznijih dogadjaja, sto opet kaze da sarajevo i nije veliki grad pa se ova glupost nije istopila u moru drugih dogadjaja.
- supercali
#515 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Nemaju vremena doci do novina jer to policija ekspresno suzbije skloni i kaznibasicm wrote:Naravno da je kretenluk vrtiti janje u sred nekog grada, bilo kojeg. Ali s druge strane, vjerovatno se slicne gluposti desavaju svugdje, ali ne dodju do novina jer ima mnogo drugih vaznijih dogadjaja, sto opet kaze da sarajevo i nije veliki grad pa se ova glupost nije istopila u moru drugih dogadjaja.
U tome je poenta
Mozda se ovo desilo nekad i u parizu al za pola sata toga nema a ovdje se citav dan okretalo raja se skupljala slikala i sta sve ne i u tome je razlika izmedju navedi grad po zelji i sarajeva konkretno
Cak mislim da bi se prije interveniralo u manjim gradovima u bih tipa citluk zavidovici cazin travnik nego ovdje sto niko nije intervenisao
-
Innovation
#516 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Nakon afere "janje u Ferhadiji": Inspekcija ušla u caffe "Raffaello" - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/290455/nakon- ... daAGd.dpuf
-
KENJAC
#517 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Ljepse zvuci " janje u Ferhadiji" nego "konj u opstini" !
- amar1994
#518 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
muha_sa wrote:dokle je ovo došlo da ne smiješ na jebenom forumu napisat da je okretanje ražnja na ulici primitivizam, bahatost, krkanluk, papanluk......................................odmah si sarajlijica, fgr, kompleksaš, iz palanke koji svijeta vidio nije i šta sve ne![]()
probaj okrenut ražanj na ulici u Bazelu, MalmeTu, Bonu il bilo kojem gradu il gradicu u normalno uredjenim državama paŠ vidjet--nece se ni ugalj raspalit a bit ceš muriran il novcano kažnjen da ti više nikad takva il slicna budalaština na pamet ne padne![]()
al ovdje može sve i sve prolazipitam se šta je sljedece
e moj Muha , tako ti je to kad papaci kolo vode
Zto svoja mjesta sredjuju , a po Sarajevu seru redovno , na ovakve i sl. nacine
- Edin H.
#519 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Znaci ne valja janje okretati u centru, a ovo valja.
https://www.klix.ba/magazin/muzika/hali ... /170504138
-
KENJAC
#520 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Edin H. wrote:Znaci ne valja janje okretati u centru, a ovo valja.![]()
A kad smo vec kod muzike, kad gostuje Šako Polumenta ?
- Hajvan
- Logovan
#522 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Znači ovo isto kao i okretanje janjeta?Edin H. wrote:Znaci ne valja janje okretati u centru, a ovo valja.![]()
-
KENJAC
#523 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Ma vidiš ba da se zajebava ! Ne nasjedaj !Logovan wrote:Znači ovo isto kao i okretanje janjeta?Edin H. wrote:Znaci ne valja janje okretati u centru, a ovo valja.![]()
-
KENJAC
#524 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
Halo ba ljudi, jesam li ja ovo dobro cuo ? Rece da se tu vazda okretalo janje za Prvi Maj al , eto posto je sad tu bio papak iz Gorazda, da se zbog toga frka pokrenula !!!Hajvan wrote:
Kaze frka ljevicarima sto su im desnicari ukrali festu !
Jebo me snijeg sa planina ako je "pijaaar" normalan !
A moze li ko meni neupucenom reci ko je doticni "pijaar" ?
- Logovan
#525 Re: Sarajevo grade, šta ti papci rade! :(
KENJAC wrote: Ma vidiš ba da se zajebava ! Ne nasjedaj !