@Nightvision & @Otto :

Podržavam!
@Ramzess & @al_akhisari: Hvala na podršci!

Samo pokušavam biti realna i tolerantna prema svima...
A mogli bi vala i ostali smanjiti nivo bljuvotina... Ovaj forum izgleda dođe k'o psihoterapija, svak istrese šta ga žulja na nekog i svima dobar dan...
Umjesto što napadate Direktnog (ili ga branite od napada), probajte čovjeku dati kakav savjet šta da uradi, pa da se i njemu vrati osmijeh na lice (iliti u postove

). Situacija kroz koju je čovjek prošao je ogavna i nije da se sa njom ispiru usta... Mišljenja sam da njega više ni ne boli sama prevara toliko, koliko ga bole posljedice raspada braka - rasturena porodica, ograničeno imovno stanje, narušeno zdravlje i sl. A to bi mu se isto ili slično dogodilo i da nije bilo upliva treće strane - po njegovim riječima, ovakav kraj se spremao već duže vrijeme. Prevara je bila samo povod, a ne uzrok raspada braka (nešto poput atentata na Ferdinanda i početka I svjetskog rata).
@Direktni
Probaj se malo distancirati od ovakvih tema, barem dok ti ne zaliječe rane... Ovako samo sebi više štetiš. Javljaj se više na temama gdje se muški zezaju... bolja je terapija od otvaranja srca na forumu... vidiš da niko ne voli, niti cijeni iskrenost i tuđu bol. Svi trče onom nasmijanom... niko ga/ju ni ne pita da li smijehom sakriva bol.
Nađi sebi neki hobi, bilo šta što će ti zaokupiti misli pozitivnom energijom, i napravi sam sebi štimung da se unaprijed raduješ tom terminu u kojem provodiš hobi. Okruži se pozitivnim ljudima čijom se energijom i dobrim raspoloženjem možeš nahraniti... vidjećeš da ćeš i ti postati mnogo zanimljiviji i draži okolini i porodici kad te vide sretnog. Puno sreće! (Izvini unaprijed, ako sam ovim ušla preduboko u tvoj privatni život, nije mi zaista bila namjera.)