Ne znam jeste li vas dvojica (ti i onaj tutatutu) vrijedni odgovora ali eto sutra je veliki praznik pa cu biti milostiv.emillio estevez wrote:limeni wrote:Bio danas sa mix drustvom Bosnjaka i Turaka iz Minkena u Duvnu.emillio estevez wrote:Bio danas sa mix drustvom Hrvata i Nijemaca iz Minkena u Zagrebu.
Svabe izjavljuju da emigranti i izbjeglice nisu dobrodosle u Njemacku i kazu bas doslovno
"Bit ce sranja"
Tvornicama se vec pocelo odredjivati koliko emigranata trebaju zaposliti.
Nisu zadovoljni jer ugrozavaju njihov nacin zivota i ekonomsku sigurnost.
Heer Merkel prozivaju da je uzrok navali ...... emigranata u Njemacku.
Itd ....
U svakom slucaju ce napraviti sve da im ne olaksaju .
Turci i Bosnjaci izjavljuju da Hrvati nisu dobrodosli u BiH i kazu bas doslovno
"Bit ce sranja"
Telekomu i ostalim se vec pocelo odredjivati koliko hrvata trebaju zaposliti.
Nisu zadovoljni jer Hrvati ugrozavaju njihov nacin zivota i ekonomsku sigurnost.
Heer Bakira prozivaju da je uzrok navali ...... Hrvata u BiH.
Itd ....
Zalim ti drustvo i tebe jer ste u zabludi velikoj, od mrznje ne vidite okean.![]()
Nije duvno nego Tomislavgrad. I tamo nema Bosnjaka.![]()
Al je manji od Zagreba .
Nego dodjose li Turci sa Bosnjacima u bih ili obrnuto?
Nikoga ovdje ne zanimaju skutorski emigranti u Njemackoj koji su skoro svi iz hercegovine, koji mrze sve sto ima veze sa BiH, kvarite jedan ugledan narod kao Njemce svojim fasizmom svi Njemci koji dolaze nama u Sarajevo su impresionirani i pokazaju veliki civilizacijski nivo. I ne znam zasto se mnogo Srba i Hrvata jezi na pomen jednog casnog naroda kao sto je Turski koji je civilizacija u svakom smislu za balkanska plemena koja su prije Osmanlija skakali po sumi i okretali janje dok igraju kolo. Turska ce doci opet na ove prostore htjeli to mi ili ne.