insomnia78 wrote: Ae
![]()
![]()
![]()
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/te ... latna-voda
Moderator: anex
insomnia78 wrote: Ae
![]()
![]()
![]()
Kako ti poletis da pljuneszateznistub wrote:insomnia78 wrote: Ae
![]()
![]()
![]()
kako si ti samo smijesan i zabavan lik...
nosara wrote:Samo bojkot... drzava ne postoji, na nju nitko ne moze racunat, ali svatko moze bojkotirati hrvatsko smece i hrvatske firme... Ako morate kupovat u konzumu, kupujte bilo cije samo ne njihovo... Samo ostro s tim konjusarima...
Pored marketinga, jako visoku uogu imaju nasi bajni političari i trgovci koji su zbog ličnog interesa spremni nogom nabiti u blato sve sto valja i vrijedi a proizvedeno je u BiH...insomnia78 wrote: Sta mislis, bez obzira na kvalitet vode, koja ce se vise prodavati u svijetu?
Imamo lose kupce a ne distribuciju! Lupite se vise po glavi jer DA KUPAC NE KUPUJE JANU TROVAC JE VISE NE BI NARUCIVAO!!!!!!saiks wrote:Da jedna jana zastupljena po cijeloj bih,znaci svako selo je ima,a nasih 20 proizvodjaca ima,i nemoze nijedan protiv nje. Jel mi toliko losu diistribuciju imamo ili sta
Vjeruj da je itekako moćna! Glupani će odgledati reklamu, pišnuti u gaće i navaliti na proizvod....wolf07 wrote:Ma nije priča o tome šte, ko i koliko može prodati u svijetu!!! Pričamo o tome kakvo smeće NAMA Hrvatska tuši kao "vrhunsku kvalitetu" a mi k'o kakvi blećci! Možeš ti napravit kakvu hoćeš reklamu po kojoj motorno ulje može da se sipa i u kola i u lonac, ali šta misliš koliko će budala skuhati ručak s motornim uljem? Nije ni reklama svemoguća, pogotovo kad se zna pravo stanje stvari, bar mi znamo kakvo je stanje na tržištu vode npr.
pojam dana: product placement. beats by dr. dre su smece od slusalica za cijenu koju placas ali nisi ni priblizno cool ako imas sennheiser ili bose koji ubi kvalitetom za iste pare.insomnia78 wrote:Kako ti poletis da pljuneszateznistub wrote:insomnia78 wrote: Ae
![]()
![]()
![]()
kako si ti samo smijesan i zabavan lik...
Deck'o je pric'o o marketingu i ja sam samo stavio dokaz istog
Sta mislis, bez obzira na kvalitet vode, koja ce se vise prodavati u svijetu?
bumerangss wrote:Imamo lose kupce a ne distribuciju! Lupite se vise po glavi jer DA KUPAC NE KUPUJE JANU TROVAC JE VISE NE BI NARUCIVAO!!!!!!saiks wrote:Da jedna jana zastupljena po cijeloj bih,znaci svako selo je ima,a nasih 20 proizvodjaca ima,i nemoze nijedan protiv nje. Jel mi toliko losu diistribuciju imamo ili sta
Po čemu znaš?wolf07 wrote:Haj' jasno je meni da "Jana" ima moćnija i pametnija merketinška "leđa" i da to obilato koristi u Americi ili Švedskoj. Problem je u tome što i nas "uzimaju" svojim reklamama, a mi znamo da "Jana" nije bolja od "Oaze"!
Niđe, ali niđa veze...Kitrona wrote:Po čemu znaš?wolf07 wrote:Haj' jasno je meni da "Jana" ima moćnija i pametnija merketinška "leđa" i da to obilato koristi u Americi ili Švedskoj. Problem je u tome što i nas "uzimaju" svojim reklamama, a mi znamo da "Jana" nije bolja od "Oaze"!
Ja tvrdim da prosječnog kupca i zagovarača bojkota ovdje ne vodi niti jedan drugi motiv osim sitno-nacionalističkog.
Šta čit'o? Drž'o ga...mad_max_ba wrote: Jel čitate knjige lafe? jes čito crven ban??
Pa objasni - kako ste utvrdili koja je voda kvalitetnija?zateznistub wrote:Niđe, ali niđa veze...Kitrona wrote:Po čemu znaš?wolf07 wrote:Haj' jasno je meni da "Jana" ima moćnija i pametnija merketinška "leđa" i da to obilato koristi u Americi ili Švedskoj. Problem je u tome što i nas "uzimaju" svojim reklamama, a mi znamo da "Jana" nije bolja od "Oaze"!
Ja tvrdim da prosječnog kupca i zagovarača bojkota ovdje ne vodi niti jedan drugi motiv osim sitno-nacionalističkog.
Tebi i sl. kad bi čovjek crtao, đaba bi crtao!Kitrona wrote:
Pa objasni - kako ste utvrdili koja je voda kvalitetnija?