Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

Paul F.

#501 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

A koji je cilj vas trolova ovde ??? Stvarno mi se gadite.
5 0 5

#502 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by 5 0 5 »

dezurni_ucenik wrote: A pazi argumenata ovih dezurnih Safetovih stovatelja "nije cilj prva liga, vec opstanak u drugoj" :lol: :lol: :lol: :lol:
uprava je jasno naznacila. :D (samo jos nije jasno gdje je to naznacila). :lol:
luckylaka

#503 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

Paul F. wrote:A koji je cilj vas trolova ovde ??? Stvarno mi se gadite.
Cilj trolova je da svoje frustracije istresu ovdje ,ovdje je najpogodnije...moderacija ne zalazi.
5 0 5

#504 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by 5 0 5 »

luckylaka wrote: Cilj trolova je da svoje frustracije istresu ovdje ,ovdje je najpogodnije...moderacija ne zalazi.
cilj trolova je da trolaju. npr. kada lazu da je uprava jasno naznacila da je njihov cilj kiseljenje njihovog kluba u sredini drugoligaske tabele. to je jedan primjer trolanja. :lol:
luckylaka

#505 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

Samo da napomenem...ravno godina dana...5 0 5, who is currently on your ignore list, made this post.
insomnia78

#506 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

Safet je, nekako odmah po dolasku izjavio
Ma première question aux dirigeants concernait leurs ambitions. Ils m’ont répondu qu’ils voulaient rapidement retrouver la Ligue 1. C’est cela qui m’a intéressé », annonce l’ancien joueur emblématique du PSG (de 1982 à 1991).
Moje prvo pitanje za upravu kluba bilo je vezano za njihove ambicije. Rekli su mi da bi se sto prije zeljeli vratiti u prvu ligu. To je ono sto me interesuje
Tito_i_Partija

#507 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Tito_i_Partija »

insomnia78 wrote:Safet je, nekako odmah po dolasku izjavio
Ma première question aux dirigeants concernait leurs ambitions. Ils m’ont répondu qu’ils voulaient rapidement retrouver la Ligue 1. C’est cela qui m’a intéressé », annonce l’ancien joueur emblématique du PSG (de 1982 à 1991).
Moje prvo pitanje za upravu kluba bilo je vezano za njihove ambicije. Rekli su mi da bi se sto prije zeljeli vratiti u prvu ligu. To je ono sto me interesuje
Znaci lucky trola. :D
DonEmir

#508 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by DonEmir »

Joj ovog Papeljubca sa avatarom nase legende umislio se da je patriota :( trola li trola...sto najgore druge proziva da su trolovi itd..poziva moderaciju a ovdje je psovao Susicu familiju.. :cry:
5 0 5

#509 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by 5 0 5 »

luckylaka wrote:Samo da napomenem...ravno godina dana...5 0 5, who is currently on your ignore list, made this post.
pa sto citas? :lol: :lol:
Paul F.

#510 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Ovo već mjesec dana stoji na YT. Od 1.28 do 1.50 predsjednik kluba govori o ciljevima. Kaže da treba biti skroman. Reći kako ćemo dominirati bi značilo nepoštovanje velikih klubova koji su u drugoj ligi...
5 0 5

#511 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by 5 0 5 »

Paul F. wrote:Ovo već mjesec dana stoji na YT. Od 1.28 do 1.50 predsjednik kluba govori o ciljevima. Kaže da treba biti skroman. Reći kako ćemo dominirati bi značilo nepoštovanje velikih klubova koji su u drugoj ligi...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AqRfQQuJ8Yw[/youtube
pa cim je safetu dao posao, mora biti skromnih ambicija.
dezurni_ucenik

#512 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by dezurni_ucenik »

5 0 5 wrote:
dezurni_ucenik wrote: A pazi argumenata ovih dezurnih Safetovih stovatelja "nije cilj prva liga, vec opstanak u drugoj" :lol: :lol: :lol: :lol:
Lucky nam je to potvrdio :lol:
DonEmir

#513 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by DonEmir »

dezurni_ucenik wrote:
DonEmir wrote:Opa :lol: vec nakon 3 kola skontali da je ipak cilj ostati u Ligi 2 sa strucnjakom Papet.. :zzzz:
Vjerujte meni strucni ste od ovog strucnjaka.

A pazi argumenata ovih dezurnih Safetovih stovatelja "nije cilj prva liga, vec opstanak u drugoj" :lol: :lol: :lol: :lol:
Ako budu ovi u Evianu pametni dace mu nogu na vrijeme... toliko su se jadnici pojecali tj. po info sa kojim raspolazem imaju najbolji tim u drugoj ligi...a vidi samo 3 boda nakon 3 kola budu li cekali jos sami ce sebi zadati..

Propalu trenersku karijeru mu spasila najjaca rep.BIH...i pored toga zasluzeno u drugoj ligi jer je strucnjak za analiza, ovo je njegov max. druga liga :lol:
dezurni_ucenik

#514 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by dezurni_ucenik »

DonEmir wrote:
dezurni_ucenik wrote:

A pazi argumenata ovih dezurnih Safetovih stovatelja "nije cilj prva liga, vec opstanak u drugoj" :lol: :lol: :lol: :lol:
Ako budu ovi u Evianu pametni dace mu nogu na vrijeme... toliko su se jadnici pojecali tj. po info sa kojim raspolazem imaju najbolji tim u drugoj ligi...a vidi samo 3 boda nakon 3 kola budu li cekali jos sami ce sebi zadati..

Propalu trenersku karijeru mu spasila najjaca rep.BIH...i pored toga zasluzeno u drugoj ligi jer je strucnjak za analiza, ovo je njegov max. druga liga :lol:

Ej udje Evian u prvu ligu, zamisli tek onda luckyjevih argumenata " Sta hocete, on je uveo Evian u prvu ligu". :lol:
insomnia78

#515 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by insomnia78 »

I jos kaze Sajo u istom razgovoru
Entre prendre une équipe de Ligue 2 qui ambitionne de remonter dans l’élite et une équipe de Ligue 1 qui n’a que pour objectif de se maintenir, pour moi il n’y a pas photo. Je choisirai toujours celle qui joue la montée », explique sur le site de l’ETG l’ancien coach de l’AS Cannes
Kada bih morao birati izmedju preuzimanja dvije ekipe, ekipe iz prve lige koja zeli ostati pri sredini ili ekipe iz druge lige koja ima u cilju probiti se u prvu ligu za mene nema dvojbe
Uvijek bih izabrao ekipu koja zeli napredovati, izjavio je bivsi trener AS Cannes-a
DonEmir

#516 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by DonEmir »

insomnia78 wrote:Safet je, nekako odmah po dolasku izjavio
:lol:

Ili ono projekt kluba je da se vrati u 1 ligu to me zanima..a ne zanima me projekt kluba da izbori opstanak u 1ligi... :lol:

Oo Evianu ako uletis ikad u 1 ligu nemoj Safeta.., on puca na vise znaci projekt vratiti klub iz 2 lige u 1 ligu. BOD PO BOD... :?
luckylaka

#517 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

dezurni_ucenik wrote:
DonEmir wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Ej udje Evian u prvu ligu, zamisli tek onda luckyjevih argumenata " Sta hocete, on je uveo Evian u prvu ligu". :lol:
Razocarana Ekipa na okupu :-) Neko prati docek najboljih u europi neko sere bezze. :run:
DonEmir

#518 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by DonEmir »

insomnia78 wrote:I jos kaze Sajo u istom razgovoru
Entre prendre une équipe de Ligue 2 qui ambitionne de remonter dans l’élite et une équipe de Ligue 1 qui n’a que pour objectif de se maintenir, pour moi il n’y a pas photo. Je choisirai toujours celle qui joue la montée », explique sur le site de l’ETG l’ancien coach de l’AS Cannes
Kada bih morao birati izmedju preuzimanja dvije ekipe, ekipe iz prve lige koja zeli ostati pri sredini ili ekipe iz druge lige koja ima u cilju probiti se u prvu ligu za mene nema dvojbe
Uvijek bih izabrao ekipu koja zeli napredovati, izjavio je bivsi trener AS Cannes-a
O tome sam ti vec pisao :lol:

Ko ne zna Safeta i Papeljuce... :shock: :lol:
Kakav je strucnjak vjerujem da su Papeljubci strucni od njega sto se nogometa tice. :zzzz:
DonEmir

#519 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by DonEmir »

luckylaka wrote:Razocarana Ekipa na okupu :-) Neko prati docek najboljih u europi neko sere bezze. :run:
:lol: a jeli...
Eto ja cu ga docekati sutra abd. :bih:
Paul F.

#520 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

5 0 5 wrote:
Paul F. wrote:Ovo već mjesec dana stoji na YT. Od 1.28 do 1.50 predsjednik kluba govori o ciljevima. Kaže da treba biti skroman. Reći kako ćemo dominirati bi značilo nepoštovanje velikih klubova koji su u drugoj ligi...
pa cim je safetu dao posao, mora biti skromnih ambicija.
A maloprije kažeš ovo
Prvo tvrdiš da nije pa onda kao naravno da jeste. Otkači se od mene. Zaglupiću ovde s tobom. Da sam se sa takvima htio bakćati, bio bih socijalni radnik, psihijatar ili vaspitač u obdaništu.
Paul F.

#521 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

dezurni_ucenik wrote:A pazi argumenata ovih dezurnih Safetovih stovatelja "nije cilj prva liga, vec opstanak u drugoj" :lol: :lol: :lol: :lol:
Cilj nije ni jedno ni drugo nepismeni čovječe.
5 0 5

#522 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by 5 0 5 »

Paul F. wrote: Prvo tvrdiš da nije pa onda kao naravno da jeste. Otkači se od mene. Zaglupiću ovde s tobom. Da sam se sa takvima htio bakćati, bio bih socijalni radnik, psihijatar ili vaspitač u obdaništu.
sto si bolan toliko tezak. pa nije ovo tema gdje se moze raspravljati o ozbiljnom fudbalu. safeta ljudi ne postuju, ne zbog toga sto je trenerska neznalica, sto jeste, nego sto je ljigavac i pokvarenjak. moje je da pisem sto god mi je cejf, jer je tema o njemu. meni se zajebava na njegov racun iz gorenavedenih razloga. ne moram se vise tresti gledajuci njegove drugoligaske bravure, kao sto sam kada je trenirao tim koji mi puno znaci. a ne moram vise ni citati idiotluke i vrijedjanja tvog zemljaka, koji nas je optuzivao da smo, nista manje nego cetnici i mrzitelji reprezentacije, jer se nisam slagao sa odlukama, potezima, mutljazama, lazima i tracevima mutavog safeta. ako imas sta reci o pisljivom evijanu, pisi o tome. mene popusti. pogotovo mi se nemoj obarcati sa takvim rijecnikom. nadji se u lackyijem u sijatlu pa tamo laprdajte do mile volje. svakako ste na istom nivou. alahimanet.
Paul F.

#523 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

5 0 5 wrote:
Paul F. wrote: Prvo tvrdiš da nije pa onda kao naravno da jeste. Otkači se od mene. Zaglupiću ovde s tobom. Da sam se sa takvima htio bakćati, bio bih socijalni radnik, psihijatar ili vaspitač u obdaništu.
sto si bolan toliko tezak. pa nije ovo tema gdje se moze raspravljati o ozbiljnom fudbalu. safeta ljudi ne postuju, ne zbog toga sto je trenerska neznalica, sto jeste, nego sto je ljigavac i pokvarenjak. moje je da pisem sto god mi je cejf, jer je tema o njemu. meni se zajebava na njegov racun iz gorenavedenih razloga. ne moram se vise tresti gledajuci njegove drugoligaske bravure, kao sto sam kada je trenirao tim koji mi puno znaci. a ne moram vise ni citati idiotluke i vrijedjanja tvog zemljaka, koji nas je optuzivao da smo, nista manje nego cetnici i mrzitelji reprezentacije, jer se nisam slagao sa odlukama, potezima, mutljazama, lazima i tracevima mutavog safeta. ako imas sta reci o pisljivom evijanu, pisi o tome. mene popusti. pogotovo mi se nemoj obarcati sa takvim rijecnikom. nadji se u lackyijem u sijatlu pa tamo laprdajte do mile volje. svakako ste na istom nivou. alahimanet.
Prvo, ti si mene citirao a ne ja tebe. Drugo, tema o pišljivom Evianu je bila mirna skoro dva dana. Onda sam ja stavio video sa rezimeom zadnje tekme i odmah ste par vas skočili i počeli srati. I ti sad kažeš da ja tebe popustim. Vi treba da shvatite da ovo nije socijalna služba...
5 0 5

#524 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by 5 0 5 »

Paul F. wrote: Prvo, ti si mene citirao a ne ja tebe. Drugo, tema o pišljivom Evianu je bila mirna skoro dva dana. Onda sam ja stavio video sa rezimeom zadnje tekme i odmah ste par vas skočili i počeli srati. I ti sad kažeš da ja tebe popustim. Vi treba da shvatite da ovo nije socijalna služba...
sta ba ja treba da shvatim? ko si ti da mi odredjujes sta cu ja i sta necu. :lol: ako ti se ne svidja sto ljudi pisu ovdje o safetu, razguli. niko ti ovdje nece titrati safetova muda i biti slijep pored svojih ociju, zato sto ste vi u americi zaglavili u 1992. godini i u laznom patriotizmu. u skokovima buraz. :lol: :lol:
Paul F.

#525 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

5 0 5 wrote: safeta ljudi ne postuju, ne zbog toga sto je trenerska neznalica, sto jeste, nego sto je ljigavac i pokvarenjak.
Safeta itekako poštuju ljudi koji ga poznaju a ljigavac i pokvarenjak si ti i opet si to danas potvrdio.
5 0 5 wrote:moje je da pisem sto god mi je cejf, jer je tema o njemu. meni se zajebava na njegov racun iz gorenavedenih razloga. ne moram se vise tresti gledajuci njegove drugoligaske bravure, kao sto sam kada je trenirao tim koji mi puno znaci.
E pa to je to, neuspješan i frustriran čovjek, umjesto sa de normalno liječi, hoće da se zajebava na tuđi račun.
5 0 5 wrote: a ne moram vise ni citati idiotluke i vrijedjanja tvog zemljaka, koji nas je optuzivao da smo, nista manje nego cetnici i mrzitelji reprezentacije, jer se nisam slagao sa odlukama, potezima, mutljazama, lazima i tracevima mutavog safeta.
Ti jesi učestvovao u rušenju atmosfere u reprezentaciji ali neću o tome.
5 0 5 wrote: ako imas sta reci o pisljivom evijanu, pisi o tome. mene popusti.
To i radim ali bolesnici stalno skaču, trolaju i zajebavaju se na tuđi račun.
Locked