već sam sinoć bacio pogled u prvu kad ono nešta avioni kamioni
edit: vidim danas mi forumski rođendan
Moderator: _BataZiv_0809
Tomahawk11 wrote:Ja se ovog sjećam nekog oklopnjaka i čini mi se bio onaj splinter iz twd, dalje nemam blage šta je bilo.
Ma onaj s tojagom, je li se Morgan zove.kakavdanakneiskustvu wrote:Tomahawk11 wrote:Ja se ovog sjećam nekog oklopnjaka i čini mi se bio onaj splinter iz twd, dalje nemam blage šta je bilo.
splinter?
Prilično sam siguran da se Abraham neće pojaviti.burekodsira wrote:pa eto pored Morgana i Dwight koji je u ovoj sezoni pristupio, mogli bi se uskoro pojaviti i Abraham i Eugene... u prijašnjim epizodama ih je Al snimala tj vide se njihova imena na njenim kasetama "Abe/Doctor")... a sad je tu ona caka sa Danielom i kubanskom cigarom koju je dobio od prijatelja koji ih samo puši kad stvari krenu na bolje (Abraham) što znači da su se vjerovatno već sretali
dale cooper wrote:Prilično sam siguran da se Abraham neće pojaviti.burekodsira wrote:pa eto pored Morgana i Dwight koji je u ovoj sezoni pristupio, mogli bi se uskoro pojaviti i Abraham i Eugene... u prijašnjim epizodama ih je Al snimala tj vide se njihova imena na njenim kasetama "Abe/Doctor")... a sad je tu ona caka sa Danielom i kubanskom cigarom koju je dobio od prijatelja koji ih samo puši kad stvari krenu na bolje (Abraham) što znači da su se vjerovatno već sretali
Pa zato i kažem.kakavdanakneiskustvu wrote:dale cooper wrote:Prilično sam siguran da se Abraham neće pojaviti.burekodsira wrote:pa eto pored Morgana i Dwight koji je u ovoj sezoni pristupio, mogli bi se uskoro pojaviti i Abraham i Eugene... u prijašnjim epizodama ih je Al snimala tj vide se njihova imena na njenim kasetama "Abe/Doctor")... a sad je tu ona caka sa Danielom i kubanskom cigarom koju je dobio od prijatelja koji ih samo puši kad stvari krenu na bolje (Abraham) što znači da su se vjerovatno već sretali
ova sadasnja radnja u ftwd je koliko znam nakon smrti abrahama u twd?