Onaj sitni sto jeMyTao wrote:Ako je on kriminalac, a nesto ste trebali uraditi... sta si onda ti?willa wrote:@ It_is_a_Leclerc
Ne razumijem se a nisam ni citao te pravne zavrzlame...ali me boli jednostavno cinjenica da se od kriminalca stvara Edin Dzeko!
Orica poznajem i nesto smo , tamo davno, trebali uraditi.
i znam koji je "jeben" tip.....i znam kako su zavrsili oni "sitni" sa njim....
sta mislite koliko je iz onog fonda "Majke Srebrenice" Oric novca prisvojio?
Uhapšen Naser Orić!
- relativno84
#501 Re: Uhapšen Naser Orić!
- MyTao
#502 Re: Uhapšen Naser Orić!
Njemu je izgleda krivo sto je radio oko onih "kurvi" cijelu noc... kupovao pice u nadi da ce dobiti nesto i onda dosao Naser i odveo sve i sad je zlocinacrelativno84 wrote:Onaj sitni sto jeMyTao wrote:Ako je on kriminalac, a nesto ste trebali uraditi... sta si onda ti?willa wrote:@ It_is_a_Leclerc
Ne razumijem se a nisam ni citao te pravne zavrzlame...ali me boli jednostavno cinjenica da se od kriminalca stvara Edin Dzeko!
sta mislite koliko je iz onog fonda "Majke Srebrenice" Oric novca prisvojio?u toj prici
- relativno84
#503 Re: Uhapšen Naser Orić!
Ah Naser pakasu praviMyTao wrote:
Njemu je izgleda krivo sto je radio oko onih "kurvi" cijelu noc... kupovao pice u nadi da ce dobiti nesto i onda dosao Naser i odveo sve i sad je zlocinac![]()
- MyTao
#504 Re: Uhapšen Naser Orić!
Stvarno mi je zao... Sada kada znam pravi razlog tvoje mrznje prema Naseru, slazem se... treba ga kazniti... Ti se trudio cijelu noc, i onda dodje glupi bosnjak i odvede sve curewilla wrote:Glup si...odlika bosnjaka iz inozemstva!MyTao wrote:
Njemu je izgleda krivo sto je radio oko onih "kurvi" cijelu noc... kupovao pice u nadi da ce dobiti nesto i onda dosao Naser i odveo sve i sad je zlocinac![]()
-
razonoda
#505 Re: Uhapšen Naser Orić!
willa wrote:@ It_is_a_Leclerc
sta mislite koliko je iz onog fonda "Majke Srebrenice" Oric novca prisvojio?
M edjutim jedna je osoba Oric u ratu a druga poslije. Ne bi trebalo mjesati kriminal poslije, sa onim sta je radio 92' ako je ista .
A srbi po obicaju , bacaju carape od zid pa koja se zakaci. Imaju vremena imaju nesto mozga -PA UDRI, pogotovo sad za Ramazan , kad Bosnjaci (valjda) poste, i niko ih u tome ne smije prekinuti.
- Edin H.
#506 Re: Uhapšen Naser Orić!
razonoda wrote:willa wrote:@ It_is_a_Leclerc
sta mislite koliko je iz onog fonda "Majke Srebrenice" Oric novca prisvojio?Puno znas , mogao bi biti pozvan za svjedoka.
M edjutim jedna je osoba Oric u ratu a druga poslije. Ne bi trebalo mjesati kriminal poslije, sa onim sta je radio 92' ako je ista .
A srbi po obicaju , bacaju carape od zid pa koja se zakaci. Imaju vremena imaju nesto mozga -PA UDRI, pogotovo sad za Ramazan , kad Bosnjaci (valjda) poste, i niko ih u tome ne smije prekinuti.
Pa sad, sto mislis da je bio povucen iz Srebrenice?
-
razonoda
#507 Re: Uhapšen Naser Orić!
Pa kad je rat , razne teorije se razbace, a u to vrijeme je moral Bosanaca bio nizak --i kad je odjeknula vijest de su Srpska sela oko Srebrenice --poravnjena--- vjerovatno i iz tog razloga su mozda pretjerali.Mozda to i nije bilo tako --no sve je rekla -kazala.
Sad , kad se sve stisalo,Srbi to koriste , ne bi li sta dobili na bilo kom planu , vezano za Srebrenicu.
Sad , kad se sve stisalo,Srbi to koriste , ne bi li sta dobili na bilo kom planu , vezano za Srebrenicu.
- MyTao
#508 Re: Uhapšen Naser Orić!
Ma nemas ti pojma... Imas 50 godina a ne znas da ne treba nazivati nekoga glupim jer se ne slaze sa tobom, pogotovo sto mlatis u prazno bez ikakvih dokaza. Tuzno da jednu tako matoru konjinu covjek od 27 mora uciti kako se treba ponasati i kako ne mozes nazivati covjeka zlocincem kada je taj isti covjek oslobodjen svih optuzbi. Najtuznije od svega je to sto je razlog svemu tome to sto ti je Naser pokupio picku nekada a ti ostao kao popisan...willa wrote:Ja ne mrzim nikoga i nemam razloga! Sa svojih 50 godina sigurno znam sta je dobro a sta ne!MyTao wrote:Stvarno mi je zao... Sada kada znam pravi razlog tvoje mrznje prema Naseru, slazem se... treba ga kazniti... Ti se trudio cijelu noc, i onda dodje glupi bosnjak i odvede sve curewilla wrote:
Glup si...odlika bosnjaka iz inozemstva!
-
razonoda
#509 Re: Uhapšen Naser Orić!
Sta je tu je. Da stvar bude gora --ratni politicari su trebali otici sa scene i dopustiti novim liderima da grade ono sto je ostalo, zajedno sa Hrvatima i Srbima.willa wrote:Najveca glupost koja je BiH mogla zadesiti je da poslije rata bosnjaci nisu dobili drzavu! Makar ko fildzan!razonoda wrote:Pa kad je rat , razne teorije se razbace, a u to vrijeme je moral Bosanaca bio nizak --i kad je odjeknula vijest de su Srpska sela oko Srebrenice --poravnjena--- vjerovatno i iz tog razloga su mozda pretjerali.Mozda to i nije bilo tako --no sve je rekla -kazala.
Tu je problem! I danas i sutra i za jos 20 godina ce biti ista prica...Ajvatovica, Cevljanovici, Potocari, Sanela , Djeko i
ustase i cetnici!
-
AenemA
#510 Re: Uhapšen Naser Orić!
E sad kad mi nebi bili bezkicmenjaci kakvi jesmo, fino bi i ti nasi silni legalni timovi i umovi sto uzimaju lopatama trebali poceli stancati potjernice za "oslobodiocima" iz Srbije za koje se zna i imaju dokazi da su bili na ratistu u BiH. Naprotiv, nista se nece dogoditi, nema kod nas te svijesti ni politicke volje. Ja ne branim Orica ni u kom smislu, kako kazu gdje ima dima ima i vatre, znaci nije ni njegovo maslo za Ramazana, ali da ga hapsi jedna zemlja koja je vrsila agresiju na BiH za neke zlocine koji su pocinjeni na teritoriju BiH, to je vec apsurd. Uostalom sudili su mu u Hagu i ustanovili da nije kriv, zavrsen slucaj. Ko zna kakve se politicke igre oko ovoga vode, vrijeme ce pokazati.
-
razonoda
#511 Re: Uhapšen Naser Orić!
Nije djaba GORJELA arhiva.(GDJE BILO DOSTA VAZNIH PAPIRA) Niko ni za to nije ni osumnjicen. Naravno, kad ne mozes Srbina uhvatiti , ko rodjen se nasao Fahro, pa ce mo na njemu mrznju iskaliti.AenemA wrote:E sad kad mi nebi bili bezkicmenjaci kakvi jesmo, fino bi i ti nasi silni legalni timovi i umovi sto uzimaju lopatama trebali poceli stancati potjernice za "oslobodiocima" iz Srbije za koje se zna i imaju dokazi da su bili na ratistu u BiH. Naprotiv, nista se nece dogoditi, nema kod nas te svijesti ni politicke volje. Ja ne branim Orica ni u kom smislu, kako kazu gdje ima dima ima i vatre, znaci nije ni njegovo maslo za Ramazana, ali da ga hapsi jedna zemlja koja je vrsila agresiju na BiH za neke zlocine koji su pocinjeni na teritoriju BiH, to je vec apsurd. Uostalom sudili su mu u Hagu i ustanovili da nije kriv, zavrsen slucaj. Ko zna kakve se politicke igre oko ovoga vode, vrijeme ce pokazati.
Tako da Bosanski narod i nije zainteresovan za bilo kakvo hapsenje agresora. Poznata je ona--nemoj me sikirati ili ne dizi mi pritisak.
- MyTao
#512 Re: Uhapšen Naser Orić!
Opet u prazno mlatis... ne poznajes mene... ali tvrdis da imas vise od menewilla wrote:MyTao wrote:
Ma nemas ti pojma... Imas 50 godina a ne znas da ne treba nazivati nekoga glupim jer se ne slaze sa tobom, pogotovo sto mlatis u prazno bez ikakvih dokaza. Tuzno da jednu tako matoru konjinu covjek od 27 mora uciti kako se treba ponasati i kako ne mozes nazivati covjeka zlocincem kada je taj isti covjek oslobodjen svih optuzbi. Najtuznije od svega je to sto je razlog svemu tome to sto ti je Naser pokupio picku nekada a ti ostao kao popisan...
Jarane! Imam vise nego ti i Naser zajedno! (posteno zaradjeno)
Ponavljam, tipa poznajem , poznajem i veze sa srebrenicom, poznajem i smjene sa fakulteta, poznajem i poginule u nesreci nad Zepom, poznajem i divljake iz podrinja koji su stigli...., poznajem i na hiljade sanduka oruzja koje su Amerikanci pod embargom izbacivali , poznajem i sadaku i licemjerstvo i balinluk i sve
SAMO NE POZNAJEM MOJ GRAD!
Ja sam rodjen u Srebrenici (divljak, kako to tvrdis... opet bez dokaza naravno) 95. sam imao 7 godina i imao sam tu srecu da prezivim ono sto se tada desilo u Potocarima. Naser mi je neka familija... ali licno zaboli me ona stvar za njega, nikada tog covjeka nisam vidio u zivotu, ali sam se naslusao prica i prica i mogu ti reci da je on pozitivna licnost medju ljudima koji su svoj zivot riskirali za vrijeme rata kako bi ja i slicni meni prezivjeli. Stvar je u tome sto je ovo vise od Nasera... ovo je pokusaj da se oni koji su klali izjednace sa zrtvama.
-
Mr Majestic
#513 Re: Uhapšen Naser Orić!
Neznam zasto se prepucavate bez veze jer problem Nasera Orica je nesto najjedostavnije sto se moze rijesiti . Treba staviti u cuzu ambasadora Srbije i ostale clanove ambasde , pa sacekati ishod Svajcarskog suda . Ukoliko bude isporucen Srbiji jednostavno ga razmjeniti sa njihovim ambasadorom na Drini a ukoliko ga jednostavno oslobode onda osloboditi i njihovog ambasadora i ostale clanove .
- DoZeN
#514 Re: Uhapšen Naser Orić!
Ne treba se prepirati, Oric nije bitan, on je kao i 95 igrac,jer se znalo sta bi bilo da je Mladic usao u Srebrenicu i nasao Nasera-tip je izvucen
To da je on odbranio Srebrenicu veca je bajka od crvenkapice,Srebrenica bila zasticena zona.
Ove godine je 20 godiina od onoga sto se desilo u Srebrenici,iduce godine bice 21 godina, dolazi Clinton ove jer mu treba zenturaci glasova iduce godine.
Deklaracija isto je nesto sto je nepotrebno
To da je on odbranio Srebrenicu veca je bajka od crvenkapice,Srebrenica bila zasticena zona.
Ove godine je 20 godiina od onoga sto se desilo u Srebrenici,iduce godine bice 21 godina, dolazi Clinton ove jer mu treba zenturaci glasova iduce godine.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#515 Re: Uhapšen Naser Orić!
willa wrote:Najveca glupost koja je BiH mogla zadesiti je da poslije rata bosnjaci nisu dobili drzavu! Makar ko fildzan!razonoda wrote:Pa kad je rat , razne teorije se razbace, a u to vrijeme je moral Bosanaca bio nizak --i kad je odjeknula vijest de su Srpska sela oko Srebrenice --poravnjena--- vjerovatno i iz tog razloga su mozda pretjerali.Mozda to i nije bilo tako --no sve je rekla -kazala.
Tu je problem! I danas i sutra i za jos 20 godina ce biti ista prica...Ajvatovica, Cevljanovici, Potocari, Sanela , Djeko i
ustase i cetnici!
Ti bi treci, a...? E, nece moci!
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#516 Re: Uhapšen Naser Orić!
Svakakvog sranja ti navalja, al' zadnje ti je najvece.DoZeN wrote:Ne treba se prepirati, Oric nije bitan, on je kao i 95 igrac,jer se znalo sta bi bilo da je Mladic usao u Srebrenicu i nasao Nasera-tip je izvucen
- DoZeN
#517 Re: Uhapšen Naser Orić!
sto?Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Svakakvog sranja ti navalja, al' zadnje ti je najvece.DoZeN wrote:Ne treba se prepirati, Oric nije bitan, on je kao i 95 igrac,jer se znalo sta bi bilo da je Mladic usao u Srebrenicu i nasao Nasera-tip je izvucen
-
Ima Bosne_Bice Bosne
#518 Re: Uhapšen Naser Orić!
Uozbilji se.DoZeN wrote:sto?Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Svakakvog sranja ti navalja, al' zadnje ti je najvece.DoZeN wrote:Ne treba se prepirati, Oric nije bitan, on je kao i 95 igrac,jer se znalo sta bi bilo da je Mladic usao u Srebrenicu i nasao Nasera-tip je izvucen
- luckylaka
#519 Re: Uhapšen Naser Orić!
dino1921 wrote:mene je sramota s kakvim debilima djelim zrak i kakvi imbecili zive u nasoj Bosni i Hercegovini, da je optužen u haagu, da jeste ratni zločinac, taj čovjek je HEROJ kao i svi koji su uzeli pušku da BRANE SVOJU DOMOVINU REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU, stid nek' vas bude sto skidate gace da vas trpaju, hrvatima kapa dole za patriotizam i nacionalizam, ugledajte se glupe bošnje...i je*o vas vranješ u šu*ak
https://www.youtube.com/watch?v=XiaiuxyfXds
-
Paul F.
#520 Re: Uhapšen Naser Orić!
Da, i ne samo to. Oni tjeraju takve ko ti da čitaju njihove forume i da pišu postove. Pa gdje to ima ? I onaj Dustaban se oprostio od foruma ali muslimani ne puštaju...willa wrote: Nesto najruznije u ovom dijelu Europe je da dijelimo sudbinu sa primitivnim i zaostalim muslimanima.
Last edited by Paul F. on 22/06/2015 07:44, edited 3 times in total.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#521 Re: Uhapšen Naser Orić!
jbt, ranom zorom opleli 
-
Drinski
#522 Re: Uhapšen Naser Orić!
Ma ti si troll i provokator, cim sam procitao recenicu i sanducima oruzja koje su ameri slali za vrijeme rata, odmah mi je bilo jasno da se radi o RS balavurdiji. Da su ga poslali, sad bi se ovdje slavila bosanska oluja.willa wrote:
Tip je zlocinac i kriminalac ! I pomiri(te) se sa cinjenicom!
Neka ga oslobodi cijelo svjetsko tuzilastvo, onaj ko ga poznaje reci ce da je "pizda"!
..
-
Cohers
#523 Re: Uhapšen Naser Orić!
I prvu i drugu optužnicu protiv Nasera Orića napisao je isti onaj Izetbegović koji je komandanta GŠ ARBiH, Rasima Delića, proglasio, ratnim zločincem. Naravno, da bi realizirao bosnocid, sotonizacija Bosne i Bošnjana je u osnovi Izetbegovićeve kvislinškokriminalne misije. Na nesreću Bosne i Bošnjana, prevashodno zahvaljujući žrtvama dželat je član Presjedništva BiH.MyTao wrote:willa wrote:MyTao wrote:
Opet u prazno mlatis... ne poznajes mene... ali tvrdis da imas vise od mene(kao da je bitno koliko ko ima, ali eto...) Znaci da lazes... kako sad da te neko uzme za ozibljno kad pricas? Jbt 50 ti je godina, valjda bi trebao znati do sada da za sve sto tvrdis moras imati dokaze, a ne, znam ja ovo znam ja ono, ja vidio ja cuo... ja ja ja ja ja!!
Ja sam rodjen u Srebrenici (divljak, kako to tvrdis... opet bez dokaza naravno) 95. sam imao 7 godina i imao sam tu srecu da prezivim ono sto se tada desilo u Potocarima. Naser mi je neka familija... ali licno zaboli me ona stvar za njega, nikada tog covjeka nisam vidio u zivotu, ali sam se naslusao prica i prica i mogu ti reci da je on pozitivna licnost medju ljudima koji su svoj zivot riskirali za vrijeme rata kako bi ja i slicni meni prezivjeli. Stvar je u tome sto je ovo vise od Nasera... ovo je pokusaj da se oni koji su klali izjednace sa zrtvama.
-
sumirprimus
#524 Re: Uhapšen Naser Orić!
rece frajko iz 115te kako sam kaje,naĆi nema dalje...Drinski wrote:Ma ti si troll i provokator, cim sam procitao recenicu i sanducima oruzja koje su ameri slali za vrijeme rata, odmah mi je bilo jasno da se radi o RS balavurdiji. Da su ga poslali, sad bi se ovdje slavila bosanska oluja.willa wrote:
Tip je zlocinac i kriminalac ! I pomiri(te) se sa cinjenicom!
Neka ga oslobodi cijelo svjetsko tuzilastvo, onaj ko ga poznaje reci ce da je "pizda"!
..
-
Drinski
#525 Re: Uhapšen Naser Orić!
I ti si znaci pristalica ideja citiranog forumasa o prljavim muslimanima i o tome da je ARBIH za vrijeme rata dobivala oruzje od USA armije? Ili ti je samo sujeta povrijedjena?