Srećom, Damir ima malo drugačiju glavu.
Sretno, kakogod.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Ja u klin, ti u drvo....pa nece izaci sa tim stavom, izaci ce sa stavom da pobijedi.Banksy wrote:Ma ja, najbolje je da izađe sa stavom neka osvojim jedan set, to bi bio uspjeh ...
Sretno, kakogod.
Istina, moja greska. Ako izgubi od Fed-a, ostat 88. mjestu sa 583 bodova. Ako ga dobije ide na 73. mjesto sa 673 bodova. Naravno dosta zavisi i od drugih igraca koji su blizu Damira na ATP listi i koji igraju jos na RnG (Sela, Gulbis itd.).shake69 wrote:Nije tacno, gore sam pojasnio.elixiaboy wrote:Sa 88. na 73. mjesto.limeni wrote:SVAKA CAST DAMIRE!![]()
Federer je veliki favorit i neka osvoji jedan set, to bi bio uspjeh.
Koliko ce dobiti ovom pobjedom, mislim jel realno ocekivati skok na atp listi?
Hvala za info, pratiti cu bas kad je i nadam se da ce biti zadnji mec tog dana da uhvatim malo i uzivo.Lunetina wrote:Tek će se znati sutra u toku/krajem dana. Nema još uvijek rasporeda ni za sutrašnje mečeve.sadmire wrote:
Zna li neko kada se tacno igra?
pri ovome sam mislio na navijače pogotovo one zanosne...Banksy wrote: Naravno da ne treba. Da se sportisti vode tim motom, ostali bi u Vratniku, svi.
sadmire wrote:Hvala za info, pratiti cu bas kad je i nadam se da ce biti zadnji mec tog dana da uhvatim malo i uzivo.Lunetina wrote:Tek će se znati sutra u toku/krajem dana. Nema još uvijek rasporeda ni za sutrašnje mečeve.sadmire wrote:
Zna li neko kada se tacno igra?
I jos nesto: Dzumhur vec sada ima dva treca kola na grand slam turnirima, sto nekim solidnim teniserima nije poslo za rukom cijelu karijeru. A mozda u buducnosti bude i neko dalje kolo, u tenisu su se starosne granice pomjerile i on moze jos napredovati.
najvaznije je biti realan. meni je roger najbolji teniser svih vremena, damir je nas, jos i zeljovac i volio bih da pobijedi nas damir. sretno mu. ali realnost je realnost.Banksy wrote:Ma ja, najbolje je da izađe sa stavom neka osvojim jedan set, to bi bio uspjeh ...
Sretno, kakogod.
Da se ne zanosimo, RF je igrao 5 finala RnR a damiru je ovo drugi put da je u trecem kolu...čisto reda veličine...nuki_cika wrote:Ako je federer igdje slab ,to je na zemljanim podlogama,tako da su mu sanse drasticno vece nego sto bile na betonu ili na travi
Je li ovo tvoja stranica @for... mislim @necko?
Jebo on nanu u usta...Kaze glupan, dobro je da i manje zemlje imaju dobre igrace, kao Bosna, Srbija, Kipar...
Eto te tipični forumaš vagaš svaku riječ... A na karti smo tu neđeKaligrafija wrote:Jebo on nanu u usta...Kaze glupan, dobro je da i manje zemlje imaju dobre igrace, kao Bosna, Srbija, Kipar...
Bosna i Hercegovina Povrsina
- ukupno 51,197 km2 (127.)
Srbija Površina 115 . po veličini
- ukupno 77.474 km2
Švicarska Površina
- Ukupno 41,285 (136.)
Ako cemo gledat kao sportske nacije u svim sportovima, uzimajuci i rezultate bivse Yu i Srbija i Bosna i Hercegovina su uspjesnije od Švicarske (pogotovo Srbija)...! Supak onaj nadmeni... Ako ga ne pobijedi Dzumi nek nadmeno govno ubije Novak...Pu pu pu Serem mu se u banke...
U par milimetara na karti...rece plavusa...Reisova wrote:Eto te tipični forumaš vagaš svaku riječ... A na karti smo tu neđeKaligrafija wrote:Jebo on nanu u usta...Kaze glupan, dobro je da i manje zemlje imaju dobre igrace, kao Bosna, Srbija, Kipar...
- ukupno 77.474 km2
Švicarska Površina
- Ukupno 41,285 (136.)
Ako cemo gledat kao sportske nacije u svim sportovima, uzimajuci i rezultate bivse Yu i Srbija i Bosna i Hercegovina su uspjesnije od Švicarske (pogotovo Srbija)...! Supak onaj nadmeni... Ako ga ne pobijedi Dzumi nek nadmeno govno ubije Novak...Pu pu pu Serem mu se u banke...
Pa prvo je spomenuo SvicarskuKaligrafija wrote:Jebo on nanu u usta...Kaze glupan, dobro je da i manje zemlje imaju dobre igrace, kao Bosna, Srbija, Kipar...
- ukupno 77.474 km2
Švicarska Površina
- Ukupno 41,285 (136.)
Po cemu je nemjerljiv!? To sto je citav svijet ratovao i ginuo u dva Svjetska rata, a oni muda hladili... Eto ti samo jedan banalan primjer gdje smo doprinijeli civilizaciji... Kakva su sila bili u smislu kolonizacije...!? Nikakva! Sta jos!' Nista! Imaju sefove i satove i cokolade!? Civilizacijski nemjerljivo...lol...Sta su oni bili, papinska garda i sta jos...!? A ovo za sport si lupio kao Maksim po diviziji...Mozda u alpskom skijanju jedino...!dr socrates wrote:Rože Federer je je vjerovatno najbolji teniser svih vremena i ima njegovi rezultati mu daju za pravo da bude i arogantan i nadmen.
Veličina neke zemlje se ne gleda po teritoriji i broju stanovnika već po njenom doprinosu civilizaciji uopšte, a gledajući po tome značaj Švajcarske je zaista veliki.
Ako govorimo o sportu Švajcarska je ispred Srbije sigurno, a poređenje sa BiH je apsolutno nebulozno jer mi nemamo nikakvih ozbiljnijih sportskih uspjeha.
A sta su to oni izumili osim sata sa kukavicom ?dr socrates wrote:Rože Federer je je vjerovatno najbolji teniser svih vremena i njegovi rezultati mu daju za pravo da bude i arogantan i nadmen.
Veličina neke zemlje se ne gleda po teritoriji i broju stanovnika već po njenom doprinosu civilizaciji uopšte, a gledajući po tome značaj Švajcarske je zaista veliki.
Ako govorimo o sportu Švajcarska je ispred Srbije sigurno, a poređenje sa BiH je apsolutno nebulozno jer mi nemamo nikakvih ozbiljnijih sportskih uspjeha.