Sta kaze Bakir za ovo?walk_M-A-N wrote:"Opet ćemo klati". Ohrabrili ih debili presudom.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/296 ... enicu.html
ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
- Connaisseur Karlin
#501 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
- ABH017
#502 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ja bih radije pitao šta Mladen kaže na ovo, jer on dolazi iz ovog "veselog i bajkovitog" entiteta i naroda.. A onda i šta kaže Dragan, jer nemalo stoji na strani ovakve politike.. Za Bakira znam šta će reći, i od njega očekujem da objasni divljanje po njegovom toru.
Očekivati od Bakira objašnjenje za divljanje četničkih hordi i neiživljenih đikana sa brda, po Srebrenici je, manje-više, neumjesno, koliki god on lopov i kriminalac bio i koliko god mu se imalo prigovoriti za nebrigu o Bošnjacima povratnicima na tlo manjeg entiteta.
Očekivati od Bakira objašnjenje za divljanje četničkih hordi i neiživljenih đikana sa brda, po Srebrenici je, manje-više, neumjesno, koliki god on lopov i kriminalac bio i koliko god mu se imalo prigovoriti za nebrigu o Bošnjacima povratnicima na tlo manjeg entiteta.
- Connaisseur Karlin
#503 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Upravo je to bio razlog mog prethodnog komentara.ABH017 wrote:Ja bih radije pitao šta Mladen kaže na ovo, jer on dolazi iz ovog "veselog i bajkovitog" entiteta i naroda.. A onda i šta kaže Dragan, jer nemalo stoji na strani ovakve politike.. Za Bakira znam šta će reći, i od njega očekujem da objasni divljanje po njegovom toru.
- Ramzess Veliki
#504 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
"Glasajte za SDA, samo vas mi možemo braniti."Connaisseur Karlin wrote:Sta kaze Bakir za ovo?walk_M-A-N wrote:"Opet ćemo klati". Ohrabrili ih debili presudom.
Ljudi ba, sve je ovo namješteno da se zadrže nacionalisti na vlasti i da ne uđemo u Evropu.
- Connaisseur Karlin
#505 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Zato su odlasci iz BiH jos uvijek aktuelni.Ramzess Veliki wrote:"Glasajte za SDA, samo vas mi možemo braniti."Connaisseur Karlin wrote:Sta kaze Bakir za ovo?walk_M-A-N wrote:"Opet ćemo klati". Ohrabrili ih debili presudom.
Ljudi ba, sve je ovo namješteno da se zadrže nacionalisti na vlasti i da ne uđemo u Evropu.
- Ramzess Veliki
#506 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Nego šta. Malo što nas trpaju u nacionalizam i međusobnu mržnju, još smo postali roblje novopečenim kapitalistima.Connaisseur Karlin wrote:Zato su odlasci iz BiH jos uvijek aktuelni.Ramzess Veliki wrote:"Glasajte za SDA, samo vas mi možemo braniti."
- Ramzess Veliki
#507 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
A da su četničići neka prijetnja ... taman posla, jedva čekam da se otvori sezona lova na te životinje. 
- Connaisseur Karlin
#508 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Bolje je biti rob kapitalistima umjesto rob nacionalistima bez mrvica kruha u dzepu.Od have se ne zivi!Ramzess Veliki wrote:Nego šta. Malo što nas trpaju u nacionalizam i međusobnu mržnju, još smo postali roblje novopečenim kapitalistima.Connaisseur Karlin wrote:Zato su odlasci iz BiH jos uvijek aktuelni.Ramzess Veliki wrote:"Glasajte za SDA, samo vas mi možemo braniti."
Nama vani je super.
- Ramzess Veliki
#509 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Znaaam, i neka vas tamo, treba neko i nas dočekati ...Connaisseur Karlin wrote: Nama vani je super.
- Connaisseur Karlin
#510 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ovo je obicno samozavravanje vecine vas koji ste sebe uvjerili da cetnici nisu opasni! Cetnistvo se ispoljava na vise nacina!Ramzess Veliki wrote:A da su četničići neka prijetnja ... taman posla, jedva čekam da se otvori sezona lova na te životinje.
- Connaisseur Karlin
#511 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
BujrumRamzess Veliki wrote:Znaaam, i neka vas tamo, treba neko i nas dočekati ...Connaisseur Karlin wrote: Nama vani je super.![]()
- Ramzess Veliki
#512 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Oni su meni samo poželjna lovina na prednjem nišanu.Connaisseur Karlin wrote:Ovo je obicno samozavravanje vecine vas koji ste sebe uvjerili da cetnici nisu opasni! Cetnistvo se ispoljava na vise nacina!Ramzess Veliki wrote:A da su četničići neka prijetnja ... taman posla, jedva čekam da se otvori sezona lova na te životinje.
Odakle taj strah od smrdonja ... radi brada? Mogli su klati samo one što su se predali.
Nažalost zakon zabranjuje lov na bradate životinje koje imaju ličnu iskaznicu ... kažu da se administrativno vode kao i drugi ljudi.
- Connaisseur Karlin
#513 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Jesu ti pozeljni na nisanu,ali na forumu,onako virtuelno,figure of speech ,a to je sve sto mozes uraditiRamzess Veliki wrote:Oni su meni samo poželjna lovina na prednjem nišanu.Connaisseur Karlin wrote:Ovo je obicno samozavravanje vecine vas koji ste sebe uvjerili da cetnici nisu opasni! Cetnistvo se ispoljava na vise nacina!Ramzess Veliki wrote:A da su četničići neka prijetnja ... taman posla, jedva čekam da se otvori sezona lova na te životinje.
Odakle taj strah od smrdonja ... radi brada? Mogli su klati samo one što su se predali.
Strah od bradatih koljaca je opravadan,a postojanje cetnicke ideologije u glavama i bez brade je jos opasnija cinjenica!
Ja ne vjerujem nikome od vas da nemate ni zrno neugodnosti i straha od istih.
- Ramzess Veliki
#514 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Kako bi vjerovatno rekao Kapetan Gradaščević da je nekom srećom po nas živ, ili da ga se klonira: "Bojim ih se k'o dorata svoga"Connaisseur Karlin wrote: Jesu ti pozeljni na nisanu,ali na forumu,onako virtuelno,figure of speech ,a to je sve sto mozes uraditi![]()
Strah od bradatih koljaca je opravadan,a postojanje cetnicke ideologije u glavama i bez brade je jos opasnija cinjenica!
- Ramzess Veliki
#515 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Četnička mitologija i jeste stvaranje straha kod drugih, ali neki od nas ih gledamo upravo onakvim kakvi jesu - bezvrijednim smrdljivim bradatim spodobama. Nikako drugačije.Ramzess Veliki wrote:Kako bi vjerovatno rekao Kapetan Gradaščević da je nekom srećom po nas živ, ili da ga se klonira: "Bojim ih se k'o dorata svoga"Connaisseur Karlin wrote: Jesu ti pozeljni na nisanu,ali na forumu,onako virtuelno,figure of speech ,a to je sve sto mozes uraditi![]()
-
hizo ramidovic
#516 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
лако вам је причати овако преко интернета јер нисте видели четничко херојство на делу.
- Connaisseur Karlin
#517 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Pa ko je ubijao civile u drugom sv. ratu i u ratu u BiH? Ljubitelji cetnicke mitologije,ali glavom i bradom isti su ubijali!Ramzess Veliki wrote: Četnička mitologija i jeste stvaranje straha kod drugih, ali neki od nas ih gledamo upravo onakvim kakvi jesu - bezvrijednim smrdljivim bradatim spodobama. Nikako drugačije.
-
taxidriver
#518 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
@Ramzes,
Pridružujem se tvome pozivu stoci..
Ali ovaj put malo drugačije i pametnije ...posebno sada kada su se promijenila "pravila i običaji" ratovanja.
Pozdrav domovini!
Ali ovaj put malo drugačije i pametnije ...posebno sada kada su se promijenila "pravila i običaji" ratovanja.
Pozdrav domovini!
Last edited by taxidriver on 01/04/2016 15:39, edited 1 time in total.
- Tesla10
#519 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Gledaj teme i naslova. Jok eto nisu prijetnja već su naši saveznici
. Zatvaraj ove gluposti administratoru!
- Connaisseur Karlin
#520 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Tema ima efekta,tacnije na mene ima,jer tek sad sam primjetila kako i koliko osoba (narocito starijih generacija) iz BiH su ujvereni da su cetnici obicni folklorasi!Tesla10 wrote:Gledaj teme i naslova. Jok eto nisu prijetnja već su naši saveznici. Zatvaraj ove gluposti administratoru!
Nije ni cudo sto mladi u BiH danas nemaju pojma o cetnickim zrtvama! Dovoljno je da citaju poneki clanak i komentare na temi i prihvate "cinjenicu" da su centici p****!
Izgubjeni zivot osoba od strane cetnickih koljaca je upravo pisanjem pojedinaca na temi postao,na zalost,nebitan! Uzas!
- Ramzess Veliki
#521 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Drugo poluvrijeme pod povoljnijim okolnostima.taxidriver wrote:@Ramzes,
Pozdrav domovini!
Sjećam se kad su nama dolazili engleski oficiri i držali nam časove iz poštivanja Ženevske konvencije, Braco ih pita:
- "A da li ovo predajete i drugoj strani?"
- "Ne, oni neće da to slušaju."
- "Pa nemojte onda ni nama predavati, posebno ako vi niste poštovali Konvenciju na Folklandskim ostrvima."
Pozdrav domovini.
- Ramzess Veliki
#522 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Ma oni su male mace, neka nama vehabija ...Connaisseur Karlin wrote:Tema ima efekta,tacnije na mene ima,jer tek sad sam primjetila kako i koliko osoba (narocito starijih generacija) iz BiH su ujvereni da su cetnici obicni folklorasi!Tesla10 wrote:Gledaj teme i naslova. Jok eto nisu prijetnja već su naši saveznici. Zatvaraj ove gluposti administratoru!
Nije ni cudo sto mladi u BiH danas nemaju pojma o cetnickim zrtvama! Dovoljno je da citaju poneki clanak i komentare na temi i prihvate "cinjenicu" da su centici p****!
Izgubjeni zivot osoba od strane cetnickih koljaca je upravo pisanjem pojedinaca na temi postao,na zalost,nebitan! Uzas!
- Connaisseur Karlin
#523 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Zato imamo dvije ,sa razlogom,odvojene teme o cetnicima i vehabijama: to su grupe,koje imaju drugacije idologije,porijeklo,istoriju dijele nesto zajednicko: ubijanje civila!!! Obe grupe su ostavile krvave mrlje u analima istorije.Ramzess Veliki wrote:Ma oni su male mace, neka nama vehabija ...Connaisseur Karlin wrote:Tema ima efekta,tacnije na mene ima,jer tek sad sam primjetila kako i koliko osoba (narocito starijih generacija) iz BiH su ujvereni da su cetnici obicni folklorasi!Tesla10 wrote:Gledaj teme i naslova. Jok eto nisu prijetnja već su naši saveznici. Zatvaraj ove gluposti administratoru!
Kontrirati vehabijama cetnike ili cetnike vehabijama je totalno neozbiljno!
- Ramzess Veliki
#524 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Hajde, ne uzimaj sve toliko ozbiljno.Connaisseur Karlin wrote:
Kontrirati vehabijama cetnike ili cetnike vehabijama je totalno neozbiljno!
-
sumirprimus
#525 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?
Pa i oni su od krvi i mesa...