ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Connaisseur Karlin

#501 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by Connaisseur Karlin »

walk_M-A-N wrote:"Opet ćemo klati". Ohrabrili ih debili presudom.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/296 ... enicu.html
Sta kaze Bakir za ovo? :roll:
ABH017

#502 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by ABH017 »

Ja bih radije pitao šta Mladen kaže na ovo, jer on dolazi iz ovog "veselog i bajkovitog" entiteta i naroda.. A onda i šta kaže Dragan, jer nemalo stoji na strani ovakve politike.. Za Bakira znam šta će reći, i od njega očekujem da objasni divljanje po njegovom toru.
Očekivati od Bakira objašnjenje za divljanje četničkih hordi i neiživljenih đikana sa brda, po Srebrenici je, manje-više, neumjesno, koliki god on lopov i kriminalac bio i koliko god mu se imalo prigovoriti za nebrigu o Bošnjacima povratnicima na tlo manjeg entiteta.
Connaisseur Karlin

#503 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

ABH017 wrote:Ja bih radije pitao šta Mladen kaže na ovo, jer on dolazi iz ovog "veselog i bajkovitog" entiteta i naroda.. A onda i šta kaže Dragan, jer nemalo stoji na strani ovakve politike.. Za Bakira znam šta će reći, i od njega očekujem da objasni divljanje po njegovom toru.
Očekivati od Bakira objašnjenje za divljanje četničkih hordi i neiživljenih đikana sa brda, po Srebrenici je, manje-više, neumjesno, koliki god on lopov i kriminalac bio i koliko god mu se imalo prigovoriti za nebrigu o Bošnjacima povratnicima na tlo manjeg entiteta.
Upravo je to bio razlog mog prethodnog komentara. ;-) Nebriga za muslimane iz dodikove republike! Tebi je to normlano.!!! To je najstrasniji dio izjave!!! :run:
Ramzess Veliki

#504 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

Connaisseur Karlin wrote:
"Glasajte za SDA, samo vas mi možemo braniti."

Ljudi ba, sve je ovo namješteno da se zadrže nacionalisti na vlasti i da ne uđemo u Evropu.
Connaisseur Karlin

#505 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Ramzess Veliki wrote:
"Glasajte za SDA, samo vas mi možemo braniti."

Ljudi ba, sve je ovo namješteno da se zadrže nacionalisti na vlasti i da ne uđemo u Evropu.
Zato su odlasci iz BiH jos uvijek aktuelni.
Ramzess Veliki

#506 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

Ramzess Veliki wrote:"Glasajte za SDA, samo vas mi možemo braniti."

Nego šta. Malo što nas trpaju u nacionalizam i međusobnu mržnju, još smo postali roblje novopečenim kapitalistima.
Ramzess Veliki

#507 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

A da su četničići neka prijetnja ... taman posla, jedva čekam da se otvori sezona lova na te životinje. :thumbup:
Connaisseur Karlin

#508 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Ramzess Veliki wrote:
Ramzess Veliki wrote:"Glasajte za SDA, samo vas mi možemo braniti."

Nego šta. Malo što nas trpaju u nacionalizam i međusobnu mržnju, još smo postali roblje novopečenim kapitalistima.
Bolje je biti rob kapitalistima umjesto rob nacionalistima bez mrvica kruha u dzepu.Od have se ne zivi!

Nama vani je super.
Ramzess Veliki

#509 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

Connaisseur Karlin wrote: Nama vani je super.
Znaaam, i neka vas tamo, treba neko i nas dočekati ... :lol: :thumbup:
Connaisseur Karlin

#510 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Ramzess Veliki wrote:A da su četničići neka prijetnja ... taman posla, jedva čekam da se otvori sezona lova na te životinje. :thumbup:
Ovo je obicno samozavravanje vecine vas koji ste sebe uvjerili da cetnici nisu opasni! Cetnistvo se ispoljava na vise nacina!
Connaisseur Karlin

#511 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Ramzess Veliki wrote:
Connaisseur Karlin wrote: Nama vani je super.
Znaaam, i neka vas tamo, treba neko i nas dočekati ... :lol: :thumbup:
Bujrum :)
Ramzess Veliki

#512 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

Ramzess Veliki wrote:A da su četničići neka prijetnja ... taman posla, jedva čekam da se otvori sezona lova na te životinje. :thumbup:
Ovo je obicno samozavravanje vecine vas koji ste sebe uvjerili da cetnici nisu opasni! Cetnistvo se ispoljava na vise nacina!
Oni su meni samo poželjna lovina na prednjem nišanu. :D
Odakle taj strah od smrdonja ... radi brada? Mogli su klati samo one što su se predali.
Nažalost zakon zabranjuje lov na bradate životinje koje imaju ličnu iskaznicu ... kažu da se administrativno vode kao i drugi ljudi. :sad:
Connaisseur Karlin

#513 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Ramzess Veliki wrote:
Oni su meni samo poželjna lovina na prednjem nišanu. :D
Odakle taj strah od smrdonja ... radi brada? Mogli su klati samo one što su se predali.
Jesu ti pozeljni na nisanu,ali na forumu,onako virtuelno,figure of speech ,a to je sve sto mozes uraditi :D

Strah od bradatih koljaca je opravadan,a postojanje cetnicke ideologije u glavama i bez brade je jos opasnija cinjenica!

Ja ne vjerujem nikome od vas da nemate ni zrno neugodnosti i straha od istih. ;-)
Ramzess Veliki

#514 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

Connaisseur Karlin wrote: Jesu ti pozeljni na nisanu,ali na forumu,onako virtuelno,figure of speech ,a to je sve sto mozes uraditi :D

Strah od bradatih koljaca je opravadan,a postojanje cetnicke ideologije u glavama i bez brade je jos opasnija cinjenica!

Ja ne vjerujem nikome od vas da nemate ni zrno neugodnosti i straha od istih. ;-)
Kako bi vjerovatno rekao Kapetan Gradaščević da je nekom srećom po nas živ, ili da ga se klonira: "Bojim ih se k'o dorata svoga"
Ramzess Veliki

#515 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

Ramzess Veliki wrote:
Connaisseur Karlin wrote: Jesu ti pozeljni na nisanu,ali na forumu,onako virtuelno,figure of speech ,a to je sve sto mozes uraditi :D

Kako bi vjerovatno rekao Kapetan Gradaščević da je nekom srećom po nas živ, ili da ga se klonira: "Bojim ih se k'o dorata svoga"
Četnička mitologija i jeste stvaranje straha kod drugih, ali neki od nas ih gledamo upravo onakvim kakvi jesu - bezvrijednim smrdljivim bradatim spodobama. Nikako drugačije.
hizo ramidovic

#516 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by hizo ramidovic »

лако вам је причати овако преко интернета јер нисте видели четничко херојство на делу.
Connaisseur Karlin

#517 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Ramzess Veliki wrote: Četnička mitologija i jeste stvaranje straha kod drugih, ali neki od nas ih gledamo upravo onakvim kakvi jesu - bezvrijednim smrdljivim bradatim spodobama. Nikako drugačije.
Pa ko je ubijao civile u drugom sv. ratu i u ratu u BiH? Ljubitelji cetnicke mitologije,ali glavom i bradom isti su ubijali!
taxidriver

#518 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by taxidriver »

@Ramzes,

Pridružujem se tvome pozivu stoci..
Ali ovaj put malo drugačije i pametnije ...posebno sada kada su se promijenila "pravila i običaji" ratovanja.
Pozdrav domovini!
Last edited by taxidriver on 01/04/2016 15:39, edited 1 time in total.
Tesla10

#519 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by Tesla10 »

Gledaj teme i naslova. Jok eto nisu prijetnja već su naši saveznici :roll: . Zatvaraj ove gluposti administratoru!
Connaisseur Karlin

#520 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Tesla10 wrote:Gledaj teme i naslova. Jok eto nisu prijetnja već su naši saveznici :roll: . Zatvaraj ove gluposti administratoru!
Tema ima efekta,tacnije na mene ima,jer tek sad sam primjetila kako i koliko osoba (narocito starijih generacija) iz BiH su ujvereni da su cetnici obicni folklorasi!
Nije ni cudo sto mladi u BiH danas nemaju pojma o cetnickim zrtvama! Dovoljno je da citaju poneki clanak i komentare na temi i prihvate "cinjenicu" da su centici p****!
Izgubjeni zivot osoba od strane cetnickih koljaca je upravo pisanjem pojedinaca na temi postao,na zalost,nebitan! Uzas! :roll:
Ramzess Veliki

#521 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

taxidriver wrote:@Ramzes,

Pridružujem se tvome pozivu stoci..
Ali ovaj put malo drugačije i pametnije ...posebno sada kada su se promijenila "pravila i običaji" ratovanja.
Pozdrav domovini!
Drugo poluvrijeme pod povoljnijim okolnostima. :D
Sjećam se kad su nama dolazili engleski oficiri i držali nam časove iz poštivanja Ženevske konvencije, Braco ih pita:
- "A da li ovo predajete i drugoj strani?"
- "Ne, oni neće da to slušaju."
- "Pa nemojte onda ni nama predavati, posebno ako vi niste poštovali Konvenciju na Folklandskim ostrvima."
Pozdrav domovini. :thumbup:
Ramzess Veliki

#522 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

Tesla10 wrote:Gledaj teme i naslova. Jok eto nisu prijetnja već su naši saveznici :roll: . Zatvaraj ove gluposti administratoru!
Tema ima efekta,tacnije na mene ima,jer tek sad sam primjetila kako i koliko osoba (narocito starijih generacija) iz BiH su ujvereni da su cetnici obicni folklorasi!
Nije ni cudo sto mladi u BiH danas nemaju pojma o cetnickim zrtvama! Dovoljno je da citaju poneki clanak i komentare na temi i prihvate "cinjenicu" da su centici p****!
Izgubjeni zivot osoba od strane cetnickih koljaca je upravo pisanjem pojedinaca na temi postao,na zalost,nebitan! Uzas! :roll:
Ma oni su male mace, neka nama vehabija ... :D
Connaisseur Karlin

#523 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Ramzess Veliki wrote:
Ma oni su male mace, neka nama vehabija ... :D
Zato imamo dvije ,sa razlogom,odvojene teme o cetnicima i vehabijama: to su grupe,koje imaju drugacije idologije,porijeklo,istoriju dijele nesto zajednicko: ubijanje civila!!! Obe grupe su ostavile krvave mrlje u analima istorije.

Kontrirati vehabijama cetnike ili cetnike vehabijama je totalno neozbiljno!
Ramzess Veliki

#524 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

Kontrirati vehabijama cetnike ili cetnike vehabijama je totalno neozbiljno!
Hajde, ne uzimaj sve toliko ozbiljno. :thumbup:
sumirprimus

#525 Re: ČETNICI - prijetnja BIH ili ne?

Post by sumirprimus »

Pa i oni su od krvi i mesa... :mrgreen:
Post Reply