men se obracas?smaras opet.Duka Dizel wrote:
.
Rehabilitovan Draža Mihailović
-
sumirprimus
#501 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
- muha_sa
#502 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
kolega--molim te ne pobijaj cojka--cojk cinjenicama barata a ne ono odokativno ofrlje.sumirprimus wrote:men se obracas?smaras opet.Duka Dizel wrote:
.
-
aktivacija
#503 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
Mada već unaprijed znam odgovor: govoriš iz mentalnog zatvora vjerske indoktrinacije.[/quote]L u c i f e r wrote: Seksualna orjentacija je svačija privatna stvar i ljudsko pravo, te nije ni na koji način uporediva sa četničkim zlom.
Zatvor - ne zatvor, vjera Islam je jedini bastion svakoj vrsti nemorala i devijacije ljudske psihe. Kontam vec tvoj stav po tom pitanju, tako da nema fajde za raspravom.
Dakle, da se vratim na temu....ne podrzavam cetnistvo u bilo kojoj formi, cak ni kao folklor, kako to onaj cetnik, u emisiji islamofobne federalne televizije sa duskom jurisic, rece, na komentar o problemu okupljanja uniformisanih cetnika po Bosni.
- madner
#504 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
Sud donio odluku
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#505 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
a u pantalonicama djepna izdanja kako raznjet komšHiju pa sebe...hizo ramidovic wrote:e, duka dizes moj, vidi se da si tolerantan i ucen covjek i cudi me sto se raspravljas sa ovim zatucanim djihatlijama i teroristima, ogrezlim neoosmanlijama...samo dzaba gubis svoje dragocjeno vrijeme, ne mozes ti njima objasniti sta su istinski slobodarski pokreti i ko su fasisti a ko antifasisti, kad im u sobama vise slike bin ladena i zastave isis-a i saudijske arabije...Duka Dizel wrote: Ja sam skeptik po prirodi.
Teško me je uveriti.
Ali kad govorimo u ov om izveštaju, on jeste falsifikat.
Samo to tvrdim.
I ja da sam bio komunista, služio bih se sličnim stvarima da eliminišem ideološke neprijatelje...ako mi se već može.
- bingov buraz
#506 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
Kako bolan nisu Svabe imale zrtava od strane cetnika,onaj jedan Svabo se pravo prepo kad je pukla guma na motoru,prepumpo cetnik jebo svesvoje 
- madner
#507 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
Dvojica izbacena iz stroja 1943 od lose rakije.
- stakasa
#508 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
Kakav je ovo frajer bio, to je strahota. Uopste ne mislim da je bio u pravu s onom iskljucivom pricom ali je li bio laf - dasta je. Pokoj mu dusimadner wrote:
Sud donio odluku
-
sumirprimus
#509 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
ma ko jebe i njeg i njegove cinjnice ko i hafisove.koji to moras bit emocionalni invalid doc na jebeni klix i srat nesto i trolat o ustasama cetnicima..muha_sa wrote:kolega--molim te ne pobijaj cojka--cojk cinjenicama barata a ne ono odokativno ofrlje.sumirprimus wrote:men se obracas?smaras opet.Duka Dizel wrote:
.
- bingov buraz
#510 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
a na Neretvi su bili lijevo smetalo 
- GeeTnT
#511 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
bingov buraz wrote:Kako bolan nisu Svabe imale zrtava od strane cetnika,onaj jedan Svabo se pravo prepo kad je pukla guma na motoru,prepumpo cetnik jebo svesvoje
Gosp. Hans poslednji put pita: "Ko je zapalio žito"?
- jazzer
#512 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
Miša Janketić: Četnik mi je ubio majku, molio sam da mi ne kažu gde žive njegovi potomci
Jedan od naših najvećih glumaca Mihailo Miša Janketić ispričao je potresno priču o stradanju njegove porodice tokom drugog svetskog rata.
Prenosimo vam deo intervjua koji je dao davne 1973. godine.
"Sećam se dobro tog dаnа četrdesettreće godine.Kolonа nаših je izlаzilа iz Pljevаljа. Kolonаpаrtizаnа. Išli smo zа njom. Isprаćаli je. A kаd smo žurili uz brdo, kа kući Đenisijevićа, u kojoj smo stаnovаli, nаdrugoj strаni, u Pljevljа je ulаzilа kolonа Nemаcа.I dаnаs ih vidim nа motociklimа. Vidim njihove šlemove. I mаšinke. I čizme. Moj otаc, Rаdomir, bio je u pаrtizаnimа. Bio je komаndаnt bаtаljonа.
Mаjku su bili uhvаtili četnici. I u Kolаšinu osudili je nа dvаdeset i jednu godinu robije. Milenu (sestru) i mene čuvаlа je strinа. Pа nаs je jednog dаnа uhvаtilа zа ruke i odvelа u Kolаšin.Prаvo pred čuvenog Pаvlа Đurišićа.
I reklа: "Evo ti, vojvodo, ovo dvoje dece Rаdomirovo. Ti si ih ostаvio bez mаjke, pа ih ti čuvаj!"
Posle su mаjku pustili iz zаtvorа. Odvelа nаs je u Pljevljа. Rаdilа je nа pošti. I tog dаnа kаd smo isprаćаli kolonupаrtizаnа i dočekivаli kolonu Nemаcа, mаjkа je od nаših dobilа zаdаtаk dа ostаne. Dа i dаlje rаdi nа pošti.Iаko zа Nemce... jer će nаši opet doći. Jednogа dаnа isprаtili smo i kolonu Nemаcа. Sа druge strаne u grаd je ušlа kolonа četnikа.
Mojа mаjkа Milicа rаdilа je i dаlje nа pošti. Sаdа zа četnike. Ubrzo su počeli dа je pozivаju u komаndu.
Prepoznаo juje četnički glаvаr, pop Mаcа. Nekаdа su zаjedno išli u gimnаziju. Pop Mаcа je u Pljevljimа pronаšаo još nekoliko pаrtizаnskih ženа.I one su morаle dа odlаze u komаndu.Jednom kаdа se spremаlа dа ide nа sаslušаnje, mаjkа mi reče: Cile, mene će dа ubiju. Milenu ostаvljаm tebi u аmаnet. Ti dа je čuvаš i štitiš. Ti si muškа glаvа. Nedаj je nikome, nemoj neko zlo dа joj učini.
Nije se više vrаtilа mojа mаjkа Milicа. Zаludu smo Milenа i jа išli u komаndu i molili dа ne ubiju nаšu mаjku.
Jedne noći, u Ševаrimа, ubio ju je pop Mаcа. Sа drugim pаrtizаnskim ženаmа. Njih devet.
Dugo posle tog dogаđаjа, ovde u Beogrаdu, u gimnаziji, reče nаm rаzrednа dа uzmemo po list hаrtije. Izdiktirаlа nаmje poziv zа roditeljski sаstаnаk. Trebаlo je sutrаdаn dа gа vrаtimo sа potpisom roditeljа.Jа sаm odmаh potpisаo poziv i pružio gа rаzrednoj."Ne ti, nego otаc dа potpiše" podviknulа mi je rаzrednа."Jа nemаm ocа" rekаo sаm."Pа, nek ti potpiše mаjkа" reklа je nešto mirnije."Jа nemаm ni mаjku" odgovorio sаm.
A jа je nisаm ni zа štа ni krivio.Tаdа je i sаznаlа čije sаm jа dete.Tаdа sаm jа sаznаo dа je onа školskа drugаricа moje mаjke.
"Ti znаš ko ti je ubio mаjku?" upitаlа me u jednom trenutku.
"Znаm" odgovorio sаm.
"Ti znаš dа su živi njegovi sinovi?!"
"Dа."
"Znаš dа žive ovde u Beogrаdu?"
I to sаm znаo."Oni stаnuju u mojoj ulici, u... "
"Ne!" vrisnuo sаm i pružio ruku dа rаzrednoj zаpušim ustа. "Ne, nemojte to dа mi kаžete. Neću dа znаm gde stаnuju!"
-
Duka Dizel
#513 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
Ne bi ja, no me na kvarno uvuklo u polemiku kojoj nije mesto ovde.sumirprimus wrote:
ma ko jebe i njeg i njegove cinjnice ko i hafisove.koji to moras bit emocionalni invalid doc na jebeni klix i srat nesto i trolat o ustasama cetnicima..
- pici
#514 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
daj .Ba pa kraljevska vojska kasnije nedičevsko-dražino Ćetaljska je uspjela se branit čitavu sedmicu od švaBa...eeeeeejjj sedmicu...dansku prešišHali za dan...koji Eroji jebate...
-
hizo ramidovic
#515 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
kad normalan covjek procita ovdje koliko se napada neduzni cetnicki ravnogorski pokret i djeneral draza, kao istinski pacifisti i borci protiv fasizma sa nemjerljivim doprinosom u borbi protiv istih (tako rek'o sud u bg) onda je svima jasno zasto je ova tzv i nametnuta bih neodrziva te da je miran razlaz najbolje rjesenje za sve...
- madner
#516 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
Kakva iskljuciva prica?stakasa wrote:Kakav je ovo frajer bio, to je strahota. Uopste ne mislim da je bio u pravu s onom iskljucivom pricom ali je li bio laf - dasta je. Pokoj mu dusimadner wrote:
Sud donio odluku
Covjek je 100% u pravu.
- madner
#517 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
Draza bi se predao, ali nije znao da je potpisana kapitulacija. To ga je zajebalo, inace bi ko covjek otisao u Njemacku. 
- pici
#518 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
hizo ramidovic wrote:kad normalan covjek procita ovdje koliko se napada neduzni cetnicki ravnogorski pokret i djeneral draza, kao istinski pacifisti i borci protiv fasizma sa nemjerljivim doprinosom u borbi protiv istih (tako rek'o sud u bg) onda je svima jasno zasto je ova tzv i nametnuta bih neodrziva te da je miran razlaz najbolje rjesenje za sve...
- GeeTnT
#519 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
Koliko je na kozari grana još je više na klix-portalu mladih partizana...ubiše Duku Dizela
- stakasa
#520 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
Ne sa ovog klipa, imo je iskljucivu pricu u vezi Golog otoka, to sam jednom gledo. Neise, lafcina samo takamadner wrote:Kakva iskljuciva prica?stakasa wrote:Kakav je ovo frajer bio, to je strahota. Uopste ne mislim da je bio u pravu s onom iskljucivom pricom ali je li bio laf - dasta je. Pokoj mu dusimadner wrote:
Sud donio odluku
Covjek je 100% u pravu.
-
L u c i f e r
#521 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
Volio bih razumiti zašto je zlo ako neko nekome utakne čunu u bulju, a obojici to godi, i zašto su ta dvojica izjednačeni za četnicima koji kolju djecu?aktivacija wrote: Zatvor - ne zatvor, vjera Islam je jedini bastion svakoj vrsti nemorala i devijacije ljudske psihe. Kontam vec tvoj stav po tom pitanju, tako da nema fajde za raspravom.
Dakle, da se vratim na temu....ne podrzavam cetnistvo u bilo kojoj formi, cak ni kao folklor, kako to onaj cetnik, u emisiji islamofobne federalne televizije sa duskom jurisic, rece, na komentar o problemu okupljanja uniformisanih cetnika po Bosni.
Koliko je islam "jedini bastion svakoj vrsti nemorala i devijacije ljudske psihe" vidimo iz stanja u kojem se nalaze islamska društva.
ps:
Blagodati seksualne represije:
http://www.foxnews.com/world/2010/07/12 ... -material/
Pakistan is top dog in searches per-person for "horse sex" since 2004, "donkey sex" since 2007, "rape pictures" between 2004 and 2009, "rape sex" since 2004, "child sex" between 2004 and 2007 and since 2009, "animal sex" since 2004 and "dog sex" since 2005, according to Google Trends and Google Insights, features of Google that generate data based on popular search terms.
The country also is tops -- or has been No. 1 -- in searches for "sex," "camel sex," "rape video," "child sex video" and some other searches that can't be printed here.
- Chisum
#522 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
madner wrote:
Sud donio odluku
Jovo bog!
I pred ovakvim ostarjelim nisu bili nista do mishevi! Tako su ga mucki i napali, bas k'o i idoli sto su im radili, mamu im mrtvu u grobu jebem cetnicku.
- jazzer
#523 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
I mene je fasciniralo njegovo drzanje do zadnjeg dana. Ni za mrvu nije promijenio misljenjeChisum wrote:I pred ovakvim ostarjelim nisu bili nista do mishevi! Tako su ga mucki i napali, bas k'o i idoli sto su im radili, mamu im mrtvu u grobu jebem cetnicku.
o cetnicima iako je zivio okruzen njima (prikrivenim do 90ih godina a onda i javnim). I nije se libio
nazvati ih pravim imenom.
-
hizo ramidovic
#524 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
svi ovdje govore kako cetnici napadaju samo zene i djecu a namjerno presucuju i nece da kazu koliko su samo odraslih naoruzanih ljudi u dobi 70+ godina napali...mozda ovo jesu bili starci, al' jarane imali su nozeve od skoro pola metra a cetnici samo puske i bajonete od 30 cm te poneku kamu...licemjerstvo i dvostruki arsini, uobicajeno u teheranu...
- piupiu
#525 Re: Rehabilitovan Draža Mihailović
Vecina starih komunista i partizana bila je vrlo cvrsta u svojoj ‘vjeri’, ima ih jos medju zivima.jazzer wrote:I mene je fasciniralo njegovo drzanje do zadnjeg dana. Ni za mrvu nije promijenio misljenjeChisum wrote:I pred ovakvim ostarjelim nisu bili nista do mishevi! Tako su ga mucki i napali, bas k'o i idoli sto su im radili, mamu im mrtvu u grobu jebem cetnicku.
o cetnicima iako je zivio okruzen njima (prikrivenim do 90ih godina a onda i javnim). I nije se libio
nazvati ih pravim imenom.