mislis da nema u tome istine?insomnia78 wrote: Nemoj misliti
Ko to tamo hapsi?
- ilkbahar
#501 Re: Ko to tamo hapsi?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#502 Re: Ko to tamo hapsi?
Super kad narod zna nek onda narod i lezi po zatvorima RS-a!!!!! Borba protiv terorizma je u ingerenciji drzave a zasto drzava nije adekvatno reagovala na ova hapsenja nek "narod koji zna" razmislja!!!!Mister Yes wrote:Hvala Bogu pa većina ljudi ipak nije na forumima da čita ove bljuvotine i defetizam. Narod ipak zna:
http://www.izbori.ba/Potvrdjeni2014/Fin ... ltate.aspx
-
emmir1
#503 Re: Ko to tamo hapsi?
Da pritisak je bio ogroman.Mister Yes wrote:Imao je namjeru. Ali pritisak je bio preveliki pa je ipak morao reagovati. Tek toliko da umiri ove sa IQ 50emmir1 wrote: Bolje bi bilo da je Bakir šutio kao i do sada.
Dobro pa nije poslao specijalne jedinice da čuvaju povratnička naselja.
Nadam se da će biti mudriji.
Ja mislim da bi sada trebalo da i mi krenemo sa hapšenjem, eno im stranica put hilafeta mogu od njih početi
-
Trebam te
#504 Re: Ko to tamo hapsi?
Novak20 wrote:Gospodine, (izvini, nisi drug) imaš upitnik viška u prvoj rečenici. Ni ja nisam nešto prepismen i možeš mi nači greške ali....Skijaš wrote:Ja govorim o pokušaju secesiju i neminovnosti rata ako se nastavi tim putem ? O čemu ti govoriš ?Novak20 wrote:Žalosti me kad vidim na kojim smo stranputicama opstanka, da ne pričam o napretku i razvoju. Dok etnonacionalne elite 25 godina bezdušno kradu i razaraju zadnje ostatke ideje i države Bosne i Hercegovine neko mi savjetuje da spremam rezerve i kupujem snajper Ili kako ja vidim da neko snajperom gađa mene..... Da opet fukara ide na fukaru.... pa ko koga. Kupi snajper za svog gazdu ako si frajer.....
Dakle, Dodik koji negira genocid će usvojiti tvoj prijedlog šta da radimo pa da živimo kao ljudi ?Imate li gospodo prijedlog šta da radimo pa da živimo kao ljudi. Ako nemate.....fajrunt..... Svako sebi...
Ja govorim o tome da je BiH nedjeljiva država 3 naroda i građana. Nisam ja pisao i potpisao jeb... Ustav da bih nešto formulisao drugačije. Šta je tu je..... Valja živjeti' sa njim ili umrijet' protiv njega.
Ja govorim da život običnog čovjeka brzo prođe u brizi da podigne svoje potomstvo i ostavi nešto iza sebe. U principu mene interesuje baš to,miran život i ništa drugo. Nije Dodik kriv što smo mi u F BiH nismo znali iskoristiti donacije, kredite, šanse, potencijale da barem na ovom prostoru zaživi pravna država na principu zapadne evropske demokratije a ne na principu ranokapitalističke otimačine ili kasnofeudalnog društva.
Ako su se naše vlasti ugledale na Dodika, kakva je razlika? Ako se naš/i narod/i ugledao/li na njegov, kakva je razlika? Energiju društva u poslijeratnoj obnovi trebalo je usmjeriti u rad, pamet, poštenje i poštovanje javnog interesa svih Bosanaca i Hercegovaca. Međutim, to se nije desilo. Lopovluk i talovi "elita" odnosno prijeratnih govana pobijedili su i namagarčili sve obične ljude kakvim se i sam smatram. Nije njihova ambicija pobijediti Dodika nego od nas napraviti roblje i stoku u tri tora.
Zato za secesiju, rat, bilo šta.... ne okrivljuj druge, da ne kažem običan narod. Krivi one za koje si glasao pa gledaj kako ćeš njih kazniti kad budeš u prilici.
Da ne zaboravim...nisam Srbin ako nekoga zanima... a Dodiku želim dug život i tešku bolest. I ne samo njemu.
Extra
- ilkbahar
#505 Re: Ko to tamo hapsi?
svojim pasivnim drzanjem bih predsjednistva (citaj bakira) samo se dokazuje da je rs drzava za sebe.hrasno38 wrote:Super kad narod zna nek onda narod i lezi po zatvorima RS-a!!!!! Borba protiv terorizma je u ingerenciji drzave a zasto drzava nije adekvatno reagovala na ova hapsenja nek "narod koji zna" razmislja!!!!Mister Yes wrote:Hvala Bogu pa većina ljudi ipak nije na forumima da čita ove bljuvotine i defetizam. Narod ipak zna:
http://www.izbori.ba/Potvrdjeni2014/Fin ... ltate.aspx
- insomnia78
#506 Re: Ko to tamo hapsi?
Vrlo maloilkbahar wrote:mislis da nema u tome istine?insomnia78 wrote: Nemoj misliti
Ko je jos u ovoj zemlji otiso u zatvor
A i isti ljudi su u vlasti vec dvadesetak godina
- ilkbahar
#507 Re: Ko to tamo hapsi?
do sada nije niko, al to ne znaci da uskoro i neceinsomnia78 wrote:Vrlo maloilkbahar wrote:mislis da nema u tome istine?insomnia78 wrote: Nemoj misliti
Ko je jos u ovoj zemlji otiso u zatvor
A i isti ljudi su u vlasti vec dvadesetak godina
- insomnia78
#508 Re: Ko to tamo hapsi?
Ako ti je tako lakseilkbahar wrote:do sada nije niko, al to ne znaci da uskoro i nece
A ti vjeruj tako
-
emmir1
#509 Re: Ko to tamo hapsi?
Sada je najvažnije da se situacija smiri i da ne bude novih incidenata.
- insomnia78
#510 Re: Ko to tamo hapsi?
Ne mozes organizovano orgijanje entitetskih vlasti nazvati incidentomemmir1 wrote:Sada je najvažnije da se situacija smiri i da ne bude novih incidenata.
- hrasno38
#511 Re: Ko to tamo hapsi?
Kako to objasniti nekome kome je izmedju ostalog bude odgovor rezultati izbora i "narod zna". Ne jednom nego 10 puta do sada na ovom forumu sam napisao pa dobro ako u RS-u Dodika radi sta hoce i ljudi lose zive zasto je to tako u F BiH. Zasto mi nismo drugaciji i bolji od Dodikove lakrdije. Upravo kako si i napisao....sve dok je nama lose njima je dobro i na nasem losem ubiraju glasove. Kad nam bude dobro boli ce nas cuna i za politikom i za strankama i onda ce postati neinteresantni i dodirljivi pred zakonom. Nigdje na zemaljskoj kugli nema da se ovako rasporede ljudi iz jedne porodice ili ti trokuta Izetbegovic-Zvizdic-Campara. kako ces onda ocekivati da ce ako je lopov neko uhapsiti Izetbegovica ili nekoga njemu bliskog. Ali "narod zna" i to je osnovni odgovor mentalnog sklopa jednog prosjecnog biraca SDA.Novak20 wrote:Gospodine, (izvini, nisi drug) imaš upitnik viška u prvoj rečenici. Ni ja nisam nešto prepismen i možeš mi nači greške ali....Skijaš wrote:Ja govorim o pokušaju secesiju i neminovnosti rata ako se nastavi tim putem ? O čemu ti govoriš ?Novak20 wrote:Žalosti me kad vidim na kojim smo stranputicama opstanka, da ne pričam o napretku i razvoju. Dok etnonacionalne elite 25 godina bezdušno kradu i razaraju zadnje ostatke ideje i države Bosne i Hercegovine neko mi savjetuje da spremam rezerve i kupujem snajper Ili kako ja vidim da neko snajperom gađa mene..... Da opet fukara ide na fukaru.... pa ko koga. Kupi snajper za svog gazdu ako si frajer.....
Dakle, Dodik koji negira genocid će usvojiti tvoj prijedlog šta da radimo pa da živimo kao ljudi ?Imate li gospodo prijedlog šta da radimo pa da živimo kao ljudi. Ako nemate.....fajrunt..... Svako sebi...
Ja govorim o tome da je BiH nedjeljiva država 3 naroda i građana. Nisam ja pisao i potpisao jeb... Ustav da bih nešto formulisao drugačije. Šta je tu je..... Valja živjeti' sa njim ili umrijet' protiv njega.
Ja govorim da život običnog čovjeka brzo prođe u brizi da podigne svoje potomstvo i ostavi nešto iza sebe. U principu mene interesuje baš to,miran život i ništa drugo. Nije Dodik kriv što smo mi u F BiH nismo znali iskoristiti donacije, kredite, šanse, potencijale da barem na ovom prostoru zaživi pravna država na principu zapadne evropske demokratije a ne na principu ranokapitalističke otimačine ili kasnofeudalnog društva.
Ako su se naše vlasti ugledale na Dodika, kakva je razlika? Ako se naš/i narod/i ugledao/li na njegov, kakva je razlika? Energiju društva u poslijeratnoj obnovi trebalo je usmjeriti u rad, pamet, poštenje i poštovanje javnog interesa svih Bosanaca i Hercegovaca. Međutim, to se nije desilo. Lopovluk i talovi "elita" odnosno prijeratnih govana pobijedili su i namagarčili sve obične ljude kakvim se i sam smatram. Nije njihova ambicija pobijediti Dodika nego od nas napraviti roblje i stoku u tri tora.
Zato za secesiju, rat, bilo šta.... ne okrivljuj druge, da ne kažem običan narod. Krivi one za koje si glasao pa gledaj kako ćeš njih kazniti kad budeš u prilici.
Da ne zaboravim...nisam Srbin ako nekoga zanima... a Dodiku želim dug život i tešku bolest. I ne samo njemu.
- zagortenej
#512 Re: Ko to tamo hapsi?
nije ti sad bas najbolji trenutak za tokritichar wrote:Dođe mi da je pustim kad vidim kolko napadaju na nju.zagortenej wrote:Obrij bradu i mirna bosnakritichar wrote:Dok jedna grupa bošnjačkih političara ne radi ništa, druga odobravajuće kima glavom, a ostali bošnjaci po ulicama gađaju strelovitim pogledima svakoga ko ima bradu
- kritichar
#513 Re: Ko to tamo hapsi?
nije nam u opisu podvijanje repazagortenej wrote: nije ti sad bas najbolji trenutak za to
-
emmir1
#514 Re: Ko to tamo hapsi?
insomnia78 wrote:Ne mozes organizovano orgijanje entitetskih vlasti nazvati incidentomemmir1 wrote:Sada je najvažnije da se situacija smiri i da ne bude novih incidenata.
Mislim da ne bude nekih poteza pojedinaca
- zagortenej
#515 Re: Ko to tamo hapsi?
rat jer varkakritichar wrote:nije nam u opisu podvijanje repazagortenej wrote: nije ti sad bas najbolji trenutak za to
- insomnia78
#516 Re: Ko to tamo hapsi?
Rat je mirzagortenej wrote:rat jer varkakritichar wrote:nije nam u opisu podvijanje repazagortenej wrote: nije ti sad bas najbolji trenutak za to
Sloboda je ropstvo
Neznanje je moc
- GeeTnT
#517 Re: Ko to tamo hapsi?
Kakva "entiteska vlast"? To je bagra sa ogromnom hipotekom zločina, a glasove dobijaju od onih koji takodje trebaju neki vid zaštite.insomnia78 wrote:Ne mozes organizovano orgijanje entitetskih vlasti nazvati incidentomemmir1 wrote:Sada je najvažnije da se situacija smiri i da ne bude novih incidenata.
PS: Ako se situacija smiri, onda će vjerovatno ta pomenuta entiteska bagra, tražiti novi način da zabave svoje krdo koje je odavno već izgladnjelo.
-
sportman1
#518 Re: Ko to tamo hapsi?
Mister Yes wrote:2013-te u RS-u se rodilo 9.510 a umrlo 13.978
2014-te u RS-u se rodilo 8.927 a umrlo 14.409
Dodik i društvo su svjesni toga da nestaju i da im vrijeme curi. Ako nešto uskoro ne urade kasnije neće imati ljudi da išta pokušaju.
Znaju to i bošnjački političari i zato izbjegavaju sukob, proglašavaju dane žalosti i smiruju tenzije.
Zato je nevjerovatno koliko ima glupih i retardiranih Bošnjaka-Bosanaca koji se nadaju konfliktu i koji u ovakvoj situaciji podgrijavaju tenzije. Ljudi poput Nerdina i onih koji brane Nerdina. Ljudi koji ovih dana pozivaju na rat jer je policija RS-a uhapsila 30 Bošnjaka u RS-u. Kako smo samo glup narod. Ako dopustimo da nas isprovocira narod koji nestaje onda ne zaslužujemo da postojimo. Simple as that.
samo nisi napisao koliko ce jos godina trebat da se promjeni demografska slika. uzmi da srba ima duplo manje u rs!
bilo bi sve isto.
- insomnia78
#519 Re: Ko to tamo hapsi?
Sta god oni bili, a slazem se sa tvojim nazivom, oni su vlast na tom dijelu teritorije i ovo nije nikakva slucajnost nego samo djelic dobro smisljenog plana za realizaciju velike SrbijeGeeTnT wrote:Kakva "entiteska vlast"? To je bagra sa ogromnom hipotekom zločina, a glasove dobijaju od onih koji takodje trebaju neki vid zaštite.insomnia78 wrote:Ne mozes organizovano orgijanje entitetskih vlasti nazvati incidentomemmir1 wrote:Sada je najvažnije da se situacija smiri i da ne bude novih incidenata.
PS: Ako se situacija smiri, onda će vjerovatno ta pomenuta entiteska bagra, tražiti novi način da zabave svoje krdo koje je odavno već izgladnjelo.
Mislim da ovo ipak nema veze sa biracima izborima, ostankom na vlasti kao ni sa borbom protiv terorizma
- Mister Yes
#520 Re: Ko to tamo hapsi?
Dominantni negativci na temi/forumu:
1. Fahrini ljudi, SBB horde
Provjereni izdajnik i srpski igrač Fahrudin Radončić. Ovdje Fahro ima barem 10 ako ne i 20 ljudi koji aktivno učestvuju na forumu i truju atmosferu. SBB-ovci po zadatku rodila ih majka to jest babo Fahro. Šire defetizam, priče kako ništa u državi ne funcioniše, itd. Prozivaju Bakira da je pička što ne reaguje a njihov lider na RTRS-u liže šupak Srbima
Dovoljno je pročitati današnji Avaz. 90% postova koje ovdje čitamo isto kao da su prepisani iz Avaza. Strahota
2. Semirovi ljudi, BPS horde
Semir Halilović. Propalica i kompleksaš. Ko zna njegovu priču zna o kakvom se propalitetu radi. Slučajno imam prijatelja čije dijete je išlo sa njim u školu. Semira nikad nije bilo na časovima. Provlačio se kao generalov otac. Sada "ekstremni vjernik" i lažov. Knjigu sam mu pročitao i gotovo na svakoj stranici neka laž. Kompleksi su čudo. Istina je da je njegov otac smjenjen jer je bio ekstremista koji nije mogao prihvatiti podjelu zemlje na entitete i kantone (što je bio jedini način da se zaustavi rat a i normalno je za multietničku zemlju da oni kojih je manje imaju određeni vid autonomije to jest svoje administrativne jedinice). Sve drugo je laž. Sve vehabije koje ja znam (a znam ih puno) su na prošlim izborima glasali za BPS stranku. Stranku puno kriminalaca ali sa imidžom radikalnih patriota. Fuj, fuj, fuj. I ovdje na temi imamo fanove Halilovića koji vjeruju u njihove ublege. Bože ti sačuvaj. Gora grupa od gore pomenutih fahrinih mada manja.
3. Komunjare i militantni ateisti (često i fašisti u smislu da im je država iznad svega pa i interesa ljudi koji u njoj žive)
Ovi su tradicionalno protiv Izetbegovića i bili bi protiv sve da Bakir sere zlato.
4. Dijaspora
O ovima je dovoljno rečeno
5. Bošnjaci iz RS-a koji nikada nisu oprostili Izetbegovićima što je njihov dom ostao u RS-u
6. Ubačeni Srbi i Hrvati koji na forumu tradicionalno šire defetizam i priču kako Bošnjaci nemaju lidera, kako Bošnjaci propadaju itd. Provjereno znam bar dvojicu kojima je ovo gotovo pa životna misija. Da sam Srbin/Hrvat koji mrzi BiH i ja bih pričao takve priče i vodio takav propagandni rat. Nema boljeg oružja od toga da protivnika natjeraš na defetizam i da sumnja u svoje lidere.
7. Propaliteti i nesposobnjakovići koji za sve svoje probleme uvijek krive vlast bez obzira ko je na vlasti.
Naravno, ima i Bošnjaka koji ne spadaju ni u jednu od gore spomenutih kategorija ali su jednostavno glupi i skloni manipulacijama pa ih ovi gore spomenuti sa uspjehom lože. Sve u svemu mrka kapa i jedina je sreća da ipak veći dio naroda nije na forumima da ovo čita.
Provjereni izdajnik i srpski igrač Fahrudin Radončić. Ovdje Fahro ima barem 10 ako ne i 20 ljudi koji aktivno učestvuju na forumu i truju atmosferu. SBB-ovci po zadatku rodila ih majka to jest babo Fahro. Šire defetizam, priče kako ništa u državi ne funcioniše, itd. Prozivaju Bakira da je pička što ne reaguje a njihov lider na RTRS-u liže šupak Srbima
Semir Halilović. Propalica i kompleksaš. Ko zna njegovu priču zna o kakvom se propalitetu radi. Slučajno imam prijatelja čije dijete je išlo sa njim u školu. Semira nikad nije bilo na časovima. Provlačio se kao generalov otac. Sada "ekstremni vjernik" i lažov. Knjigu sam mu pročitao i gotovo na svakoj stranici neka laž. Kompleksi su čudo. Istina je da je njegov otac smjenjen jer je bio ekstremista koji nije mogao prihvatiti podjelu zemlje na entitete i kantone (što je bio jedini način da se zaustavi rat a i normalno je za multietničku zemlju da oni kojih je manje imaju određeni vid autonomije to jest svoje administrativne jedinice). Sve drugo je laž. Sve vehabije koje ja znam (a znam ih puno) su na prošlim izborima glasali za BPS stranku. Stranku puno kriminalaca ali sa imidžom radikalnih patriota. Fuj, fuj, fuj. I ovdje na temi imamo fanove Halilovića koji vjeruju u njihove ublege. Bože ti sačuvaj. Gora grupa od gore pomenutih fahrinih mada manja.
3. Komunjare i militantni ateisti (često i fašisti u smislu da im je država iznad svega pa i interesa ljudi koji u njoj žive)
Ovi su tradicionalno protiv Izetbegovića i bili bi protiv sve da Bakir sere zlato.
4. Dijaspora
5. Bošnjaci iz RS-a koji nikada nisu oprostili Izetbegovićima što je njihov dom ostao u RS-u
6. Ubačeni Srbi i Hrvati koji na forumu tradicionalno šire defetizam i priču kako Bošnjaci nemaju lidera, kako Bošnjaci propadaju itd. Provjereno znam bar dvojicu kojima je ovo gotovo pa životna misija. Da sam Srbin/Hrvat koji mrzi BiH i ja bih pričao takve priče i vodio takav propagandni rat. Nema boljeg oružja od toga da protivnika natjeraš na defetizam i da sumnja u svoje lidere.
7. Propaliteti i nesposobnjakovići koji za sve svoje probleme uvijek krive vlast bez obzira ko je na vlasti.
Naravno, ima i Bošnjaka koji ne spadaju ni u jednu od gore spomenutih kategorija ali su jednostavno glupi i skloni manipulacijama pa ih ovi gore spomenuti sa uspjehom lože. Sve u svemu mrka kapa i jedina je sreća da ipak veći dio naroda nije na forumima da ovo čita.
- insomnia78
#521 Re: Ko to tamo hapsi?
Pa dobro se zna da gdje je samo jedan srpski grob to je srpska zemljasportman1 wrote:Mister Yes wrote:2013-te u RS-u se rodilo 9.510 a umrlo 13.978
2014-te u RS-u se rodilo 8.927 a umrlo 14.409
Dodik i društvo su svjesni toga da nestaju i da im vrijeme curi. Ako nešto uskoro ne urade kasnije neće imati ljudi da išta pokušaju.
Znaju to i bošnjački političari i zato izbjegavaju sukob, proglašavaju dane žalosti i smiruju tenzije.
Zato je nevjerovatno koliko ima glupih i retardiranih Bošnjaka-Bosanaca koji se nadaju konfliktu i koji u ovakvoj situaciji podgrijavaju tenzije. Ljudi poput Nerdina i onih koji brane Nerdina. Ljudi koji ovih dana pozivaju na rat jer je policija RS-a uhapsila 30 Bošnjaka u RS-u. Kako smo samo glup narod. Ako dopustimo da nas isprovocira narod koji nestaje onda ne zaslužujemo da postojimo. Simple as that.
samo nisi napisao koliko ce jos godina trebat da se promjeni demografska slika. uzmi da srba ima duplo manje u rs!
bilo bi sve isto.
-
emmir1
#522 Re: Ko to tamo hapsi?
Mister Yes wrote:Dominantni negativci na temi/forumu:
Provjereni izdajnik i srpski igrač Fahrudin Radončić. Ovdje Fahro ima barem 10 ako ne i 20 ljudi koji aktivno učestvuju na forumu i truju atmosferu. SBB-ovci po zadatku rodila ih majka to jest babo Fahro. Šire defetizam, priče kako ništa u državi ne funcioniše, itd. Prozivaju Bakira da je pička što ne reaguje a njihov lider na RTRS-u liže šupak SrbimaDovoljno je pročitati današnji Avaz. 90% postova koje ovdje čitamo isto kao da su prepisani iz Avaza. Strahota
![]()
4. Dijaspora
Ima li SDA uhljeba ili Bakirovih vojnika?
- hrasno38
#523 Re: Ko to tamo hapsi?
Evo da odmah demantujem tvoje nebuloze posto si vjerovatno i mene uvdje mislio smjestiti. Ja nisam Bosnjak ali djelim i djelio sam sudbinu sa Bosnjacima od postanka BiH do danas. Zivio, ratovao, plakao, smijao se i ne mislim mijenjati svoje pozicije niti svoje svjetonadzore. Ali odlicno si napisao i pokazao kako izgleda profil jednog klasicnog minderlije i glasaca stranke koja je odvela u propast Bosnjacki narod. Ajde za ovu vecinu sto si nabrojao mogu ti i oprostiti ali za Sefera jadu nikad. Sefer je bio jedini pravi komandant A BiH, kada armija nije bila vjerska vojska nego vojska Bosne i Hercegovine. Zato i jeste otjeran i protjeran kao i Divjak, Siber i svi oni koji su se borili za pravu a ne za fildzan Bosnu i Hecegovinu porodice Izetbegovic i njihovih SDA vodonosa.Mister Yes wrote:Dominantni negativci na temi/forumu:
Provjereni izdajnik i srpski igrač Fahrudin Radončić. Ovdje Fahro ima barem 10 ako ne i 20 ljudi koji aktivno učestvuju na forumu i truju atmosferu. SBB-ovci po zadatku rodila ih majka to jest babo Fahro. Šire defetizam, priče kako ništa u državi ne funcioniše, itd. Prozivaju Bakira da je pička što ne reaguje a njihov lider na RTRS-u liže šupak SrbimaDovoljno je pročitati današnji Avaz. 90% postova koje ovdje čitamo isto kao da su prepisani iz Avaza. Strahota
![]()
4. Dijaspora
- hrasno38
#524 Re: Ko to tamo hapsi?
kako nema evo ti ga jedan primjer za cistu desetku!!!!!emmir1 wrote:Mister Yes wrote:Dominantni negativci na temi/forumu:
![]()
4. Dijaspora
- JThomas
#525 Re: Ko to tamo hapsi?
oni su pozitivci. ovde potok, tamo escece, alaj je lep bakirov svet...emmir1 wrote: