Jeste li varali?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Jeste li varali?

Da,i ne kajem se(muskarac)
53
19%
Da,i kajem se(muskarac)
15
5%
Ne(muskarac)
138
49%
Da,i ne kajem se(zena)
17
6%
Da,i kajem se(zena)
7
2%
Ne(zena)
51
18%

Total votes: 281

ho oponopono

#501 Re: Jeste li varali?

Post by ho oponopono »

Matzan wrote:
golfiista wrote:
Teško da žena može biti "ružna". Može biti manje privlačna, manje ženstvena, manje ovo ili ono, ali baš koristiti riječ "ružna" u istoj rečenici sa ženom, jeste samo pokazatelj tvog manjka samopouzdanja.
Grohotom :lol: :lol: :lol:
...naravno da mogu biti i ruzne...iz kojeg muvija vi iskacete jebote...manite se pinki pomagala...i nezenstvena i odvratna, neuredna i sta sve ne... :pusi2:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#502 Re: Jeste li varali?

Post by _BataZiv_0809 »

Ramzess Veliki wrote: Imao sam jednom takvog jarana, nakupio nekih motki i strašila horor živi, najgore što su i mene poistovjetile kao nekog svog preko njega pa kad negdje bahnem a one se tu zateknu ... eto ih pravo na mene da se družimo nešto ... :shock: :run:
Ne znam stvarno kako ti likovi mogu. Mada nikad ne treba sebe uzimat za arsin, jer ces pogrijesiti.

Hodao je moj najbolji drug sa jednom koju sam ja opsjedao nekoliko puta neuspjesno. Nesto a la Sulejman Velicanstveni Bec, samo sto nisam umro kod Sigeta, nego kod Crnog macka u kafani kad je rekla definitivno NE :janpi: :lol:

Elem treba je bila vrh špiceva, na pomisao na nju bih dozivljavao promjene ispod pasa. Hajde jaro je bio sa njom i prestao sam je gledati na taj nacin (al u kurcu, ali eto postovanje neko).

Kad lik u nekoj pijanoj prici meni hladno isprica kako uzima vijagru i kamagru dosta cesto :run:

Kontam ako ti se na nju ne dize bez stimulansa, kako bi neku a la Marija Serifovic zavalio :shock:
Matzan

#503 Re: Jeste li varali?

Post by Matzan »

ho oponopono wrote:
Matzan wrote:
golfiista wrote:
Teško da žena može biti "ružna". Može biti manje privlačna, manje ženstvena, manje ovo ili ono, ali baš koristiti riječ "ružna" u istoj rečenici sa ženom, jeste samo pokazatelj tvog manjka samopouzdanja.
...naravno da mogu biti i ruzne...iz kojeg muvija vi iskacete jebote...manite se pinki pomagala...i nezenstvena i odvratna, neuredna i sta sve ne... :pusi2:
:kiss:

:trep:
libra123

#504 Re: Jeste li varali?

Post by libra123 »

Ramzess Veliki wrote:
prog321 wrote:samo udate zene kojima je muz zavrnuo radijus kretanja, pricaju o propustenim sansama :-D
Ja sam udata žena? :shock:
Ma ne,bez brige.
libra123

#505 Re: Jeste li varali?

Post by libra123 »

Ramzess Veliki wrote:
libra123 wrote:
prog321 wrote:Ma jok, ne plasim se.
Moralnost je samo bespotrebna prepreka. :-D
Ma cisto da razjasnim,da ne bude zablude,ubise me moralisti na ovom forumu.
Ja ti nisam ništa negativno rek'o, jal'da? :sad:
Sory,pobrkah postove,nisam s jos razbudila :-)
emko1234

#506 Re: Jeste li varali?

Post by emko1234 »

annoy wrote:
emko1234 wrote: Sve joj je dozvoljeno raditi dok ja ne saznam.
Dobro je, nisi licemjeran, i to se cijeni. Meni se čini da bi se ipak najviše usrećio kad bi našao osobu koja razmišlja slično kao ti i da onda sve karte budu na stolu.
Ima ljudi koji jednostavno ne mogu živjeti monogamnost, znam u RL osobe u uspješnim otvorenim vezama, čak i braku, ali uspješni su upravo zato jer su iskreni i znaju na čemu su :)
To je praktički nemoguće, dosta žena s kojima sam ima bilo koju vrstu interakcije koja je uključivala fizičku privlačnost je na početku pričala jedno a kasnije kad se zakuhalo se ispostavilo drugo.
Žena si, valjda i sama znaš. Na početku odnosa, većina žena je prilično kul jer ih boli kurac, iako ovaj zagondžija ne bude the one, udvarača ima.
Javljaju se na fejsbuku, na viberu, strataju te na poslu, preko jaranica. Kako vrijeme prolazi, zagondžija i dalje misli da si uber kul, sve je opušteno ko na šlaufu, al tebi više nije svejedno kad u po kafe njemu dođe 3-4 vezane poruke na viberu, kad ti se ne javi iz prvog puta kad ga zoveš, kad dva vikenda zaredom zaglavi s rajom pa je nedjeljom mamuran dok si ti isplanirala dan do zadnjeg detalja.
E tu postaje gadno, jer većina ljudi iz uber kul fazona prelazi u "halo, nismo se tako dogovorili" fazon. Žene puno češće nego frajeri. Naravno nije ni njemu svejedno, pa zbog njenih nenametljivih pritisaka koji vremenom postaju transparentniji on postaje nešto što nikad nije bio.
2-3 godine takve maltene farse koja se svima predstavlja kao nešto savršeno dovede i nju i njega, a češće njega da ga zabije u prvu rupu koju vidi mimo rupe svoje voljene.
Desilo se meni, desilo se ljudima oko mene, dešava se stoljećima i dešavat će se stoljećima.
golfiista

#507 Re: Jeste li varali?

Post by golfiista »

ho oponopono wrote:
Matzan wrote:
golfiista wrote:
A ocito da mogu biti i s manjkom osnovne kulture. Ima jedna knjizica o osnovnoj kulturi probaj proguglati, tamo ljudi pisu o onome o cemu ja govorim. Nije sve u zivotu tako crno ili bijelo, odnosno bukvalno.
Fallen Angels

#508 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

emko1234 wrote:To je praktički nemoguće, dosta žena s kojima sam ima bilo koju vrstu interakcije koja je uključivala fizičku privlačnost je na početku pričala jedno a kasnije kad se zakuhalo se ispostavilo drugo.
Žena si, valjda i sama znaš. Na početku odnosa, većina žena je prilično kul jer ih boli kurac, iako ovaj zagondžija ne bude the one, udvarača ima.
Javljaju se na fejsbuku, na viberu, strataju te na poslu, preko jaranica. Kako vrijeme prolazi, zagondžija i dalje misli da si uber kul, sve je opušteno ko na šlaufu, al tebi više nije svejedno kad u po kafe njemu dođe 3-4 vezane poruke na viberu, kad ti se ne javi iz prvog puta kad ga zoveš, kad dva vikenda zaredom zaglavi s rajom pa je nedjeljom mamuran dok si ti isplanirala dan do zadnjeg detalja.
E tu postaje gadno, jer većina ljudi iz uber kul fazona prelazi u "halo, nismo se tako dogovorili" fazon. Žene puno češće nego frajeri. Naravno nije ni njemu svejedno, pa zbog njenih nenametljivih pritisaka koji vremenom postaju transparentniji on postaje nešto što nikad nije bio.
2-3 godine takve maltene farse koja se svima predstavlja kao nešto savršeno dovede i nju i njega, a češće njega da ga zabije u prvu rupu koju vidi mimo rupe svoje voljene.
Desilo se meni, desilo se ljudima oko mene, dešava se stoljećima i dešavat će se stoljećima.

Znaci ''jedan partner'' i monogamija su izmisljotina da sumnja u prevaru manje boli :mrgreen:
A u pm kakva smo mi bica, labud ima samo jednu zenku do kraja zivota.... kad nestane ona onda i on odustane od zivota. To je ljubav, a nama cim se ''istrosi'' rupa trazimo onu noviju, uzu i osjetljiviju, privlacniju s bujnim sisama i guzovima. E jbt zivot pored onog koga imamo dizu nam se navlazene kite i picke na druge :( :-)
Koji smo apsurd.
Fallen Angels

#509 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

P.S. Bio bih sretan kad bi mi neka djevojka u inbox objasnila detaljno kako je izgledao prvi sex. Precizniji da budem, zelim znat kako se tad djevojka osjeca. Kroz sta prolazi, sta joj se desava dole, svaki detalj please.... Ovo me vec neko vrijeme grize :mrgreen: :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#510 Re: Jeste li varali?

Post by _BataZiv_0809 »

Fallen Angels wrote:P.S. Bio bih sretan kad bi mi neka djevojka u inbox objasnila detaljno kako je izgledao prvi sex. Precizniji da budem, zelim znat kako se tad djevojka osjeca. Kroz sta prolazi, sta joj se desava dole, svaki detalj please.... Ovo me vec neko vrijeme grize :mrgreen: :mrgreen:
Šta ba na pp :evil:

Izvoli otvoriti temu :oops:
emko1234

#511 Re: Jeste li varali?

Post by emko1234 »

Fallen Angels wrote:
emko1234 wrote:To je praktički nemoguće, dosta žena s kojima sam ima bilo koju vrstu interakcije koja je uključivala fizičku privlačnost je na početku pričala jedno a kasnije kad se zakuhalo se ispostavilo drugo.

Znaci ''jedan partner'' i monogamija su izmisljotina da sumnja u prevaru manje boli :mrgreen:
A u pm kakva smo mi bica, labud ima samo jednu zenku do kraja zivota.... kad nestane ona onda i on odustane od zivota. To je ljubav, a nama cim se ''istrosi'' rupa trazimo onu noviju, uzu i osjetljiviju, privlacniju s bujnim sisama i guzovima. E jbt zivot pored onog koga imamo dizu nam se navlazene kite i picke na druge :( :-)
Koji smo apsurd.
Nismo, jednostavno smo evoluirali, uz tehnologiju naravno. Prije 70-80 godina, moja rahmetli pranana vidi lafčinu na seoskom veselju. Krupan, visok, jak, rumen, glasan i uz sve to ima nešto od onih stvari kojsu danas maltene prioritet a prije nisu bile. Pristojno izgleda, nije sirot nije siromašan. Ona djevojka 17-18 godina, došla da pomogne. On 7 godina stariji, tup tup tup. Snime se, preko familije, drži ne daj, brak, život i 8 komada, malo muških malo ženskih.
Da kojim slučajem nije došlo do tog klika, da je moja pranana samo primjetila njega, on na svoju ona na svoju stranu i možda se više nikad ne bi vidjeli. Međutim zato su stvari i trajale.
Danas, prijatelj ide nedavno na službeni put u Hong Kong, firma plaća naravno sve, on samo svoje zajebancije, čovjek onlajn rezerviše žensku tj kao masažu za istu večer kad dolazi u hotel. On stiže lupam u 7 po njihovom vremenu, u 8 mu je večera, ona mu dolazi u 9.

15 000 jebenih kilometara odavde ili čak više, i kako da nam nešto bude zanimljivo, kako da traje, kako da izdrži sve standardne životne oluje plus ove moderne koje su došle s raznoraznim tehnologijama.

Neko kaže da ne krivim Holivud, kako ba cure drage?
Kad moje ženske kolegice, pojedine, ponašaju se ko frajeri kad im neko zapne za oko. To nema pardona sekunde, ništa im ne igra ulogu, cura, veza, obaveza niti bilo šta drugo. A to je kod nas došlo usudio bih se reću zadnjih 10 godina.
Da se razumijemo, meni je sasvim legitman stav da žena ima ista prava ko i muškarac kad su upitanju ti neki malo specifični međuljudski odnosi, recimo barenje, flert i slično.
Al činjenica je da je to zapadnjački moderni pristup koji je došao sa Sex i gradom, s Cosmpolitan i sličnim časopisima, s raznoraznim filmovima i serijama i sličnim stvarima.

I onda smo svi redom postali naopaki. Neki dan sjedim negdje i jedem, vidim curu koju ne znam ali mi se sviđa. Prijatelj poznaje drugaricu njenu koja nije tu, mi čujemo kako joj se neko iz društva obraća. Odemo na fb, nađemo joj tu jaranicu, pročačkamo kroz prijatelje i nađemo curu da bi vidjeli da je u sretnoj vezi, sudeći po slikama barem 3-4 godine.

Poenta, sve ti je tu. Sve je dostupno, sve možeš dobiti i samim tim ništa nije dovoljno interesantno da te drži duže vremena.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#512 Re: Jeste li varali?

Post by Velkoski »

Pa u životu nemoj biti stereotip.
Fallen Angels

#513 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

emko1234 wrote:Nismo, jednostavno smo evoluirali, uz tehnologiju naravno. Prije 70-80 godina, moja rahmetli pranana vidi lafčinu na seoskom veselju. Krupan, visok, jak, rumen, glasan i uz sve to ima nešto od onih stvari kojsu danas maltene prioritet a prije nisu bile. Pristojno izgleda, nije sirot nije siromašan. Ona djevojka 17-18 godina, došla da pomogne. On 7 godina stariji, tup tup tup. Snime se, preko familije, drži ne daj, brak, život i 8 komada, malo muških malo ženskih.
Da kojim slučajem nije došlo do tog klika, da je moja pranana samo primjetila njega, on na svoju ona na svoju stranu i možda se više nikad ne bi vidjeli. Međutim zato su stvari i trajale.
Danas, prijatelj ide nedavno na službeni put u Hong Kong, firma plaća naravno sve, on samo svoje zajebancije, čovjek onlajn rezerviše žensku tj kao masažu za istu večer kad dolazi u hotel. On stiže lupam u 7 po njihovom vremenu, u 8 mu je večera, ona mu dolazi u 9.

15 000 jebenih kilometara odavde ili čak više, i kako da nam nešto bude zanimljivo, kako da traje, kako da izdrži sve standardne životne oluje plus ove moderne koje su došle s raznoraznim tehnologijama.

Neko kaže da ne krivim Holivud, kako ba cure drage?
Kad moje ženske kolegice, pojedine, ponašaju se ko frajeri kad im neko zapne za oko. To nema pardona sekunde, ništa im ne igra ulogu, cura, veza, obaveza niti bilo šta drugo. A to je kod nas došlo usudio bih se reću zadnjih 10 godina.
Da se razumijemo, meni je sasvim legitman stav da žena ima ista prava ko i muškarac kad su upitanju ti neki malo specifični međuljudski odnosi, recimo barenje, flert i slično.
Al činjenica je da je to zapadnjački moderni pristup koji je došao sa Sex i gradom, s Cosmpolitan i sličnim časopisima, s raznoraznim filmovima i serijama i sličnim stvarima.

I onda smo svi redom postali naopaki. Neki dan sjedim negdje i jedem, vidim curu koju ne znam ali mi se sviđa. Prijatelj poznaje drugaricu njenu koja nije tu, mi čujemo kako joj se neko iz društva obraća. Odemo na fb, nađemo joj tu jaranicu, pročačkamo kroz prijatelje i nađemo curu da bi vidjeli da je u sretnoj vezi, sudeći po slikama barem 3-4 godine.

Poenta, sve ti je tu. Sve je dostupno, sve možeš dobiti i samim tim ništa nije dovoljno interesantno da te drži duže vremena.
Pametan komentar, nemam zamjerki. Samo bih jos utvrdio to za zapad i modu. Dakako da je sve to uticalo na tu ''evoluciju''. Zato i kazem da smo nakaradni postali, al nemojmo previse sad raspravljat tim putem. Skliznut cemo s teme o varanju. Svakako te podrzavam, pametan si :)
Fallen Angels

#514 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

kiki-miki wrote:Kako se osjeca, reaguje onaj ko je varao u trenutku kad sazna da je prevaren?

Lose se osjeca naravno. S tragovima bijesa, ljutnje, ljubomore, zavisti i nekim malim oblikom mrznje prema partneru, kao i osobi s kojom je to tvoj partner napravio. Sve ti je spetljano, osjecat se tako a isto to si napravio svom partneru. Zbunjujuce pravo :-) :-)
annoy

#515 Re: Jeste li varali?

Post by annoy »

Fallen Angels wrote:P.S. Bio bih sretan kad bi mi neka djevojka u inbox objasnila detaljno kako je izgledao prvi sex. Precizniji da budem, zelim znat kako se tad djevojka osjeca. Kroz sta prolazi, sta joj se desava dole, svaki detalj please.... Ovo me vec neko vrijeme grize :mrgreen: :mrgreen:
Imam osjećaj da je većina djevojaka tu uspomenu pokušala što više potisnut u neki mračni ćošak mozga :D
Iskreno nikad nisam čula pozitivno iskustvo razdjevičenja :oops:
Matzan

#516 Re: Jeste li varali?

Post by Matzan »

Na pogrešnom mjestu pitaš.
Većina se više ne sjeća ni zadnjeg, a kamoli prvog seksa. :mrgreen:
dobar osjecaj

#517 Re: Jeste li varali?

Post by dobar osjecaj »

kiki-miki wrote:Kako se osjeca, reaguje onaj ko je varao u trenutku kad sazna da je prevaren?
Meni bi to bio normalan slijed dogadjaja i nesto na sto se ne bi puno osvrtala ako sam vec i sama otisla korak dalje.
Fallen Angels

#518 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

annoy wrote:Imam osjećaj da je većina djevojaka tu uspomenu pokušala što više potisnut u neki mračni ćošak mozga :D
Iskreno nikad nisam čula pozitivno iskustvo razdjevičenja :oops:
Matzan wrote:Na pogrešnom mjestu pitaš.
Većina se više ne sjeća ni zadnjeg, a kamoli prvog seksa. :mrgreen:
Lijepo od vas, sve ste mi rekli :mrgreen: :mrgreen:
dobar osjecaj

#519 Re: Jeste li varali?

Post by dobar osjecaj »

Kao da razmisljas da promijenis spol pa provjeravas kako bi se mogao osjecati.
prog321

#520 Re: Jeste li varali?

Post by prog321 »

Otjerao je, naravno.

Toliko se trudio da sakrijem svoje varanje, pa da mi onda ona uzvrati istom mjerom?
Neće da može! :-D
Fallen Angels

#521 Re: Jeste li varali?

Post by Fallen Angels »

dobar osjecaj wrote:Kao da razmisljas da promijenis spol pa provjeravas kako bi se mogao osjecati.

Daaaaa, dosadilo mi bit musko :mrgreen:
Any suggestions?
cassius

#522 Re: Jeste li varali?

Post by cassius »

dobar osjecaj wrote:
Kao da razmisljas da promijenis spol pa provjeravas kako bi se mogao osjecati.

De recite covjeku , olaksajte mu muke :D
dobar osjecaj

#523 Re: Jeste li varali?

Post by dobar osjecaj »

cassius wrote:De recite covjeku , olaksajte mu muke :D
Ti razumijes upotrebnu vrijednost takve spoznaje?
ho oponopono

#524 Re: Jeste li varali?

Post by ho oponopono »

...meni se pak samo prohtjelo...sex na haubi...prvo pusenje kurca( da prostis) pa se doticni pozabavio probijanjem himena...

...a filing sex ko sex nist specijalno...nisam se osjecala posebnom nakon toga aman sad kao to neki dozivljaj jebote koji ostavlja trag...

...mora da sam bila prostitutka u proslom zivotu jer i u snovima imam svoje redovne musterije...tako da su mi vazda gusti te zadovoljstine...aleluja...nisam od onih koji boje uspomene i rado ih se sjecaju... :pusi2:
AstorH

#525 Re: Jeste li varali?

Post by AstorH »

Ukratko

Image
Post Reply