Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SaraFina wrote:Paralelno s projektom zavrsavaj. Nema boljeg posla. Privatna bolnica i ordinacija popodne. Medicina
Da, zbog toga svi moji prijatelji koji su završili kopaju i nogama i rukama da se ispale
Mislim, ok, nosi to dosta lijepih stvari ali da ja sada ganjam da se bavim poslom koji će me otjerati otamo gdje mi je lijepo... Čemu sve to? Ima dosta prijatnijih i ljepših poslova za koje nisam znao dok ih nisam počeo raditi
Neozbiljan si. Pa trcati ka cilju i odustati u pola je neozbiljno. A onda nema dijasporke koja te ne bi odvela u Dansku
Jest da bi morao popustiti sa mozdanim driblinzima, zene to bas ne vole, napeto je. Ali snasao bi se svakako!
Ridjobrki wrote:Nema te dijasporke koja će mene odvući, jednostavno mi fali motivacije za to.
Ja želim vidjeti svoj projekt sproveden i sagrađen u svojoj zemlji.
I mlatnuti solidnu lovu pritom.
Isti sam kralju.
Za mene je odlazak u inostranstvo, a pogotovu na nacin da se zenis sa nekim koga ne poznajes, samo za one koji bas nemaju nikakvu persepktivu ovdje. Takvih je nazalost dosta.
Ridjobrki wrote:Nema te dijasporke koja će mene odvući, jednostavno mi fali motivacije za to.
Ja želim vidjeti svoj projekt sproveden i sagrađen u svojoj zemlji.
I mlatnuti solidnu lovu pritom.
Isti sam kralju.
Za mene je odlazak u inostranstvo, a pogotovu na nacin da se zenis sa nekim koga ne poznajes, samo za one koji bas nemaju nikakvu persepktivu ovdje. Takvih je nazalost dosta.
Zviz će ove slučajeve u posebnoj temi morati obraditi
U moje doba se amfetamini mogli kupiti u apoteci bez recepta, i uopste nije skodljivo po zdravlje ali dodjose kreteni pa sad stelu treba ganjati i za to.
U "normalnom" stanju covjek nesmje ni u saobracaju da se pojavi toliko budala danas ima vozacu. Nego moram krhnut jednu i odvrnuti do daske "lete leptiri himnu"... https://www.youtube.com/watch?v=8urOPnq1kNI dok idem na posao.
Tomahawk11 wrote:U Danskoj se u 10:30 ide na posao. Sto ti je uredjena zemlja!
Vecina bjutika se tek otvara u 10:00, ono 9 od 10, ako ne racunamo samopsluge. Banke ne prije 10:00 a neke cak u 15:00 zatvaraju. Sve se gotovo do 17:00 zatvara i robne kuce osim prodavnica sa hranom tj. one jedne a ostali spesel bjutici do 17:00. Sredjena drzava skroz na skroz. Motto, malo rada puno zarade.