Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
detroit-mercy wrote:Jebiga na temi o sexu svi guze 2-3 puta za noc 5-6 puta sedmicno a kad se je kupat zimi jednom eventualno dva puta, ljeti mozda 3 puta . Sad il lazu na ovoj temi ili na onoj o sexu .
Možda imaju sex svaki dan, a ne tuširaju se danima.
Sta ce se tusirati svaki put....samo ga obrise od storu
detroit-mercy wrote:Jebiga na temi o sexu svi guze 2-3 puta za noc 5-6 puta sedmicno a kad se je kupat zimi jednom eventualno dva puta, ljeti mozda 3 puta . Sad il lazu na ovoj temi ili na onoj o sexu .
Možda imaju sex svaki dan, a ne tuširaju se danima.
Sta ce se tusirati svaki put....samo ga obrise od storu
Reci ljudima, legendo. Ima stora, carsaf, gacice ...
Pa nismo zaostali da idemo u hamandzik da se pOdaperemo.
Sjoj, pitanja ... ko se jos pere poslije cigu-ligu.
Gojeni H wrote:
Kad bi nekima a i onima na zapadu rekao da je i u najsiromsnijoj balijskoj kuci bio hamandzik oni to nebih povjerovali.....oni misle da su se ljudi poceli kupati kad je stigo vodovod...a inace samo n potoku ljeti posle alidjuna
Gojeni H wrote:
Kad bi nekima a i onima na zapadu rekao da je i u najsiromsnijoj balijskoj kuci bio hamandzik oni to nebih povjerovali.....oni misle da su se ljudi poceli kupati kad je stigo vodovod...a inace samo n potoku ljeti posle alidjuna
Kako smo superiorniji po pitanju higijene a oni nas kad smo dilazili lafo uce sta je sampon sta je cetkica za zube..kako se oni umisle i svoje furaju,covjek bi mislio oni su najnapredniji oduvijek ,a ono dovoljno da odes 100 godina nazad i vidis kako hodaju po blatu a kupanje pred bitne dane
Gojeni H wrote:
Kako smo superiorniji po pitanju higijene a oni nas kad smo dilazili lafo uce sta je sampon sta je cetkica za zube..kako se oni umisle i svoje furaju,covjek bi mislio oni su najnapredniji oduvijek ,a ono dovoljno da odes 100 godina nazad i vidis kako hodaju po blatu a kupanje pred bitne dane
York Light 100`s wrote:Ma imamo mi dosta naučiti od zapada što se tiče higijene. Slavni švabo se kupa svaki dan pa onda legne sa paščetom ili mačketinom u krevet, sa cipelama hoda po kući
Tačno. Ali imaš kod nas ljudi koji se ne operu 7 dana, samo se zavuku pod jorgan, a znaju reći kako oni zapadnjaci hodaju u obući po kući i legnu na kauč u cipelama. Naravno da ne treba leći na kauč u cipelama, ali i ovi naši uhljupi legnu, a ne operu noge danima. Meni je to isto.
U Jugi je se većina svijeta kupala 1-2 sedmično (osim ko je radio teške poslove gdje si ličio poslije na crnca ili kad dođe kući ugalj ili drva). Kad je zaratilo pa svjet koji je izbjegao u Njemačku, Austriju itd. susreo je se sa načinom života gdje se tušira i do 3-5 puta dnevno pa sada glumi švabu po Bosni.
Ironija je međutim da ovi novokomponovani zapadnjaci-balkanci žele uvesti čistoću među nas zaostale balkance a mi smo za njih prije 40 godina bili čistoća. Rjetko gdje si mogao gdje naći životinju u kući, obuću po kućama, mrve hljeba u krevetu dok to možeš dan danas naći na zapadu ali važno je da se triput tušira na dan. Komplekse o higijeni su nam nabili zapadnjaci što dozvoljavaju da ih za ručkom pašče liže koje je prije minutu lizalo svoja jaja
sema911s wrote:na zapadu samo na filmu hodaju u cipelama po kuci, i mozda ova aristokracija sa mermernim podovima,
Ti si izgleda zapad samo i vidila na filmovima čim tako pišeš
vidio
zivim i radim na tom zapadu
A eto ja sam isto živio na zapadu gdje sam bio u više domaćinstava gdje se nikada nije izuvalo. Koliko je bilo slučajeva kada sam bio mlađi pa odem kod prijatelja u posjetu a ono roditelji počnu sa posla kući dolaziti, ćaća dođe umoran pa odmah legne na kauč i upali televizor bez izuvanja, onda mati naredi malom da izvede ćuku u šetnju pa poslije šetnje pašče uleti u stan pa skoči na kauč sa svojim šapama a prije minutu je bilo vani, fuj!
A eto ja sam isto živio na zapadu gdje sam bio u više domaćinstava gdje se nikada nije izuvalo. Koliko je bilo slučajeva kada sam bio mlađi pa odem kod prijatelja u posjetu a ono roditelji počnu sa posla kući dolaziti, ćaća dođe umoran pa odmah legne na kauč i upali televizor bez izuvanja, onda mati naredi malom da izvede ćuku u šetnju pa poslije šetnje pašče uleti u stan pa skoči na kauč sa svojim šapama a prije minutu je bilo vani, fuj![/quote]
sto ljudi trista muda, pa tako imas svasta, neko maleno iskustvo mi govori da je dosta drugacije no sto se prica, recimo ovi moji u hotelu skidaju cipele (lakse se dise), po kucama svi bosi, al recimo vlasnik firme (mermerni podovi) sve obuven, mislim da samo u jednoj sobi bez cipela,.
Moje jaranice na zapadu su zivjele u kucama gdje su se skidale cipele. Meni malo cudno bilo to jer se uvijek pricalo da se ljudi na zapadu ne skidaju ali meni drago. Kad su kod mene dosli cudno me gledali kad sam ih zamolila da se skinu
Sad u njihovim stanovima se isto skidaju cipele i hodniku i tu se oblace a kad kod mene dodju, na kraju donesu cipele u dnevni boravak da ih obuku, mislim wtf, ja ne smijem kod vas a ja poslje vas moram cistiti.
Secer_033 wrote:Moje jaranice na zapadu su zivjele u kucama gdje su se skidale cipele. Meni malo cudno bilo to jer se uvijek pricalo da se ljudi na zapadu ne skidaju ali meni drago. Kad su kod mene dosli cudno me gledali kad sam ih zamolila da se skinu
Sad u njihovim stanovima se isto skidaju cipele i hodniku i tu se oblace a kad kod mene dodju, na kraju donesu cipele u dnevni boravak da ih obuku, mislim wtf, ja ne smijem kod vas a ja poslje vas moram cistiti.
I ti njima na to nista, ni znj??
Vidis da te prave budalom
Nego kad smo kod higijene, meni nešto oni nokti kod cura peksinavi.
Hajde što me asocira na kandže i što ne kontam kako im ne smeta pri bilo kakvoj aktivnosti...ali brate djeluje mi prljavo
Bambi_na_kofeinu wrote:Nego kad smo kod higijene, meni nešto oni nokti kod cura peksinavi.
Hajde što me asocira na kandže i što ne kontam kako im ne smeta pri bilo kakvoj aktivnosti...ali brate djeluje mi prljavo
Uzasno.....jos nalijepe i par centi kupovnih....fuj