MURIJA TRKELJA KLIX
- JThomas
#501 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
po mogućnosti u onim bijelim čizmama. i ono nekome da je papak...
- JohnnyS
#502 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Radar71 wrote:
U Hrvatskoj je zakon takav da se mora izuzeti sve uključeno u računalo, uključujući i miševe i tipkovnicu. Naravno, malo ljudi zna da je zakon takav, tako da su ovog jadnog policajca bezveze ismijavali.
- mirsek
#503 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Znaci drotovi su botovi bez mozga.McMoy wrote:zenit dozic wrote:I time prekršio Ustav BIHMcMoy wrote:Ne razumijem otkud toliko povika na MUP KS?!
Ljudi su samo izvršavali sudski nalog.![]()
Ako je naređenje u suprotnosti sa zakonskim normama onda se ne smije izvršiti.
Nije posao policije da odlučuje jesu li sudske odluke (nalog) ispravan ili ne.
Samo viša sudska instanca.
Očito ste gledali previše filmova gdje cop sruši cijeli korumpirani sistem.
Kako ce onda takav bot da meni pise kazne i odredjuje da li ja krsim zakon.?
Dobro prvenstveno je kriv potpisnik naloga da sad ne širimo temu.
Kome ce mesara pokucati na vrata, ko ce se buditi krvavih nogu, ko ce gledati konju/poklonu u zube ?
Izbacite najslabiju kariku.
-
Fauja Singh
#504 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
karanana wrote:dnevno se ukradu u prosjeku 3 auta iz sarajeva i vecinom se prebacuju na pale ili lukavicu. da li nase jade iz ks idu tamo da pretresaju i hapse? pa odmah bi opet otvorili kulu i tamo ih smjestili ako su sretni da prezive.
pa kad se navijaci vode na tekme recimo u hnk ili iz hnk u ks, na ivanu se mijenjaju policije i preuzimaju navijace.
Pusti bolan, mi balijesine smo ti najgori, uvijek se srbima i katolicima dodvoravamo, vjeruj mi to vidim na poslu, kad je pauza ovi s pala svi zajedno kafenisu a ovi nasi supci se vjecito ulizuju, te satro prica da jedu svinjetinu ne bi li se valjda ovim paljanima uvukli u supak. Primjer su ti i imena sto se daju djeci, sve nesto izmisljamo i bjezimo od nasih imena, a ovi paljani djeci daju imena Ratimir, Milos, Njegos...
Evo i ovo danas, kite ce moje otici nasa policija i vrsiti pretres po Banja Luci ili Palama, pa to bi rat izbio jer bi ovi anamo bili ugrozeni, ali neka smo mi uvijek spremni pomoci kolegama iz genocidnog entiteta. FUJ, nama jos 10 genocida da se desi ne bi pameti dosli.
-
Ripicipi
#506 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Vala se mnogi preseravaju sa tim kao RS policija hapsi, otima, ulijece...
Ja kako vidim sve osim iznosenja opreme je uradila policija KS.
Ovdje treba da je fokus na udar na medije, a ne policija.
Ja kako vidim sve osim iznosenja opreme je uradila policija KS.
Ovdje treba da je fokus na udar na medije, a ne policija.
- mirsek
#507 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Gdje si to vidio ?Ripicipi wrote:Vala se mnogi preseravaju sa tim kao RS policija hapsi, otima, ulijece itd..Ja kako vidim sve osim iznosenja opreme je uradila policija KS
Dovoljno je sto su iz RS dotakli dokaze pa da opet opletemo po njima.
I udar na medije i ovo pustanje RS policije( pogotovo ako nije reciprocno ) je bare bare.
Da ne spominjem neprocesuiranje Cvijanovicke.
Last edited by mirsek on 29/12/2014 22:21, edited 1 time in total.
- spreca
#508 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Ali ovo nije HrvatskaJohnnyS wrote:Radar71 wrote:
U Hrvatskoj je zakon takav da se mora izuzeti sve uključeno u računalo, uključujući i miševe i tipkovnicu. Naravno, malo ljudi zna da je zakon takav, tako da su ovog jadnog policajca bezveze ismijavali.
- bach
#509 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Zato što ove tri institucije djeluju kada neki krivično djelo prevazilazi nadležnosti kantonalnih odn entitetskih pravosudnih institucija.jao_situacije wrote:Zašto je Sipa nadležna za ovo ? zašto sud BiH i zašto tužilaštvo BiH ?bach wrote:Nažalost, mislim da je to uradio.homega wrote: Misliš li da je sudija Igor Todorović svjesno ugrozio svoju poziciju u jednoj izuzetno moćnoj instituciji kakva je Općinski sud u Sarajevu i svjesno, mimo zakona, prihvatio zahtjev policije i potpisao sudski nalog za pretres klix-a?
I nije Općinski sud SA nešto pretjerano ugledna instutucija. On je relativno nisko u pravosudnoj hijerahiji...
Prisluškavnje tete Željke je navodno počinenjeno u Banja Luci, a neko ko je potencijalni saučesnik ( klix redakcija) ima sjedište u FBiH.
-
Ripicipi
#510 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Na federalnoj je snimak kada policija KS prva ulazi u prostorije, osigurava haustor itd.mirsek wrote:Gdje si to vidio ?Ripicipi wrote:Vala se mnogi preseravaju sa tim kao RS policija hapsi, otima, ulijece itd..Ja kako vidim sve osim iznosenja opreme je uradila policija KS
Dovoljno je sto su iz RS dotakli dokaze pa da opet opletemo po njima.
Ovi rs-ovci samo nose kompjutere.
Nije ovo bilo nikakvo hapsenje, skrece se sa bitne stvari, a to je udar na slobodu medija.
-
Dobrinja80
#511 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Toliko frke oko audio snimka?????
Da je bar neki video uradak sa BJ ili hardcore sexom nekako BiH i razumio.
Da je bar neki video uradak sa BJ ili hardcore sexom nekako BiH i razumio.
Last edited by Dobrinja80 on 29/12/2014 22:24, edited 1 time in total.
-
LSD
#512 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
http://www.klix.ba/vijesti/bih/goran-mi ... /141229107
Goran Milić: Zašto je međuentitetska saradnja proradila kada je u pitanju Klix
"Volio bih da ta saradnja proradi i kada su mnogo važnije stvari u pitanju, a nikako u slučaju kada treba pretresati Klix, jer ovdje nema nikakvog kaznenog djela", kaže Milić, te podsjeća na trojicu novinara Al Jazeere koji su prije tačno godinu dana zatvoreni u zatvoru u Kairu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
odlicno primjeceno....kako entiteti sjajno sarađuju kad treba maltretirati Klix-ove uposlenike u ovom slucaju (ili neki drugi mediji, nebitno).
imamo kriminala na sve strane, za izvoza, država zablokirana od kriminala, nepotizma, mita i korupcije - a policija pokazuju "profesionalizam" i međuentitetsku saradnju na jednom portalu
kakva komedija od države i društva
Goran Milić: Zašto je međuentitetska saradnja proradila kada je u pitanju Klix
"Volio bih da ta saradnja proradi i kada su mnogo važnije stvari u pitanju, a nikako u slučaju kada treba pretresati Klix, jer ovdje nema nikakvog kaznenog djela", kaže Milić, te podsjeća na trojicu novinara Al Jazeere koji su prije tačno godinu dana zatvoreni u zatvoru u Kairu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
imamo kriminala na sve strane, za izvoza, država zablokirana od kriminala, nepotizma, mita i korupcije - a policija pokazuju "profesionalizam" i međuentitetsku saradnju na jednom portalu
-
sha_ba
#513 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Neki dan žena podlegne povredama zbog nesuradnje MUP-a rs-a i fbih... Al su danas surađivali big time... Bravo gospodo, i fuj
- McMoy
#514 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
sha_ba wrote:Neki dan žena podlegne povredama zbog nesuradnje MUP-a rs-a i fbih... Al su danas surađivali big time... Bravo gospodo, i fuj
Još jedna zabluda!?
Nije uloga MUP-a da štiti neku tamo xy personu, već prvenstveno šefove koji su ih tu i postavili i daju im platu.
- JohnnyS
#515 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
spreca wrote:Ali ovo nije HrvatskaJohnnyS wrote:Radar71 wrote:
Slika je iz Hrvatske.
- Radar71
#516 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Slika je za drota s foruma
-
TheMule
#517 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Iz povoljnih izvora znam da ce Steven Seagal srusiti citav sistemMcMoy wrote:zenit dozic wrote:I time prekršio Ustav BIHMcMoy wrote:Ne razumijem otkud toliko povika na MUP KS?!
Ljudi su samo izvršavali sudski nalog.![]()
Ako je naređenje u suprotnosti sa zakonskim normama onda se ne smije izvršiti.
Nije posao policije da odlučuje jesu li sudske odluke (nalog) ispravne ili ne.
Samo viša sudska instanca.
Očito ste gledali previše filmova gdje cop sruši cijeli korumpirani sistem.
- duminjo
#518 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Udario fedju. E Dabogda mu se ruka osušila
-
Bodkin
#519 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
ljudska glupost je stvarno bez granicaIt_is_a_Leclerc wrote:Ja ne podržavam, niti bih ikad podržavao to da policajci love lopove preko entitetske granice. O Bošnjaci, jeste li vi svjesni šta to znači !? Danas-sutra, neko upadne u stan Jovi Divjaku i opa - idemo na sud ! Ili meni, vama, bilo kome ko im nije po volji....
-
sha_ba
#520 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Zabluda?!McMoy wrote:sha_ba wrote:Neki dan žena podlegne povredama zbog nesuradnje MUP-a rs-a i fbih... Al su danas surađivali big time... Bravo gospodo, i fuj
Još jedna zabluda!?
Nije uloga MUP-a da štiti neku tamo xy personu, već prvenstveno šefove koji su ih tu i postavili i daju im platu.
A ja hudna mislila da je MUP placen da štiti sve gradjane ove, kako vole reci, napaćene nam zemlje
-
pashasolidni
#521 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
krvavca?duminjo wrote:Udario fedju. E Dabogda mu se ruka osušila
-
KENJAC
#522 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
U ovoj drzavi (cuj mene "drzavi) , se digne prasina samo ako ko dira vjerske sluzbenike ili novinare (cuj mene "novinare") ! I to sve zbog dva papka !
- duminjo
#523 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Dapashasolidni wrote:krvavca?duminjo wrote:Udario fedju. E Dabogda mu se ruka osušila
- McMoy
#524 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
sha_ba wrote:Zabluda?!McMoy wrote:sha_ba wrote:Neki dan žena podlegne povredama zbog nesuradnje MUP-a rs-a i fbih... Al su danas surađivali big time... Bravo gospodo, i fuj
Još jedna zabluda!?
A ja hudna mislila da je MUP placen da štiti sve gradjane ove, kako vole reci, napaćene nam zemlje
Welcome to Bosnia & Herzegovina.
- azurna_obala
#525 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Koji je ovo apsurd
pa jel iko obraća pažnju na to što je ta gđa transvestit pričala na tom snimku ili je važnije ko je snimio
koji urnebes
PS
ko je drot na forumu?

pa jel iko obraća pažnju na to što je ta gđa transvestit pričala na tom snimku ili je važnije ko je snimio
koji urnebes
PS
ko je drot na forumu?