BHF_Manijak wrote:Dobro izvini jaro, nemoj tuc' matere ti!Lakat Jebić wrote:pa i da je sve tacno, koga boli kurac? hadzibegic lobiro, pa ga zajebali? ni prvi ni zadnji koji je ispo levat, ko ga jebe.![]()
![]()
Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Lakat Jebić
#501 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
- Zmijuga loma
#502 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Hrvati gurali svog, Srbi svog dok su Bošnje bile podijeljene. Na kraju jednoglasno izabraše Bošnju. Biće da je na pauzi hepek djelovao.
- IcedMFEarth
#503 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
MiriklZmijuga loma wrote:Hrvati gurali svog, Srbi svog dok su Bošnje bile podijeljene. Na kraju jednoglasno izabraše Bošnju. Biće da je na pauzi hepek djelovao.
- trcicu trceci
#504 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Viddje se uveliko brisu neki postovi koji idu imalo protiv nacina razmisljanja pojedinih. Ali neka, ima nas i pametnih kojima je nemoguce obrisati post jer sve se to fino upakuje
Sta hocu da kao ovoj diskusiji kako Mesa nema podrsku medija, sto kaze Laky i Pape je nije imao, cini mi se da ovi mediji u posljednje vrijeme bas samo vole da pljuju po reprezentaciji. Cudno je to
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#505 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
reko Meša: Begiću, ako te pljunem, zahrđaćešZmijuga loma wrote:Hrvati gurali svog, Srbi svog dok su Bošnje bile podijeljene. Na kraju jednoglasno izabraše Bošnju. Biće da je na pauzi hepek djelovao.
100% provjerena info
- Edin H.
#506 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Chmoljo wrote:reko Meša: Begiću, ako te pljunem, zahrđaćešZmijuga loma wrote:Hrvati gurali svog, Srbi svog dok su Bošnje bile podijeljene. Na kraju jednoglasno izabraše Bošnju. Biće da je na pauzi hepek djelovao.ima da me izaberete
![]()
100% provjerena info
Valja ce sada sucima u nasim utakmicama kisobran nositi
- trcicu trceci
#507 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
- Edin H.
#508 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Seju S.?trcicu trceci wrote:Jedva cekam da se Mesa vrati iz Francuske (kakve li slucajnosti i njega cekamo iz Francuske
) pa da nam saopsti te svoje saradnike, neka pravo povede nekoga sa sobom
- trcicu trceci
#509 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
To bi bilo fazon, ono Susica saopsti kao pomocnika. Ali nece, mislio sam na nekog Francuza, treba nam malo neko sa strane da to poslozi jos bolje
- smak
- ultima_palabra
#511 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pogana EDIT:.... škenjara...Droog wrote:A divi ga, molim te...and wrote:jel to ovaj?It_is_a_Leclerc wrote:Kako je glup ovaj Nedim Hasić, pa to nije za ljude...
Kaže - "...prijetio Bošnjacima da glasaju za Baždarevića, nakon čega je on jednoglasno izabran..", pa, ako su prijetili Bošnjacima u IO, šta su radili sa Srbima i Hrvatima ?! Osim toga, ovo ronjenje suza za tarabom Sušićem je - creapy.
- trcicu trceci
#512 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
ali gluplji i nelogicniji komentar dugo se nije cuo
-
LSD
#513 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
tacno ima facu za pljunuti, da covjek smiri nefs....i glavu za udaranja i maltretiranja...čvoke, klempe, tačevi i tako toDroog wrote:A divi ga, molim te...and wrote:jel to ovaj?It_is_a_Leclerc wrote:Kako je glup ovaj Nedim Hasić, pa to nije za ljude...
Kaže - "...prijetio Bošnjacima da glasaju za Baždarevića, nakon čega je on jednoglasno izabran..", pa, ako su prijetili Bošnjacima u IO, šta su radili sa Srbima i Hrvatima ?! Osim toga, ovo ronjenje suza za tarabom Sušićem je - creapy.
- cyprus
- BHF_Manijak
#515 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Zar ovaj ne podrzava NK Travnik?ultima_palabra wrote: Pogana EDIT:.... škenjara...
- jeza u ledja
#516 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nesto izmedju Ligate i Aletica.ultima_palabra wrote: Pogana EDIT:.... škenjara...
-
missko
#517 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ja bi da skrenem malo s teme i pitam kakv moras bit tip da prijavis nekog za ban?Posvadjaj se s njim reci i ti njemu nesto ako vec moras reagovat ili pusti to tako a ono mi papanski pravo eeeee prijavio sam te.
- Charuga
- Globalni moderator
#518 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kad bih ja banovao po svakoj prijavi prepolovio bi se broj forumaša ... 
-
tcz
#519 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Charuga wrote:Kad bih ja banovao po svakoj prijavi prepolovio bi se broj forumaša ...
Da li se zna ko su Mesini pomocnici?
- Dr. Kuca
#520 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sad je i savez dobar, cestit i nema vise ilegalnih radnji a strumfovi?
Gebelsizam once again.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#521 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
poznati novinar-hrakač...Risto Đogo škola, pardon Smiljko Šagolj, pardom Bakir Hadžiomerović i tako neki...subjekat u rečenici mu je "hrabri novinari XXX" ili "ekipa XXX" tj. ja u životu, a objekat (odnosno pikado meta) nikad ne prođe bez barem 2-3 pridjeva.and wrote:jel to ovaj?It_is_a_Leclerc wrote:Kako je glup ovaj Nedim Hasić, pa to nije za ljude...
ovakvim kvazimodima treba zabraniti pristup medijima
- ljevoruki
#522 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Odgledah sinoc Mesin interview kod Bikica.
Da mu se Bikic mogao zavuci u guzicu to bi I uradio. Ono je bilo I smijesno I zalosno gledati.
Mesa smiren, pametan, ozbiljan, fino govori, jedino mi smeta sto se cijelo vrijeme vise potencira njegova igracka karijera nego trenerska.
U svakom slucaju mi se cini kao korak naprijed u razmisljanju I pristupu, iako je prerano za to, u odnosu na prijasnjeg selektora. Ipak trebamo biti oprezni, I na hladno puhati jer svasta se moze desiti. Covjek je kvarljiva roba, do sada ni jedan od selektora nije bas bio potpuno cist, svi su gledali licni interes na jedan ili drugi nacin.

Da mu se Bikic mogao zavuci u guzicu to bi I uradio. Ono je bilo I smijesno I zalosno gledati.
Mesa smiren, pametan, ozbiljan, fino govori, jedino mi smeta sto se cijelo vrijeme vise potencira njegova igracka karijera nego trenerska.
U svakom slucaju mi se cini kao korak naprijed u razmisljanju I pristupu, iako je prerano za to, u odnosu na prijasnjeg selektora. Ipak trebamo biti oprezni, I na hladno puhati jer svasta se moze desiti. Covjek je kvarljiva roba, do sada ni jedan od selektora nije bas bio potpuno cist, svi su gledali licni interes na jedan ili drugi nacin.
-
tcz
#523 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
a dobar je bio kad je Brazilske exluzive objaljivao...JoseMujica wrote: poznati novinar-hrakač...Risto Đogo škola, pardon Smiljko Šagolj, pardom Bakir Hadžiomerović i tako neki...subjekat u rečenici mu je "hrabri novinari XXX" ili "ekipa XXX" tj. ja u životu, a objekat (odnosno pikado meta) nikad ne prođe bez barem 2-3 pridjeva.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#524 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
nemam pojma šta je objavljivaotcz wrote:a dobar je bio kad je Brazilske exluzive objaljivao...JoseMujica wrote: poznati novinar-hrakač...Risto Đogo škola, pardon Smiljko Šagolj, pardom Bakir Hadžiomerović i tako neki...subjekat u rečenici mu je "hrabri novinari XXX" ili "ekipa XXX" tj. ja u životu, a objekat (odnosno pikado meta) nikad ne prođe bez barem 2-3 pridjeva.
da gledaš ovu domaću radinost baš moraš biti sado-mazo
-
tcz
#525 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
a ovo si zakljucio bez gledanjaJoseMujica wrote:
nemam pojma šta je objavljivaoveć dugo ne gledam ove smećarske medije osim kad moram tj. kad igra repka i niko drugi ne prenosi
da gledaš ovu domaću radinost baš moraš biti sado-mazoa ko još nađe šta dobro u tome zreo je za terapije