Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#501 Re: Što privlači nas, dame?
da mi se prislepas jel 
-
yoyo13
#502 Re: Što privlači nas, dame?
responi nemoj da ja moram da je trazim...zijanio si je onda za ovog zivota

- klixoris
#503 Re: Što privlači nas, dame?
Jok, ja to zbog tebe !supercali wrote:da mi se prislepas jel
Cuj da se prislepam... A ja jos kontao da ti posudim svoje auto da parkiras ispred, pa da budes kompletan
- supercali
#504 Re: Što privlači nas, dame?
ne brini imam auto i to fino za sponzoruse al mislim da ova nije ta
- supercali
#505 Re: Što privlači nas, dame?
kad je nadjes javi miyoyo13 wrote:responi nemoj da ja moram da je trazim...zijanio si je onda za ovog zivota![]()
![]()
![]()
- klixoris
#506 Re: Što privlači nas, dame?
Mozda je neko vec nasao...supercali wrote:kad je nadjes javi miyoyo13 wrote:responi nemoj da ja moram da je trazim...zijanio si je onda za ovog zivota![]()
![]()
![]()
-
yoyo13
#507 Re: Što privlači nas, dame?
ma kakav ja...samo ti gazduj na tom terenu
al sad fakat salu na stranu pa nije vojnicko Tokyo pa da se ne moze naci
...oblijepi stanicu plakatima "TRAZI SE DOTICNA DAMA"....

- supercali
#509 Re: Što privlači nas, dame?
ma prvo kontam ajd ovako cu nekako je naci fazoniyoyo13 wrote:ma kakav ja...samo ti gazduj na tom terenu![]()
![]()
![]()
ono necu odmah javno bas
a ako bas bude trebalo i to ce biti
-
yoyo13
#510 Re: Što privlači nas, dame?
daj da organizujemo kakav postizborni skup.....ne znam ko je pobjedio dole al namotat cemo kakvo sponzorstvo
valjda i ti ljudi majku mu imaju dusu i razumiju tvoje muke

- Bloo
- Globalna šefica
#511 Re: Što privlači nas, dame?
pravda za respu!
nađimo trebu dok nije usahao!
nađimo trebu dok nije usahao!
- Ramzess Veliki
#512 Re: Što privlači nas, dame?
Da, ne kukaju radi para. Kukaju radi sponzoruša koje se na njih lijepe radi para ... kukaju kako su sve žene iste i kako ni jedna ne vrijedi jer svaku kupe novcem. Istina samo takve i traže, ne traže cure sa dovoljno novca koje bi im parirale, a ne daju im ni mogućnost da se dokažu u kuhinji.sherbett wrote:Mogu se u potpunosti sloziti s Medenom, ni ja to nisam nikad cula jer takvima je to sasvim normalno i uglavnom smatraju da je i dovoljno jer materijala za samo tu karakterisitiku njima nikad ne manjka nit se oni zale...ali sibicaru s tobom ne mogu da se slozim u potpunosti jer nije isto da te se gleda kao sredstvo koje nudis i objekt jer nemas izbora.
Ok, serem al znam sta hocu da kazem
Te koje imaju para kao oni isto se ponašaju, znam ih par - kockarnica pa kupe par klinaca iz lokalne teretane mlađi od njih desetak dvadeset godina radi zabave. Kupe im majicu i kutiju cigara ...
-
yoyo13
#513 Re: Što privlači nas, dame?
ma prestani traziti ti nju, nego jel ono zacijenda nesto. Slika 37 sa sinocnjeg druzenja i u napadsupercali wrote:ma prvo kontam ajd ovako cu nekako je naci fazoniyoyo13 wrote:ma kakav ja...samo ti gazduj na tom terenu![]()
![]()
![]()
ono necu odmah javno bas
a ako bas bude trebalo i to ce biti
- supercali
#514 Re: Što privlači nas, dame?
cuj prestani
nema sanse
ps ova 37 jeste lijepa al meni je ova "moja" ljepsa
nema sanse
ps ova 37 jeste lijepa al meni je ova "moja" ljepsa
- Kikibombona
#515 Re: Što privlači nas, dame?
Opet zene i njihove nedosanjane zelje.
Moja sadasnja i dugogodisnja djevojka je isticala da su joj najmrze osobine one koje su kod mene najupecatljivije. Prije svega misli se na lijenost. Kod mene je svaka druga 'polako' i 'vidjet cemo'''', lezernost maksimalna. Kljuca bez prestanka, nikako da se pomiri da je to tako. Jedino sto mi nije mrsko jeste seks i rekreacija/sport to iznemoglosti.
Cesto kaze da ni sama ne zna sta je toliko privlaci...... Mislim, garant zna, samo se pravi. Kaze da je privlaci bezgranicno samopouzdanje i vjeciti optimiizam. Prije su valjda momci ludili od ljubomore jer je miskiNJe bas salijece, a ja na to nista. Fakat mi ne smeta niti se plasim.
Kada zasjevaju varnici i kada se dvoje nadju sve drugo postane irelevantno. Dakle, suplja prica.
Moja sadasnja i dugogodisnja djevojka je isticala da su joj najmrze osobine one koje su kod mene najupecatljivije. Prije svega misli se na lijenost. Kod mene je svaka druga 'polako' i 'vidjet cemo'''', lezernost maksimalna. Kljuca bez prestanka, nikako da se pomiri da je to tako. Jedino sto mi nije mrsko jeste seks i rekreacija/sport to iznemoglosti.
Cesto kaze da ni sama ne zna sta je toliko privlaci...... Mislim, garant zna, samo se pravi. Kaze da je privlaci bezgranicno samopouzdanje i vjeciti optimiizam. Prije su valjda momci ludili od ljubomore jer je miskiNJe bas salijece, a ja na to nista. Fakat mi ne smeta niti se plasim.
Kada zasjevaju varnici i kada se dvoje nadju sve drugo postane irelevantno. Dakle, suplja prica.
- dobar osjecaj
#516 Re: Što privlači nas, dame?
Pa kad vec navodis svoj primjer, reci cu ti da sam probala izdrzati s tipovima koje krasi ta odlika lijenosti i koji cesto koriste izraze "polako" i slicne i nikad nisam uspjela izdrzati dugo, ma kako da su me privlacili. Meni su te osobine odbojne bez obzira koliko ih neko kao ti sarmanto upakuje u prednosti i nesto pozeljno.Kikibombona wrote:Opet zene i njihove nedosanjane zelje.![]()
Cesto kaze da ni sama ne zna sta je toliko privlaci...... Mislim, garant zna, samo se pravi. Kaze da je privlaci bezgranicno samopouzdanje i vjeciti optimiizam. Prije su valjda momci ludili od ljubomore jer je miskiNJe bas salijece, a ja na to nista. Fakat mi ne smeta niti se plasim.![]()
Oduvijek sam zeljela tipa koji je ziv, brz, aktivan i koji nista ne ostavlja za kasnije. I nasla sam, hvala Bogu.
Moj muskarac ustaje rano, brine se za sve u kuci, primjecuje kad nesto treba popraviti i odmah reaguje. Ne slozi se uvijek sa mnom ali makar odmah kaze "ne slazem i necu se jer to nije u redu" i objasni zasto nesto nece, bez supackog zavlacenja i odgadjanja koje frustrira i gnjavi bez ikakve potrebe.
Ne sumnjam da su likovi poput tebe neodoljivi i da ima dosta djevojaka koje ce rado biti s tobom ali molim te nemoj da tvrdis da je sve suplja prica samo zato sto ti imas trziste. Ima na tom trzistu djevojaka kojima sav tvoj sarm ne znaci nista u poredjenju s tim "kasnije".
- Kikibombona
#517 Re: Što privlači nas, dame?
Navodim primjer djevojke koja je tvrdila da je lijenost eliminatorna. A ja sam skoro sinonim za lijenost.dobar osjecaj wrote: Pa kad vec navodis svoj primjer, reci cu ti da sam probala izdrzati s tipovima koje krasi ta odlika lijenosti i koji cesto koriste izraze "polako" i slicne i nikad nisam uspjela izdrzati dugo, ma kako da su me privlacili. Meni su te osobine odbojne bez obzira koliko ih neko kao ti sarmanto upakuje u prednosti i nesto pozeljno.
Oduvijek sam zeljela tipa koji je ziv, brz, aktivan i koji nista ne ostavlja za kasnije. I nasla sam, hvala Bogu.
Moj muskarac ustaje rano, brine se za sve u kuci, primjecuje kad nesto treba popraviti i odmah reaguje. Ne slozi se uvijek sa mnom ali makar odmah kaze "ne slazem i necu se jer to nije u redu" i objasni zasto nesto nece, bez supackog zavlacenja i odgadjanja koje frustrira i gnjavi bez ikakve potrebe.
Ne sumnjam da su likovi poput tebe neodoljivi i da ima dosta djevojaka koje ce rado biti s tobom ali molim te nemoj da tvrdis da je sve suplja prica samo zato sto ti imas trziste. Ima na tom trzistu djevojaka kojima sav tvoj sarm ne znaci nista u poredjenju s tim "kasnije".
Doduse, lijenost je izrazena samo kada nesto ne volim raditi ili kada moze cekati.
Ti si nasla i sada mozes svasta pricati. Isto si tako mogla nabasati na lika sa kojim ces se poduratiti u svemu, koji ce te impresionirati 1001 osobinom.... cijelim bicem te inspirisati i spustati u trenucima teske lijenosti. I ti bi ga radi toga ostavila? Mozda da - mozda ne, ne znas unaprijed.
- dobar osjecaj
#518 Re: Što privlači nas, dame?
Mozemo o tome unedogled, ali jednostavno je nemoguce da se u lijenoj osobi koja ce radije reci kasnije nego uraditi nesto odmah ili jasno reci necu/ne zelim moze naci osoba koja ce biti dovoljno inspirativna da svojim drugim osobinama ponisti to sto mi svaki dan pije krv svojom metiljavoscu. Ne vidim se u ulozi te djevojke koja te trpi dok ti svakodnevno nesto prigovara, kako ti kazes "svakodnevno kljuca".Kikibombona wrote:Ti si nasla i sada mozes svasta pricati. Isto si tako mogla nabasati na lika sa kojim ces se poduratiti u svemu, koji ce te impresionirati 1001 osobinom.... cijelim bicem te inspirisati i spustati u trenucima teske lijenosti. I ti bi ga radi toga ostavila? Mozda da - mozda ne, ne znas unaprijed.
Pravoj zeni je potreban samostalan muskarac koji zna sta hoce i sta nece a ne neko ko ce joj svakodnevno piti krv
- supercali
#519 Re: Što privlači nas, dame?
sad vec idete na individualno
mozda joj kupuje stvari pa joj lijenost ne smeta mozda ima velikog mozda .....
tu ima hiljadu zasto hiljadu zato sto je ona s njim bez obzira sto je lijen a ona to prezire
mozda joj kupuje stvari pa joj lijenost ne smeta mozda ima velikog mozda .....
tu ima hiljadu zasto hiljadu zato sto je ona s njim bez obzira sto je lijen a ona to prezire
- Kikibombona
#520 Re: Što privlači nas, dame?
Pa dobro sad, malo preuvelicavomo.dobar osjecaj wrote:Mozemo o tome unedogled, ali jednostavno je nemoguce da se u lijenoj osobi koja ce radije reci kasnije nego uraditi nesto odmah ili jasno reci necu/ne zelim moze naci osoba koja ce biti dovoljno inspirativna da svojim drugim osobinama ponisti to sto mi svaki dan pije krv svojom metiljavoscu. Ne vidim se u ulozi te djevojke koja te trpi dok ti svakodnevno nesto prigovara, kako ti kazes "svakodnevno kljuca".
Pravoj zeni je potreban samostalan muskarac koji zna sta hoce i sta nece a ne neko ko ce joj svakodnevno piti krv
Naravno da nije tako svaki dan. Namjestaj je solidan, ne raspada se tako brzo.
Salu na stranu, ne bih trpio svakodnevno zvocanje, niti bi djevojka imala snage neprestano ponavljati. Potrudim se, nisam idiot, samo sam lijen.
A ne vidim kakve veze samostalnost ima ljenoscu?
Da li biti lijen znaci nemati ciljeve?
Apsolutno ne. I muskarcu je potrebna samostalna zena. Ovisne nisu privlacne.
Poenta je da covjek ne moze znati kako ce reagovati u odredjenoj situaciji dok ga ne strefi. Vec sam pobio neka svoja uvjerenja iako smatram da nisam nimalo labilan. Nisam ni krut da idem protiv sebe i novih saznanja/otkrica. Ti si nasla i drago mi je ako si zadovoljna. Samo tvrdim da ti je partner mogao biti impozantan ljenivac samo da si imala srecu/nesrecu nabasati na jednog takvog.
-
sour cherry
#521 Re: Što privlači nas, dame?
Kiki,voliš li ti lijene žene?Ne znam nijednu da je postala samostalna lijenošću.
- pirmin
#522 Re: Što privlači nas, dame?
Nasli partnere iz snova a vise na podforumu lj i s.
Ne kontam!
To je zadnje mjesto gdje bi provodio vrijeme da imam srece u ljubavi.
Ne kontam!
-
bang and blame
#523 Re: Što privlači nas, dame?
Ko je nas'o? Gdje?!pirmin wrote:Nasli partnere iz snova a vise na podforumu lj i s.
Ne kontam!![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#524 Re: Što privlači nas, dame?
brani te od sanera dok se dere volim teee mafineee moj maliiiEurosa wrote:Privlaci me kad nije kukavica i ne stidi se izraziti osjecanja
- dobar osjecaj
#525 Re: Što privlači nas, dame?
Pobrkao si mjesto odvijanja radnje. Ovo ipak nije tema "usamljena srca". Vidis kako ti taj nedostatak srece u ljubavi umanjuje osjecaj za prostorpirmin wrote:Nasli partnere iz snova a vise na podforumu lj i s.
Ne kontam!![]()
Tema je ipak sta nas privlaci.