Što privlači nas, dame?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
supercali

#501 Re: Što privlači nas, dame?

Post by supercali »

da mi se prislepas jel :D
yoyo13

#502 Re: Što privlači nas, dame?

Post by yoyo13 »

responi nemoj da ja moram da je trazim...zijanio si je onda za ovog zivota :lol: :lol: :lol: :lol:
klixoris

#503 Re: Što privlači nas, dame?

Post by klixoris »

supercali wrote:da mi se prislepas jel :D
Jok, ja to zbog tebe ! :)
Cuj da se prislepam... A ja jos kontao da ti posudim svoje auto da parkiras ispred, pa da budes kompletan :D
supercali

#504 Re: Što privlači nas, dame?

Post by supercali »

ne brini imam auto i to fino za sponzoruse al mislim da ova nije ta
supercali

#505 Re: Što privlači nas, dame?

Post by supercali »

yoyo13 wrote:responi nemoj da ja moram da je trazim...zijanio si je onda za ovog zivota :lol: :lol: :lol: :lol:
kad je nadjes javi mi :D
klixoris

#506 Re: Što privlači nas, dame?

Post by klixoris »

supercali wrote:
yoyo13 wrote:responi nemoj da ja moram da je trazim...zijanio si je onda za ovog zivota :lol: :lol: :lol: :lol:
kad je nadjes javi mi :D
Mozda je neko vec nasao... :evil:
yoyo13

#507 Re: Što privlači nas, dame?

Post by yoyo13 »

ma kakav ja...samo ti gazduj na tom terenu :thumbup: :D :D al sad fakat salu na stranu pa nije vojnicko Tokyo pa da se ne moze naci :P...oblijepi stanicu plakatima "TRAZI SE DOTICNA DAMA".... :skoljka: :skoljka:
supercali

#508 Re: Što privlači nas, dame?

Post by supercali »

mozda
supercali

#509 Re: Što privlači nas, dame?

Post by supercali »

yoyo13 wrote:ma kakav ja...samo ti gazduj na tom terenu :thumbup: :D :D al sad fakat salu na stranu pa nije vojnicko Tokyo pa da se ne moze naci :P...oblijepi stanicu plakatima "TRAZI SE DOTICNA DAMA".... :skoljka: :skoljka:
ma prvo kontam ajd ovako cu nekako je naci fazoni
ono necu odmah javno bas
a ako bas bude trebalo i to ce biti
yoyo13

#510 Re: Što privlači nas, dame?

Post by yoyo13 »

daj da organizujemo kakav postizborni skup.....ne znam ko je pobjedio dole al namotat cemo kakvo sponzorstvo :lol: :lol: :lol: valjda i ti ljudi majku mu imaju dusu i razumiju tvoje muke :lol: :lol: :lol: :lol:
Bloo
Globalna šefica

#511 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Bloo »

pravda za respu!
nađimo trebu dok nije usahao!
Ramzess Veliki

#512 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

sherbett wrote:Mogu se u potpunosti sloziti s Medenom, ni ja to nisam nikad cula jer takvima je to sasvim normalno i uglavnom smatraju da je i dovoljno jer materijala za samo tu karakterisitiku njima nikad ne manjka nit se oni zale...ali sibicaru s tobom ne mogu da se slozim u potpunosti jer nije isto da te se gleda kao sredstvo koje nudis i objekt jer nemas izbora.
Ok, serem al znam sta hocu da kazem :skoljka:
Da, ne kukaju radi para. Kukaju radi sponzoruša koje se na njih lijepe radi para ... kukaju kako su sve žene iste i kako ni jedna ne vrijedi jer svaku kupe novcem. Istina samo takve i traže, ne traže cure sa dovoljno novca koje bi im parirale, a ne daju im ni mogućnost da se dokažu u kuhinji.
Te koje imaju para kao oni isto se ponašaju, znam ih par - kockarnica pa kupe par klinaca iz lokalne teretane mlađi od njih desetak dvadeset godina radi zabave. Kupe im majicu i kutiju cigara ... :lol: :lol: :lol:
yoyo13

#513 Re: Što privlači nas, dame?

Post by yoyo13 »

supercali wrote:
yoyo13 wrote:ma kakav ja...samo ti gazduj na tom terenu :thumbup: :D :D al sad fakat salu na stranu pa nije vojnicko Tokyo pa da se ne moze naci :P...oblijepi stanicu plakatima "TRAZI SE DOTICNA DAMA".... :skoljka: :skoljka:
ma prvo kontam ajd ovako cu nekako je naci fazoni
ono necu odmah javno bas
a ako bas bude trebalo i to ce biti
ma prestani traziti ti nju, nego jel ono zacijenda nesto. Slika 37 sa sinocnjeg druzenja i u napad :lol: :lol: :lol:
supercali

#514 Re: Što privlači nas, dame?

Post by supercali »

cuj prestani :-?
nema sanse

ps ova 37 jeste lijepa al meni je ova "moja" ljepsa
Kikibombona

#515 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Kikibombona »

Opet zene i njihove nedosanjane zelje. :D

Moja sadasnja i dugogodisnja djevojka je isticala da su joj najmrze osobine one koje su kod mene najupecatljivije. Prije svega misli se na lijenost. Kod mene je svaka druga 'polako' i 'vidjet cemo'''', lezernost maksimalna. Kljuca bez prestanka, nikako da se pomiri da je to tako. Jedino sto mi nije mrsko jeste seks i rekreacija/sport to iznemoglosti.

Cesto kaze da ni sama ne zna sta je toliko privlaci...... Mislim, garant zna, samo se pravi. Kaze da je privlaci bezgranicno samopouzdanje i vjeciti optimiizam. Prije su valjda momci ludili od ljubomore jer je miskiNJe bas salijece, a ja na to nista. Fakat mi ne smeta niti se plasim. :D

Kada zasjevaju varnici i kada se dvoje nadju sve drugo postane irelevantno. Dakle, suplja prica.
dobar osjecaj

#516 Re: Što privlači nas, dame?

Post by dobar osjecaj »

Kikibombona wrote:Opet zene i njihove nedosanjane zelje. :D

Moja sadasnja i dugogodisnja djevojka je isticala da su joj najmrze osobine one koje su kod mene najupecatljivije. Prije svega misli se na lijenost. Kod mene je svaka druga 'polako' i 'vidjet cemo'''', lezernost maksimalna. Kljuca bez prestanka, nikako da se pomiri da je to tako. Jedino sto mi nije mrsko jeste seks i rekreacija/sport to iznemoglosti.

Cesto kaze da ni sama ne zna sta je toliko privlaci...... Mislim, garant zna, samo se pravi. Kaze da je privlaci bezgranicno samopouzdanje i vjeciti optimiizam. Prije su valjda momci ludili od ljubomore jer je miskiNJe bas salijece, a ja na to nista. Fakat mi ne smeta niti se plasim. :D

Kada zasjevaju varnici i kada se dvoje nadju sve drugo postane irelevantno. Dakle, suplja prica.
Pa kad vec navodis svoj primjer, reci cu ti da sam probala izdrzati s tipovima koje krasi ta odlika lijenosti i koji cesto koriste izraze "polako" i slicne i nikad nisam uspjela izdrzati dugo, ma kako da su me privlacili. Meni su te osobine odbojne bez obzira koliko ih neko kao ti sarmanto upakuje u prednosti i nesto pozeljno.
Oduvijek sam zeljela tipa koji je ziv, brz, aktivan i koji nista ne ostavlja za kasnije. I nasla sam, hvala Bogu.
Moj muskarac ustaje rano, brine se za sve u kuci, primjecuje kad nesto treba popraviti i odmah reaguje. Ne slozi se uvijek sa mnom ali makar odmah kaze "ne slazem i necu se jer to nije u redu" i objasni zasto nesto nece, bez supackog zavlacenja i odgadjanja koje frustrira i gnjavi bez ikakve potrebe.

Ne sumnjam da su likovi poput tebe neodoljivi i da ima dosta djevojaka koje ce rado biti s tobom ali molim te nemoj da tvrdis da je sve suplja prica samo zato sto ti imas trziste. Ima na tom trzistu djevojaka kojima sav tvoj sarm ne znaci nista u poredjenju s tim "kasnije".
Kikibombona

#517 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Kikibombona »

dobar osjecaj wrote: Pa kad vec navodis svoj primjer, reci cu ti da sam probala izdrzati s tipovima koje krasi ta odlika lijenosti i koji cesto koriste izraze "polako" i slicne i nikad nisam uspjela izdrzati dugo, ma kako da su me privlacili. Meni su te osobine odbojne bez obzira koliko ih neko kao ti sarmanto upakuje u prednosti i nesto pozeljno.
Oduvijek sam zeljela tipa koji je ziv, brz, aktivan i koji nista ne ostavlja za kasnije. I nasla sam, hvala Bogu.
Moj muskarac ustaje rano, brine se za sve u kuci, primjecuje kad nesto treba popraviti i odmah reaguje. Ne slozi se uvijek sa mnom ali makar odmah kaze "ne slazem i necu se jer to nije u redu" i objasni zasto nesto nece, bez supackog zavlacenja i odgadjanja koje frustrira i gnjavi bez ikakve potrebe.

Ne sumnjam da su likovi poput tebe neodoljivi i da ima dosta djevojaka koje ce rado biti s tobom ali molim te nemoj da tvrdis da je sve suplja prica samo zato sto ti imas trziste. Ima na tom trzistu djevojaka kojima sav tvoj sarm ne znaci nista u poredjenju s tim "kasnije".
Navodim primjer djevojke koja je tvrdila da je lijenost eliminatorna. A ja sam skoro sinonim za lijenost. :D

Doduse, lijenost je izrazena samo kada nesto ne volim raditi ili kada moze cekati. :D Kada je zanimljivost u planu ili sport, covjek bi pomisilio da bolujem od hiperaktivnosti. :D

Ti si nasla i sada mozes svasta pricati. Isto si tako mogla nabasati na lika sa kojim ces se poduratiti u svemu, koji ce te impresionirati 1001 osobinom.... cijelim bicem te inspirisati i spustati u trenucima teske lijenosti. I ti bi ga radi toga ostavila? Mozda da - mozda ne, ne znas unaprijed.
dobar osjecaj

#518 Re: Što privlači nas, dame?

Post by dobar osjecaj »

Kikibombona wrote:Ti si nasla i sada mozes svasta pricati. Isto si tako mogla nabasati na lika sa kojim ces se poduratiti u svemu, koji ce te impresionirati 1001 osobinom.... cijelim bicem te inspirisati i spustati u trenucima teske lijenosti. I ti bi ga radi toga ostavila? Mozda da - mozda ne, ne znas unaprijed.
Mozemo o tome unedogled, ali jednostavno je nemoguce da se u lijenoj osobi koja ce radije reci kasnije nego uraditi nesto odmah ili jasno reci necu/ne zelim moze naci osoba koja ce biti dovoljno inspirativna da svojim drugim osobinama ponisti to sto mi svaki dan pije krv svojom metiljavoscu. Ne vidim se u ulozi te djevojke koja te trpi dok ti svakodnevno nesto prigovara, kako ti kazes "svakodnevno kljuca".
Pravoj zeni je potreban samostalan muskarac koji zna sta hoce i sta nece a ne neko ko ce joj svakodnevno piti krv :D
supercali

#519 Re: Što privlači nas, dame?

Post by supercali »

sad vec idete na individualno
mozda joj kupuje stvari pa joj lijenost ne smeta mozda ima velikog mozda .....
tu ima hiljadu zasto hiljadu zato sto je ona s njim bez obzira sto je lijen a ona to prezire
Kikibombona

#520 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Kikibombona »

dobar osjecaj wrote:Mozemo o tome unedogled, ali jednostavno je nemoguce da se u lijenoj osobi koja ce radije reci kasnije nego uraditi nesto odmah ili jasno reci necu/ne zelim moze naci osoba koja ce biti dovoljno inspirativna da svojim drugim osobinama ponisti to sto mi svaki dan pije krv svojom metiljavoscu. Ne vidim se u ulozi te djevojke koja te trpi dok ti svakodnevno nesto prigovara, kako ti kazes "svakodnevno kljuca".
Pravoj zeni je potreban samostalan muskarac koji zna sta hoce i sta nece a ne neko ko ce joj svakodnevno piti krv :D
Pa dobro sad, malo preuvelicavomo. :D

Naravno da nije tako svaki dan. Namjestaj je solidan, ne raspada se tako brzo. :D

Salu na stranu, ne bih trpio svakodnevno zvocanje, niti bi djevojka imala snage neprestano ponavljati. Potrudim se, nisam idiot, samo sam lijen.

A ne vidim kakve veze samostalnost ima ljenoscu?
Da li biti lijen znaci nemati ciljeve?

Apsolutno ne. I muskarcu je potrebna samostalna zena. Ovisne nisu privlacne.

Poenta je da covjek ne moze znati kako ce reagovati u odredjenoj situaciji dok ga ne strefi. Vec sam pobio neka svoja uvjerenja iako smatram da nisam nimalo labilan. Nisam ni krut da idem protiv sebe i novih saznanja/otkrica. Ti si nasla i drago mi je ako si zadovoljna. Samo tvrdim da ti je partner mogao biti impozantan ljenivac samo da si imala srecu/nesrecu nabasati na jednog takvog. :D Ima i lijenost svoju pozitivnu stranu. Opustenost, spontanost, lezernost, odsustvo sitnicavosti i bespotrebnog nerviranja...... Osbine dobre za ocuvanje zivaca, ako ne ljudima oko sebe, onda svojih svakako. :D
sour cherry

#521 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sour cherry »

Kiki,voliš li ti lijene žene?Ne znam nijednu da je postala samostalna lijenošću.
pirmin

#522 Re: Što privlači nas, dame?

Post by pirmin »

Nasli partnere iz snova a vise na podforumu lj i s.
Ne kontam! :oops:

To je zadnje mjesto gdje bi provodio vrijeme da imam srece u ljubavi. :D
bang and blame

#523 Re: Što privlači nas, dame?

Post by bang and blame »

pirmin wrote:Nasli partnere iz snova a vise na podforumu lj i s.

Ko je nas'o? Gdje?! :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#524 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Bloo »

Eurosa wrote:Privlaci me kad nije kukavica i ne stidi se izraziti osjecanja :srce:
brani te od sanera dok se dere volim teee mafineee moj maliii :mrgreen:
dobar osjecaj

#525 Re: Što privlači nas, dame?

Post by dobar osjecaj »

pirmin wrote:Nasli partnere iz snova a vise na podforumu lj i s.

Pobrkao si mjesto odvijanja radnje. Ovo ipak nije tema "usamljena srca". Vidis kako ti taj nedostatak srece u ljubavi umanjuje osjecaj za prostor :D

Tema je ipak sta nas privlaci.
Post Reply