Nije nikakav problem, mozes da me vidis, mogu ti reci morfoloski, broj bodova testa fizickih sposobnosti, sve ispunjavam, sta god te zanima ili mislis iz nekog drugog razloga?NO PAIN NO GAIN_Sa wrote:Volio bih te vidjeti u zivo pa da porazgovaramo u 4 oka i da vidimo sta je kome u glavi!!!Lanet wrote:Mnogi se zale nisu prosli, pa ljudi lijepo pise koliko se tolerise kilaza i koja su odstupanja! Pojedincima ovde na forumu pravopis nije jaca strana, ne znaju osnove gramatike, tako da bolje da se ne zale! Po meni interviju je jedna od najbitnijih stavki ovog testiranja kao i psiho test, jer dzaba misici kada neko nema dvije ciste u glavi i ne zna recenicu da sastavi! Srecno svima u nastavku testiranja!
A sto nebi komentarisao Morfoloski kad i jest SRANJE i nije mjerilo za Fizicki test ni 1 posto zbog kojeg se i radi 99 posto jer momak moze odstupat od normi malo a teatove zakucati dok neko ko zadovoljava morfoloski nemoze ni 5 sklekova napravit kamol sta ostalo!!!,,,pogotovu kad su odstupanja od dozvoljenog minimalna!!!
Sretno svoj Normalnoj raji koja zadovoljavaju makar 50 posto trazenog u cjelokupnom testiranju,, al nazalost poznavajuci nasu Drzavu i kako sve funkcionise u njoj takvih nece biti na konacnom spisku!!!!!
Vidim ti si se pronasao u ovome: ''dzaba misici kada neko nema dvije ciste u glavi i ne zna recenicu da sastavi'', to je vec tvoj problem! Nisam nikoga konkretno prozvao, to je moj komentar GENERALNO koliko je vazan ovaj dio testiranja tj. interviju i kasnije psiho test! Neophpdno je ispuniti norme testa fizickih sposobnosti, ali isto tako ljudi koji misle da rade moraju imati i ELEMNTARNU PISMENOST, MENTALNU SPOSOBNOST za obavljanje ovog posla!
Ne smatram da su problem 1 ili 2 kg viska, ali reci da je morfoloski sranje, to je glupost, ipak treba ispostovati odredjene norme za ovakvu vrstu posla, najbolje bi bilo kada bi svako stimao kako mu odgovara! Treba biti svjestan da je prijavljen ogroman broj ljudi i da ce traziti i najmanje odstupanje za eliminaciju, sto ne bi bio problem i ja to podrzavam, TREBA DA BUDU PRIMLJENI NAJBOLJI, ali nazalost dobro svi znamo da ce ogroman broj biti primljen preko veze I TU JE NAS PROBLEM, a ne u tome sto se postuju konkursom propisane norme!