Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustang1 wrote:Ipak necu to skontao sam nesto drugo .. Prvo cu odigrati sa ovim sto imam jos 2 utakmice ostale pa cu onda zamijeniti 2 igraca i to bi trebao da bude pravi tim
Kupi samo Martineza i neka odigra 1-2 barem po pola sata pa prodaj ako ne bude valjao
Evo ja se prošetah i kroz 5 ligu sa njim
Nisam odigrao nijednu sa ovim timom ali mislim da ce ovo da bude ono pravo De Bruyne i Immobile pojedinacno imaju vise golova nego utakmica .. Lukaku je zvijer za sebe to znamo svi Do sada je tu bio Ramos ali nije on nesto se pokazao
Ciro zvijer .. Imao je 7 utakmica 12 golova i 3-4 asistencije .. Sada ne znam koliko ima ali nesto je losije sigurno jer sam jedva nerijeseno izvlacio nisam fitnes lijepio nikome umrli svi
I opet nakon sto mi je na pocetku nestalo 40 hiljada coinsa sad mi zaglavili igraci odnosno Ramos a nemam love da kupim fitnes .. Jebem im majku .. Odoh na chat i dat ce mi 2 packa a nikad nisam nista u tim njihovim dobio ma ni da vrijedi hiljadu sve samo quick sell
Meni se vala Asmir i nije nešto pokazao, sastavio tim BiH, i takve kretenske golove zna primiti da je to strašno čovjek šuta a on se i ne pomjeri
Inače naši svi nekakvi spori pa je baš teško igrati protiv onih što samo šprintaju pravo na gol
Dobar je Asmir .. Ali ne mozes ocekivati da brani sve jer ako su ti Spaha i Bicakcic u odbrani .. A svaki golman primi neke kretenske golove a neke nemoguce sanse skida
Sinoc sam se zalio EA i nisu mi ni packove dali samo popust na Originu
Mustang1 wrote:Dobar je Asmir .. Ali ne mozes ocekivati da brani sve jer ako su ti Spaha i Bicakcic u odbrani .. A svaki golman primi neke kretenske golove a neke nemoguce sanse skida
Sinoc sam se zalio EA i nisu mi ni packove dali samo popust na Originu
Ma eto šta ja znam, možda se meni tako potrefilo, i ne očekujem ja da brani sve, ali ne sjećam se vala da je imao ijednu odbranu da ono baš kažeš wow
U odbrani uglavnom igraju SEO i Mujdza bekovi, a na stoperima vrtim Spahu, Bicakcica i Sunjica (Zukanovic je najsporiji i on igra samo ako su ovi povrijeđeni ili kartonirani). Jedino je Bico onako malo pokretljiviji, a zna nekad i zabiti gol glavom poslije kornera, ovo ostalo sve kilavo
Gledam danas YT i vidim svi svršavaju na Ramosa iz Dotmunda i hajde ja sklopim cijeli tim iz Njemačke i krenem da igram... Mislim ne znam u čemu je fazon. Ne kažem da je lik loš, ali govore da je među najboljim napadačima na FIFI. Smješno. Zabije lik 5 golova u 4 tekme uz par asistencija... Kasnije ih sve prodam i sklopim ove iz Kolumbije i iz Serie A i Martinez zabije 15 golova u 6 utakmica
Btw, uzmem onog srebrenog Kolašinca... Joj mašine lika
Mustang1 wrote:Nisam odigrao nijednu sa ovim timom ali mislim da ce ovo da bude ono pravo De Bruyne i Immobile pojedinacno imaju vise golova nego utakmica .. Lukaku je zvijer za sebe to znamo svi Do sada je tu bio Ramos ali nije on nesto se pokazao
febo_acm wrote:Gledam danas YT i vidim svi svršavaju na Ramosa iz Dotmunda i hajde ja sklopim cijeli tim iz Njemačke i krenem da igram... Mislim ne znam u čemu je fazon. Ne kažem da je lik loš, ali govore da je među najboljim napadačima na FIFI. Smješno. Zabije lik 5 golova u 4 tekme uz par asistencija... Kasnije ih sve prodam i sklopim ove iz Kolumbije i iz Serie A i Martinez zabije 15 golova u 6 utakmica
Btw, uzmem onog srebrenog Kolašinca... Joj mašine lika
Uzmi Pabona , Ekvadorac, igra neku južnoameričku ligu. Ocjena mu je 75 ali je ubica , brz, jak i ima dobar šut. Klasišni napadač , golgeter a nije mnogo poznat tj. nije mnogo skup.
Kupio sam Pjanića za 2100 coinsa i Dembu Ba i Jacksona Martineza za po 700 coinsa i to još nisu bile početne cijene nego je Pjaniću početna cijena bila 1100 a za ovu dvojicu početna cijena bila 350 i 450 coinsa .
Havatar wrote:Kupio sam Pjanića za 2100 coinsa i Dembu Ba i Jacksona Martineza za po 700 coinsa i to još nisu bile početne cijene nego je Pjaniću početna cijena bila 1100 a za ovu dvojicu početna cijena bila 350 i 450 coinsa .
Pa dobro Pjanić je tu negdje, može se kupiti za 1900 na marketu trenutno. Džeksona si ubo samo tako A Demba je klocko
Što bi volio da je moguće napraviti negu grupu gdje ljudi igraju FIFE normalno... Baš mi na živce idu ovi što trče ko muhe bez glave s centra prema golu i driblaju ko budale... Fakat ono demorališu me neki likovi totalno