Jedino je tacno da ga u BiH nece niko platiti tri miliona. Ostalo je isti nivo kao u Dinamu i Alziru.
Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sinuhe
#501 Re: Selektor/Trener BiH
Rijec je o covjeku koji je otisao raditi kod jednog Mamica. 
Jedino je tacno da ga u BiH nece niko platiti tri miliona. Ostalo je isti nivo kao u Dinamu i Alziru.
-
nekoeko
#502 Re: Selektor/Trener BiH
Pa zasto klix.ba nije napravio intervju sa Vahom i pitao ga da li je on spreman biti selektor svoje domovine. Zar se covjek treba sam nametati? Normalno je da se ne izjasnava kada se jos ne zna da li Susic ostaje ili ide. Mediji bi to trebali malo pogurati, nisam bas siguran da bi on tako lahko odbio BiH. Prije svega jer je plasman na EP moguc plus igra se u Francuskoj...
- insomnia78
#503 Re: Selektor/Trener BiH
A jebo te
Lika ne zanimamo uopste
Eto pitali su mu brata da li bi vahid pristao, kae ovaj a kad je njemu bosna dala kakvu nagradu i kad ga je proglasila najboljim u necemu a u Alziru moRe biti predsjednik
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Lika ne zanimamo uopste
Eto pitali su mu brata da li bi vahid pristao, kae ovaj a kad je njemu bosna dala kakvu nagradu i kad ga je proglasila najboljim u necemu a u Alziru moRe biti predsjednik
-
Crvena Tifoza
#504 Re: Selektor/Trener BiH
Jedva čekam kada će ova administracija foruma malo prelistati ove teme pa početi sa bananama. Više ni na jednu temu ne možes ući od primitivnih komentara.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Korisničkoime
#505 Re: Selektor/Trener BiH
Ivica Osim je to jednom lijepo obajsnio zasto nikad ne bi bio trener BiH jer bi opet bio Bosnac i zbog toga nebi bio nikome dobar kao sto je bio slucaj i u Jugoslaviji.
Vaha ima jednu mahanu i to ne malu lik je konfliktna licnost. Da je imao malo vise takta i dan danas bi imao mjesta u Francuskoj medutim nakon epizode u PSG-u i opceg sukoba na svim frontama zaobilazi ga se. Takav od kakvog mnogi zaziru nama bi bas trebao jer mozda bi bilo pizdarija ali ako bi se istrajalo rascistile bi se neke stvari. S druge strane mislim da je i on svjestan da bi bilo pizdarija do neba a ne znam da li mu to bas treba. Mislim da bi neko trebao po tom pitanju razuvjerit ne samo Vahu nego bilo koga ko dolazi kao buduci moguci kandidat da ce Savez uraditi sve da pizdarije ne izbiju i ako se to dogodi da ce biti na strani selektora
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
Vaha ima jednu mahanu i to ne malu lik je konfliktna licnost. Da je imao malo vise takta i dan danas bi imao mjesta u Francuskoj medutim nakon epizode u PSG-u i opceg sukoba na svim frontama zaobilazi ga se. Takav od kakvog mnogi zaziru nama bi bas trebao jer mozda bi bilo pizdarija ali ako bi se istrajalo rascistile bi se neke stvari. S druge strane mislim da je i on svjestan da bi bilo pizdarija do neba a ne znam da li mu to bas treba. Mislim da bi neko trebao po tom pitanju razuvjerit ne samo Vahu nego bilo koga ko dolazi kao buduci moguci kandidat da ce Savez uraditi sve da pizdarije ne izbiju i ako se to dogodi da ce biti na strani selektora
- Logovan
#506 Re: Selektor/Trener BiH
A kada se sjetim koliko se naš narod naložio da će Vaha biti selektor naše reprezentacije.sinuhe wrote:A ko bi prije preuzeo Trabzonspor nego reprezentaciju BiH? Cuj Trabzonspor
- Šibicar
#507 Re: Selektor/Trener BiH
Ma Vahid je trener koji bi se na prvom treningu možda pomarisao sa nekim igračem,jer je takav,pa i u PSG-u je valjda nekog igrača glavom opalio na treningu.
Čisto sumnjam da on ima uopšte volje i želje da radi na Balkanu,posebno ne kod nas jer bi bio dočekan kao Bog a ispraćen najvjerovatnije kao šupak,to smo mi. 
- Havatar
#508 Re: Selektor/Trener BiH
Trabzonspor je u vrhu turskog fudbala , igrali ligu prvaka prije nekoliko godina , dio velike petorke u Turskoj, ima mnoge igrace koji su bili dobri igraci u najacim ligama pa ih oni kupili i ne moze da se izjednacava sa klubovima koje je Safet vodio kao sto se ovdje pokusava.sinuhe wrote:A ko bi prije preuzeo Trabzonspor nego reprezentaciju BiH? Cuj Trabzonspor
- Point.
#509 Re: Selektor/Trener BiH
Trabzonspor je za sve Susiceve sporove Barcelona iz najboljih dana. Toliko.Havatar wrote:Trabzonspor je u vrhu turskog fudbala , igrali ligu prvaka prije nekoliko godina , dio velike petorke u Turskoj, ima mnoge igrace koji su bili dobri igraci u najacim ligama pa ih oni kupili i ne moze da se izjednacava sa klubovima koje je Safet vodio kao sto se ovdje pokusava.sinuhe wrote:A ko bi prije preuzeo Trabzonspor nego reprezentaciju BiH? Cuj Trabzonspor
- insomnia78
#510 Re: Selektor/Trener BiH
Zar nisu u igri bili Barca i Real 
- Point.
#511 Re: Selektor/Trener BiH
Za koga?
- insomnia78
#512 Re: Selektor/Trener BiH
Za patriotu i Halifu Va'ida
- Point.
#513 Re: Selektor/Trener BiH
Jako si duhovit, ko prdez na proljev.
- Havatar
#514 Re: Selektor/Trener BiH
Barca je bila zainteresovana za Safetuinsomnia78 wrote:Zar nisu u igri bili Barca i Real
- mixone1995
#515 Re: Selektor/Trener BiH
Pokusavam zamisliti Safeta na klupi Barcelone
Sto se mene tice daBogda to i postao, samo da neko drugi preuzme reprezentaciju
Sto se mene tice daBogda to i postao, samo da neko drugi preuzme reprezentaciju
- mO k3
#516 Re: Selektor/Trener BiH
Ma iskreno ne bih ni ja volio da radim sa nasima .... ili kod nekog nasegŠibicar wrote:Ma Vahid je trener koji bi se na prvom treningu možda pomarisao sa nekim igračem,jer je takav,pa i u PSG-u je valjda nekog igrača glavom opalio na treningu.Čisto sumnjam da on ima uopšte volje i želje da radi na Balkanu,posebno ne kod nas jer bi bio dočekan kao Bog a ispraćen najvjerovatnije kao šupak,to smo mi.
- dulekrele
#517 Re: Selektor/Trener BiH
ruku na srce u cemu je to on najbolji pa da dobije ikakvu nagraduinsomnia78 wrote:A jebo te
Lika ne zanimamo uopste
- insomnia78
#518 Re: Selektor/Trener BiH
Svakako
-
Korisničkoime
#519 Re: Selektor/Trener BiH
Daleko od toga da je najbolji trener na svijetu ali da je dobar to mu tesko neko moze osporiti. Neki su to i prije znali nekima je to trebalo nacrtati. Klub nije toliko sporan buduci da se on slabo kome vise mora i treba dokazivati, pare su dobre a u Francuskoj je malo ukenjao stvar.dulekrele wrote:ruku na srce u cemu je to on najbolji pa da dobije ikakvu nagraduinsomnia78 wrote:A jebo te
Lika ne zanimamo uopste
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalki u cemu je to on najbolji pa da ga se proglasava svecom. vaha jeste dobar trener ali sada da ga ljubimo u guzicu kako bi bio selektor je malo previse. dovoljno je vidjeti ekipu koju ce preuzeti pa da price o vahidu kao najboljem treneru na svijetu padaju u vodu. svakako bi bio dobar za nase tetkice ali ne treba nikoga moliti na koljenima. ako on nema volje i zelje daleko mu lepa kuca
Medutim brat mu valja gluposti nevidene, kakva nagrada kakvo priznanje zasto, Susic sta god da dobije za svoju igracku karijeru debelo je zasluzio. Za trenersku nije ali nije nikad nista ni dobio.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#520 Re: Selektor/Trener BiH
znači Trabzon je u igri ali nije završeno"Dogovarao sam se sa Turcima jer tamo je moj jedan prijatelj koji svim silama želi da dođem. U zadnje vrijeme se dosta toga promijenilo, vidjet ću, moram malo razmisliti. Došao sam malo odmoriti jer sam puno radio, puno toga se dogodilo u dva mjeseca i trebam malo odmora..."
a male su šanse da hoće ovamo, a nije do paraPratio je i Bosnu i Hercegovinu, koju na žalost brojnih navijača "Zmajeva" ipak ne misli preuzeti.
"Kad si izbornik, moraš gledati hoće li igrati Srbin ili Hrvat, i zato ja nikada ne mogu trenirati tu selekciju. Ako izbaciš nekoga, odmah će reći: čuo sam da neke igrače nije uzeo... Sramotno je i skandalozno kad momci počnu pričati takve fašističke ideje, to me toliko pogađa."
"Ja sam tu bio za vrijeme rata, doživio sam mnoge neugodnosti. Mogu pomoći na neke druge načine, a moja razmišljanja su malo drugačija i ne bih se vraćao ponovo na ta razmišljanja i te događaje koji su mi nanijeli puno moralnog, a ne samo materijalnog razočaranja", kaže Halilhodžić.
U Hrvatsku se također ne misli ne više vraćati kao trener kluba, pa ni reprezentacije.
"Ne, jednom sam bio tu i to je to. Mislim da je završena moja putešestvija na ovim prostorima. Mogu pomoći ovako, jer ja i sad pomažem mnogima ovdje, ljudi me traže savjete, traže igrače, dobre, a jeftine..."
- insomnia78
#521 Re: Selektor/Trener BiH
Sere za nacionalni kljuc
- limeni
#522 Re: Selektor/Trener BiH
a nije mu balkanska mocvara smetala dok je bio kod mamicha
izgleda da se neidentifikuje sa BiH nego samo bivsom jugoslavijom. steta, veliki trener a karakterom slican kao ibrahimovic. nadam se da se varam ali eto tako izgleda sa strane.
izgleda da se neidentifikuje sa BiH nego samo bivsom jugoslavijom. steta, veliki trener a karakterom slican kao ibrahimovic. nadam se da se varam ali eto tako izgleda sa strane.
- cyprus
#523 Re: Selektor/Trener BiH
I meni djeluje ovo za nacionalni ključ kao vadiona neka... Mislim da to sad, bar u A selekciji, nije neki značajan problem...
-
Max Bunker
#524 Re: Selektor/Trener BiH
Kakva crna Jugoslavija.limeni wrote:a nije mu balkanska mocvara smetala dok je bio kod mamicha![]()
Samo para i Velež (pomalo).
- insomnia78
#525 Re: Selektor/Trener BiH
Od svih sranja, problema i problematicnih seratora na ovim prostorima on je saradjivao sa najvecim
Zdravko Mamic
Zdravko Mamic