Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Everton have beaten Swansea City to the signing of Bosnia-Herzegovina midfielder Muhamed Besic. The 21-year-old will move from Hungarian side Ferencvaros and join up with the Toffees ahead of the new campaign.
Osman je dosta ofanzivniji od Mumeta. Gareth Barry je njegova konkurencija. A moje mišljenje da i nije neka jer će ga ovaj ubrzo zamijeniti kad ode u penziju a dotad će dijeliti minutažu jer je Barry prestar da bi odigrao cijelu sezonu iz utakmice u utakmicu.
Also the Bosnian fans were a small minority in the crowd but they had a great attitude and were very loud (helped by any Brazilian in attendance of course) even down 2-0. They were my favorite supporters at a match I attended....except for the Colombian women. Wow.
i jos jedan
Is that Messi's shadow?
Last edited by Koshpa on 11/07/2014 21:12, edited 2 times in total.
Nije isto. Stevanovic je iz Vojvodine presao u Sevillu, Mume je ipak ponikao i fudbalski se skolovao u Njemackoj.
Sretno Mume zeli ti vjecni navijac karamela, od malena navijam za njih.
Sto je najgore meni je stari stalno trubio 80tih kako nasa velika cetvorka nije vrijedna gledanju kao Everton v Liverpul. Nemam pojma da li je ikada vidio na tv-u ta dva tima, ja znam da ja nisam, ali se stalno pricalo u kuci o nekom Evertonu i Liverpulu.
Pricu je stalno vodio kako nema vise igraca tipa Kneza, Galica, Kajzera i naravno nijedan tim nije kao Everton/Liverpul. Mislim da je vukao ka Evertonu u citavoj toj prici.
Jack Be Nimble wrote:Sto je najgore meni je stari stalno trubio 80tih kako nasa velika cetvorka nije vrijedna gledanju kao Everton v Liverpul. Nemam pojma da li je ikada vidio na tv-u ta dva tima, ja znam da ja nisam, ali se stalno pricalo u kuci o nekom Evertonu i Liverpulu.
Pricu je stalno vodio kako nema vise igraca tipa Kneza, Galica, Kajzera i naravno nijedan tim nije kao Everton/Liverpul. Mislim da je vukao ka Evertonu u citavoj toj prici.