jasen wrote:ja bih prije rekao, s obzirom na nick, da se ti pališ na njega, iako reJZ ne zna tablicu množenja.reis1 wrote:Mene jeste strah bivseg reisa Cerica.
Dozivljavam ga kao osobu 15. stoljeca koji je zalutao u 21. stoljece, jednostavno mogao bih se kladiti da lik ne zna tablicu mnozenja napamet, i takvih osoba me je uvijek bilo strah. BTW, prestravljen sam i uopce kakvi sve likovi hodaju oko mene, psihopati samo takvi, pitas ih koliko je 7 x 9 = pogleda te prestravljeno (boji se on tebe, bojis se ti njega).
I to mi je uvijek bilo sokantno: najprije koliko neko ko ne zna tablicu mnozenja moze sebi dozvoliti da se kandidira za predsjednika jedne drzave/nacije/religijske zajednice, i dugo koliko ona obicna ovcica mora imat nedostatak zivaca po tijelu pa ovu prvu osobu smatrat nekakvih vrhovnim autoritetom koji bi trebao da el-lideruje.
Kad ja postanem reis, ja cu sve ove nase hodze u svakoj dzamiji u Bosni i Hercegovini, a i po Sandzaku, natjerat da nauce tablicu mnozenja.
Sramota da su pejgamber i oni oko njega jos prije 1500 godina izmislili arapske brojeve i tablicu, a ovi nasi hodze kao vrhunski muslimanski autoriteti nashijeg naroda jos nisu 7 x 9 naucili. Ja se crvenim zbog njihove sramote.