Ma jok. Tvoj sovinizam produkt je visegodisnje mrznje koju nevjesto pokusavas sakriti. Ali onako hinjski "omakne"ti se ponekad pa ti izlete komentari kao onaj o ratnom zlocincu Kordicu ili o islamskoj vjerskoj ustanovi u Neumu (ima tog materijala jos dosta ali ne da mi se ceprkati jer si vec provaljen).Hafis wrote:Ja ipak mislim da je moj ''šovinizam'' samo produkt podsmijavanja tuđem šovinizmu.
S korektnim i razumnim ljudima uvijek ću korektno i razumno raspravljati, bez bilo kakve negativne primisli.
Ali kada s druge strane imaš sugovornika (kojih doista ima poprilično) koji jasno i nedvomisleno ističe svoj šovinizam, čak swe ponose s njim, ja se tada samo pokušavam izrugati tom njihovom uvrnutom stavu, to jest na neki satiričan način pokazati im koliko je smiješno to što zastupaju.
Nekada mi to čak pođe za rukom, dalje...neke stavim na ignore, s nekima ne polemiziram...i to je to.
Ti i takvi kao ti, mozete prosipati ublehe jedan dusak, ali uvjek vam "izleti" poneka..sta ces nije uludo Tompson "skaldio glazbu o genima i kamenu"...