sparky wrote:sto Limeni haba narod... satro ne znas ni gdje se sipa ulje, a sad znas da ti je pomjesao vodu i ulje? jedino ako si ulje dosuo u posudu za vodu
HAHAHAHAHHA nisam na cepu sam vidio i u slivniku okolo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
sparky wrote:sto Limeni haba narod... satro ne znas ni gdje se sipa ulje, a sad znas da ti je pomjesao vodu i ulje? jedino ako si ulje dosuo u posudu za vodu
zrakomlat wrote:Limenko, priznaj da se za'ebaješ
Jesam jaranemefistofilis wrote:limenko, jesi li bio "na ravnom" kad si ulje mjerio. ne smije ti auto biti nageto
Ned071 wrote:djeco gdje su najjeftiniji lanci za kupiti u sarajevu? peglali me jutros organi...
Ned071 wrote:hvala sema. naravno da necu. imam nove zimske naprijed i nove ljetnje nazad, al zakon kaze da moram u tom slucaju imati lance. ostatak obavezne opreme imam svakako
puno srece zelim i da ti dupe ne pobjegneNed071 wrote:glanc nove, zato....
Ned071 wrote:djeco gdje su najjeftiniji lanci za kupiti u sarajevu? peglali me jutros organi...
Bilo je i ranije dosta pisanja (citaj prepucavanja) na temu na koju osovinu staviti bolje gume. Pripadam kategoriji onih koji misle (a ja licno i odgovorno tvrdim) da na vozilo treba staviti bolje gume naprijed. Tacno je da u tom slucaju guza lako zaplese, ali je to daleko lakse kotrolisati nego probleme koji dolaze sa losim gumama naprijed. Kada kocimo, prednji tockovi imaju vise od 70% udjela u toj radnji. Losije gume naprijed znace daleko duzi trag kocenja. Trakcija u krivinama takodjer vise opterecuje prednju osovinu.citroen xm wrote:Ja sam uvijek za to da se bolje gume stave nazad. Nije problem ako se negdje zezneš pa ne možeš izaći uz brdo, parkiraš auto pored i pješakaili se vratiš, ali ako ti u krivini stigne zadnji kraj, e to može da bude malo zeznuto.