B&H vs Egipat
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
febo_acm
#501 Re: B&H vs Egipat
Ovo iz utakmice u utakmicu sve gore i gore... Meni je Pape drag covjek, pitar nas, ali ja sam izgubio povjerenje u njega kao trenera. Kasni na avion za Brazil, kasni na izvlacenje, forsira debile iz HNL... Postaje neozbiljan lik. Forsira taktiku loju su svi procitali... Sve fol neki kreativci koji ne trce... Bruka.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
-
uncas
#502 Re: B&H vs Egipat
ubij se safete konjino jedna. jebem ti familiju mutavu.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Last edited by uncas on 05/03/2014 20:36, edited 1 time in total.
-
solidsnake
#503 Re: B&H vs Egipat
VAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ja nikad u zivotu nisam vidio da jedan trener 90min bleji ko tele i da ne komanduje igracima na terenu nikako
ja nikad u zivotu nisam vidio da jedan trener 90min bleji ko tele i da ne komanduje igracima na terenu nikako
Last edited by solidsnake on 05/03/2014 20:36, edited 1 time in total.
-
Teufik
#504 Re: B&H vs Egipat
Valjda sta nauce iz ovoga.
- Zatamnjena stakla
#505 Re: B&H vs Egipat
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Hvala Pape!

Hvala Pape!

-
Nuken
#506 Re: B&H vs Egipat
Pa ja sam uigranije i bolje akcije viđao na terminima al` hajd
- jasko_ba
#507 Re: B&H vs Egipat
Nikad losija utakmica reprezentacije, ali opet, dobro je sto je prijateljska. Nadam se da ce se neke stvari srediti do pocetka prvenstva, ne treba paniciti. Moze biti samo bolje. Seo i Tino vrlo dobri - ostali pretanko
-
uncas
#508 Re: B&H vs Egipat
amal1 wrote:...i mi prva jakosna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi smo realno za prvu kurcevu ali et
- Kemal Malovčić
#509 Re: B&H vs Egipat
Pape nam je srozo sav ugled koji smo godinama sticali.
- addem
#510 Re: B&H vs Egipat
Pa strasno je ovo sto se dogodilo. Izbacis Kolasinca koji je definitivno bio najbolji na terenu znaci nisi dobar nikako. Pape sramota.
- House
#511 Re: B&H vs Egipat
Teufik wrote:Valjda sta nauce iz ovoga.
Kao što su naučili iz USA,Argentine,Slovačke,Meksika 2 puta itd... naučit će moj kurac
Last edited by House on 05/03/2014 20:38, edited 1 time in total.
- Warashii
#512 Re: B&H vs Egipat
Egipcani su truba al mi smo u ovoj utakmici bili bas jadni .
Osim ako ova utakmica nije namjerno ovako odigrana onda nemam pojma sta da mislim, nije bilo jednostavno ozbiljnosti u igri kao ni zelje .
Garantujem da na SP ni pod razno ne mozemo i necemo odigrati ovakvu utakmicu .
Osim ako ova utakmica nije namjerno ovako odigrana onda nemam pojma sta da mislim, nije bilo jednostavno ozbiljnosti u igri kao ni zelje .
Garantujem da na SP ni pod razno ne mozemo i necemo odigrati ovakvu utakmicu .
-
IlijaLadin
#513 Re: B&H vs Egipat
To su ti miševi 
Inače, preloši.
Pjanić i Miske u sredini zlata vrijede. Anemična i bezvoljna igra bez motiva. Ono što jeste očito je da smo limitiran tim, ali nema potrebe kolektivni masakr prema igračima i treneru.
Bitno je da saznamo i svoje limite, iako ovo nije ni m od mjerila, i da ne očekujemo previše od SP-a. Debitanti 'nako. Glavni igrači kad zakažu nemaš se čeu drugome nadati.
TAGOVI: Motivacija, vezni red, Džeko, limitirana ekipa, prijateljska utakmica.
Čestitke Egiptu
Inače, preloši.
Pjanić i Miske u sredini zlata vrijede. Anemična i bezvoljna igra bez motiva. Ono što jeste očito je da smo limitiran tim, ali nema potrebe kolektivni masakr prema igračima i treneru.
Bitno je da saznamo i svoje limite, iako ovo nije ni m od mjerila, i da ne očekujemo previše od SP-a. Debitanti 'nako. Glavni igrači kad zakažu nemaš se čeu drugome nadati.
Čestitke Egiptu
-
Crvena Tifoza
#514 Re: B&H vs Egipat
Izasli misevi iz rupa pa kolo vode.Kemal Malovčić wrote:Drago mi je da se forum osviejstio i vidi kakav je pape amater. Oni dogmati poput lakija lake će i dalje govorit papepapepape, ali pravi pametni ljudi vide svojim očima.
- SmokingMan
#515 Re: B&H vs Egipat
Nakon ovoga,nemoj garantovati ništa,sve je moguće kada smo mi u pitanju,odlična igra=visoka pobjeda,a zatim blamaža,igra zvana četiri godišnja doba....JThomas wrote:neće biti ovakav pristup na SP, to je jednostavno nemoguće. ali svejedno ovo je ružno koliko god da je beznačajna utakmica. nosioci igre samo što nisu legli da odrijemaju.SmokingMan wrote:I zar je ovo kraj?Šta će se sa ovakvim prstupom desiti,naravno ukoliko se isti ne promjeni,na SP,blamaža?
Previše jalova igra,nezainteresiranost većine igrača.Mali medo je sasvim dobro odigrao i zamjenjen je na poluvremenu.Ima tu pojedinaca koji se zalažu ali i oni padaju u sivilo kada nema kolektivne igre.
Ono što me je najviše zabolilo je Edinova totalna nezainteresiranost te gestiklulacija ( kod onoga prekršaja blizu kaznenog) da ga Pape zamjeni,kao da se kod njega polahko pojavljuje Salihamidžićev sindrom.
Ovo nikako ne ide na dobro.
Pape podigni nekada glas na igrače!!!!!
- General_Jackson
#516 Re: B&H vs Egipat
Ko vam je Seo? jel to neki koreanac?jasko_ba wrote:Nikad losija utakmica reprezentacije, ali opet, dobro je sto je prijateljska. Nadam se da ce se neke stvari srediti do pocetka prvenstva, ne treba paniciti. Moze biti samo bolje. Seo i Tino vrlo dobri - ostali pretanko
-
Mustang1
#517 Re: B&H vs Egipat
Treba li kome password za Brazzers ? 
-
Teufik
#518 Re: B&H vs Egipat
Zato sam reko' valjda.House wrote:Teufik wrote:Valjda sta nauce iz ovoga.
Kao što su naučili iz USA,Argentine,Slovačke,Meksika 2 puta itd... naučit će moj kurac
- Capajebo
#519 Re: B&H vs Egipat
Neces nigdje spomenuti retardiranog Susica? Vise mislim na amidzu, nego na bratica. Jedno 70%-30%IlijaLadin wrote:To su ti miševi
Inače, preloši.
Čestitke Egiptu
- red evil
#520 Re: B&H vs Egipat
Sramota! Prvo jučer Damir pa sad repka, što je previše previše je. Koji će nam qrac ove prijatljske ako će ovako igrat? Svi su krivi, kad bolje razmislim, od selektora pa do ovih primadona. Džeko sve češće igra ovaklo, ovo mu je većč prešlo u naviku. Vidi d ga ovaj neće izvadit iz igre, Džeko neka te je stid i sram, kako tebe tako i tvojih saigrača. Kako vas nije stid ove publike što vas je došla podržat?
SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!
SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!
- emigrazione
#521 Re: B&H vs Egipat
Kako vam vise nije jasno da u ovoj ekipi postoji gang koji je neprikosnoven, koji vedri i oblaci, pejgamber im ne moze nista jer smatraju da su i iznad njega...nema tog selektora koji ima muda da im se suprotstavi, pa Vaha ovdje ne bi izdrzao ni pola mandata sta je vama. Govna znaju da ne moraju da se trude i to koriste, novinari im idu niz dlaku vec godinama, doniraju domacoj fukari neku pinkicu da im ne seru previse i tako godinama...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#522 Re: B&H vs Egipat
jebte kakva je ovo igra...ja sam navijao da nam egipat petardu zavali i zaslužili smo...šta je ovom papetu, na kojim je on drogama...ni taktike, ni uigranosti ni tempa ni motivisanosti ni kondicije nikojeg Qurca...igranje i vodnjenje na nivou San Marina i Lihtenštajna...
- Kemal Malovčić
#523 Re: B&H vs Egipat
Kakvi miševi ba? Ja i realni ljudi sve vrijeme kritiziramo amatera papeta.Crvena Tifoza wrote:Izasli misevi iz rupa pa kolo vode.Kemal Malovčić wrote:Drago mi je da se forum osviejstio i vidi kakav je pape amater. Oni dogmati poput lakija lake će i dalje govorit papepapepape, ali pravi pametni ljudi vide svojim očima.
-
solo2
#524 Re: B&H vs Egipat
naucit ce kao i poslije ArgentineTeufik wrote:Valjda sta nauce iz ovoga.
- Zatamnjena stakla
#525 Re: B&H vs Egipat
"rek'o"Teufik wrote:Zato sam reko' valjda.House wrote:Teufik wrote:Valjda sta nauce iz ovoga.