novi brak poslije starog...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MedenoSrce
#501 Re: novi brak poslije starog...
ja mislim da treba odmah da se vjencaju jer nije lijepo zivjeti u grijehu
gdje god vidis zgodno mjesto ti drvo posadi
gdje god vidis zgodno mjesto ti drvo posadi
-
Hell.is.here
#502 Re: novi brak poslije starog...
Hoce li se koja udati, upoznali smo se preko foruma , sta fali
vjerujte mi na rijec da sam dobar
,)
Sent directly from hell!
Sent directly from hell!
-
sokkia
#503 Re: novi brak poslije starog...
vidi se, neiskustvo govori iz tebeHell.is.here wrote:Ljubav je samo hemija, a sta ces kad ispari i ostane samo navika??sam2014 wrote:Lično na brak i bračne obaveze kao i sve što brak donosi sa sobom gledam sa posebnom rezervom i iskustvom.Ja lično mislim i tako se i ponašam da su dužnosti braka kao sex i posao znači zadovoljstvo i satisfakcija nemogu biti ako između nema ljubavi, nježnosti i razumjevanja uostalom započeo sam temu lijepa gesta na sex i ljubav forumu pa vidite.
Šta bi bilo bez ljubavi, ja mislim da bez ljubavi nema niša ama baš ništa nebih mogo zamisliti brak bez ljubavi ali sam nažalost već bio u braku bez iskrene ljubavi
Biti SAM2015/2016
Sent directly from hell!
ljubav ne isparava, nego se neprimjetno transformiše u nešto drugo.
ako je u pocetku bila istinska ljubav i kad postane kako kažeš navika tad shvatiš da je ta osoba bez koje ne možeš i da je kasno da nešto mjenjaš i da je ona dio tebe.
shvatiš da život nije tako dug i da nemaš vremena eksperimentisati,
odgoj i školovanje djece ti postanu zajednicki i najvažniji dio života. ne pitaš se baš puno voli li te osoba i dali voliš ti nju.
život ti je takav
-
Hell.is.here
#504 Re: novi brak poslije starog...
Opet si isto rekao sto sam i ja , samo opsirnijesokkia wrote:vidi se, neiskustvo govori iz tebeHell.is.here wrote:Ljubav je samo hemija, a sta ces kad ispari i ostane samo navika??sam2014 wrote:Lično na brak i bračne obaveze kao i sve što brak donosi sa sobom gledam sa posebnom rezervom i iskustvom.Ja lično mislim i tako se i ponašam da su dužnosti braka kao sex i posao znači zadovoljstvo i satisfakcija nemogu biti ako između nema ljubavi, nježnosti i razumjevanja uostalom započeo sam temu lijepa gesta na sex i ljubav forumu pa vidite.
Šta bi bilo bez ljubavi, ja mislim da bez ljubavi nema niša ama baš ništa nebih mogo zamisliti brak bez ljubavi ali sam nažalost već bio u braku bez iskrene ljubavi
Biti SAM2015/2016
Sent directly from hell!![]()
ljubav ne isparava, nego se neprimjetno transformiše u nešto drugo.
ako je u pocetku bila istinska ljubav i kad postane kako kažeš navika tad shvatiš da je ta osoba bez koje ne možeš i da je kasno da nešto mjenjaš i da je ona dio tebe.
shvatiš da život nije tako dug i da nemaš vremena eksperimentisati,
odgoj i školovanje djece ti postanu zajednicki i najvažniji dio života. ne pitaš se baš puno voli li te osoba i dali voliš ti nju.
život ti je takav
I da zivot je kratak za velike greske
Sent directly from hell!
- Nekatamo
#505 Re: novi brak poslije starog...
Sam2013,ja mislim da se odmah zenis sa tom online curom. Nista cekanja. Koliko god si prvi put bio u braku. 8 god. E onda drugi put izguras 8 dana. Daj urazumi se. A onaj kom koji je neko dao da je valjaka nebi je prvi muz ostavio mi je za kamenovanje. Mozda je ona ostavila njega. Pa sve vi koje ste razvedene trebale ste ostati u losem braku da nebi o vama pricali da ste valjale nebi vaS prvi muz ostavio. Jadno
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Hell.is.here
#506 Re: novi brak poslije starog...
Istina, ali ni jedna normalna zena koja se razvela , nece sigurno udati nakon online poznanstva i vidjela se sa likom par puta. Zbog toga se ja ibretim , i smatram da nas lik zajebajeNekatamo wrote:Sam2013,ja mislim da se odmah zenis sa tom online curom. Nista cekanja. Koliko god si prvi put bio u braku. 8 god. E onda drugi put izguras 8 dana. Daj urazumi se. A onaj kom koji je neko dao da je valjaka nebi je prvi muz ostavio mi je za kamenovanje. Mozda je ona ostavila njega. Pa sve vi koje ste razvedene trebale ste ostati u losem braku da nebi o vama pricali da ste valjale nebi vaS prvi muz ostavio. Jadno
Svi mi trebamo da imamo drugu sansu i kad je dobijemo ... kako je iskoristiti, sigurno ne nakon razvoda , 2 mjeseca i odoh da se zenim, a jos gore od te kratke pauze je to sto je navodno upoznao zenu online i ona je kao iskrena , pametna sta ti ja znam vec... nidje veze
Al sto mogu ja da serem ranom zorom
Sent directly from hell!
- Nekatamo
#507 Re: novi brak poslije starog...
Naravno ,za 2 mjeseca nije bol ni prosla.Mora se odbolovati i doci sebi pa tek onda traziti nekoga.I ne online sigurno
-
Veliko razocarenje
#508 Re: novi brak poslije starog...
Moze li iko da pogleda moj upit na temi Koliko traje razvod i da mi odgovori? Thx!
- Nekatamo
#509 Re: novi brak poslije starog...
Ja bih rado al se jos nisam razvela 
- Ramzess Veliki
#510 Re: novi brak poslije starog...
Šta je tu čudno da se žena uda nakon online poznanstva? Neke žene se udaju radi čiste egzistencije, natjera nevolja. Ili im je potrebna brza utjeha, što je itekako OK. Ne razmišljaju svi o traženju idealnih partnera, nekima je dovoljan i prosječan partner sa kojim će se moći živjeti.Hell.is.here wrote:Istina, ali ni jedna normalna zena koja se razvela , nece sigurno udati nakon online poznanstva i vidjela se sa likom par puta. Zbog toga se ja ibretim , i smatram da nas lik zajebajeNekatamo wrote:Sam2013,ja mislim da se odmah zenis sa tom online curom. Nista cekanja. Koliko god si prvi put bio u braku. 8 god. E onda drugi put izguras 8 dana. Daj urazumi se. A onaj kom koji je neko dao da je valjaka nebi je prvi muz ostavio mi je za kamenovanje. Mozda je ona ostavila njega. Pa sve vi koje ste razvedene trebale ste ostati u losem braku da nebi o vama pricali da ste valjale nebi vaS prvi muz ostavio. Jadno
Svi mi trebamo da imamo drugu sansu i kad je dobijemo ... kako je iskoristiti, sigurno ne nakon razvoda , 2 mjeseca i odoh da se zenim, a jos gore od te kratke pauze je to sto je navodno upoznao zenu online i ona je kao iskrena , pametna sta ti ja znam vec... nidje veze
Al sto mogu ja da serem ranom zorom![]()
Sent directly from hell!
-
andr0id
#511 Re: novi brak poslije starog...
Jesi glup u pm!
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
-
Hell.is.here
#512 Re: novi brak poslije starog...
Mislio sam da pricamo o idealnom partneru , a ne o takvim zenama , da se ne izrazavam sadaRamzess Veliki wrote:Šta je tu čudno da se žena uda nakon online poznanstva? Neke žene se udaju radi čiste egzistencije, natjera nevolja. Ili im je potrebna brza utjeha, što je itekako OK. Ne razmišljaju svi o traženju idealnih partnera, nekima je dovoljan i prosječan partner sa kojim će se moći živjeti.Hell.is.here wrote:Istina, ali ni jedna normalna zena koja se razvela , nece sigurno udati nakon online poznanstva i vidjela se sa likom par puta. Zbog toga se ja ibretim , i smatram da nas lik zajebajeNekatamo wrote:Sam2013,ja mislim da se odmah zenis sa tom online curom. Nista cekanja. Koliko god si prvi put bio u braku. 8 god. E onda drugi put izguras 8 dana. Daj urazumi se. A onaj kom koji je neko dao da je valjaka nebi je prvi muz ostavio mi je za kamenovanje. Mozda je ona ostavila njega. Pa sve vi koje ste razvedene trebale ste ostati u losem braku da nebi o vama pricali da ste valjale nebi vaS prvi muz ostavio. Jadno
Al sto mogu ja da serem ranom zorom![]()
Sent directly from hell!
Sent directly from hell!
- ema_
#513 Re: novi brak poslije starog...
Na ovoj temi samo što sjekire ne lete
.
Slažem se sa ovim da je u najmanju ruku glupo nakon 2 mjeseca od razvoda se ženiti opet, no, vidljivo je da je dotični trol svakako
.
Ovi što kažu da žena koju prvi muž ostavi, da je valjala, ne bi ostala sama, pa nadam se da biste isto rekli za vašu majku, sestru, najbolju prijateljicu i sl.
.
Slažem se sa ovim da je u najmanju ruku glupo nakon 2 mjeseca od razvoda se ženiti opet, no, vidljivo je da je dotični trol svakako
Ovi što kažu da žena koju prvi muž ostavi, da je valjala, ne bi ostala sama, pa nadam se da biste isto rekli za vašu majku, sestru, najbolju prijateljicu i sl.
-
andr0id
#514 Re: novi brak poslije starog...
Onda su sve zene kurve? Razvela se i kurva je? Zasto? Sto podrazumjevas pod tim kurva? Sto se mozda karindza s nekim s foruma? Hah jbte..direktni wrote:znaš ti boljeandr0id wrote:Jesi glup u pm!
Muskarci su krivi sto imamo kurvi.
-
Hell.is.here
#515 Re: novi brak poslije starog...
Nisu sve zene lose sto su se rastale, ali da pristane na brak nakon online upoznavanja ma opcenito upoznavanje nakon 2mjeseca , a prepostavljam da zna da se svjeze rastao?? Pa kakva ce biti ta zena ? Super ?ema_ wrote:Na ovoj temi samo što sjekire ne lete.
Slažem se sa ovim da je u najmanju ruku glupo nakon 2 mjeseca od razvoda se ženiti opet, no, vidljivo je da je dotični trol svakako.
Ovi što kažu da žena koju prvi muž ostavi, da je valjala, ne bi ostala sama, pa nadam se da biste isto rekli za vašu majku, sestru, najbolju prijateljicu i sl..
Sent directly from hell!
-
andr0id
#516 Re: novi brak poslije starog...
Ja se razveo, ona se razvela. Hodamo trecu godinu i dobro nam je. Da je kurva, ne bih hodao. Brak ce doci nadam se. Ako ne dodje, nikome nista. I tacka
- ema_
#517 Re: novi brak poslije starog...
Hell.is.here wrote:Nisu sve zene lose sto su se rastale, ali da pristane na brak nakon online upoznavanja ma opcenito upoznavanje nakon 2mjeseca , a prepostavljam da zna da se svjeze rastao?? Pa kakva ce biti ta zena ? Super ?ema_ wrote:Na ovoj temi samo što sjekire ne lete.
Slažem se sa ovim da je u najmanju ruku glupo nakon 2 mjeseca od razvoda se ženiti opet, no, vidljivo je da je dotični trol svakako.
Ovi što kažu da žena koju prvi muž ostavi, da je valjala, ne bi ostala sama, pa nadam se da biste isto rekli za vašu majku, sestru, najbolju prijateljicu i sl..
Sent directly from hell!
Tu se slažem, kakav crni brak nakon 2 mjeseca
-
andr0id
#518 Re: novi brak poslije starog...
Ja ne znam o cemu ti pricas. Nisam na ovoj temi inventar. Ja ne pricam o takvim zenama poslije 15 godina braka. Ja pricam o naslovu teme. Pa da ne ulazimo dublje, jer nismo na istim frekvencijama. Ja znam more zena koje su bile 5,6,7,8.. god u braku, imaju jedno dvoje djece.. zivjele su skromno, i sada su razvedene. Tacno je da se neke taslace pocele da zive ponovo.. ali malo je takvih. Vise znam onih sto su zeljele ljubav a dobile sranje. Njega interesuje njegova njiva traktor firma kafana drustvo auto kamion itd.. zapostavio zenu i djecu, one sjedile a cak i radile u firmama doprinosile u kucu dizale kredite ulagale u njihovu kucu.. na kraju kreten ostaje kreten..
-
andr0id
#519 Re: novi brak poslije starog...
Koliko ima zena kurvi, toliko ima muskaraca djubradi. Znas na kakve mislim.. ne valjaju ni jedno ni drugo.
Zene kazu: Svi ste vi isti.. (pa nas sjebu)
Muskarci kazu: Ma sve su kurve..
- Bluemore
#520 Re: novi brak poslije starog...
kome jos treba hljeb u ruke davat, pored atkinson i inih dijeta, svegadirektni wrote:Kada im daš hljeb u ruke, tek onda vidiš ko su i što su. Do tada su svetice.andr0id wrote:Ja ne znam o cemu ti pricas. Nisam na ovoj temi inventar. Ja ne pricam o takvim zenama poslije 15 godina braka. Ja pricam o naslovu teme. Pa da ne ulazimo dublje, jer nismo na istim frekvencijama. Ja znam more zena koje su bile 5,6,7,8.. god u braku, imaju jedno dvoje djece.. zivjele su skromno, i sada su razvedene. Tacno je da se neke taslace pocele da zive ponovo.. ali malo je takvih. Vise znam onih sto su zeljele ljubav a dobile sranje. Njega interesuje njegova njiva traktor firma kafana drustvo auto kamion itd.. zapostavio zenu i djecu, one sjedile a cak i radile u firmama doprinosile u kucu dizale kredite ulagale u njihovu kucu.. na kraju kreten ostaje kreten..
- DaffyDuck
#521 Re: novi brak poslije starog...
andr0id wrote:Koliko ima zena kurvi, toliko ima muskaraca djubradi. Znas na kakve mislim.. ne valjaju ni jedno ni drugo.
@direktni, ti bi neku ubijenu u pojam, da se boji svoje sjene i da ne smije progovorit, osim kad joj ti kazes?
-
andr0id
#522 Re: novi brak poslije starog...
Slucaj iz komsiluka: Doselio se davno bracni par sa jednim djetetom, kupili dobru kucu blizu mene. Ona je kcerka poznatog privatnika u gradu. Lijepa mlada prezgodna kona! On fin ljepuskast momak. Odnosno nisu vise ni momak ni djevojka.
Njen otac im je dao jednu radnju da vode. On je radio u njoj i zaradjivao. Ona je radila u kuci i okolo kuce. Nikada nije mrdnula iz avlije.
Zivjeli su uvijek extra. Dobiju drugo dijete. Zena dobije vecu obavezu. Zatvorena je kod kuce. No, i to joj je dobro bilo.
Sada, nakon par godina: On napusta tu puncevu radnju, otvara svoju. I radi u njoj. Vozi dobro skupo auto. "Nasao je ljubavnicu". Mladu lijepu predobru sto bi mi muskarci rekli.
Zapustio je zenu i djecu. Ostala je sama da odgaja djecu i odrzava kucu i okolo kuce. On dodje samo prespava i ode.
Slusala ga je samo tako. I eto sta je dozivjela.
Takva zena ce se mozda rastati od njega. I sta ce ona poslije? Biti kurva? Sumnjam! Jer odgoj ne blijedi tako lahko. Hvala bogu ima jake roditelje pa ne pati za necim.
Znaci, muskarci muskarci muskarci.. pa tek onda zene..
Njen otac im je dao jednu radnju da vode. On je radio u njoj i zaradjivao. Ona je radila u kuci i okolo kuce. Nikada nije mrdnula iz avlije.
Zivjeli su uvijek extra. Dobiju drugo dijete. Zena dobije vecu obavezu. Zatvorena je kod kuce. No, i to joj je dobro bilo.
Sada, nakon par godina: On napusta tu puncevu radnju, otvara svoju. I radi u njoj. Vozi dobro skupo auto. "Nasao je ljubavnicu". Mladu lijepu predobru sto bi mi muskarci rekli.
Zapustio je zenu i djecu. Ostala je sama da odgaja djecu i odrzava kucu i okolo kuce. On dodje samo prespava i ode.
Slusala ga je samo tako. I eto sta je dozivjela.
Takva zena ce se mozda rastati od njega. I sta ce ona poslije? Biti kurva? Sumnjam! Jer odgoj ne blijedi tako lahko. Hvala bogu ima jake roditelje pa ne pati za necim.
Znaci, muskarci muskarci muskarci.. pa tek onda zene..
- DaffyDuck
#523 Re: novi brak poslije starog...
Znas ima ljudi pricas im, zalis se, upozoravas, pokusavas razgovarat ali ne shvataju to ozbiljno, dok se ne napuni casa...Tad je kasno za razgovor. Ne vrijedidirektni wrote:Naprotiv, isto bih govorio i u obrnutim situacijama. ne razgovarati o bitnom je znak slabosti, nemoći, kruvaluka. Iznositi prljav veš iz kuće, pa makr to bio brat, sestra, majka, otac je također biti ološ, đubre (muško), ravaku žensko..DaffyDuck wrote:andr0id wrote:Koliko ima zena kurvi, toliko ima muskaraca djubradi. Znas na kakve mislim.. ne valjaju ni jedno ni drugo.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2![]()
@direktni, ti bi neku ubijenu u pojam, da se boji svoje sjene i da ne smije progovorit, osim kad joj ti kazes?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#524 Re: novi brak poslije starog...
Da ne opominjem poimenice, svi smirite.
-
Sunny-7
#525 Re: novi brak poslije starog...
Ja sumnjam da ce drugi brak opstati ako vec prvi nije. Voljela bih procitati iskustva drugih, al' ovdje citam samo prepucavanje, zene 'vake, 'nake, muskarci 'vaki, naki... Ima li iko da je pozelio da se ozeni/uda i je li taj drugi brak uspjesan?