*****************************************************************************************************************************************
Andora je daleko, ali su letovi za Barselonu veoma povoljni (oko 100 € povratna iz zapadne EU)

Moderators: Charuga, Tomahawk11

4-1 i 5-0. muko moja.agent_zero wrote:A oni 10x jači nego tad i zreliji. Plus sa odličnom atmosferom u i oko reprezentacije.Idemedosumom wrote:80% tog belgijskog sastava smo mi vec 2x karali dok nas je Ciro vodio. Sad smo neuporedivo jaci
Daj ljudi, smirite doživljaje i budite realni...
Belgija me toliko ne brine, jer znam da nam je pušiona u obje, eventualno remi u jednoj. Mene brinu wales i izrael. Teško ćemo i sa njima, kad se samo sjetim muke protiv slovačke, latvije i litvanije...
Upravo tako.denimb wrote:Upravu su Njemci bili kada su se prije 4-5 godina zalili na ove ekipe tipa Andora, Lihtenstajn...bezveze se putuje, smaraju se igraci, ni za sta...
Vjerovatno je mislio pod "mukom" zato što smo u Zenici prvi primili gol a kod njih je nakon prvog poluvremena bilo 0:0.biske wrote:4-1 i 5-0. muko moja.agent_zero wrote:A oni 10x jači nego tad i zreliji. Plus sa odličnom atmosferom u i oko reprezentacije.Idemedosumom wrote:80% tog belgijskog sastava smo mi vec 2x karali dok nas je Ciro vodio. Sad smo neuporedivo jaci
Daj ljudi, smirite doživljaje i budite realni...
Belgija me toliko ne brine, jer znam da nam je pušiona u obje, eventualno remi u jednoj. Mene brinu wales i izrael. Teško ćemo i sa njima, kad se samo sjetim muke protiv slovačke, latvije i litvanije...
Klasicni seljakluk njemacke zute stampe,inace najseljackije u Evropi. Svaka clanica UEFA ima pravo da igra i Njemci se tu nista ne pitaju.Njemcima ako se ne svidja,imaju izbor,neka istupe iz UEFE i nece morati igrati nikako. A osim toga Njemci samo bezveze smaraju Italijane ,trebali bi se i Italijani zalitidenimb wrote:Upravu su Njemci bili kada su se prije 4-5 godina zalili na ove ekipe tipa Andora, Lihtenstajn...bezveze se putuje, smaraju se igraci, ni za sta...
što seljakluk?Objektivni navijac wrote:Klasicni seljakluk njemacke zute stampe,inace najseljackije u Evropi. Svaka clanica UEFA ima pravo da igra i Njemci se tu nista ne pitaju.Njemcima ako se ne svidja,imaju izbor,neka istupe iz UEFE i nece morati igrati nikako. A osim toga Njemci samo bezveze smaraju Italijane ,trebali bi se i Italijani zalitidenimb wrote:Upravu su Njemci bili kada su se prije 4-5 godina zalili na ove ekipe tipa Andora, Lihtenstajn...bezveze se putuje, smaraju se igraci, ni za sta...![]()
![]()
![]()
Ovo je lagana grupa,bez obzira na Belgiju i rezultate u medjusobnim susretima. Izrael,Vels i Kipar su slican nivo. Oni ce se dovoljno iskrviti medjusobno,oteti jedni drugima bodova,da nam niko od njih nece predstavljati konkurenciju u borbi za drugo mjesto,ako stvari sa Belgijom krenu lose.
Joj kako samo imas kompleks sa svabamaObjektivni navijac wrote:Klasicni seljakluk njemacke zute stampe,inace najseljackije u Evropi. Svaka clanica UEFA ima pravo da igra i Njemci se tu nista ne pitaju.Njemcima ako se ne svidja,imaju izbor,neka istupe iz UEFE i nece morati igrati nikako. A osim toga Njemci samo bezveze smaraju Italijane ,trebali bi se i Italijani zalitidenimb wrote:Upravu su Njemci bili kada su se prije 4-5 godina zalili na ove ekipe tipa Andora, Lihtenstajn...bezveze se putuje, smaraju se igraci, ni za sta...![]()
![]()
![]()
Ovo je lagana grupa,bez obzira na Belgiju i rezultate u medjusobnim susretima. Izrael,Vels i Kipar su slican nivo. Oni ce se dovoljno iskrviti medjusobno,oteti jedni drugima bodova,da nam niko od njih nece predstavljati konkurenciju u borbi za drugo mjesto,ako stvari sa Belgijom krenu lose.
...a Safet je vezan za Francusku tako da ce sve uraditi da sto prije prodje grupu B.ILVIIR wrote:mislim da je grupa sasvim solidna. taman negdje izmedju "dosadna" i "nemoguca".
prije svega je dobro sto smo iz 3. (pa cak i 4.) sesira dobili poprilicno najslabijeg protivnika.
iz 2. sesira smo dobili jednog od najjaceg, mada mi je i belgija draza nego da smo morali igrati protiv hrvatske naprimjer.
sjecam se, da je pape odlucio ostati trener, kad je vidio kako grupu (grcka i slovacka) i izracunao sebi dobre sanse. vjerovatno je opet nesto slicno pomislio kad je ovu grupu vidio

Kiksat ce i Belgija negdje, sa Welsom su kod kuce u proslim kvalifikacijama odigrali 1:1. Bitno je samo uci skoncentrisan i ne potcjenjivati Izrael, Kipar i Wels. Prve 3 utakmice su kljucne, od toga zavisi razvoj, hocemo li biti ganjani ili cemo mi ganjati do kraja.MOSALJOZE wrote:Da se trebamo boriti sa Belgijom trebamo,ali opet meni su važnije ove selekcije ispod nje,tako kad njih uzmete,ovdje vam je svejedno.A znamo kako mi odigramo kad nam je svjedno

Zbog Begoviće ili zbog Bejla?zecko_kupuz wrote:Izrael bi mogao biti gnjavež, ali može se protiv njih, protiv Walesa treba izbjegavati faulove oko kaznenog prostora, zna se zašto.![]()
Mene iskreno zanimaju mečevi protiv Belgije (ne, ne zato što je najjači protivnik). Prvo, Belgija ima gorostase u odbrani, a vidjeli smo kako smo se mučili protiv stamenih slovačkih štopera.
Drugo, Belgija ima bar dva-tri igrača koji "znaju lopte" što bi Pape rekao, a naša odbrana je protiv takvih upitna.
Sam Hazard može odvesti solidan veleslalom od centra do šesnaesterca bez previše muke, dokazao je to bezbroj puta. Slovačkoj je bio dovoljan samo jedan dribler (mali Weiss) da nas voza lijevo-desno.
I još imaju odlične šutere s distance i one tamnopute zvijeri u napadu.![]()
Valja na SP-u pod lupom držati Belgiju.
Tipicoti wrote:Jos je prerano da se crtaju tabele i prave prognozeali kada pogledam ovu grupu i grupu koju smo imali za kvalifikacije za Brazil, onda ne vjerujem da cemo do zadnje utakmice (Kipar, kao onda Kaunas) cekati odluku.
Bicu bezobrezan, pa cu nas vec 2-3 utakmice prije kraja kvalifikovati 3.-6. septembar ce se sve znati![]()
bosanceros_ wrote:Tipicoti wrote:Jos je prerano da se crtaju tabele i prave prognozeali kada pogledam ovu grupu i grupu koju smo imali za kvalifikacije za Brazil, onda ne vjerujem da cemo do zadnje utakmice (Kipar, kao onda Kaunas) cekati odluku.
Bicu bezobrezan, pa cu nas vec 2-3 utakmice prije kraja kvalifikovati 3.-6. septembar ce se sve znati![]()
zeljama se pridruzuje komsija HAMO![]()
naravno ba samo opusteno jos kad sam vcrs gledao Kolasinca ma beton frajer