PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
-
Mustang1
#501 Re: PlayStation 4 - all about
Igram ponekad PES onaj kup online neki ima .. Uzmem nocas Bosnu sa svim onim defektnim imenima i prodjem u 16 najboljih od 200 ekipa tako nesto .. U prvoj fazi knock out mi dodje Portugal ubije me Ronaldo .. Dzamqua se ispromisavao propisno .. A dodje mi u zadnjoj utakmici grupne faze Hrvat i tu sam osvjetlao obraz nacije 
- moa
#502 Re: PlayStation 4 - all about
Ljudi napravio sam sebi problemcic. Imam americki acc, igricu za eu regiju i ne mogu sad nastaviti sa dlc za klix. Oficijelno nabaviti cd za regiju iz koje acc. Ima li neko varijantu tipa shering igrice uz moju doplati da ne igram od pocetka igricu. Ili mogucnost zamjene igrice za igricu.
-
_Astra_
#503 Re: PlayStation 4 - all about
U subotu bi trebao stici PS4 i, kao sto sam vec nekad pitao na ovoj temi... vezano za pucacine... probah na prijateljevom PS4 Battlefield 4...
Jbt, sta je ono... jednostavno ne mogu da se "uhodam" na one analogne dojke... lijeva i desna...
Naviko sam na tastaturu i mis (G500) i jednostavno mi se cini da je NEMOGUCE PRECIZNO nisaniti ma kolko se stelio na ps4...?
Jel' to samo stvar navike il je jednostavno tako?
Da vratim PS4 i da ostanem pri igranju PC igara...? Iako zarko zelim da se odvojim od PC-a kad su u pitanju igre...
Jbt, sta je ono... jednostavno ne mogu da se "uhodam" na one analogne dojke... lijeva i desna...
Naviko sam na tastaturu i mis (G500) i jednostavno mi se cini da je NEMOGUCE PRECIZNO nisaniti ma kolko se stelio na ps4...?
Da vratim PS4 i da ostanem pri igranju PC igara...? Iako zarko zelim da se odvojim od PC-a kad su u pitanju igre...
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#504 Re: PlayStation 4 - all about
Stvar navike iako ja mislim da dobar gamer sa misom i tastaturom ce uvijek pobijediti gamera sa istim skillom sa gamepadom . Pogledaj neke od destiniy macheva ... snajperom u skoku headshot , naravno sa gamepadom..._Astra_ wrote:U subotu bi trebao stici PS4 i, kao sto sam vec nekad pitao na ovoj temi... vezano za pucacine... probah na prijateljevom PS4 Battlefield 4...
Cuj analogne dojke hahahhaa
-
_Astra_
#505 Re: PlayStation 4 - all about
Hvala na rijecima podrske za PS4
:D:D
Zaista sam se zapalio za plejku al kako sam fan COD-a i BF (iskljucivo multiplayer), to me bas odbija...
Al eto... ako se ne budem ustelio, ici ce na pik i to je to
Zaista sam se zapalio za plejku al kako sam fan COD-a i BF (iskljucivo multiplayer), to me bas odbija...
-
klixo
#506 Re: PlayStation 4 - all about
Ja sam danas uzeo za 800 km ps4 + fifa 15 i psn acc , 1 dzojstik.Ringhio wrote:Pik ima dobrih konzola, i finih trgovaca.
Moze se naci nova konzola od nekih 750 kerma, sve sa garancijom.
Garancija u mediamarketu u njemackoj do 10 og mjeseca.
-
gilla
#507 Re: PlayStation 4 - all about
Nemoj na pocetku odustati. Praksa, praksa i naucit ces. I ja sam na pocetku tako mislio, nema sanse ali sve vremenom dođe._Astra_ wrote:Hvala na rijecima podrske za PS4:D:D
Sad skidam sa snajpom sa preko 250m ili ukinem lika sa glisera u pokretu( bf4 ps4).
Normalno nikad nece to biti mis, ali u 90% slucajeva vazno ti je lika uhvatiti u ADS i eliminisati a ne hoces li ga potrefiti u nogu ili lakat.
Imas i malo aim asista pa ne brini.
-
UnscarD
#508 Re: PlayStation 4 - all about
A igre tipa GTA, Assasin Creed, TombRaider, Uncharted , Last of us i u osnovi sve sto nije fps ili strategija, svakako je puno prirodnije i normalnije igrati na gamepadu ... ja ga koristim i za PC vise nego mis i tastaturu ....voznje takodjer ...iako imam volan, mrzi me da ga prikljucujem i sve voznje su isto podnosljive sa gamepadom ...dzaba onaj analogni dio ne moze od-simulirati tastatura nikada ...gilla wrote:Nemoj na pocetku odustati. Praksa, praksa i naucit ces. I ja sam na pocetku tako mislio, nema sanse ali sve vremenom dođe._Astra_ wrote:Hvala na rijecima podrske za PS4:D:D
Sad skidam sa snajpom sa preko 250m ili ukinem lika sa glisera u pokretu( bf4 ps4).
Normalno nikad nece to biti mis, ali u 90% slucajeva vazno ti je lika uhvatiti u ADS i eliminisati a ne hoces li ga potrefiti u nogu ili lakat.
Imas i malo aim asista pa ne brini.
-
_Astra_
#509 Re: PlayStation 4 - all about
oki... onda, cekam subotu, pa da razmjenimo nickove 
- Raigor Stonehoof
-
UnscarD
#511 Re: PlayStation 4 - all about
Za konzole, ovo je na granici sa varanjem... samo moje misljenje jer 95% ludi ovo nece koristiti i onda ti ovo ipak daje prednost. Dodatno mozes ga isprogramirati da ima turbo mod pucanja i tamo gdje ja klikcem na R2 neko ima automatsko pucanje...mislim zivot nije fer
Ne znam, meni je PS4 samo za ono sto nema na PC-u sad za sad ... samo to sam kupovao. Ne mogu bas da dam 80 KM za Far Cry 4 kad je mogu odigrati na PC-u ...
Ipak, pocastit cu sebe sa Project CARS iako izlazi i za PC (jer ce imati podrsku za Project Morpeus), mozda ovaj neki Elite Dangerus (zbog on linea) ako bude podrzavao Project Morpheus, Uncharted naravno ...onaj No man Sky obecava .... dosta za 2015 ...ko ce to sve odigrati ...
- Raigor Stonehoof
#512 Re: PlayStation 4 - all about
e jebiga sad varanje
znam hrpu konzolasa koji tvrde da im lakse ide sa gamepadom nego sa misem i tastaturom... pa eto onda, njemu njegovo meni moje
da kupujem konzolu ovo bih obavezno narucio
znam hrpu konzolasa koji tvrde da im lakse ide sa gamepadom nego sa misem i tastaturom... pa eto onda, njemu njegovo meni moje
- Maharadza
#513 Re: PlayStation 4 - all about
Dobre vijesti za vlasnike PS4 i Android uređaja:
http://www.androidauthority.com/ps4-rem ... ed-574894/
http://forum.xda-developers.com/android ... y-t2929147

-
UnscarD
#514 Re: PlayStation 4 - all about
Ja imam Xperiu ali nikad nisam shvatio funkcionalnost ovog remote playa? Da igram kao iz druge sobe na telefonu? Ma lakse mi zenu istjerati iz dnevnogMaharadza wrote:Dobre vijesti za vlasnike PS4 i Android uređaja:
-
Mustang1
#515 Re: PlayStation 4 - all about
Imam ja tablet samsung 4.4.2 android pa mozda probam ovo poslije da vidim moze li i kako fercera 
- dzeno123
#516 Re: PlayStation 4 - all about
NE znam koliko ovo dobro funkcionise, znam prijatelja koji je kupio neku zajebanu stvarku slicnu od Razera pa se pokajao. Lag uzasan, lakse ispadalo preko controllera kasnije igrati.Raigor Stonehoof wrote:e jebiga sad varanje![]()
-
Mustang1
#517 Re: PlayStation 4 - all about
Isteko mi ps plus i prije nego produzim probam igrati online i moze ... Evo vec treci dan 
-
UnscarD
#518 Re: PlayStation 4 - all about
a je li te obavijeste na neki nacin mailom ili upozorenjem ili necim ?Mustang1 wrote:Isteko mi ps plus i prije nego produzim probam igrati online i moze ... Evo vec treci dan
-
Vertig0
#519 Re: PlayStation 4 - all about
Ako si uvezan sa drugom za ono game sharing, a njemu je jos vazeci ps plus, onda je to razlog zasto ti moze. Ja sam 99% siguran i meni je ista situacija...
-
Mustang1
#520 Re: PlayStation 4 - all about
Jest mi doslo na mail da nisu mogli obnoviti jer nema sredstava i to je to .. A jesam uvezan samo ne kontam kakve to veze ima
On ima account i na njemu je ps plus i na njegovoj toj konzoli je aktiviran primary za ovaj account sto ja koristim .. Ako je to tako onda sam dzaba uzimao plus 
A imam i ja njegov account na kojem je plus aktiviran na mojoj konzoli kao primary
Malo sam googlao i cini se da jeste tako
A imam i ja njegov account na kojem je plus aktiviran na mojoj konzoli kao primary
-
klixo
#521 Re: PlayStation 4 - all about
Gamecarddelivery
Najjaca stranica za kupovinu psn bonova.
Ja kupim ps+ na 3 mjeseca oni meni posalju za 12 mjeseci
Uslikat cu sve kad dodjem kuci.

Ja kupim ps+ na 3 mjeseca oni meni posalju za 12 mjeseci

-
Vertig0
#522 Re: PlayStation 4 - all about
Pa cuj kakve veze ima. Dao si sebi odgovor.Mustang1 wrote:Jest mi doslo na mail da nisu mogli obnoviti jer nema sredstava i to je to .. A jesam uvezan samo ne kontam kakve to veze imaOn ima account i na njemu je ps plus i na njegovoj toj konzoli je aktiviran primary za ovaj account sto ja koristim .. Ako je to tako onda sam dzaba uzimao plus
-
Mustang1
#523 Re: PlayStation 4 - all about
A to sam edit post prvobitno sam zaboravio da imam i ja njegov account aktiviran
-
klixo
#524 Re: PlayStation 4 - all about
klixo wrote:Gamecarddelivery
Ja kupim ps+ na 3 mjeseca oni meni posalju za 12 mjeseci![]()
![]()
![]()
https://imageshack.us/i/exm1Rsxvj
https://imageshack.us/i/hlbEBABuj
-
Vertig0
#525 Re: PlayStation 4 - all about
Pa sta je reci, jesul se zajebali ili je to njihov poklon?